ס ק י ר ת נ ו ש א |
מיקי |
נשלח - 15/10/2011 : 19:29:16 אני וחבריי שישבו לצדי אתמול ביציע בחולון נדהמנו והזדעזענו מהתנהגותו של אסוס במהלך המשחק. אסוס הוא שחקן מלוכלך, זה ידוע. כבר ראינו אותו פעמים רבות נכנס בברוטליות ברגלי שחקנים יריבים, דוחף ומעיף מכות (אני ראיתי את זה אפילו באימונים). אתמול הוא הגדיש את הסאה. לשחקן שניסה לעבור אותו הוא נתן אגרוף בפנים (האירוע נעלם מעיניהם של השופט והקוון הטפשים), ואחרי כמה דקות הוא ירק בראשו של שחקן אחר (ולמזלו ולמזלה של הקבוצה השניים הנ"ל לא ראו גם את המקרה הזה)!! אסוס היה צריך לעוף באדום לא פעם אחת אלא פעמיים אתמול! השחקן הזה, אם אפשר לקרוא לו שחקן, עולה על הדשא רק במטרה אחת - לפגוע, וכמה שיותר. זאת דעתי ודעתם של כמה מחבריי. אנחנו חושבים שהאיש הזה מגעיל וברברי ברמות מטורפות ושהוא לא ראוי ללבוש את מדי הפועל קטמון ירושלים. זאת דעתנו לפחות. ההפסד אתמול למרמורק כאב לי הרבה פחות מלחזות בהתנהגותו המופרעת של אסוס. נורמות של אלימות ורק אלימות - לא אצלנו בבקשה. דיברתי היום עם כמה אנשים מהקבוצה שהסכימו איתי. אשמח לשמוע את דעתם של אוהדים וחברי עמותה נוספים בנושא זה. אשמח גם כמובן אם המאמן ואנשי ההנהלה יתייחסו לעניין. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
amos |
נשלח - 29/03/2012 : 19:34:23 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אם השחקן מפנה לקוון את החוליות C4 ו C5 ומסתיר לו את המתרחש עם הטחול - שלו או של שחקן יריב - ובפרט בחלק הנקרא איי ונדרהובן שבלבלב - אז לא נורא
גרי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
מה הקפצתם את השטויות האלה? זה לא הסגנון הטרחני שלי. אני לא זוכר שכתבתי את זה. אני לא זוכר אפילו שידעתי פעם משהו על חוליות, טחול או לבלב. |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 29/03/2012 : 18:41:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
לדעתי, עדיף לתת לצוות המקצועי להחליט מי ראוי או לא ראוי ללבוש את מדי הקבוצה.
הצוות החליט. |
amos |
נשלח - 01/11/2011 : 15:00:05 אם השחקן מפנה לקוון את החוליות C4 ו C5 ומסתיר לו את המתרחש עם הטחול - שלו או של שחקן יריב - ובפרט בחלק הנקרא איי ונדרהובן שבלבלב - אז לא נורא
גרי שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
קראנקו |
נשלח - 31/10/2011 : 23:15:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
אז הדיון על מיקי רנדי יימשך כאן על ידי המטומטמים או שיפתחו לו דיון חדש, אחרי העבירה בגינה ספג צהוב. והרי זה לא ייתכן ששחקנים אצלנו יעשו עבירות כאלה ויקבלו צהוב.
את המחמאות שמור לעצמך, הן באמת מיותרות. ולעצם העניין אני בטוח שכל "המוחמאים" יהיו הראשונים לשבח את גרי על משחק משובח והוגן(!). וגם אני בתוכם.
