משתמש |
הפועל קטמון - בית"ר כפר סבא |
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 01/01/2012 : 21:51:41
|
כפר סבא - מקום 7 5 נצחונות - 3 תיקו - 5 הפסדים 18 נקודות הבקיעו 19 - ההתקפה הטובה בליגה אחרינו ואחרי לוד חטפו 13 - הגנה טובה יחסית
ראשון - בית נגד אילת הפסד 1-0 שני חוץ בשקמה נצחון 3-0 שלישי נצחון ביתי על כפר יונה 0-2 רביעי הפסד ביתי ליפו 2-0 חמישי הפסד חוץ לנתיבות 1-2 ששי הפסד ביתי למלאכי 1-0 שביעי חוץ במרמורק תיקו 1 מחזור שמיני נצחון ביתי על קרית גת 0-3 תשיעי חוץ ביבנה הפסד 0-2 עשירי בית נגד עמישב נצחון 2-4 מחזור 11 בחוץ נגד לוד תיקו 0-0 מחזור 12 - חופשיים מחזור 13 חוץ מול כפר שלם נצחון 4-1 מחזור 14 תיקו ביתי 1 מול ערד
|
ירון |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 01/01/2012 : 22:27:54
|
המשותף בנינו לבין כפר סבא הוא ששתי הקבוצות משחקות לרוב פתוח מאוד. אנחנו הקבוצה הכי טובה בליגה במשחקים פתוחים- עובדה, כל קבוצה עם שאיפות ששיחקה נגדינו פתוח, הפסידה לנו (יבנה,קרית מלאכי,קביליו יפו). אנחנו חייבים לשחק את הכדורגל הטוב, אבל להיות גם זהירים. |
|
|
הדוב האדום
513 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 00:25:58
|
חייבים להבקיע כמה שיותר ולספוג כמה שפחות- זו נוסחא להצלחה! |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 00:32:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הדוב האדום
חייבים להבקיע כמה שיותר ולספוג כמה שפחות- זו נוסחא להצלחה!
מאמן לליגת האלופות אתה. |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 00:40:21
|
במשחקים האחרונים אנחנו (השחקנים כלומר...) מראים ניצוצות (טפו טפו) של קומבינציות וצרופים תכליתיים יחסית. זה תורם כמובן להשגים. לדעתי יש לזה קשר ליכולת ולבטחון העצמי הגדל של כפיר ואדיר: הרבה תלוי בתקשורת בתוך השלישיה הקדמית שלנו (עם שי כמובן). במשחק האחרון שמתי לב ליותר מדי ויכוחים ואי הבנות בינהם. אני מקווה שהשניים ישכילו להביא למגרש הרבה חברות מהסוג של 'אחים לנשק'. השניים יכולים לההפך לצמד כובשים איימתני. ואנחנו נחרוז להם שיר, לכפיר ואדיר מכיכר התחריר שנזקקו רק לשבריר כדי שאת הכדור יחדיר (אדיר או כפיר), ומי שבא לו איתנו ישיר.
|
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 08:59:43
|
לדוב האדום,
הנוסחה שלך היא באמת נצחית. כאשר אבא אבן היה שר החינוך הגיש חבר כנסת לא חכם במיוחד שאילתה אחרי תבוסה קשה במיוחד של נבחרת ישראל, 6-0 לנבחרת איטליה בטורינו. היא ביקש לדעת את הסיבות ל"חרפת טורינו". אבן עלה על הדוכן בארשת פנים חמורה מאוד: "הקמנו ועדת חקירה פנימית במשרד" כך אמר, "ישבנו שעות רבות על המדוכה והגענו למסקנה שהסיבה העיקרית לתבוסה היא שהאיטלקים הבקיעו שישה שערים ואנחנו לא הבקענו אפילו שער אחד". |
|
|
אסי טובי
124 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 09:49:58
|
המשחק בשעה 13:00 לפי אתר ההתאחדות. כפ"ס קבוצה התקפית מאוד, לעיתים על סף ההפקרות. כשמתחבר לה, היא מאוד מסוכנת. השחקן המרכזי שלהם לדעתי זהו מיודענו אלעד כהן. חייבים לנטרל אותו. גם אילן טפרה, בני שרקט וליאב פרנקו, עד לא מזמן שחקנים שלנו, משחקים שם. בקיצור, יותר מדי אקסים, קבוצה שאוהבת מגרשים טובים וגדולים.. צריך להערך בהתאם, ולשם כך יש לנו את האיש הכי טוב שיכולנו לבקש.. שיהיה לנו בהצלחה! |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 10:00:19
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי
גם אילן טפרה, בני שרקט וליאב פרנקו, עד לא מזמן שחקנים שלנו, משחקים שם. בקיצור, יותר מדי אקסים..
