פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בעית טדי-אפליה חמורה

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
קלי נשלח - 26/10/2011 : 10:31:49
אני מדגיש שאני תמיד שונא דיבורי קיפוח ואני מקבל את מיקומנו בהיררכיה, אבל הסיטואציה הזו מרתיחה ואסור לעבור עליה בשתיקה .
מלכתחילה המשחק שהיה אמור לחנוך את טדי היה :בית"ר-חיפה ב 5.11 .זה היה שבוע שבו קבוצות הפועל לא היו אמורות לשחק .עד כאן זה בסדר ומקובל .
בסופו של דבר חל שינוי בלוח משחקי ליגת העל ובית"ר- חיפה נדחה ל 19.11 (או 20.11 אם המשחק בראשון). למרבה הפלא למרות שקטמון(וגם הפועל י-ם) אמורה לשחק גם באותו שבוע (יום יומיים לפני כן) הדיבורים בתקשורת שזה המשחק שיחנוך את טדי.

ותיק שלח מכתב שאלה לאורי מנחם ולהלן תשובתו ההזויה

המשחק הראשון שיתקיים באיצטדיון טדי בעונה הנוכחית יהיה ככל הנראה משחקה של ביתר ירושלים נגד מכבי חיפה,
כאוהד קבוצת הפועל קטמון זה אולי נראה לך תמוה,אך את אותה שאלה יכול לשאול גם אוהד קבוצת הפועל ירושלים שגם לה יש משחק באותו היום,
יש לשמוח על חזרתם של הקבוצות הירושלמיות לטדי ולא להתעסק במדוע ביתר פותחת את העונה,ולא קבוצה אחרת,אחרי הכל רק קבוצה אחת יכולה לפתוח וזה מה שנקבע מתוך תקווה שלא יהיה עיקוב כלשהוא

אתם קולטים את החוצפה?שלפחות היה משקר ואומר שהיומיים האלו נדרשים לסיום העבודות -אבל לא.קטמון(ואולי גם הפועל י-ם) תפסיד משחק בית רק כדי שהוד מעלתם ייזכו לחנוך ראשונים כאילו שהאצטדיון זה בתולה שרק אחד יכול להיות הראשון
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
רוברט נסטה מארלי נשלח - 03/11/2011 : 16:24:12
כל הכבוד לכל אלה שפעלו בנושא אבל לא כצת היגזמתם אם האהבה לניר ברקת?
שלומי מלכה נשלח - 03/11/2011 : 13:03:36
מברוכ, קלי. הישג מרשים באמת, כנגד כל הסיכויים. כל הכבוד.
h.k.j.f.c נשלח - 03/11/2011 : 10:20:42
אבל מישהו רוצה לדמיין את עולמנו הספורטיבי ודיאלוג עם פורוש וצוותו בנושא שאיננו בית כנסת או ישיבה?
[/quote]

לחיזוק דבריו של קלי, תראו כמה מאמצים ביזבזו לשווא אוהדי הפועל כדורסל כדי לגרום ללופוליאנסקי לקדם את פרויקט הארינה...חוץ משלט "פה תוקם ארינה" לא נעשה דבר במשך שנים עד שברקת נבחר.
קלי נשלח - 03/11/2011 : 10:07:48
קודם כל אם הצלחנו כיף וסיפוק אדיר של מחאה "עממית"
לא יודע בוודאות איך ייסתים הנושא הזה(מחכה לאישור רשמי כדי "להירגע"), אבל בפעם המי יודע כמה הוכח כמה היה חשוב שבראשות העירייה יעמוד ברקת (או כל נציג חילוני אחר), על פני חו"ח נציג חרדי כלופליאנסקי או פורוש.זה לא עניין גזעני אבל אם רוצים או לא ,כדי שיהיה שיח מינמלי ושעל סדר היום נושאים כמו ספורט(בידור,חינוך,דיור,תשתיות,תחבורה וכו')יהיו בכלל באג'נדה של ראש העיר ,חייבים אדם שקשור לזה.מה שברקת עשה בספורט בכהונתו("מבט",גבעת רם,שיפוצי מגרשים נוספים ,ארנה וכו') לא מושלם וראוי לשיפור(תמיד יש מה)אבל מישהו רוצה לדמיין את עולמנו הספורטיבי ודיאלוג עם פורוש וצוותו בנושא שאיננו בית כנסת או ישיבה?
amos נשלח - 03/11/2011 : 09:56:48
צריך להזכיר גם שהיתה גם כתבה בנושא בכל העיר, ומחאה של הפועל סאדר ירושלים ושל גיל רז (שים לב, קלי)

אפשר להזיז דברים
eyal נשלח - 03/11/2011 : 08:15:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

לי ברור, גם ללא קשר לתקומת טדי הנוכחית, שלניר ברקת יש אמפטייה גדולה לקבוצה שלנו. ולמרות שמגיע לנו, מותר, אפשר (ואפילו מועיל ר"ל) להודות.
ואני אפילו לא יודע עד כמה הוא היה מעורב בשינוי ההחלטה. ואם הסמנטיקה בין "ראש עיר" ל"ראש עירייה" עומדת להצבעה - אני מצביע בעד האפשרות הראשונה.
וכמובן - תודה רבה קודם כל לעצמנו שלא ויתרנו!
ותיק, אני מציע - בוא נתרכז בעמישב...

