פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 בחייאת, חברים, תנו עדכונים מהגביע...

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
h.k.j.f.c נשלח - 05/10/2011 : 14:46:18
נציגינו מהשטח, עדכנו בבקשה לטובת כל המועסקים במשרה מלאה, החיילים, הימאים, וסתם כל מי שלא יכול היה לנסוע למשחק גביע בחולון ב14:30 ביום רביעי...
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
yarond נשלח - 09/10/2011 : 11:13:57
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

מחאיי, נראה לי שאתה מגזים.. כמה אוהדים ולא חצי, כתבו מה שכתבו ובגלל זה קבוצה מפסידה. אז זהו? ע"פ הפורום יישק דבר? הוא קובע גורלות, מנצח ומפסיד משחקים, מעלה ומוריד ליגות. לפי זה, הורדת עכשיו לליאור זאדה ולעוז צבאג את כל הביטחון. גמרת לנו את העונה, יא מחאיי..

גם לך ברור שיש הבדל בין ביקורת אוהבת לבין יציאה ברורה נגד המפעל שבו משחקים. איך אפשר בכלל לבעוט לשער, כשאתה יודע שיש אוהדים שלא רוצים לנצח? אגב, גם שרצקי בראיון בפוד סיפר כמה קשה לשכנע את השחקנים שהפורום הוא לא מה שקובע, ושלא צריך לקחת אותו ללב.

בעניין עוז - ירון, תן לנו קצת קרדיט. זה ממש לא עניין של מקורבים. שי היה חלש. כפיר פתח טוב ואז נעלם. אבל היה ברור שהבעיה היא במרכז המגרש. עוז הגיע טוב לעונה, הוא הרזה, הוא מהיר, הוא קיבל ביטחון מול נתיבות. מחצית ראשונה הוא פתח בסדר, אבל לא ממש הגיע למחצית השנייה. אנחנו כבר שנה רביעית עם עוז. תקנו אותי אם אני טועה, אבל חוץ ממשחק אחד - שיכון המזרח בבית, מחזור 2 שנה שעברה - לא זכור לי משחק שעוז שיחק לא טוב, ופתאום התעורר והציל את המולדת. כשהוא חם רואים את זה מיד, והוא בלתי ניתן לעצירה. ראה מקרה נתיבות. כשהוא לא שם, כנ"ל.

מתקשה להשתכנע:
1. העליהום על עוז אחרי המשחק בלוד בשנה שעברה
2. הזכות שכל מיני אוהדים לוקחים להעיר הערות אישיות לעוז במהלך משחק
מה שלא יעזו לעשות לאף שחקן אחר וביום רביעי יש לי רשימה של
עוד 5 שהיו פחות טובים מעוז ואף אחד לא צייץ.
3. עוז אחראי על 3 הנקודות מול נתיבות. את המשפט הזה אפשר להגיד על
עוד 2-3 שחקנים אחרים השנה.

עם כל החבילה - אני חושב שהגיע הזמן שכל מי שיש לו משהו נגד עוז שישמור אותו אצלו. אנו קבוצה שאוהדיה מפרגנים לשחקניה ולא אחרת. ביום רביעי למרות החולשה הכללית - מרביתנו נשכו שפתיים ולא הוציאו מילה רעה מול השחקנים.
זה חלק ממה שמיוחד בקטמון ולכן שחקנים רוצים לבוא לכאן.
אני חושש מהמחשבה מה יקרה עם החיבור הזה ייסדק.
וחוץ מזה אני ממש לא אובייקטיבי במקרה של עוז: בהבנתי המוגבלת בכדורגל המהלכים שעוז עושה גם בסלאלום האישי וגם במסירות על שטח קצר עם שי וכפיר ועוד שחקנים הם אחת ההנאות היותר גדולות שיש לי כשאני רואה כדורגל.

