ס ק י ר ת נ ו ש א |
iddo |
נשלח - 30/08/2011 : 17:31:37 ביום שבת תהיה הפגנת המיליון של מחאת הדיור. אני חושב שכדאי שנתחיל להשתתף במחאה הזאתי ושהיא לא תעבור לנו מתחת לאף. יום שבת כולם צריכים להגיע עם צעיפים של הפועל קטמון. |
13 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 04/09/2011 : 01:22:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי נקודת האור: קלי ושות' יכולים לרשום לרווחה. לא תנועה חברתית, לא מתנ"ס ולא נעליים. קבוצת כדורגל.
זהר-סתם יהיה נחמד אם תמנע מהמשחק המגוחך הזה, שבו אתה כביכול מביע את דעתי בדיון שאיני חלק ממנו(האמת,מתקשה להיזכר מתי הייתי חלק מדיון בנושא הזה) ואז מתווכח עם "דעתי" .אתה מוזמן למצוא חברים דמיוניים אחרים לויכוח.
קלי - מה לעשות, אתה סמל. ערכתי. |
haizomer |
נשלח - 03/09/2011 : 15:13:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי
אני חושב שחשוב להגיע להפגנה עם סממנים אדומים שחורים.  
צודק!!!!!!!! |
רוברט נסטה מארלי |
נשלח - 02/09/2011 : 21:14:11 אני חושב שחשוב להגיע להפגנה עם סממנים אדומים שחורים.   |
אלי בן רימוז |
נשלח - 02/09/2011 : 09:53:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי יובל
הפועל ירושלים היא קהילה אדומה, חברתית, ערכית וסוציאליסטית.וזה הדבר היחיד שמבדיל בנינו לבין חיבר.
אני מסכים. אהיה עם צעיף של קטמון בהפגנה במוצ"ש. רק שזה לא יהיה בירושלים, אולי נגייס אוהדים בדרום. |
קלי |
נשלח - 01/09/2011 : 23:34:44 ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי נקודת האור: קלי ושות' יכולים לרשום לרווחה. לא תנועה חברתית, לא מתנ"ס ולא נעליים. קבוצת כדורגל.
זהר-סתם יהיה נחמד אם תמנע מהמשחק המגוחך הזה, שבו אתה כביכול מביע את דעתי בדיון שאיני חלק ממנו(האמת,מתקשה להיזכר מתי הייתי חלק מדיון בנושא הזה) ואז מתווכח עם "דעתי" .אתה מוזמן למצוא חברים דמיוניים אחרים לויכוח. |
הולך ברגל |
נשלח - 01/09/2011 : 22:11:36 מסכים עם כל מילה של מחאיי. אני לא אוהד את הפועל בגלל שלל האליפויות שלנו. הפועל ירושלים היא קהילה אדומה, חברתית, ערכית וסוציאליסטית.וזה הדבר היחיד שמבדיל בנינו לבין חיבר.
כל מצ"ש אני מפגין באילת עם סממנים קטמונים בגאווה. צדק חברתי זה אנחנו. |
haizomer |
נשלח - 01/09/2011 : 22:09:40 זה לא משנה מה היה עד עכשיו עם המחאה, אם לקחנו מקום מרכזי או לא, למרות שבהרבה מקומות ציפו שניקח חלק משמעותי יותר במחאה לפחות המשמעותיים שמגזרת הספורט הישראלי.
מה שבאמת חשוב זה שיש כבר את המחאה זה נובע מאותו מקום שקמה הקבוצה כמו שאורי ניסח את זה מדויק. לכן אין סיכוי שאנחנו כאוהדי קטמון לא נגיע להפגנה בשבת! חשוב מאד שיגיעו כמה שיותר אוהדים ועדיף עם דגלים אדומים וחולצות של צ'ה גוורה!
יאללה הפועל תחיי המהפכה! |
פרננדו פסואה |
נשלח - 01/09/2011 : 21:40:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
גם אורי וגם מחאיי צודקים. חבל, חבל וחבל שאנחנו כבולים כל כך בגלל הפחד שמא נהפוך לתנועה חברתית או מתנ"ס. לא נורא, גם שלום בית זה דבר חשוב. בכל מקרה, ניפגש בהפגנה.
עקרונית אתה צודק, אבל לא חושב שזה העניין כאן, אלא סתם עצלנות פושעת. שלי, למשל. |
בלאש ביקו |
נשלח - 01/09/2011 : 21:16:29 גם אורי וגם מחאיי צודקים. חבל, חבל וחבל שאנחנו כבולים כל כך בגלל הפחד שמא נהפוך לתנועה חברתית או מתנ"ס. לא נורא, גם שלום בית זה דבר חשוב. בכל מקרה, ניפגש בהפגנה. |
אורי כ. |
נשלח - 31/08/2011 : 07:35:05 אין פה עניין של צריכה או לא צריכה. שני הצדדים על רצף העמדות השונות בעניין הזה לגיטימיים. אבל מה שבטוח, הקמת הפועל קטמון מהווה חלק מאותה תופעה שמאפשרת את המחאה. בניסוח חריף יותר, היא ניבאה את המחאה. הרי מהי המחאה אם לא התעוררות ציבורית של מי שרוצים להחזיר את גורלם לידיהם דווקא מתוך משבר חריף? |
מחאיי |
נשלח - 31/08/2011 : 07:33:39 איך אתה רוצה לגייס את כל החברים והאוהדים האלה? אני מדבר על החמצה של חשיפה רחבה ואישית לקהל יעד גדול ומעורה. |
lazy |
נשלח - 31/08/2011 : 01:39:01 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ייתכן שבכללי המחאה תעזור להפועל. אבל ההעדרות שלנו ממנה (כקבוצה, ברור שלא כיחידים) היא החמצה טקטית ואידיאולוגית מצערת. שנים אנחנו מייצגים קהילה ועשייה, ונדמנו דווקא כשכל המדינה התחילה לדבר על זה. היינו אמורים לשחק תפקיד מרכזי יותר, לפחות בירושלים, לפחות בין אוהדי הכדורגל.
נקודת האור: קלי ושות' יכולים לרשום לרווחה. לא תנועה חברתית, לא מתנ"ס ולא נעליים. קבוצת כדורגל.
אני ממש לא חושב שיש כאן החמצה שלנו. אני לא חושב שהקבוצה שלנו צריכה לשאוף לשנות את החיים במדינה או אפילו את עולם הכדורגל, בטח לא לפני שנצליח לעמוד במטרה המרכזית שלנו - איחוד או חזרה לקבוצה נקיה בלי סאסיונה או איך שלא תקראו לזה.
בנתיים, זה די והותר אם נתרכז בפעילויות חברתיות בתוך הקהילה ובנסיונות לגייס כמה שיותר חברי עמותה לקבוצה ואוהדים למשחקים. שזה עדיין טיפה יותר מסתם קבוצת כדורגל. |
מחאיי |
נשלח - 31/08/2011 : 00:54:15 ייתכן שבכללי המחאה תעזור להפועל. אבל ההעדרות שלנו ממנה (כקבוצה, ברור שלא כיחידים) היא החמצה טקטית ואידיאולוגית מצערת. שנים אנחנו מייצגים קהילה ועשייה, ונדמנו דווקא כשכל המדינה התחילה לדבר על זה. היינו אמורים לשחק תפקיד מרכזי יותר, לפחות בירושלים, לפחות בין אוהדי הכדורגל.
נקודת האור: יכולים לרשום לרווחה. לא תנועה חברתית, לא מתנ"ס ולא נעליים. קבוצת כדורגל. |