משתמש |
ג'רי הפרחח אסוס |
מיקי
128 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 19:29:16
|
אני וחבריי שישבו לצדי אתמול ביציע בחולון נדהמנו והזדעזענו מהתנהגותו של אסוס במהלך המשחק. אסוס הוא שחקן מלוכלך, זה ידוע. כבר ראינו אותו פעמים רבות נכנס בברוטליות ברגלי שחקנים יריבים, דוחף ומעיף מכות (אני ראיתי את זה אפילו באימונים). אתמול הוא הגדיש את הסאה. לשחקן שניסה לעבור אותו הוא נתן אגרוף בפנים (האירוע נעלם מעיניהם של השופט והקוון הטפשים), ואחרי כמה דקות הוא ירק בראשו של שחקן אחר (ולמזלו ולמזלה של הקבוצה השניים הנ"ל לא ראו גם את המקרה הזה)!! אסוס היה צריך לעוף באדום לא פעם אחת אלא פעמיים אתמול! השחקן הזה, אם אפשר לקרוא לו שחקן, עולה על הדשא רק במטרה אחת - לפגוע, וכמה שיותר. זאת דעתי ודעתם של כמה מחבריי. אנחנו חושבים שהאיש הזה מגעיל וברברי ברמות מטורפות ושהוא לא ראוי ללבוש את מדי הפועל קטמון ירושלים. זאת דעתנו לפחות. ההפסד אתמול למרמורק כאב לי הרבה פחות מלחזות בהתנהגותו המופרעת של אסוס. נורמות של אלימות ורק אלימות - לא אצלנו בבקשה. דיברתי היום עם כמה אנשים מהקבוצה שהסכימו איתי. אשמח לשמוע את דעתם של אוהדים וחברי עמותה נוספים בנושא זה. אשמח גם כמובן אם המאמן ואנשי ההנהלה יתייחסו לעניין.
|
נערך על ידי - מיקי ב-15/10/2011 19:34:25 |
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 19:54:29
|
אסוס אכן היה "ראוי" לאדום אתמול, במיוחד בגלל היריקה. הוא הגיע כבר לכרטיס הצהוב הרביעי. אבל - מי שהחליט להביא את ג'רי ידע היטב שהוא מביא "בולדוג" או אם לדבר בירושלמית - סוג של צ'רנוחה רחמנא לצלן... יש לציין שלמרות שאף שהוא מתקל חזק ומאד לא מוותר, הוא עוד לא גרם לפציעה של שחקן יריב שחייבה את היציאה של אותו שחקן מהמגרש. הבעייה של ג'רי, לדעתי, היא בעיקרה ה"אין פיוז" אחרי התאקל - דבר שעלול להביא להרחקה מהמשחק והעמדה לדין משמעתי שתגרור עונש קשה של הרחקה ממספר משחקים גדול.
|
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 20:20:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
אני וחבריי שישבו לצדי אתמול ביציע בחולון נדהמנו והזדעזענו מהתנהגותו של אסוס במהלך המשחק. אסוס הוא שחקן מלוכלך, זה ידוע. כבר ראינו אותו פעמים רבות נכנס בברוטליות ברגלי שחקנים יריבים, דוחף ומעיף מכות (אני ראיתי את זה אפילו באימונים). אתמול הוא הגדיש את הסאה. לשחקן שניסה לעבור אותו הוא נתן אגרוף בפנים (האירוע נעלם מעיניהם של השופט והקוון הטפשים), ואחרי כמה דקות הוא ירק בראשו של שחקן אחר (ולמזלו ולמזלה של הקבוצה השניים הנ"ל לא ראו גם את המקרה הזה)!! אסוס היה צריך לעוף באדום לא פעם אחת אלא פעמיים אתמול! השחקן הזה, אם אפשר לקרוא לו שחקן, עולה על הדשא רק במטרה אחת - לפגוע, וכמה שיותר. זאת דעתי ודעתם של כמה מחבריי. אנחנו חושבים שהאיש הזה מגעיל וברברי ברמות מטורפות ושהוא לא ראוי ללבוש את מדי הפועל קטמון ירושלים. זאת דעתנו לפחות. ההפסד אתמול למרמורק כאב לי הרבה פחות מלחזות בהתנהגותו המופרעת של אסוס. נורמות של אלימות ורק אלימות - לא אצלנו בבקשה. דיברתי היום עם כמה אנשים מהקבוצה שהסכימו איתי. אשמח לשמוע את דעתם של אוהדים וחברי עמותה נוספים בנושא זה. אשמח גם כמובן אם המאמן ואנשי ההנהלה יתייחסו לעניין.
את היריקה לא ראיתי. אם הייתה חייבים להעמיד אותו לדין משמעתי פנימי. חייבים. לגבי האגרוף, לא בטוח אם זה הארוע שאתה מתכוון אליו, אבל לי זה נראה כאילו השחקן המרמורקי התחזה, ושלא הייתה פגיעה, אבל אני לא בטוח.
