ס ק י ר ת נ ו ש א |
נועה158 |
נשלח - 20/11/2011 : 08:33:15 שלום לכולם,
יוצא לי לדבר על הפועל קטמון די הרבה, גם עם חברים מחו"ל, וחשבתי שיהיה נחמד להפנות אותם לאיזשהו אתר/דף עם מידע על הפועל. הערך בויקיפדיה לא רע, השאלה היא אם יש משהו גם במסגרת האתר הזה, עדיף עם תמונות או סרטונים. נראה לי שהכי אפקטיבי זה להראות כמה קליפים (הם מדהימים), הבעיה היא שאין להם שום כיתוב באנגלית, נניח בתיאור הקליפ ביוטיוב, אז קצת קשה לשלוח לינק בלי להסביר כל סרטון וסרטון, וזה כבר נהיה מסובך מדי.
אולי אפשר לעשות במסגרת האתר דף כללי על הפועל באנגלית, ולצרף עוד דף של הפניה לתמונות ולסרטונים מכל משחק, עם תיאור קצר, נניח תאריך ותוצאה?
|
4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
yarond |
נשלח - 20/11/2011 : 16:14:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
יש איזו סיבה שהחומר לא יעלה לאתר?
אין לי מושג קלוש קיבלתי מאורי לטובת פעילות מול ספונסרים תן לי מייל לשלוח אליך ושאל את אורי אם יש בעייתיות בהעלאה לאתר |
lazy |
נשלח - 20/11/2011 : 16:08:42 יש איזו סיבה שהחומר לא יעלה לאתר? |
yarond |
נשלח - 20/11/2011 : 11:27:53 יש חוברת של קטמון באנגלית - מי שרוצה קובץ PDF שייתן את המייל שלו פה או בפרטי |
גלעד |
נשלח - 20/11/2011 : 11:17:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי נועה158
שלום לכולם,
יוצא לי לדבר על הפועל קטמון די הרבה, גם עם חברים מחו"ל, וחשבתי שיהיה נחמד להפנות אותם לאיזשהו אתר/דף עם מידע על הפועל. הערך בויקיפדיה לא רע, השאלה היא אם יש משהו גם במסגרת האתר הזה, עדיף עם תמונות או סרטונים. נראה לי שהכי אפקטיבי זה להראות כמה קליפים (הם מדהימים), הבעיה היא שאין להם שום כיתוב באנגלית, נניח בתיאור הקליפ ביוטיוב, אז קצת קשה לשלוח לינק בלי להסביר כל סרטון וסרטון, וזה כבר נהיה מסובך מדי.
אולי אפשר לעשות במסגרת האתר דף כללי על הפועל באנגלית, ולצרף עוד דף של הפניה לתמונות ולסרטונים מכל משחק, עם תיאור קצר, נניח תאריך ותוצאה?
רעיון מעולה! את יכולה לקחת על עצמך לרכז פרויקט כזה? |
|
|