האמת, מצב ממש מסוכן. יותר מדי שחקנים טובים, שירצו להוכיח שנפרדנו מהם שלא בצדק. מתכון לצרות. צריך לחבק אותם לפני המשחק, ולהרגיע אותם במשחק עצמו. היתרון הוא שליאור, אמיר והשחקנים מכירים אותם ואפשר להערך בהתאם. בקיצור, אסי טובי, אותי הצלחת להכניס ללחץ.
|
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 10:06:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
במשחקים האחרונים אנחנו (השחקנים כלומר...) מראים ניצוצות (טפו טפו) של קומבינציות וצרופים תכליתיים יחסית. זה תורם כמובן להשגים. לדעתי יש לזה קשר ליכולת ולבטחון העצמי הגדל של כפיר ואדיר: הרבה תלוי בתקשורת בתוך השלישיה הקדמית שלנו (עם שי כמובן). במשחק האחרון שמתי לב ליותר מדי ויכוחים ואי הבנות בינהם. אני מקווה שהשניים ישכילו להביא למגרש הרבה חברות מהסוג של 'אחים לנשק'. השניים יכולים לההפך לצמד כובשים איימתני. ואנחנו נחרוז להם שיר, לכפיר ואדיר מכיכר התחריר שנזקקו רק לשבריר כדי שאת הכדור יחדיר (אדיר או כפיר), ומי שבא לו איתנו ישיר.
אני זוכר שמי שהגיש שאילתה לועדת הספורט של הכנסת היה ד"ר יוסף בורג, על כך שישראל שיחקה בטורינו בערב שבת. מי שהיה מופקד אז על הספורט מטעם הכנסת היה ח"כ עזרא איכילוב מהליברלים. |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 10:12:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני זוכר שמי שהגיש שאילתה לועדת הספורט של הכנסת היה ד"ר יוסף בורג, על כך שישראל שיחקה בטורינו בערב שבת. מי שהיה מופקד אז על הספורט מטעם הכנסת היה ח"כ עזרא איכילוב מהליברלים.
טוטח יקירי, איזה טעות פרואידיאנית הביאה אותך לצטט אותי במקום את חיים ברעם ? במה זכיתי ? |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 10:50:30
|
השחקן המרכזי שלהם לדעתי זהו מיודענו אלעד כהן. חייבים לנטרל אותו. גם אילן טפרה, בני שרקט וליאב פרנקו, עד לא מזמן שחקנים שלנו, משחקים שם. בקיצור, יותר מדי אקסים, קבוצה שאוהבת מגרשים טובים וגדולים.. צריך להערך בהתאם, ולשם כך יש לנו את האיש הכי טוב שיכולנו לבקש.. שיהיה לנו בהצלחה!
לפי אתר ההתאחדות אילן טפרה עדיין רשום כשחקן הפועל קטמון ירושלים. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 13:13:11
|
המשחק בשעה 13:00 לפי אתר ההתאחדות.
חברי ההנהלה, יש אישור לשעת המשחק? ולהחתמת עדי שלג (שנסגרה על-פי דאבלפס)? |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 13:22:35
|
המשחק בשעה 13:00 לפי אתר ההתאחדות. כפ"ס קבוצה התקפית מאוד, לעיתים על סף ההפקרות. כשמתחבר לה, היא מאוד מסוכנת. השחקן המרכזי שלהם לדעתי זהו מיודענו אלעד כהן. חייבים לנטרל אותו. גם אילן טפרה, בני שרקט וליאב פרנקו, עד לא מזמן שחקנים שלנו, משחקים שם. בקיצור, יותר מדי אקסים, קבוצה שאוהבת מגרשים טובים וגדולים.. צריך להערך בהתאם, ולשם כך יש לנו את האיש הכי טוב שיכולנו לבקש.. שיהיה לנו בהצלחה!
וואו. איזה לא מעודכן אני. מתי אילן טפרה שוחרר מהקבוצה? |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
|
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 02/01/2012 : 13:23:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי חיים ברעם
לדוב האדום,
הנוסחה שלך היא באמת נצחית. כאשר אבא אבן היה שר החינוך הגיש חבר כנסת לא חכם במיוחד שאילתה אחרי תבוסה קשה במיוחד של נבחרת ישראל, 6-0 לנבחרת איטליה בטורינו. היא ביקש לדעת את הסיבות ל"חרפת טורינו". אבן עלה על הדוכן בארשת פנים חמורה מאוד: "הקמנו ועדת חקירה פנימית במשרד" כך אמר, "ישבנו שעות רבות על המדוכה והגענו למסקנה שהסיבה העיקרית לתבוסה היא שהאיטלקים הבקיעו שישה שערים ואנחנו לא הבקענו אפילו שער אחד".
אני זוכר שמי שהגיש שאילתה לועדת הספורט של הכנסת היה ד"ר יוסף בורג, על כך שישראל שיחקה בטורינו בערב שבת. מי שהיה מופקד אז על הספורט מטעם הכנסת היה ח"כ עזרא איכילוב מהליברלים.
--------------------------------------------------------------------------------
|
|
|
הפועל קטמון - בית"ר כפר סבא |
|