פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בירה שפירא - גם במשחק הקרוב

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בירה שפירא - גם במשחק הקרוב
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם בירה שפירא - גם במשחק הקרוב נושא הבא  

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  10:03:22  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק הבית הקרוב מול כפר שלם תהיה ההזדמנות האחרונה לרכוש שישיות וארגזים של בירה שפירא שכל (כן כל) ההכנסות מגיעות לקופת המועדון. נשארו כ-300 בקבוקים למכור, לאחר שכמות כפולה מזו נמכרה בשבוע שעבר. השישיות נמכרות במחיר מיוחד של 60 ש"ח, כשבבארים לא תמצאו את הבירה בפחות מ-24 ש"ח לבקבוק אחד. הבירות ימכרו מיד עם סיום המשחק. מומלץ וכדאי לקנות, לפני שיגמר...

ולשאלה הלא פחות חשובה: איך הבירה? איזו עדיפה, הירוקה או האדומה? בהירה או כהה?

יאללה הפועל

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  10:23:46  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא טעמתי, אבל ראוי שהאדומה תהיה יותר טעימה, לא?
עבור לתחילת הדף

babiji babiji מנותק

286 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  10:35:48  הצג פרופיל שלח ל- babiji הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בינתיים האדומה טעימה יותר, אבל אני עוד צריך לטעום את הירוקה
עבור לתחילת הדף

אבו אדהם אבו אדהם מנותק

235 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  10:47:37  הצג פרופיל שלח ל- אבו אדהם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתי הבירות מצוינות ממש.

הירוקה קלילה יותר, כמעט פרחונית עם ניחוחות טובים ומתקתקים על גבול הפסיפלורה אפילו או אולי מעט דבש. יופי של בירה לאוכל חריף, מתובל.

האדומה חלקה וקרמית, סטאוט ראוי, קלוייה כמו שצריך, קצת שוקולדית או אספרסואית. תלווה יפה קדירות בשר קלאסיות, אני חושב.

בארוחת השבת האחרונה במשפחת אדהם נדגמו שני הסוגים על ידי כולם וזכו לתשבוחות. אגב, אני לא מבין למה אומרים שאנחנו קהל של אשכנזים פלצנים.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  10:52:15  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

שתי הבירות מצוינות ממש.

הירוקה קלילה יותר, כמעט פרחונית עם ניחוחות טובים ומתקתקים על גבול הפסיפלורה אפילו או אולי מעט דבש. יופי של בירה לאוכל חריף, מתובל.

האדומה חלקה וקרמית, סטאוט ראוי, קלוייה כמו שצריך, קצת שוקולדית או אספרסואית. תלווה יפה קדירות בשר קלאסיות, אני חושב.

בארוחת השבת האחרונה במשפחת אדהם נדגמו שני הסוגים על ידי כולם וזכו לתשבוחות. אגב, אני לא מבין למה אומרים שאנחנו קהל של אשכנזים פלצנים.

באמת למה

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

יוחנן728 יוחנן728 מנותק

342 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  11:32:40  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של יוחנן728 שלח ל- יוחנן728 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה! המכירה תהיה בסוף המשחק בלבד או גם לפני / במחצית?
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  11:52:43  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם במשפחת ארמדיל גמעו שתי שישיות די מהר ונהנו מאוד (במיוחד מהסטאוט). נראה לי שאקנה עוד שתיים.

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  14:37:14  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחלה בירה.
אני חושב שמבין בירות הבוטיק שניסיתי היא הטעימה ביותר.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  17:47:35  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

שתי הבירות מצוינות ממש.

מה לגבי העפיצות? הארומה? המירקם?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

ועדה מסדרת ועדה מסדרת מנותק

715 הודעות

נשלח - 01/12/2011 :  21:59:32  הצג פרופיל שלח ל- ועדה מסדרת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוחנן728

יפה! המכירה תהיה בסוף המשחק בלבד או גם לפני / במחצית?

המכירה תהיה בסוף המשחק. כל ההכנסת קודש לקופת הקבוצה.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם בירה שפירא - גם במשחק הקרוב נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07