צדיקים - תזכו לשנים רבות נעימות וטובות

ירון

מחאיי נשלח - 08/10/2011 : 23:18:46
מה שכתבתי לעיל זה מאתמול, פשוט לא עלה אז.

זהו, נגמר יום כיפור, הגביע מאחורינו, הפנים למרמורק, רק ניצחון.
מחאיי נשלח - 08/10/2011 : 22:06:17
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

מחאיי, נראה לי שאתה מגזים.. כמה אוהדים ולא חצי, כתבו מה שכתבו ובגלל זה קבוצה מפסידה. אז זהו? ע"פ הפורום יישק דבר? הוא קובע גורלות, מנצח ומפסיד משחקים, מעלה ומוריד ליגות. לפי זה, הורדת עכשיו לליאור זאדה ולעוז צבאג את כל הביטחון. גמרת לנו את העונה, יא מחאיי..

גם לך ברור שיש הבדל בין ביקורת אוהבת לבין יציאה ברורה נגד המפעל שבו משחקים. איך אפשר בכלל לבעוט לשער, כשאתה יודע שיש אוהדים שלא רוצים לנצח? אגב, גם שרצקי בראיון בפוד סיפר כמה קשה לשכנע את השחקנים שהפורום הוא לא מה שקובע, ושלא צריך לקחת אותו ללב.

בעניין עוז - ירון, תן לנו קצת קרדיט. זה ממש לא עניין של מקורבים. שי היה חלש. כפיר פתח טוב ואז נעלם. אבל היה ברור שהבעיה היא במרכז המגרש. עוז הגיע טוב לעונה, הוא הרזה, הוא מהיר, הוא קיבל ביטחון מול נתיבות. מחצית ראשונה הוא פתח בסדר, אבל לא ממש הגיע למחצית השנייה. אנחנו כבר שנה רביעית עם עוז. תקנו אותי אם אני טועה, אבל חוץ ממשחק אחד - שיכון המזרח בבית, מחזור 2 שנה שעברה - לא זכור לי משחק שעוז שיחק לא טוב, ופתאום התעורר והציל את המולדת. כשהוא חם רואים את זה מיד, והוא בלתי ניתן לעצירה. ראה מקרה נתיבות. כשהוא לא שם, כנ"ל.
אדום עולה נשלח - 07/10/2011 : 14:33:16
צום קל וגמר חתימה טובה...
טוטח,נקווה שכולנו לא נחווה עוד הפסדים..
טוטח נשלח - 07/10/2011 : 12:46:19

חברים, מוריד בפניכם את הכובע על הדיון התרבותי, על ההכאה על חטא, על היכולת לקבל הפסדים.

הלוואי עלינו!

גמר חתימה טובה וצום קל
יפתחמ נשלח - 07/10/2011 : 12:08:30
yarond נשלח - 07/10/2011 : 12:04:57
מה נתפסתם על עוז ?
מישהו היה יותר טוב ממנו במשחק הזה ? שי ? כפיר ?
או שאת עוז נוח לתקוף כי אין לו מקורבים.

אין אחד ששיחק טוב במשחק הזה כולל כולם
מחאיי נשלח - 07/10/2011 : 11:32:03
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ועדה מסדרת

כל המערכת של הקבוצה: הנהלה, שחקנים, וצוות מקצועי רצו מאוד ששננצח היום ונעלה שלב. אומר לכם את זה חד משמעית. חבל שזה לא קרה.

כמו שקראנקו כתב, זה לא עניין של לרצות, זה עניין של לרצות יותר. ברור שכל שחקן שלנו רוצה לעלות ולנצח. קשה מאוד להאשים את השחקנים. איך אפשר לצפות משחקן שירצה יותר, כשהוא קורא בפורום שחצי מהאוהדים בכלל מעדיפים שנעוף מהגביע? אני מניח שלשחקני עמישב לא היו אוהדים חכמולוגים שחשבו ש"עדיף לעוף מהגביע".

