פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 מחלקת קשרי חוץ

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
Rosa_Luxemburg נשלח - 08/11/2011 : 20:44:54
שלום לכם,
אני אוהד הפועל תל-אביב שחי בברלין, כותב דוקטורט על הבטים פוליטיים בהתארגנויות של אוהדי כדורגל, ומעורב מאוד בסצנת האוהדים בגרמניה. מדי פעם אפילו כותב על כך בבלוג:

http://fussballogie.blogspot.com/

פעמים רבות פונים אלי אוהדים מהמחנה "שלנו", גם בגרמניה וגם מחוץ לה, אשר רוצים להגיע לישראל ולחוות את הצד היפה של הכדורגל הישראלי. החיבור הטבעי שלי הוא כמובן להפועל תל-אביב כדורגל וכדורסל, אבל ברור שכל מי שמגיע לארץ מבקר גם בירושלים ועד כה, אני ממליץ לכל מי ששואל לבקר אתכם, אבל מבלי כתובת ואנשי קשר שיעשו את הביקור משמעותי ו"הסברתי" יותר.
אם יש פה חבר'ה שרוצים לקחת על עצמם להיות אנשי קשר לטובת המטרה הזו, ואולי על הדרך אפילו לגייס כמה חברי עמותה חדשים (בהפועל תל-אביב כדורסל זה לפעמים עובד), אני יותר מאשמח לעשות את החיבורים האלו.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
babiji נשלח - 17/11/2011 : 09:33:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

רוזה, היוזמה שלך מצוינת. כל הכבוד.
לכל קבוצה יש מגוון של אוהדים המבטאים את האהדה שלהם בדרכים שונות.
הפועל קטמון בהחלט מתאימה לרוח הדברים שלך.
הפועל תל אביב זו הדוגמה הכי גרועה לרוח שאתה מייצג, בלי קשר לכמה יוזמות חברתיות הם יעשו. חוץ מביתר ירושלים יש להם את הקהל הכי מגעיל בארץ. אם היה קורה בקטמון מה שקורה בהפועל תל אביב, אני בטוח שאלו שהורסים את התדמית היו כבר מזמן מוקצים החוצה.
אולי כדאי לך להביא את היוזמות והאורחים שלך לקטמון ולא למה שקורה בהפועל תל אביב.

לא יכול להיות שאתה אמיתי
amos נשלח - 17/11/2011 : 06:27:22
זה ראוי לפוסט נפרד, ובכל זה נדחפתי לכאן בגלל ההקשר:

מועצת העיר תל-אביב-יפו אישרה אתמול את היוזמה להעניק הקצבה מוגדלת לקבוצות אוהדים. היוזמה החלה אצל חברים מהאופוזיציה (עיר לכולנו), אבל הצטרפו אליה בשמחה גם מהקואליציה (מה שמוכיח שרעיון צודק שמקודם בתבונה יכול להניב פירות) והיא תשפיע ישירות על ההקצבה של כספי ציבור לאוסישקין וקביליו.

החשיבות של היוזמה - גם לקבוצות האלו וגם כמנוף לקבוצות אוהדים בכל הארץ - עצומה במיוחד למי שוכר ויודע כמה כספי ציבור הלכו בצורה מפלה ושערורייתית, ואיך, בשעה שאוסישקין נהרס ללא אולם חלופי, הועברו למכבי תל אביב כדורסל 120 מיליון שקל בנעיסקת נדלן סבוכה שזכתה גם לתמיהה מצד מבקר המדינה (בכלל, קבוצת הכדורסל של מכבי תל אביב היא מאז ומעולם הקבוצה המסובסדת ביותר באירופה - בכמה סידרי גודל - ע"י כספי ציבור. ובכלל זה תשלומי זכויות מהערוץ הראשון, הציבורי, של מיליוני דולרים בשנה. היא גם בית העסק התל אביבי היחידה שפוצה על ידי המדינה בעקבות הפסד הכנסה בזמן מלחמת המפרץ - מיליון שקל על הערבת ביתיות של משחק אחד!!! ככה זה כשאוהדי מכבי שרופים הם יואש אלרואי ומיכה גולדמן, שישבו על ברז הכספים).

