פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

גול חוקי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  גול חוקי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם גול חוקי נושא הבא
עמוד: מתוך 2

דוד655 דוד655 מנותק

60 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  16:49:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דוד655 שלח ל- דוד655 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא תמיד יש לי את הכח להכנס לדיוני סרק לפעמים יושבים אוהדי קטמון עם דברים הפוכים "כאלו" נגד הקבוצה לא מבין מאיכן זה בה וזו לא הפעם הראשונה ,לאחר שראתי את המשחק בדאבל פס מתברר... שהגול של קטמון היה חוקי למהדרין וזה מה שאני ראתי במשחק לעומת אנשים שאומרים הפוך בבטחון , כמו כן וזו דעתי לא היה פנדל לקרית מאלכי ,גם אם אני חושב שתיקו במשחק היה משקף . אז ... שיפסקו כל החכמים בהרבה משחקים לפסול אחרים כאילו שהם יותר צדקים מאוהדי הקבוצה הירבה . תודה על תשומת הלב.

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  17:42:27  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין שום ספק שלצפות בשידור חוזר כמה פעמים מאפשר לראות את שני האירועים בדרך אחרת לגמרי !!!

לא היה פנדל !

כן היה גול !!!

ירון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  18:52:29  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך את התקציר כדי לדעת שהיה גול חוקי לגמרי

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  19:20:18  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצחנו לא?אז מה זה משנה?
אם זה היה משנה,והיינו מדברים על מה היה צריך להיות-לא היינו מנצחים,אז למה לבכות על משהו שאין לו משמעות?

נערך על ידי - אדום עולה ב-24/09/2011 19:20:51
עבור לתחילת הדף

barakby barakby מנותק

220 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  19:29:57  הצג פרופיל שלח ל- barakby הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה רק אני לא מצליח לראות את התקציר של המשחק ורואה במקום פרסומת של אולם אירועים?
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  19:45:57  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני לא מצליח. ברור שלא אשכור לעולם את אולם האירועים הזה. מישהו צריך להיפרע מפירסומות מעצבנות
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  19:49:48  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.youtube.com/watch?v=N8r0O6Ig4oY

ותודה לor2008

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אריאל אריאל מנותק

410 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  19:51:58  הצג פרופיל שלח ל- אריאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ם כבר הולכים על פולניות ומתלוננים על משחק שניצחנו, מישהו יכול להסביר לי את הקוון הזה?!
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  20:07:29  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ראיתי שהגול היה חוקי. וגם הפנדל היה לדעתי.
ועדיין, היינו יותר טובים.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  20:41:59  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה, לייזי
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  21:25:28  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו

עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  21:45:00  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

הקוון עשה במשחק הכל חוץ מלנסות לנגוח את הכדור בקרנות שלהם. הוא לא ניסה להסתיר את הכוונות שלו

לגבי הנבדל - לדעתי, ולאחר צפייה בתקציר, השחקן שהבקיע את השער [ציון?] לא היה בנבדל, אם כי לפניו היה שחקן קטמון שכן היה בנבדל, אבל כאמור הוא לא היה הבועט.

תוספת: דווקא אחרי הצפייה בתקציר "שלנו" שצולם מזווית יותר טובה לגבי הרחבה של מלאכי, אפשר לטעון שהשחקן הבועט היה בנבדל.
בקיצור כמו במערכון של הגששים על בית"ר - גם השחקן וגם השופט/קוון היו באופסייד

טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי.
והפנדל שלהם - ארטיום הכשיל ברחבה וההחלטה נכונה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-24/09/2011 22:18:12
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  21:51:19  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

בוקר טוב חברים, תרשו לי להציג לכם את נדב אדלר, קוון, שנוהג להתעלל בקבוצות גדולות עם קהל, בעיקר כשהוא עם הגב אליו.
אין מה לעשות.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 24/09/2011 :  22:10:45  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי טוטח

בוקר טוב חברים, תרשו לי להציג לכם את נדב אדלר, קוון, שנוהג להתעלל בקבוצות גדולות עם קהל, בעיקר כשהוא עם הגב אליו.
אין מה לעשות.

אני מניח שהצורה בה בירכנו את אמו רק הוסיפה לו מוטיבציה לדפוק אותנו.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

1289 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  02:07:10  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

לגבי הנבדל - לדעתי, ולאחר צפייה בתקציר, השחקן שהבקיע את השער [ציון?] לא היה בנבדל, אם כי לפניו היה שחקן קטמון שכן היה בנבדל, אבל כאמור הוא לא היה הבועט.

תוספת: דווקא אחרי הצפייה בתקציר "שלנו" שצולם מזווית יותר טובה לגבי הרחבה של מלאכי, אפשר לטעון שהשחקן הבועט היה בנבדל.

טעות קשה של הקוון היתה ממש בסוף כאשר במקום לסמן על עבירה על עמית הוא סימן לקרן לטובת מלאכי.

אין שום סיכוי שהיה נבדל. הכדור הגיע אל ציון אחרי מגע של שחקן הגנה, שממש הסיט את הכדור אליו לרגל. ברגע ששחקן הגנה נוגע זה מבטל את האופסייד

עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 25/09/2011 :  10:12:20  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:

אין שום סיכוי שהיה נבדל. הכדור הגיע אל ציון אחרי מגע של שחקן הגנה, שממש הסיט את הכדור אליו לרגל. ברגע ששחקן הגנה נוגע זה מבטל את האופסייד

לא מדוייק. נגיעה לא מספיקה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם גול חוקי נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07