באופן כללי, אני פחדתי יותר מה"פיוז" שלו לפני תחילת העונה. עד עכשיו נראה לי שהוא אכן משחק חזק, אבל אני עדיין לא ראיתי אותו מאבד את הראש תוך כדי משחק. טפו טפו טפו אבל עדיין לא ראינו אותו חוטף קריזה ורב מכות עם שחקן אחר או פותח בריצת אמוק אל השופט (נגיד כמו ליאב אתמול). את האמת לי הוא נראה יחסית מאוד רגוע, במיוחד אחרי שעושים עליו עבירות, אפילו קשות.
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 20:39:28
|
המשחק אתמול היה חם עד חם מאוד. התנהגות השחקנים הייתה מוגזמת בהחלט, וזהו תפקידו של ליאור להרגיע אותם. התרופפות המשמעת הייתה גורפת. אם זה בריצת האמוק של ליאב ואם בדחיפה של עמרי נווה את אחד השחקנים היריבים, התנהגותו המוגזמת של גרי וגם ציון עשה ראש עם ראש עם מרמורקי. . התפקיד הוא של ליאור וחברי העמותה לא צד בעניין. באם ההנהלה תראה לנכון, אני בטוח שגם הם יתערבו, אבל צריך לתת לזה זמן ולהאמין ביכולות המאמן. |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 21:29:27
|
איזה בעסה. הפסד אחד והאנשים עם האצבע החומה חזרו לחיים. בלי אלי אוחנה בן זונה, נגד השחקן היחיד שלנו שתיפקד אתמול. |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 22:17:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
איזה בעסה. הפסד אחד והאנשים עם האצבע החומה חזרו לחיים. בלי אלי אוחנה בן זונה, נגד השחקן היחיד שלנו שתיפקד אתמול. תמותו, זונות.
לא יודע אם דיברת אלי או לא אבל מבחינתי גם אם הינו מנצחים, הייתה לי בעיה עם התנהגות השחקנים . מעבר לזה, אמרתי שאם זה חד פעמי ושזו תופעה שתחלוף אז לא נורא. |
נערך על ידי - orky ב-15/10/2011 22:44:09 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/10/2011 : 23:15:09
|
זה רק אני, או שאולי כדאי לנהל דיונים כאלו בפורום חברי העמותה? בטח ובטח אם רוצים התייחסות של המאמן ואנשי ההנהלה.
ולדעתי, כמו שכבר הוכח לא פעם (כמו במקרה של כפיר מלול) עדיף לתת לצוות המקצועי להחליט מי ראוי או לא ראוי ללבוש את מדי הקבוצה, ולסמוך עליהם שידאגו לטפל בעניינים הדורשים טיפול. לא כולם חייבים לאהוב את כל השחקנים. |
גולה יביא לנו רגל... |
|
|
טוטח
641 הודעות |
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 10:18:56
|
אני תומך בכל מי שיובל נעים - אחד השחקנים הגסים והאלימים שהיו פה - שונא |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 10:26:34
|
אלה הבכיינים שנשבעים בשמו של משה סיני? ד"ש משאולי כהן. |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 10:27:27
|
זהו ? הפכתם אותו לפרחח? טיפשים. הוא שחקן קשוח.כמו שצריך .לא מוותר,כמו שצריך. אבל בשום אופן ,הוא לא שחקן מלוכלך!
אלוהים ישמור מה היו כותבים פה על עלי עותמאן.
|
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 11:43:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
זהו ? הפכתם אותו לפרחח? טיפשים. הוא שחקן קשוח.כמו שצריך .לא מוותר,כמו שצריך. אבל בשום אופן ,הוא לא שחקן מלוכלך!
אני איתך |
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 12:33:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
אני איתך
|
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 13:00:04
|
גרי, לא ג'רי!
ואני אישית מאוכזב שזה לא נגמר בנוקאאוט. |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 15:00:42
|
מסכים איתך שגרי קשוח, לא פרחח, ובליגה הזאת חייבים גרזן שאי אפשר לעבור. אתמול הוא היה השחקן הכי טוב על המגרש אבל הוא גם הגזים, וליאור חייב לאפס אותו. הוא לא נתן אגרוף לשחקן היריב, והנפילה שלו על הדשא תאמה את כל תכנית המשחק של מרמורק. אבל בשום מצב, אני לא רוצה לראות שחקן שלנו פוגע בפנים של שחקן יריב בלי כדור. לא משנה אם זה ליטוף או אגרוף |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
|
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 16/10/2011 : 17:55:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיקי
מסכים איתך לגמרי! להעיף את אסוס לגן הסוס!!
האיש הזה מטורף ברמות, ומי שטוען שהאגרוף לפרצוף לא היה בכוונה או שהשחקן ממרמורק התחזה מדבר שטויות. על היריקה בכלל אין מה להתווכח. אסוס מצטרף לרשימה של טיפוסים נאלחים בדמותם של יוסי אברהמי, איציק ג'אנו ואודי אשש. |
|
|
ג'רי הפרחח אסוס |
|
|
|