בקיצור, בקרוב בכל הארץ
הסלע האדום נשלח - 16/11/2011 : 16:31:09
אם כבר מדברים על הפועל ת"א/אוסישקין מרתקת הסערה הבאה שנבעה מרעיון (שכנראה בוטל) לתת עדיפות לחברי עמותת הכדורסל לקנית כרטיסים לדרבי הכדורגל וזה עוד בקבוצה שיש זהות די גדולה בין שתי המחלקות
http://www.shedim.com/bb/viewtopic.php?f=4&t=68335&start=0
רוברט נסטה מארלי נשלח - 15/11/2011 : 23:04:11
ערב טוב גם לך לסלו.
אלי בן רימוז נשלח - 15/11/2011 : 20:54:24
רוזה, היוזמה שלך מצוינת. כל הכבוד.
לכל קבוצה יש מגוון של אוהדים המבטאים את האהדה שלהם בדרכים שונות.
הפועל קטמון בהחלט מתאימה לרוח הדברים שלך.
הפועל תל אביב זו הדוגמה הכי גרועה לרוח שאתה מייצג, בלי קשר לכמה יוזמות חברתיות הם יעשו. חוץ מביתר ירושלים יש להם את הקהל הכי מגעיל בארץ. אם היה קורה בקטמון מה שקורה בהפועל תל אביב, אני בטוח שאלו שהורסים את התדמית היו כבר מזמן מוקצים החוצה.
אולי כדאי לך להביא את היוזמות והאורחים שלך לקטמון ולא למה שקורה בהפועל תל אביב.
לאסלו צה נשלח - 15/11/2011 : 20:09:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

רוזה מטי אתה שולח לנו אולטראס סט פאולי לביקור?
alerta alerta anti-fascis

איזה ילד מושפע...
רוברט נסטה מארלי נשלח - 15/11/2011 : 19:20:19
רוזה מטי אתה שולח לנו אולטראס סט פאולי לביקור?
alerta alerta anti-fascis
האחים מרילי נשלח - 15/11/2011 : 18:20:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Rosa_Luxemburg

וואו, חפרתם.

אגב, אפרופו שיתופי פעולה, פוסט חדש:
http://fussballogie.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html

חפירות הוא שמנו האמצעי
ותודה על הפוסט. ממש אחלה!
Rosa_Luxemburg נשלח - 15/11/2011 : 17:35:42
וואו, חפרתם.
מבלי להיכנס פה לויכוח מיותר, אני לא מכיר קהל שיצאו שמתוכו כל-כך הרבה יוזמות חברתיות ופוליטיות כמו הקהל של הפועל תל-אביב. אפשר להסכים איתן ואפשר שלא, אבל בתוך הקהל הזה יש קבוצות של אנשים מצוינים שפעילים מחוץ לכתלי האיצטדיון בעשרות יוזמות, כשהדבר היחידי שמחבר אותם הוא אהדה לאותה הקבוצה.
זה כמובן לא גורע כהוא זה מהעובדה שגם בתוך הקהל של הפועל תל-אביב יש לא מעט חרא.
אז איך מחזקים את הטוב ומנגבים את החרא?
לכל אחד יש את התשובה שלו, אני מניח: לאבי לוזון יש תשובה. לדייני בית הדין הנלוז של ההתאחדות יש תשובה, ואפילו לעיתונאי הספורט בישראל יש תשובות.
התשובה שלי, אישית, היא חיזוק הקשרים עם גורמים מהם אפשר לקחת דוגמא. אני נהנה מאוד להגיע למשחקים של סט פאולי או באבלסברג ולא לשמוע כמעט מילה על היריבה. נהנה להגיע ולראות כמות גדולה של נשים שמסוגלות להיכנס ליציע כדורגל, לקחת חלק בעידוד ואפילו להוביל אותו מבלי להיתפס מיד כאובייקט מיני. נהנה ממקום בו הביטוי "הומו" הוא לעולם לא גנאי. יותר מהכל אני נהנה מכך שאחרי המשחק יש כמעט תמיד איזשהו חיבור לפעילות בעלת גוון פוליטי ערכי.
הלוואי והדברים האלה יהיו חלק מהסצנה בארץ, ואחד הדברים שאני מאמין שחסרים בהקשר הזה הוא יציאה מהבדלנות הקנאית הזו של: "אני אוהד את הקבוצה שלי ושונא את כולם".
לי אין שום בעיה לעקוב אחרי תוצאות המשחקים של הפועל קטמון ולשמוח באמת בהצלחות שלה, משום שאני מאמין שזהו הדגם הנכון והנקי עליו צריך להיות מבוסס כל ספורט. האם ביקוריי העבר שלי במלחה, חלקם נעימים יותר וחלקם נעימים פחות, או דעתי על סגנון המשחק של אמיר גולה, אמורים להוות איזו משקל ביכולת שלי לתמוך בפרויקט מדהים כמו הפועל קטמון? אני מקווה שלא.
בכל מקרה, כאמור, שיהיה בהצלחה, מכל הלב, ואני מקווה שעוד ייצא משהו מכל היצורים שאני מניח שיבקרו אתכם.

