פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראיון עם שי אהרון מרדיו י-ם

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראיון עם שי אהרון מרדיו י-ם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם ראיון עם שי אהרון מרדיו י-ם נושא הבא  

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 11/09/2011 :  20:02:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.UpFile4u.Net/Files/8p5n1h.amr

אם לא נפתח בפיירפוקס תנסו באקספלורר

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 11/09/2011 :  22:48:52  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

http://www.UpFile4u.Net/Files/8p5n1h.amr

אם לא נפתח בפיירפוקס תנסו באקספלורר

תודה קלי.
מדהים מה ששי מספר על ההכנה הטקטית כולל צפיה בוידאו והכנה פרטנית על כל שחקן. לא הייתי מאמין שזה נעשה בליגה א' אם לא היה מדובר בליאור.
כל הכבוד.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 11/09/2011 :  23:19:12  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה מסביר את ההצלחה בשנתיים האחרונות. כל הכבוד על המקצוענות ועכשיו לטפל בנתיבות
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 12/09/2011 :  01:17:14  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה קלי.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 12/09/2011 :  03:34:26  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא זוכר מתי שמעתי ראיון עם שחקן כדורגל שאשכרה היה מעניין לשמוע.
אוהב אותך שי אהרון!

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 12/09/2011 :  10:44:52  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רדיו ירושלים:

לא רק הראיון עם שי
מישל דיין החמיא מאוד לקטמון, לליאור זאדה, לניהול
וגר זאב עם כבש

ירון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 12/09/2011 :  11:01:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

רדיו ירושלים:

לא רק הראיון עם שי
וגר זאב עם כבש

שטויות ירון ,זאב בראש שלך .מישל מחמיא מלא פעמים ,וכן לפעמים גם עושה דבר אחר שמותר-מבקר.זה שאצלנו הדברים שחור לבן ומי שמבקר אותנו או חמור מכך רחמנא ליצלן מחמיא למקורית, מיד עושים לו דמוניזציה והוא מקוטלג כאינטרסנט "שנגדנו" זה בעיה מבנית אצלנו אבל לא משקף מציאות.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-12/09/2011 11:10:20
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 12/09/2011 :  11:10:26  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

רדיו ירושלים:

לא רק הראיון עם שי
וגר זאב עם כבש

שטויות ירון ,זאב בראש שלך .מישל מחמיא מלא פעמים ,וכן לפעמים גם עושה דבר אחר שמותר-מבקר.זה שאצלנו הדברים שחור לבן ומי שמבקר מיד עושים לו דמוניזציה והוא מקוטלג כאינטרסנט "שנגדנו" זה בעיה מבנית אצלנו אבל לא משקף מציאות.

תתקשה לשכנע אותי שקטמון מקבלת יחס סביר מרדיו ירושלים

ירון
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 12/09/2011 :  11:15:02  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
שטויות ירון ,זאב בראש שלך .מישל מחמיא מלא פעמים ,וכן לפעמים גם עושה דבר אחר שמותר-מבקר.זה שאצלנו הדברים שחור לבן ומי שמבקר אותנו או חמור מכך רחמנא ליצלן מחמיא למקורית, מיד עושים לו דמוניזציה והוא מקוטלג כאינטרסנט "שנגדנו" זה בעיה מבנית אצלנו אבל לא משקף מציאות.

לא צריך לטמון את הראש בחול. מישל לוטש עיניו לכיסא של לופא וכל מילה שיוצאת מפיו מכוונת לשם.

לא צריך לעשות דמוניזציה למישל, אבל חשוב מאוד להבין שהוא מדבר מהפוזיציה. מעבר לזה שלהקשיב לו מדבר זה קשה יותר מלצאת חי ממשחק של ביתר אם אתה ערבי. הסיסמא של רדיו ירושלים צריכה להיות, "רדיו ירושלים. לא צריך לדעת לדבר בעברית, כדי לשדר כאן".
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/09/2011 :  18:52:57  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישל לא מסתיר את תמיכתו הנוכחית בהפועל של סאסי, וזה בסדר לדעתי. הוא גם מתאמץ לפרגן לנו לא פעם ולהביע חיבה, וגם על כך הוא ראוי להערכה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

אדום עולה אדום עולה מנותק

704 הודעות

נשלח - 13/09/2011 :  19:16:29  הצג פרופיל שלח ל- אדום עולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יפה שהתוכנית הזאת מספרת על הקבוצות בירושלים אבל אם כבר צריך לחכות כל התוכנית בשביל שיגידו כמה מילים על קטמון,זה לא שווה כלום.
לא יתכן שרוב האוהדים האדומים אוהדים את קטמון ולא את סאדר,וידברו על סאדר כאילו הם ברצלונה.מה מעניין אותי שהם הולכים מכות באימון?!? אותי מעניין מה אומרים על הקבוצה שלי ויש הרבה יותר דברים מעניינים מאשר זה שלופא קדוש כל היום מתחנן לסאסי להביא עוד חלוץ.חוץ מכמה אוהדים של סאדר,שאותם מעניין מה הולך שם,אני לא מכיר עוד אנשים שסאדר מעניינת אותם.אולי כמה אוהדים של קטמון שאכפת להם מסאדר, אבל זה לא הרוב.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/09/2011 :  22:18:35  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום עולה

יפה שהתוכנית הזאת מספרת על הקבוצות בירושלים אבל אם כבר צריך לחכות כל התוכנית בשביל שיגידו כמה מילים על קטמון,זה לא שווה כלום.
לא יתכן שרוב האוהדים האדומים אוהדים את קטמון ולא את סאדר,וידברו על סאדר כאילו הם ברצלונה.מה מעניין אותי שהם הולכים מכות באימון?!? אותי מעניין מה אומרים על הקבוצה שלי ויש הרבה יותר דברים מעניינים מאשר זה שלופא קדוש כל היום מתחנן לסאסי להביא עוד חלוץ.חוץ מכמה אוהדים של סאדר,שאותם מעניין מה הולך שם,אני לא מכיר עוד אנשים שסאדר מעניינת אותם.אולי כמה אוהדים של קטמון שאכפת להם מסאדר, אבל זה לא הרוב.

לא חושב, אבל שיהיה. רק מה? אם שמעת היום את תוכנית "אוהדים", או בכל פעם אחרת כמעט, מדברים שם לא מעט אוהדי הפועל של סאסי. האוהדים שלנו כמעט לא שם, ואז הסיקור בהתאם. אז מה הפלא שרדיו ירושלים מתייחסים למי שמאזין להם?

רוצה לשנות? 050-8000101 יום שלישי הבא. ד"ש למישל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-13/09/2011 22:19:41
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/09/2011 :  17:45:17  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הותר לפרסום: שי אהרון התראיין היום לפודקאסט, הראיון הערוך (יותר משעה!) אמור להעלות עוד לפני המשחק הקרוב.

למי שלא יכול לחכות, ניתן להקדים ולספר: אשרי האוהד ואשרי הקבוצה.

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם ראיון עם שי אהרון מרדיו י-ם נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07