"הוגן" ? מצחיק, אבל באמת, בשפת הרשת אפילו חחחחחחחחחחחחחחח. האחראי מספר 1 לזה שמספר 26 היבנאי(גיא אבן) הורחק הוא גרי מיועדנו, מספר 4 שלך, שבאופן שיטתי כל פעם שהיבנאי קיבל כדור עם הגב לשער דאג לבדוק שחוליות T6 וT7 בגבו הן באמת מאבן, ועד שסדוק החוליות הספיק להתלונן הפיראנה כבר נעלם לו בשקט מהאיזור וחוזר לעמדה. הגיא אבן הזה צבר עצבים בקצב קבוע, לא תיפקד טוב ובסוף הורחק בצדק. הוגן ? לא יודע. פרקטי ? בטוח. לגיטימי ? ועוד איך . איפה אתה מעדיף שחקן כזה בהינתן שהרי אין דבר כזה "לא בכדורגל, ביציע או בבית" ורמת תלישות כזאת לא קיימת במציאות, רק במרחב הוירטואלי, אם כן ? אצלך או אצל היריב ? אכן אצלך. מ.ש.ל
ניתוח מרתק. שאפו על השיעור באנטומיה! את הפלסף בהמשך פחות הבנתי, אולי אני מוגבל. אז אטען בפשטות: שחקן שלנו (באמת לא משנה מי) מעיף סטירה ל / יורק על (תבחר את מה שאתה מעדיף) שחקן יריב. הקוון רואה, קורא לשופט. אדום. נשארנו עם 10. לא יודע באיזה מרחב - אבל מעדיף שזה לא יהיה אצלי. מקווה שעכשיו הבנת
אם לא הבנת את הפלסף - לא תישאר ב 10 שחקנים. |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 31/10/2011 : 21:10:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אז הדיון על מיקי רנדי יימשך כאן על ידי המטומטמים או שיפתחו לו דיון חדש, אחרי העבירה בגינה ספג צהוב. והרי זה לא ייתכן ששחקנים אצלנו יעשו עבירות כאלה ויקבלו צהוב.
את המחמאות שמור לעצמך, הן באמת מיותרות. ולעצם העניין אני בטוח שכל "המוחמאים" יהיו הראשונים לשבח את גרי על משחק משובח והוגן(!). וגם אני בתוכם.
"הוגן" ? מצחיק, אבל באמת, בשפת הרשת אפילו חחחחחחחחחחחחחחח. האחראי מספר 1 לזה שמספר 26 היבנאי(גיא אבן) הורחק הוא גרי מיועדנו, מספר 4 שלך, שבאופן שיטתי כל פעם שהיבנאי קיבל כדור עם הגב לשער דאג לבדוק שחוליות T6 וT7 בגבו הן באמת מאבן, ועד שסדוק החוליות הספיק להתלונן הפיראנה כבר נעלם לו בשקט מהאיזור וחוזר לעמדה. הגיא אבן הזה צבר עצבים בקצב קבוע, לא תיפקד טוב ובסוף הורחק בצדק. הוגן ? לא יודע. פרקטי ? בטוח. לגיטימי ? ועוד איך . איפה אתה מעדיף שחקן כזה בהינתן שהרי אין דבר כזה "לא בכדורגל, ביציע או בבית" ורמת תלישות כזאת לא קיימת במציאות, רק במרחב הוירטואלי, אם כן ? אצלך או אצל היריב ? אכן אצלך. מ.ש.ל
ניתוח מרתק. שאפו על השיעור באנטומיה! את הפלסף בהמשך פחות הבנתי, אולי אני מוגבל. אז אטען בפשטות: שחקן שלנו (באמת לא משנה מי) מעיף סטירה ל / יורק על (תבחר את מה שאתה מעדיף) שחקן יריב. הקוון רואה, קורא לשופט. אדום. נשארנו עם 10. לא יודע באיזה מרחב - אבל מעדיף שזה לא יהיה אצלי. מקווה שעכשיו הבנת |
סאריץ |
נשלח - 30/10/2011 : 13:48:53 יש לגרי גם צהוב בגביע... לכן זה החמישי. לגבי הקפטן אז עם כל הכבוד לגרי הנהדר, ציון כבר כמה שנים טובות בקטמון וגם ותיק יותר אז בהחלט הגיע לו. חוץ מזה כל הקישקוש על גרי שטויות. בהמשך לשאר: עוז נהדר גם זיו איסלם יובל ושמש שממשיך להיות מדהים. נווה טוב ויציב. רק להמשיך ככה |
lazy |
נשלח - 30/10/2011 : 13:12:14 ציטוט: נשלח במקור על ידי עוז לניצחון
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אסוס קיבל את הצהוב החמישי במשחק נגד יבנה. לפיכך הוא לא יוכל לשחק במשחק הקשה נגד לוד.
