ס ק י ר ת נ ו ש א |
קלי |
נשלח - 11/09/2011 : 20:02:54 http://www.UpFile4u.Net/Files/8p5n1h.amr
אם לא נפתח בפיירפוקס תנסו באקספלורר
|
12 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 16/09/2011 : 17:45:17 הותר לפרסום: שי אהרון התראיין היום לפודקאסט, הראיון הערוך (יותר משעה!) אמור להעלות עוד לפני המשחק הקרוב.
למי שלא יכול לחכות, ניתן להקדים ולספר: אשרי האוהד ואשרי הקבוצה. |
מחאיי |
נשלח - 13/09/2011 : 22:18:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
יפה שהתוכנית הזאת מספרת על הקבוצות בירושלים אבל אם כבר צריך לחכות כל התוכנית בשביל שיגידו כמה מילים על קטמון,זה לא שווה כלום. לא יתכן שרוב האוהדים האדומים אוהדים את קטמון ולא את סאדר,וידברו על סאדר כאילו הם ברצלונה.מה מעניין אותי שהם הולכים מכות באימון?!? אותי מעניין מה אומרים על הקבוצה שלי ויש הרבה יותר דברים מעניינים מאשר זה שלופא קדוש כל היום מתחנן לסאסי להביא עוד חלוץ.חוץ מכמה אוהדים של סאדר,שאותם מעניין מה הולך שם,אני לא מכיר עוד אנשים שסאדר מעניינת אותם.אולי כמה אוהדים של קטמון שאכפת להם מסאדר, אבל זה לא הרוב.
לא חושב, אבל שיהיה. רק מה? אם שמעת היום את תוכנית "אוהדים", או בכל פעם אחרת כמעט, מדברים שם לא מעט אוהדי הפועל של סאסי. האוהדים שלנו כמעט לא שם, ואז הסיקור בהתאם. אז מה הפלא שרדיו ירושלים מתייחסים למי שמאזין להם?
רוצה לשנות? 050-8000101 יום שלישי הבא. ד"ש למישל. |
אדום עולה |
נשלח - 13/09/2011 : 19:16:29 יפה שהתוכנית הזאת מספרת על הקבוצות בירושלים אבל אם כבר צריך לחכות כל התוכנית בשביל שיגידו כמה מילים על קטמון,זה לא שווה כלום. לא יתכן שרוב האוהדים האדומים אוהדים את קטמון ולא את סאדר,וידברו על סאדר כאילו הם ברצלונה.מה מעניין אותי שהם הולכים מכות באימון?!? אותי מעניין מה אומרים על הקבוצה שלי ויש הרבה יותר דברים מעניינים מאשר זה שלופא קדוש כל היום מתחנן לסאסי להביא עוד חלוץ.חוץ מכמה אוהדים של סאדר,שאותם מעניין מה הולך שם,אני לא מכיר עוד אנשים שסאדר מעניינת אותם.אולי כמה אוהדים של קטמון שאכפת להם מסאדר, אבל זה לא הרוב. |
מחאיי |
נשלח - 13/09/2011 : 18:52:57 מישל לא מסתיר את תמיכתו הנוכחית בהפועל של סאסי, וזה בסדר לדעתי. הוא גם מתאמץ לפרגן לנו לא פעם ולהביע חיבה, וגם על כך הוא ראוי להערכה. |
חזום חזום |
נשלח - 12/09/2011 : 11:15:02 ציטוט: שטויות ירון ,זאב בראש שלך .מישל מחמיא מלא פעמים ,וכן לפעמים גם עושה דבר אחר שמותר-מבקר.זה שאצלנו הדברים שחור לבן ומי שמבקר אותנו או חמור מכך רחמנא ליצלן מחמיא למקורית, מיד עושים לו דמוניזציה והוא מקוטלג כאינטרסנט "שנגדנו" זה בעיה מבנית אצלנו אבל לא משקף מציאות.
לא צריך לטמון את הראש בחול. מישל לוטש עיניו לכיסא של לופא וכל מילה שיוצאת מפיו מכוונת לשם.
לא צריך לעשות דמוניזציה למישל, אבל חשוב מאוד להבין שהוא מדבר מהפוזיציה. מעבר לזה שלהקשיב לו מדבר זה קשה יותר מלצאת חי ממשחק של ביתר אם אתה ערבי. הסיסמא של רדיו ירושלים צריכה להיות, "רדיו ירושלים. לא צריך לדעת לדבר בעברית, כדי לשדר כאן". |
yarond |
נשלח - 12/09/2011 : 11:10:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
רדיו ירושלים:
לא רק הראיון עם שי מישל דיין החמיא מאוד לקטמון, לליאור זאדה, לניהול וגר זאב עם כבש
שטויות ירון ,זאב בראש שלך .מישל מחמיא מלא פעמים ,וכן לפעמים גם עושה דבר אחר שמותר-מבקר.זה שאצלנו הדברים שחור לבן ומי שמבקר מיד עושים לו דמוניזציה והוא מקוטלג כאינטרסנט "שנגדנו" זה בעיה מבנית אצלנו אבל לא משקף מציאות.
תתקשה לשכנע אותי שקטמון מקבלת יחס סביר מרדיו ירושלים |
קלי |
נשלח - 12/09/2011 : 11:01:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
רדיו ירושלים:
לא רק הראיון עם שי מישל דיין החמיא מאוד לקטמון, לליאור זאדה, לניהול וגר זאב עם כבש
שטויות ירון ,זאב בראש שלך .מישל מחמיא מלא פעמים ,וכן לפעמים גם עושה דבר אחר שמותר-מבקר.זה שאצלנו הדברים שחור לבן ומי שמבקר אותנו או חמור מכך רחמנא ליצלן מחמיא למקורית, מיד עושים לו דמוניזציה והוא מקוטלג כאינטרסנט "שנגדנו" זה בעיה מבנית אצלנו אבל לא משקף מציאות. |
yarond |
נשלח - 12/09/2011 : 10:44:52 רדיו ירושלים:
לא רק הראיון עם שי מישל דיין החמיא מאוד לקטמון, לליאור זאדה, לניהול וגר זאב עם כבש |
לאסלו צה |
נשלח - 12/09/2011 : 03:34:26 לא זוכר מתי שמעתי ראיון עם שחקן כדורגל שאשכרה היה מעניין לשמוע. אוהב אותך שי אהרון! |
lazy |
נשלח - 12/09/2011 : 01:17:14 תודה קלי. |
סאריץ |
נשלח - 11/09/2011 : 23:19:12 זה מסביר את ההצלחה בשנתיים האחרונות. כל הכבוד על המקצוענות ועכשיו לטפל בנתיבות |
גלעד |
נשלח - 11/09/2011 : 22:48:52 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
http://www.UpFile4u.Net/Files/8p5n1h.amr
אם לא נפתח בפיירפוקס תנסו באקספלורר
תודה קלי. מדהים מה ששי מספר על ההכנה הטקטית כולל צפיה בוידאו והכנה פרטנית על כל שחקן. לא הייתי מאמין שזה נעשה בליגה א' אם לא היה מדובר בליאור. כל הכבוד. |