פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בירה שפירא - גם במשחק הקרוב

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
ועדה מסדרת נשלח - 01/12/2011 : 10:03:22
משחק הבית הקרוב מול כפר שלם תהיה ההזדמנות האחרונה לרכוש שישיות וארגזים של בירה שפירא שכל (כן כל) ההכנסות מגיעות לקופת המועדון. נשארו כ-300 בקבוקים למכור, לאחר שכמות כפולה מזו נמכרה בשבוע שעבר. השישיות נמכרות במחיר מיוחד של 60 ש"ח, כשבבארים לא תמצאו את הבירה בפחות מ-24 ש"ח לבקבוק אחד. הבירות ימכרו מיד עם סיום המשחק. מומלץ וכדאי לקנות, לפני שיגמר...

ולשאלה הלא פחות חשובה: איך הבירה? איזו עדיפה, הירוקה או האדומה? בהירה או כהה?

יאללה הפועל
9   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
ועדה מסדרת נשלח - 01/12/2011 : 21:59:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוחנן728

יפה! המכירה תהיה בסוף המשחק בלבד או גם לפני / במחצית?

המכירה תהיה בסוף המשחק. כל ההכנסת קודש לקופת הקבוצה.
קטמון ותיק נשלח - 01/12/2011 : 17:47:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

שתי הבירות מצוינות ממש.

הירוקה קלילה יותר, כמעט פרחונית עם ניחוחות טובים ומתקתקים על גבול הפסיפלורה אפילו או אולי מעט דבש. יופי של בירה לאוכל חריף, מתובל.

האדומה חלקה וקרמית, סטאוט ראוי, קלוייה כמו שצריך, קצת שוקולדית או אספרסואית. תלווה יפה קדירות בשר קלאסיות, אני חושב.

בארוחת השבת האחרונה במשפחת אדהם נדגמו שני הסוגים על ידי כולם וזכו לתשבוחות. אגב, אני לא מבין למה אומרים שאנחנו קהל של אשכנזים פלצנים.

מה לגבי העפיצות? הארומה? המירקם?
משה גרטל לעולם נשלח - 01/12/2011 : 14:37:14
אחלה בירה.
אני חושב שמבין בירות הבוטיק שניסיתי היא הטעימה ביותר.
ארמדיל נשלח - 01/12/2011 : 11:52:43
גם במשפחת ארמדיל גמעו שתי שישיות די מהר ונהנו מאוד (במיוחד מהסטאוט). נראה לי שאקנה עוד שתיים.
יוחנן728 נשלח - 01/12/2011 : 11:32:40
יפה! המכירה תהיה בסוף המשחק בלבד או גם לפני / במחצית?
קלי נשלח - 01/12/2011 : 10:52:15
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

שתי הבירות מצוינות ממש.

הירוקה קלילה יותר, כמעט פרחונית עם ניחוחות טובים ומתקתקים על גבול הפסיפלורה אפילו או אולי מעט דבש. יופי של בירה לאוכל חריף, מתובל.

האדומה חלקה וקרמית, סטאוט ראוי, קלוייה כמו שצריך, קצת שוקולדית או אספרסואית. תלווה יפה קדירות בשר קלאסיות, אני חושב.

בארוחת השבת האחרונה במשפחת אדהם נדגמו שני הסוגים על ידי כולם וזכו לתשבוחות. אגב, אני לא מבין למה אומרים שאנחנו קהל של אשכנזים פלצנים.

באמת למה
אבו אדהם נשלח - 01/12/2011 : 10:47:37
שתי הבירות מצוינות ממש.

babiji נשלח - 01/12/2011 : 10:35:48
בינתיים האדומה טעימה יותר, אבל אני עוד צריך לטעום את הירוקה
orky נשלח - 01/12/2011 : 10:23:46
לא טעמתי, אבל ראוי שהאדומה תהיה יותר טעימה, לא?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07