פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפגנת המיליון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפגנת המיליון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם הפגנת המיליון נושא הבא  

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 30/08/2011 :  17:31:37  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ביום שבת תהיה הפגנת המיליון של מחאת הדיור.
אני חושב שכדאי שנתחיל להשתתף במחאה הזאתי ושהיא לא תעבור לנו מתחת לאף.
יום שבת כולם צריכים להגיע עם צעיפים של הפועל קטמון.

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/08/2011 :  00:54:15  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ייתכן שבכללי המחאה תעזור להפועל. אבל ההעדרות שלנו ממנה (כקבוצה, ברור שלא כיחידים) היא החמצה טקטית ואידיאולוגית מצערת. שנים אנחנו מייצגים קהילה ועשייה, ונדמנו דווקא כשכל המדינה התחילה לדבר על זה. היינו אמורים לשחק תפקיד מרכזי יותר, לפחות בירושלים, לפחות בין אוהדי הכדורגל.

נקודת האור: יכולים לרשום לרווחה. לא תנועה חברתית, לא מתנ"ס ולא נעליים. קבוצת כדורגל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-04/09/2011 01:21:33
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 31/08/2011 :  01:39:01  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ייתכן שבכללי המחאה תעזור להפועל. אבל ההעדרות שלנו ממנה (כקבוצה, ברור שלא כיחידים) היא החמצה טקטית ואידיאולוגית מצערת. שנים אנחנו מייצגים קהילה ועשייה, ונדמנו דווקא כשכל המדינה התחילה לדבר על זה. היינו אמורים לשחק תפקיד מרכזי יותר, לפחות בירושלים, לפחות בין אוהדי הכדורגל.

נקודת האור: קלי ושות' יכולים לרשום לרווחה. לא תנועה חברתית, לא מתנ"ס ולא נעליים. קבוצת כדורגל.

אני ממש לא חושב שיש כאן החמצה שלנו. אני לא חושב שהקבוצה שלנו צריכה לשאוף לשנות את החיים במדינה או אפילו את עולם הכדורגל, בטח לא לפני שנצליח לעמוד במטרה המרכזית שלנו - איחוד או חזרה לקבוצה נקיה בלי סאסיונה או איך שלא תקראו לזה.

בנתיים, זה די והותר אם נתרכז בפעילויות חברתיות בתוך הקהילה ובנסיונות לגייס כמה שיותר חברי עמותה לקבוצה ואוהדים למשחקים. שזה עדיין טיפה יותר מסתם קבוצת כדורגל.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 31/08/2011 :  07:33:39  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איך אתה רוצה לגייס את כל החברים והאוהדים האלה? אני מדבר על החמצה של חשיפה רחבה ואישית לקהל יעד גדול ומעורה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-31/08/2011 07:39:16
עבור לתחילת הדף

אורי כ. אורי כ. מנותק

65 הודעות

נשלח - 31/08/2011 :  07:35:05  הצג פרופיל שלח ל- אורי כ. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אין פה עניין של צריכה או לא צריכה. שני הצדדים על רצף העמדות השונות בעניין הזה לגיטימיים. אבל מה שבטוח, הקמת הפועל קטמון מהווה חלק מאותה תופעה שמאפשרת את המחאה. בניסוח חריף יותר, היא ניבאה את המחאה. הרי מהי המחאה אם לא התעוררות ציבורית של מי שרוצים להחזיר את גורלם לידיהם דווקא מתוך משבר חריף?

נערך על ידי - אורי כ. ב-31/08/2011 07:35:26
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 01/09/2011 :  21:16:29  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אורי וגם מחאיי צודקים. חבל, חבל וחבל שאנחנו כבולים כל כך בגלל הפחד שמא נהפוך לתנועה חברתית או מתנ"ס. לא נורא, גם שלום בית זה דבר חשוב. בכל מקרה, ניפגש בהפגנה.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-01/09/2011 21:17:32
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 01/09/2011 :  21:40:01  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

גם אורי וגם מחאיי צודקים. חבל, חבל וחבל שאנחנו כבולים כל כך בגלל הפחד שמא נהפוך לתנועה חברתית או מתנ"ס. לא נורא, גם שלום בית זה דבר חשוב. בכל מקרה, ניפגש בהפגנה.