לפי מה שמופיע בקישור יש לו רק 4 צהובים:
http://www.football.org.il/Leagues/Pages/FairCompetitionTeam.aspx?SEASON_ID=13&LEAGUE_ID=13062&TEAM_ID=5981
גם על פי הספירה שלנו יש לו 4 http://www.katamon.co.il/statics.asp |
עוז לניצחון |
נשלח - 30/10/2011 : 13:00:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
אסוס קיבל את הצהוב החמישי במשחק נגד יבנה. לפיכך הוא לא יוכל לשחק במשחק הקשה נגד לוד.
לפי מה שמופיע בקישור יש לו רק 4 צהובים:
http://www.football.org.il/Leagues/Pages/FairCompetitionTeam.aspx?SEASON_ID=13&LEAGUE_ID=13062&TEAM_ID=5981 |
yarond |
נשלח - 30/10/2011 : 12:50:38 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני חושב שראוי ורצוי שמייצר התרד הזה ישנה את כותרתו
ייתכן שבמשחק המדובר - גרי היה קצת בקצה ואני מקווה שהשיפור המקצועי והתתנהגותי שלו שהלוואי שהוא תוצאה של משמעת עצמית / עבודה של ליאור / קריאה בפורום
מגיע לגרי יותר !!!
די עם בלבולי המוח. מתחילת העונה הוא אחד משלושת השחקנים הכי יציבים: לא שיפור מקצועי ולא שיפור התנהגותי. אנשים כאן עשו שטות מכלום ועכשיו מסיקים מסקנות על סמך הכלום הזה.
חבל שעוז לא נתן לגרי את סרט הקפטן כשהוחלף.
באמת חיכינו לך ולשפה המרתקת שלך. נראה שאתה האחרון שאני זקוק לעצות ממנו |
שלומי מלכה |
נשלח - 30/10/2011 : 12:31:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אני חושב שראוי ורצוי שמייצר התרד הזה ישנה את כותרתו
ייתכן שבמשחק המדובר - גרי היה קצת בקצה ואני מקווה שהשיפור המקצועי והתתנהגותי שלו שהלוואי שהוא תוצאה של משמעת עצמית / עבודה של ליאור / קריאה בפורום
מגיע לגרי יותר !!!
די עם בלבולי המוח. מתחילת העונה הוא אחד משלושת השחקנים הכי יציבים: לא שיפור מקצועי ולא שיפור התנהגותי. אנשים כאן עשו שטות מכלום ועכשיו מסיקים מסקנות על סמך הכלום הזה.
חבל שעוז לא נתן לגרי את סרט הקפטן כשהוחלף. |
גלעד |
נשלח - 30/10/2011 : 12:02:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
מלך |
yarond |
נשלח - 30/10/2011 : 10:05:52 אני חושב שראוי ורצוי שמייצר התרד הזה ישנה את כותרתו
מגיע לגרי יותר !!! |
שומר החומות |
נשלח - 30/10/2011 : 10:03:07 קבוצה שהזרוע האלימה שלה מוכיחה טענות לפי השיטה הגיאומטרית של שפינוזה היא ללא ספק הקבוצה שלי |
קראנקו |
נשלח - 30/10/2011 : 09:37:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני
"הוגן" ? מצחיק, אבל באמת, בשפת הרשת אפילו חחחחחחחחחחחחחחח. האחראי מספר 1 לזה שמספר 26 היבנאי(גיא אבן) הורחק הוא גרי מיועדנו, מספר 4 שלך, שבאופן שיטתי כל פעם שהיבנאי קיבל כדור עם הגב לשער דאג לבדוק שחוליות T6 וT7 בגבו הן באמת מאבן, ועד שסדוק החוליות הספיק להתלונן הפיראנה כבר נעלם לו בשקט מהאיזור וחוזר לעמדה. הגיא אבן הזה צבר עצבים בקצב קבוע, לא תיפקד טוב ובסוף הורחק בצדק. הוגן ? לא יודע. פרקטי ? בטוח. לגיטימי ? ועוד איך . איפה אתה מעדיף שחקן כזה בהינתן שהרי אין דבר כזה "לא בכדורגל, ביציע או בבית" ורמת תלישות כזאת לא קיימת במציאות, רק במרחב הוירטואלי, אם כן ? אצלך או אצל היריב ? אכן אצלך. מ.ש.ל |
קטמון ותיק |
נשלח - 30/10/2011 : 06:49:34 אסוס קיבל את הצהוב החמישי במשחק נגד יבנה. לפיכך הוא לא יוכל לשחק במשחק הקשה נגד לוד. |