אגב, אפרופו שיתופי פעולה, פוסט חדש:
http://fussballogie.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html
רוברט נסטה מארלי נשלח - 13/11/2011 : 22:41:57
לפני כמה שנים האולטראס הכינו תפאורה עם שלטים ב10 שפות שהיה כתוב עליהם: לא לגזענות! הם גם היכינו שלטים נגד הגירוש של הפליטים מסודן והיתרמו אוכל בישבילם ועוד הרבה דברים יפים.
אז כן הם חלק מהצד היפה של הכדורגל הישראלי.
בקשר לקללות, שואה ועוד דברים מגעילים: הם אוהדי כדורגל לא לא גננות, אז די להיתמם כאילו שאצלינו אין דברים כאלה.
לאסלו צה נשלח - 13/11/2011 : 21:38:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

אתה לא זוכר משחק נגד קרית שמונה בטדי ששרנו להם שתיפול עליכם קטיושה? ואת ההדים שזה יצר? המאבטחים במשחק היו בשוק כשהם שמעו את זה. רק באיחור רציני הבנו את הטעות שלנו.
עכשיו כשאני כותב אני נזכר ב"תשימו מסכות, כי בנצרת עילית מסתובבות כל המחלות" והתוספת שלא יצאה אל הפועל בסוף, עם הרצות שלנו להניף מסכות אב"כ תוך כדי

אחלה. אז גם הקהל של הפועל י-ם כדורגל מסוגלים לשירים מגעילים. הפואנטה בעייני היא שחרא נשאר חרא, גם אתה אתה מצפה אותו בזהב. לבוא ולטעון שהם הצד היפה של הכדורגל וכל הזמירות האלה. זה פשוט צביעות. אתה לפחות הבנת שטעית. הסיבה היחידה שהם יספיקו אם השירים האלה היא שיכריחו אותם ע"י קנסות.
אמיר גולה נשלח - 13/11/2011 : 21:30:41
אתה לא זוכר משחק נגד קרית שמונה בטדי ששרנו להם שתיפול עליכם קטיושה? ואת ההדים שזה יצר? המאבטחים במשחק היו בשוק כשהם שמעו את זה. רק באיחור רציני הבנו את הטעות שלנו.
עכשיו כשאני כותב אני נזכר ב"תשימו מסכות, כי בנצרת עילית מסתובבות כל המחלות" והתוספת שלא יצאה אל הפועל בסוף, עם הרצות שלנו להניף מסכות אב"כ תוך כדי
לאסלו צה נשלח - 13/11/2011 : 21:09:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מחאי ,בתור אחראי מחלקת חינוך ומוסר אתה עושה השוואות די מטומטמות .אף אחד פה לא מעליב ותוקף את רוזה היקר אישית .במקרה הגרוע מביעים סלידה מעירו ומקבוצתו "שמייצגת את היפה בכדורגל" ,אני מניח שהוא יתמודד עם זה לא רע במיוחד ש 95% פה מעריצים את קבוצתו.
אני מקווה שאם יופיע כאן אוהד בית"ר תרשה לי להביע את סלידתי מקבוצתו