הנקודה השנייה היא ליאור. אין ספק שמדובר באחד הנכסים היקרים שלנו, המאמן שתמיד רצינו ותמיד הגיע לנו. התפקיד שלנו הוא לשמור עליו, לא לסמוך עליו. לא יודע, אולי הוא רובוקופ, אבל קשה לי להאמין שיש דבר כזה מאמן בליגה א' שחסין להשתפכות שהוא קיבל לאחרונה. גם אני, אם פתאום יתחילו לדבר עליי כגדול הבלמים הזרים בהיסטוריה וגאון כותבי הפורום, אתחיל לתפוס תחת. זה בגנום האנושי. התפקיד שלנו כמערכת הוא להשאיר אותו על הקרקע. כשביום רביעי בדקה החמישים חצי יציע כבר מלחשש "נו שיעשה כבר חילוף", ובדקה ה-60 יציע שלם אומר "נו, שיוציא את עוז כבר", אבל בדקה ה-70 רק מעטים אם בכלל צועקים לליאור שיתעורר כבר, זו בעיה. כולל אותי שאני תקוע בקונספציה הילדותית של לא לצעוק על הקבוצה שלי שתתעורר, או שליאור יעיר אותם, שמא פן מישהו יעלב.

ליאור היה חלש ביום רביעי. סביר להניח שזה ברור לו. יכול להיות שהוא התעקש להשאיר את עוז על המגרש ויהי מה, גם בסדר. יכול להיות שזה לא היה חשוב לו כל-כך (הוא גם אמר ברדיו שאם להפסיד, אז בגביע). מה שמפחיד אותי זה שגם אצלנו וגם אצלו בראש המחשבה הייתה "טוב, זה ליאור, הוא יודע מה הוא עושה".

מאמן חכם ואיש מיוחד. מקווה שיידע לקבל את הכאפה מהמשחק הזה.
האחים מרילי נשלח - 07/10/2011 : 03:55:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

אם ההפסד הזה יסדר לשחקנים את הראש, אז דיינו.לא מאמין שאפשר לחזור על חולשה כזו יותר מפעם בעשרה משחקים.

העניין הוא פשוט, כמו שכבר כתבו כאן - הם קלטו את הדאבל-פאסים של שי-עוז-וכפיר מהמרכז, לא היה מספיק אופציה מהאגפים (פרנקו ? מה אם ורנר ?). בני שוקרוט למשל, יודע בדרכו להציק מהאגפים, ואתמול זה היה חסר.

בני שוקרוט? כנראה היית ממש רעב כשכתבת את זה
davidkipod נשלח - 06/10/2011 : 22:36:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אושר גדול

אם ההפסד הזה יסדר לשחקנים את הראש, אז דיינו.לא מאמין שאפשר לחזור על חולשה כזו יותר מפעם בעשרה משחקים.

לא מסכים. לא שיחקנו הרבה יותר חלש מאשר נגד נתיבות. אותו מגרש, בערך אותה שעה, לכן אני משווה. אנחנו התנהלנו כבעלי הבית, עמישב סגרו טוב וניסו לעקוץ. והיו די יעילים. ה 3:0 לא ממש משקף. העניין הוא פשוט, כמו שכבר כתבו כאן - הם קלטו את הדאבל-פאסים של שי-עוז-וכפיר מהמרכז, לא היה מספיק אופציה מהאגפים (פרנקו ? מה אם ורנר ?). בני שוקרוט למשל, יודע בדרכו להציק מהאגפים, ואתמול זה היה חסר.
בכל זאת אהבתי לראות את ג'וני (למרות שלפעמים הוא נראה כמי שלא בדיוק מוצא את מקומו, לרוב הוא היה יצירתי, ובעיקר - מוטרף ומחוייב). ארטום היה כהרגלו תוקפני-אך-חכם כלפי היריב. ג'רי לעומתו ספג צהוב לא חכם ומיותר חצי דקה אחרי שהשופט הזהיר אותו. שמש הייה לדעתי ממש ממש בסדר, יש לנו שוער טוב !
עוז. שחקן רב פנים, שחקן מיוחד. כמה נכון היה התזמון של ההכנסה שלו נגד נתיבות בשלהי המשחק, וכמה לא נכון היה להשאיר אותו כל המשחק אתמול.
אתמול הסתכלנו על עצמנו בראי, ובפעם הראשונה העונה ראינו גם את החולשות, ושצריך יהיה לבוא כל פעם מחדש עם הסכין בין השיניים. אני אופטימי.
אושר גדול נשלח - 06/10/2011 : 20:51:19
יפתחמ נשלח - 06/10/2011 : 15:27:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי barakby

