ס ק י ר ת נ ו ש א |
דוד655 |
נשלח - 24/09/2011 : 16:49:20 לא תמיד יש לי את הכח להכנס לדיוני סרק לפעמים יושבים אוהדי קטמון עם דברים הפוכים "כאלו" נגד הקבוצה לא מבין מאיכן זה בה וזו לא הפעם הראשונה ,לאחר שראתי את המשחק בדאבל פס מתברר... שהגול של קטמון היה חוקי למהדרין וזה מה שאני ראתי במשחק לעומת אנשים שאומרים הפוך בבטחון , כמו כן וזו דעתי לא היה פנדל לקרית מאלכי ,גם אם אני חושב שתיקו במשחק היה משקף . אז ... שיפסקו כל החכמים בהרבה משחקים לפסול אחרים כאילו שהם יותר צדקים מאוהדי הקבוצה הירבה . תודה על תשומת הלב. |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אמיר גולה |
נשלח - 25/09/2011 : 10:29:30 לפי דעתי מה שהיה שם זאת הסטה של הכדור לגמרי לכיוון אחר. לפי דעתי זה נחשב מסירה של שחקן יריב |
בלאש ביקו |
נשלח - 25/09/2011 : 10:12:20 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו
לגבי הנבדל - לדעתי, ולאחר צפייה בתקציר, השחקן שהבקיע את השער [ציון?] לא היה בנבדל, אם כי לפניו היה שחקן קטמון שכן היה בנבדל, אבל כאמור הוא לא היה הבועט.
תוספת: דווקא אחרי הצפייה בתקציר "שלנו" שצולם מזווית יותר טובה לגבי הרחבה של מלאכי, אפשר לטעון שהשחקן הבועט היה בנבדל. בקיצור כמו במערכון של הגששים על בית"ר - גם השחקן וגם השופט/קוון היו באופסייד
טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי. והפנדל שלהם - ארטיום הכשיל ברחבה וההחלטה נכונה.
אין שום סיכוי שהיה נבדל. הכדור הגיע אל ציון אחרי מגע של שחקן הגנה, שממש הסיט את הכדור אליו לרגל. ברגע ששחקן הגנה נוגע זה מבטל את האופסייד
לא מדוייק. נגיעה לא מספיקה. |
אמיר גולה |
נשלח - 25/09/2011 : 02:07:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו
לגבי הנבדל - לדעתי, ולאחר צפייה בתקציר, השחקן שהבקיע את השער [ציון?] לא היה בנבדל, אם כי לפניו היה שחקן קטמון שכן היה בנבדל, אבל כאמור הוא לא היה הבועט.
תוספת: דווקא אחרי הצפייה בתקציר "שלנו" שצולם מזווית יותר טובה לגבי הרחבה של מלאכי, אפשר לטעון שהשחקן הבועט היה בנבדל. בקיצור כמו במערכון של הגששים על בית"ר - גם השחקן וגם השופט/קוון היו באופסייד
טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי. והפנדל שלהם - ארטיום הכשיל ברחבה וההחלטה נכונה.
אין שום סיכוי שהיה נבדל. הכדור הגיע אל ציון אחרי מגע של שחקן הגנה, שממש הסיט את הכדור אליו לרגל. ברגע ששחקן הגנה נוגע זה מבטל את האופסייד |
לאסלו צה |
נשלח - 24/09/2011 : 22:10:45 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
בוקר טוב חברים, תרשו לי להציג לכם את נדב אדלר, קוון, שנוהג להתעלל בקבוצות גדולות עם קהל, בעיקר כשהוא עם הגב אליו. אין מה לעשות.
אני מניח שהצורה בה בירכנו את אמו רק הוסיפה לו מוטיבציה לדפוק אותנו. |
טוטח |
נשלח - 24/09/2011 : 21:51:19
בוקר טוב חברים, תרשו לי להציג לכם את נדב אדלר, קוון, שנוהג להתעלל בקבוצות גדולות עם קהל, בעיקר כשהוא עם הגב אליו. אין מה לעשות. |
קטמון ותיק |
נשלח - 24/09/2011 : 21:45:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי. והפנדל שלהם - ארטיום הכשיל ברחבה וההחלטה נכונה. |
אמיר גולה |
נשלח - 24/09/2011 : 21:25:28 הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו |
חיים ברעם |
נשלח - 24/09/2011 : 20:41:59 תודה, לייזי
|
בלאש ביקו |
נשלח - 24/09/2011 : 20:07:29 לא ראיתי שהגול היה חוקי. וגם הפנדל היה לדעתי. ועדיין, היינו יותר טובים. |
אריאל |
נשלח - 24/09/2011 : 19:51:58 ם כבר הולכים על פולניות ומתלוננים על משחק שניצחנו, מישהו יכול להסביר לי את הקוון הזה?! |
lazy |
נשלח - 24/09/2011 : 19:49:48 http://www.youtube.com/watch?v=N8r0O6Ig4oY
ותודה לor2008 |
חיים ברעם |
נשלח - 24/09/2011 : 19:45:57 גם אני לא מצליח. ברור שלא אשכור לעולם את אולם האירועים הזה. מישהו צריך להיפרע מפירסומות מעצבנות |
barakby |
נשלח - 24/09/2011 : 19:29:57 זה רק אני לא מצליח לראות את התקציר של המשחק ורואה במקום פרסומת של אולם אירועים? |
אדום עולה |
נשלח - 24/09/2011 : 19:20:18 ניצחנו לא?אז מה זה משנה? אם זה היה משנה,והיינו מדברים על מה היה צריך להיות-לא היינו מנצחים,אז למה לבכות על משהו שאין לו משמעות? |
אמיר גולה |
נשלח - 24/09/2011 : 18:52:29 לא צריך את התקציר כדי לדעת שהיה גול חוקי לגמרי |