ס ק י ר ת נ ו ש א |
subcomendante |
נשלח - 21/10/2009 : 22:49:10 להלן ציטוט מהפורום הקודם מפי מיקי בר יעקוב.
"1) טל זקן, ובעקבותיו כנראה גם כפיר מלול, בדרך ממבשרת לקטמון (טל עזב את הקבוצה; כפיר עדיין מתאמן במבשרת)."
מישהוא יכול לאשר, להכחיש, או להסביר למה אנשים עדיין כותבים בפורום הישן? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
ויקטוריה הסודית |
נשלח - 24/10/2009 : 18:40:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
סומך על ליאור זאדה. תודה על החיזוק.
סומך על בלאש |
orky |
נשלח - 23/10/2009 : 10:19:37 אני לא כ"כ מבין על מה המהומה..
דבר ראשון אני באמת - אבל באמת לא מבין למה לעזאזל אוהדים חושבים שצריך להתייעץ איתם על החתמות.. לפי הזכור לי כל מה שאנחנו יודעים, לפחות רובנו, על כדורגל הוא מהיציע וממנג'ר - ששניהם לא משהו.. צוות מקצועי לחוד ואוהדים לחוד, אל תעשו סלט..
מעבר לזה, שני שחקנים מליגה א', בטוח יהוו חיזוק לקבוצה.. אני זוכר את הסיפורים הלא נעימים עם כפיר מלול - אבל ה"בעיות" עם משפחתו לא היו קשורות לשחקן עצמו..
גם אני זוכר שדווקא כן מלול השקיע מאוד בזמנים הרעים של הקבוצה ולראייה הגול המדהים לו נגד יבנה.. אני חושב שאם שחקן מחליט לרדת שתי ליגות, ואני בכל זאת מניח שהוא מרוויח קצת פחות מבמבשרת - צריך להגיד לו שאפו - ולקוות שזה יניב את הפירות..
אגב.. לפי מה שהבנתי ההחתמה הזו היא בזכות השקעה חיצונית, לדבר הספציפי הזה.. קורה לא מעט בעולם הספורט המקצועני שמגיע אדם ומחליט להשקיע למטרה ספציפית - כמו הבאת שחקנים.. כך שזה לא בא על חשבון דברים אחרים. |
Victor Paco |
נשלח - 22/10/2009 : 23:32:13 אה ו... ירון, צור איתי קשר בפרטי מתישהו בשבוע הבא. אני אארגן לך את החלוקה במלחה (רק תספק לי הזמנות) וגם בקמפוס הר הצופים. |
Offside |
נשלח - 22/10/2009 : 22:44:07 אני לא ממש הבנתי על סמך מה קבעו שהוא מכר משחקים. היו לו משחקים חלשים, כן. נראה רע, כן. לחלק גדול מהשחקנים שנה שעברה היו משחקים ממש רעים. גם בחלקים מסוימים של משחקים לא ממש הבנתי למה הוא תופקד כפי שתופקד, ואם זו הייתה הוראת מאמן אז זה מוזר. מקצועית, אין ספק, חתיכת חיזוק לליגה הזו. |
Victor Paco |
נשלח - 22/10/2009 : 19:57:07 נראה לי שזה קשור דווקא לילד המעצבן שמתעקש לריב איתי משום מה, ושאת הודעתו המשעשעת ציטטתי במסגרת הודעתי... |
yarond |
נשלח - 22/10/2009 : 19:54:37 יש לי חוש הומור לא רע - ככה כולם אומרים - אבל למה זה קשור להודעות שלי ? וחוץ מזה אפשר לבנות עליך על יום ששי הבא ? |
עוגן ק. |
נשלח - 22/10/2009 : 19:23:24 רגל עץ, זוזוט לא רחב כמו מלול אבל נדמה לי שכמוהו הוא משתמש בכח כדי לנער מעליו את מגיני היריב במרדף על כדורי עומק. במו עיני ראיתי אותו מנער שוב ושוב את שחקני שגב שלום באותו תרגיל. הוא לא סתם שרוך. |
Victor Paco |
נשלח - 22/10/2009 : 19:17:39 ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco מעצבן אותי שמחתימים כזה שחקן בלי להעלות את זה לדיון אפילו.
מה, לא התקשרו אליך להתייעץ? שערורייה...
אתה נשמע בחור ממש מצחיק |
yarond |
נשלח - 22/10/2009 : 19:16:54 יאללה חברים - עזבו את הדיון הזה ותעברו לדיון "מי אמר אני ?" אנחנו זקוקים לעזרתכם ולמתנדבים וזה לא בקשה גדולה להקדיש לקבוצה את יום ששי בבוקר בעוד 8 ימים |
ארמדיל |
נשלח - 22/10/2009 : 19:15:13 ציטוט: נשלח במקור על ידי Victor Paco מעצבן אותי שמחתימים כזה שחקן בלי להעלות את זה לדיון אפילו.
מה, לא התקשרו אליך להתייעץ? שערורייה... |
קלי |
נשלח - 22/10/2009 : 18:22:27 מבחינה מקצועית-דעתי לא רלוונטית -בשביל זה יש מאמן.מבחינה חברתית ,מכיוון שאין לי ידע על מה שהיה שנה שעברה ,גם בזה לא נראה לי טעם להביע דעה. הדבר העיקרי שמטריד אותי הוא הדבר שאתו נקום או ניפול והוא הכלכלי.אני רק מקווה שנושא התקציב שבו כולנו ממשיכים להיות בערפל מטופל באחריות.בשנתיים האחרונות ההירדמות של כולנו מסביב הייתה בלשון המעטה לא בריאה. |
tampopo |
נשלח - 22/10/2009 : 18:09:06 סליחה שאני מתקטננן,אבל אולי מישו יאות בטובו להזביר לי ,איך ההחתמה הזאת מסתדרת עם היעדר תקציב של קטמון? בטוח פספסתי כאן משהו.
|
רגל עץ |
נשלח - 22/10/2009 : 18:03:13 ציטוט:
אין "חשד כבד", יש האשמות שלמיטב ידיעתי אף אחד עדיין לא הביא להן שום ביסוס...
אמנם החמצתי כמה משחקים בעונה שעברה, ואני בודאי לא מה"מקורבים" שיודעים תמיד מה קורה מאחורי הקלעים, אבל מכל "שחקני הבית" המהוללים של מבשרת, דווקא מלול נראה כמו אחד שהפגין איכפתיות ולחימה על המגרש, בודאי יחסית לאחרים. אני רוצה להאמין שהצוות המקצועי יודע בדיוק במי ובמה מדובר, ושהם לא יסכנו את המרקם החיובי שנוצר בקבוצה. לגבי הערתו של עוגן ק. שמלול נופל בדיוק על המשבצת של זוזוט, "גם מבחינת מבנה גוף"... תגיד, אתה רציני? זוזוט הוא הרי שרוך ארוך ורזה, מעין פיטר קראווץ' כזה, ואילו מלול... איך נאמר זאת בעדינות... יש בו מעט עגלגלות...
|
מיכאל |
נשלח - 22/10/2009 : 17:36:05 ציטוט: ויש חשד כבד שהוא מכר משחקים
אין "חשד כבד", יש האשמות שלמיטב ידיעתי אף אחד עדיין לא הביא להן שום ביסוס... |
לאסלו צה |
נשלח - 22/10/2009 : 17:08:55 מילא הזה האיש הזה הוא מפגע חברתי ויש חשד כבד שהוא מכר משחקים. יש לנו מלא חלוצים מצויינים. בשביל מה אנחנו צריכים את הז'לוב הזה?. מטר הוא לא מסוגל לזוז. |