פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מדריך אורי דביר לארגון הסעות

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
יוגי נשלח - 07/12/2011 : 19:29:58
שלום לכולם, להלן פרקים חדשים מספרו האחרון של אורי דביר שיוצא לאור לאחר מותו - "מדריך ההסעות"

אנחנו מדלגים כמובן על הפרקים המדברים על אירגון אוטובוס, חכירת מטוס או השכרת מלגזה וקופצים לפרק המדבר על ארגון טרנזיט.

1. מתקשרים לחברת ההסעות. "שלום אני יוגב, אני מתקשר לברר כמה יעלה לי טרנזיט לנסיעה למשחק כדורגל בערד ביום שישי"

2. אם המחיר מתאים סוגרים אם לא ממשיכים הלאה לחברה הבאה עד שמקבלים את הצעת המחיר הטובה ביותר. נסיעה כזו אמורה לעלות בין 60-90 שקלים לבן אדם (בלי לקחת בחשבון את ההצעה הנדיבה של ההנהלה, שתוריד באופן משמעותי את העלות). בהיסטוריית ההסעות נרשמו גם מחירים של 90 ומאה שקלים, קיבלנו ארבע חתיכות וחזרנו הביתה.

3. אחרי סגירת המחיר, קובעים את נקודת האיסוף. מומלץ בבנייני האומה (בצד שממול בנייני האומה), אפשר גם בגן הפעמון ולמען האמת, הפריבליגיה של מארגן ההסעות היא לקבוע את נקודת היציאה גם מהבית שלו.

4. שעת הנסיעה, סוגייה חשובה ומאתגרת. הנוהל אומר שיוצאים בזמן שמאפשר לך להגיע כ45 דקות לפני שריקת הפתיחה של המשחק.

5. פרסום ההודעה בפורום, מתי יוצאים, מאיפה וכמה. טלפון להרשמה ושלום על ישראל. אנשים יתחילו להתקשר, אתם תרשמו אותם במחברת, תאיימו עליהם שאסור לאחר ותפצירו בהם לקנות שתייה.

זהו, אלו חמש הנקודות לארגון ההסעה, אל תיבלהו ממסורנים מפחידים "יש הסעה?" והכי הכי חשוב, הכי חשוב - לא עוצרים בעין חמד.
6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Tziki נשלח - 08/12/2011 : 17:06:05
האם יש הסעה?

יוגי נשלח - 08/12/2011 : 15:01:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

רציתי לשאול האם ההסעה עוצרת בפונדק אסא בלטרון ?

תלוי בכמות הנרשמים.
שלומי מלכה נשלח - 08/12/2011 : 07:39:57
רציתי לשאול האם ההסעה עוצרת בפונדק אסא בלטרון ?
גלעד נשלח - 07/12/2011 : 19:47:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

שלום לכולם, להלן פרקים חדשים מספרו האחרון של אורי דביר שיוצא לאור לאחר מותו - "מדריך ההסעות"

אנחנו מדלגים כמובן על הפרקים המדברים על אירגון אוטובוס, חכירת מטוס או השכרת מלגזה וקופצים לפרק המדבר על ארגון טרנזיט.

1. מתקשרים לחברת ההסעות. "שלום אני יוגב, אני מתקשר לברר כמה יעלה לי טרנזיט לנסיעה למשחק כדורגל בערד ביום שישי"

2. אם המחיר מתאים סוגרים אם לא ממשיכים הלאה לחברה הבאה עד שמקבלים את הצעת המחיר הטובה ביותר. נסיעה כזו אמורה לעלות בין 60-90 שקלים לבן אדם (בלי לקחת בחשבון את ההצעה הנדיבה של ההנהלה, שתוריד באופן משמעותי את העלות). בהיסטוריית ההסעות נרשמו גם מחירים של 90 ומאה שקלים, קיבלנו ארבע חתיכות וחזרנו הביתה.

3. אחרי סגירת המחיר, קובעים את נקודת האיסוף. מומלץ בבנייני האומה (בצד שממול בנייני האומה), אפשר גם בגן הפעמון ולמען האמת, הפריבליגיה של מארגן ההסעות היא לקבוע את נקודת היציאה גם מהבית שלו.

4. שעת הנסיעה, סוגייה חשובה ומאתגרת. הנוהל אומר שיוצאים בזמן שמאפשר לך להגיע כ45 דקות לפני שריקת הפתיחה של המשחק.

5. פרסום ההודעה בפורום, מתי יוצאים, מאיפה וכמה. טלפון להרשמה ושלום על ישראל. אנשים יתחילו להתקשר, אתם תרשמו אותם במחברת, תאיימו עליהם שאסור לאחר ותפצירו בהם לקנות שתייה.

זהו, אלו חמש הנקודות לארגון ההסעה, אל תיבלהו ממסורנים מפחידים "יש הסעה?" והכי הכי חשוב, הכי חשוב - לא עוצרים בעין חמד.

בעניין סעיף מספר 3 - הסטורית זה נכון העניין של הפריבילגיה לקבוע את נקודת היציאה מהבית שלו.

בעניין סעיף 4 - עדיין ההסעה תגיע ברבע שעה איחור. פשוט ככה זה.
יוגי נשלח - 07/12/2011 : 19:45:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

אז אתה לוקח על עצמך לארגן את ההסעה, יוגב?

הגיע הזמן שהדור הצעיר ייקח אחריות על גורלו.
לאסלו צה נשלח - 07/12/2011 : 19:38:05
אז אתה לוקח על עצמך לארגן את ההסעה, יוגב?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07