תגיד, זה לא אתה שאך לפני שבועיים צודדת בעמוס בדבר ההתנשאות מול קהלים אחרים? אז מה, דווקא מול קהלים שבאשכרה מסמפטים אותנו (=חשודים כ"אחיות") זה הזמן להיות א-סוציאליים?

וכן, אפילו מול אוהד ביטר שהיה עולה פה בקטע טוב, לא הייתי רואה סיבה לקלל את ביטר.

וואלה צודק. נוטפי סמפטיה העכברושים האלה. מה היה חלק הרפורטואר משחק שעבר נגדם?. בוא נראה..."למה לא הייתם בסבארו?". "שיפול עליכם הכותל". מכות. איומים. איזו סימפטיה. אתה חיי בסרט. אני חייב קצת ממה שאתה לוקח ,מיליגרוב.

אני מבין שאין צורך להזכיר חוץ ממה שבלאש הזכיר לך גם את "שתיפול עליכם קטיושה"...

על מה אתה מדבר, ליעד?.
אמיר גולה נשלח - 13/11/2011 : 20:14:13
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מחאי ,בתור אחראי מחלקת חינוך ומוסר אתה עושה השוואות די מטומטמות .אף אחד פה לא מעליב ותוקף את רוזה היקר אישית .במקרה הגרוע מביעים סלידה מעירו ומקבוצתו "שמייצגת את היפה בכדורגל" ,אני מניח שהוא יתמודד עם זה לא רע במיוחד ש 95% פה מעריצים את קבוצתו.
אני מקווה שאם יופיע כאן אוהד בית"ר תרשה לי להביע את סלידתי מקבוצתו

תגיד, זה לא אתה שאך לפני שבועיים צודדת בעמוס בדבר ההתנשאות מול קהלים אחרים? אז מה, דווקא מול קהלים שבאשכרה מסמפטים אותנו (=חשודים כ"אחיות") זה הזמן להיות א-סוציאליים?

וכן, אפילו מול אוהד ביטר שהיה עולה פה בקטע טוב, לא הייתי רואה סיבה לקלל את ביטר.

וואלה צודק. נוטפי סמפטיה העכברושים האלה. מה היה חלק הרפורטואר משחק שעבר נגדם?. בוא נראה..."למה לא הייתם בסבארו?". "שיפול עליכם הכותל". מכות. איומים. איזו סימפטיה. אתה חיי בסרט. אני חייב קצת ממה שאתה לוקח ,מיליגרוב.

אני מבין שאין צורך להזכיר חוץ ממה שבלאש הזכיר לך גם את "שתיפול עליכם קטיושה"...
קלי נשלח - 13/11/2011 : 15:40:49
כמה אוהבים פה להגזים.בא אוהד הפועל ת"א וציין שקבוצתו היא "הצד היפה של הכדורגל" ,מיעוט קטן שנמנה על אלו שלא אוהבים את הקבוצה הזו הביעו דעה הפוכה ופחות מסמפטת לקבוצה.לא תקפו חו"ח את האוהד אישית,לא אמרו כלום על העניין עצמו-להיפך פרגנו לו.אבל כאן כרגיל הכל שחור ולבן.
אני מניח שרוזה בדיוק כמו חברים שלי בחיים שאוהדי בית"ר או אחת מהתל אביביות הגדולות התגבר ממזמן על אי אהבתי את קבוצותו(הוא אפילו התלוצץ עם לאסלו)אתם מוזמנים להתגבר בעקבותיו.
מעבר לכך שיתוף פעולה עם אוהדי כל קבוצה למען אינטרסים משותפים תמיד חיובי.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07