בהחלט ייתכן שלניר ברקת יש סימפטיה להפועל קטמון, והוא לא הסתיר אותה עוד קודם לבחירתו לתפקיד.
אפשר להודות על השינוי בהחלטה - אם אכן יש שינוי. אבל זה קרה בגלל שהקמנו קול זעקה ומחאה. ההתעשתות של הגורמים בעיריה, אם אכן קרתה, לא קרתה כי פתאום היתה להם "הארה", אלא בגלל שהיו מי שהשמיעו את קול הזעקה והמחאה, שלחו דוא"לים, עלו לשידור ברדיו.

ראש העיריה - זה הביטוי החוקי, מה לעשות.

וברור שמתרכזים בעמישב, אבל גם חושבים על טדי...

אז לגביע יקראו גביע ראש העירייה?
קטמון ותיק נשלח - 03/11/2011 : 08:06:10
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

לי ברור, גם ללא קשר לתקומת טדי הנוכחית, שלניר ברקת יש אמפטייה גדולה לקבוצה שלנו. ולמרות שמגיע לנו, מותר, אפשר (ואפילו מועיל ר"ל) להודות.
ואני אפילו לא יודע עד כמה הוא היה מעורב בשינוי ההחלטה. ואם הסמנטיקה בין "ראש עיר" ל"ראש עירייה" עומדת להצבעה - אני מצביע בעד האפשרות הראשונה.

בהחלט ייתכן שלניר ברקת יש סימפטיה להפועל קטמון, והוא לא הסתיר אותה עוד קודם לבחירתו לתפקיד.
אפשר להודות על השינוי בהחלטה - אם אכן יש שינוי. אבל זה קרה בגלל שהקמנו קול זעקה ומחאה. ההתעשתות של הגורמים בעיריה, אם אכן קרתה, לא קרתה כי פתאום היתה להם "הארה", אלא בגלל שהיו מי שהשמיעו את קול הזעקה והמחאה, שלחו דוא"לים, עלו לשידור ברדיו.

ראש העיריה - זה הביטוי החוקי, מה לעשות.

וברור שמתרכזים בעמישב, אבל גם חושבים על טדי...
h.k.j.f.c נשלח - 03/11/2011 : 07:59:42
עכשיו צריך לשלוח לעירייה מיילים של תודה על ההחלטה הנבונה. חשוב לשמור על קשרים טובים ולהחמיא כשצריך, גם אם זו זכותנו המובנת מאליה לשחק באצטדיון העירוני...
davidkipod נשלח - 03/11/2011 : 07:47:37
קטמון ותיק נשלח - 03/11/2011 : 06:49:01
אם אכן יש אמת במידע, הרי שהאירוע הזה מראה עד כמה חשובה פעילות מחאה ציבורית.
ולמען האמת, המחאה היתה די פשוטה: כמה הודעות דוא"ל לבעלי תפקידים בעיריה, קצת רעש תקשורתי.
ולגופו של עניין: ההחלטה הראשונית של גורמי העיריה היתה מוטעית בבסיסה.
טוב שאותם גורמים התעשתו, ובסופו של דבר נוהגים כפי שהיו צריכים לנהוג מלכתחילה: בסבירות, בשיוויוניות ובהגינות.
אין לראות את השינוי בהחלטה הראשונית סוג של "עשיית טובה" לקטמון או לסאדר.
התפקיד של ראש העיריה [אגב זה התואר הנכון. האחרון שהיה ראש העיר בירושלים היה טדי קולק], ראש אגף הספורט, מנהל טדי הוא לאפשר לקבוצות הירושלמיות לשחק במגרש הביתי שלהן - טדי. ואם הוא היה אמור להיות מוכן למשחקה של אחת מהן, אזי הוא היה מוכן למשחקן של האחרות.
amos נשלח - 03/11/2011 : 04:53:51
יצא גבר. חבל שהצבעתי התעוררות
davidkipod נשלח - 02/11/2011 : 22:25:10
תודה רבה לראש העיר !!! אוהד אמיתי ולא מאכזב.
מחאיי נשלח - 02/11/2011 : 22:07:02
במכתב שקיבלתי כתגובה נאמר לי:

לגופו של עניין, ראש העיר בעצה אחת עם מנהל אגף הספורט החליטו כי כלל הקבוצות הירושלמיות ישחקו באיצטדיון טדי בשבוע של ה-19.11.

אז אלא אם יהיו עוד הפתעות, מזל טוב לנו, והמון תודה לקלי ולעירייה. עכשיו לנצח את עמישב, שאפשר יהיה להכין את השיבה לטדי כמו שצריך.
קלי נשלח - 02/11/2011 : 19:27:58
אני כבר מבולבל לגמרי.
אורי מנחם עלה לשידור ובראיון הזוי ששבר כל שיא (אותו תוכלו לשמוע פה)
http://www.UpFile4u.Net/Files/2c9t6a.amr
השאיר את המצב בעינו .
דקות ספורות אח"כ מילן עלתה עם ידיעה הפוכה -נמתין להודעות רשמיות

אגב בקובץ שהעליתי ישנו גם ראיון עם ג'רסי על ליגת השכונות

yaeli21 נשלח - 02/11/2011 : 19:19:25
http://www.jerusalemnet.co.il/article/40194?usecache=false

בשורות משמחות! בכל מקרה אני מציע לחכות להודעה רשמית בנושא

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07