מסכים עם כל מילה של מחאיי. זה הפסד יותר כואב מהפסד ליגה. כי בליגה אפשר לתקן פה לא. המרחק מפה ועד סיבוב ט ששם אפשר לפגוש קבוצות גדולות הוא כולה 3 משחקים אם אני לא טועה. וכולנו ראינו שנה שעברה מה עשה לסאדר מפגש עם קבוצה גדולה...

בשבילי הפסד ליגה כואב יותר. אני רוצה לעלות!!! לא רוצה שום דבר שיסיט אותי מהמטרה הזו. לא אומר ש"צריך להפסיד", מה פתאום, אבל לי יש תחושה שהשחקנים עולים הרבה יותר מרוכזים וממוקדים במשחק ליגה. כל מה שנבנה עכשיו הוא כדי לעלות. מטבע הדברים מה שלא קשור לזה, בלי כוונה, נדחק הצידה גם אם באופן לא מודע (מתנצל על הפסיכולוגיה בגרוש). אולי זה חלק מההסבר עבור הכשלונות בשנים האלו בגביע.
barakby נשלח - 06/10/2011 : 15:10:52
מסכים עם כל מילה של מחאיי. זה הפסד יותר כואב מהפסד ליגה. כי בליגה אפשר לתקן פה לא. המרחק מפה ועד סיבוב ט ששם אפשר לפגוש קבוצות גדולות הוא כולה 3 משחקים אם אני לא טועה. וכולנו ראינו שנה שעברה מה עשה לסאדר מפגש עם קבוצה גדולה...
מחאיי נשלח - 06/10/2011 : 07:41:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

חבל, אני אוהד כדורגל ורוצה לראות את הקבוצה שלי מתקדמת בגביע, וכבר שנים על גבי שנים לא ראיתי את זה. וחוץ מזה, נמאס לי משיקולי עלות-תועלת, סיבה ומסובב, תשואה ומאזנים. יש גביע, אותי גידלו שבגביע באים לחלום ליהנות ולעבור שלב. יהיה טוב.

לגמרי. איזה אוהדי כדורגל לא רוצים להתקדם בגביע? מה אנחנו מנסים להמציא את העולם מחדש?

לי דווקא בא להתאבל קצת על ההפסד הזה, יותר מעל הפסד ליגה. שם אפשר לתקן, פה זה נגמר, אתה עף וזהו. מה עוד שכן הייתה פה לדעתי שאננות כלשהי. מה, שאנחנו נפסיד בבית לעמישב פ"ת? שלישייה, חברים.

בכל מקרה, צריך שבוע הבא להרים את הראש, לבוא חדים ולפתוח חזק מול מרמורק, גם בקהל.
פועל ותיק נשלח - 05/10/2011 : 23:19:45
הפסד זה הפסד ולא משנה מבחינתי לפחות,
אם מדובר בקבוצה מליגה א או לאומית
או אפילו קבוצה מליגת על , (למעט בודדות בליגת על
שהם במובהק טובות בהרבה).

מחמאות רבות לאוהדינו המסורים שהיו במגרש.(אני לא הייתי)
האוהדים הם שחקן חשוב ביותר בהרכב .
התאוששות חייבת להגיע במשחק הבא .

שנה טובה וגמר חתימה טובה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07