עקרונית אתה צודק, אבל לא חושב שזה העניין כאן, אלא סתם עצלנות פושעת. שלי, למשל.
עבור לתחילת הדף

haizomer haizomer מנותק

90 הודעות

נשלח - 01/09/2011 :  22:09:40  הצג פרופיל שלח ל- haizomer הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא משנה מה היה עד עכשיו עם המחאה, אם לקחנו מקום מרכזי או לא, למרות שבהרבה מקומות ציפו שניקח חלק משמעותי יותר במחאה לפחות המשמעותיים שמגזרת הספורט הישראלי.

מה שבאמת חשוב זה שיש כבר את המחאה זה נובע מאותו מקום שקמה הקבוצה כמו שאורי ניסח את זה מדויק.
לכן אין סיכוי שאנחנו כאוהדי קטמון לא נגיע להפגנה בשבת!
חשוב מאד שיגיעו כמה שיותר אוהדים ועדיף עם דגלים אדומים וחולצות של צ'ה גוורה!

יאללה הפועל תחיי המהפכה!
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 01/09/2011 :  22:11:36  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם כל מילה של מחאיי. אני לא אוהד את הפועל בגלל שלל האליפויות שלנו. הפועל ירושלים היא קהילה אדומה, חברתית, ערכית וסוציאליסטית.וזה הדבר היחיד שמבדיל בנינו לבין חיבר.

כל מצ"ש אני מפגין באילת עם סממנים קטמונים בגאווה. צדק חברתי זה אנחנו.

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 01/09/2011 :  23:34:44  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

נשלח במקור על ידי מחאיי
נקודת האור: קלי ושות' יכולים לרשום לרווחה. לא תנועה חברתית, לא מתנ"ס ולא נעליים. קבוצת כדורגל.

זהר-סתם יהיה נחמד אם תמנע מהמשחק המגוחך הזה, שבו אתה כביכול מביע את דעתי בדיון שאיני חלק ממנו(האמת,מתקשה להיזכר מתי הייתי חלק מדיון בנושא הזה) ואז מתווכח עם "דעתי" .אתה מוזמן למצוא חברים דמיוניים אחרים לויכוח.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-02/09/2011 09:57:18
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 02/09/2011 :  09:53:34  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יובל

הפועל ירושלים היא קהילה אדומה, חברתית, ערכית וסוציאליסטית.וזה הדבר היחיד שמבדיל בנינו לבין חיבר.

אני מסכים. אהיה עם צעיף של קטמון בהפגנה במוצ"ש. רק שזה לא יהיה בירושלים, אולי נגייס אוהדים בדרום.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

רוברט נסטה מארלי רוברט נסטה מארלי מנותק

658 הודעות

נשלח - 02/09/2011 :  21:14:11  הצג פרופיל שלח ל- רוברט נסטה מארלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שחשוב להגיע להפגנה עם סממנים אדומים שחורים.

avanti livorno

עבור לתחילת הדף

haizomer haizomer מנותק

90 הודעות

נשלח - 03/09/2011 :  15:13:26  הצג פרופיל שלח ל- haizomer הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

אני חושב שחשוב להגיע להפגנה עם סממנים אדומים שחורים.

צודק!!!!!!!!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/09/2011 :  01:22:34  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

ציטוט:

נשלח במקור על ידי מחאיי

זהר-סתם יהיה נחמד אם תמנע מהמשחק המגוחך הזה, שבו אתה כביכול מביע את דעתי בדיון שאיני חלק ממנו(האמת,מתקשה להיזכר מתי הייתי חלק מדיון בנושא הזה) ואז מתווכח עם "דעתי" .אתה מוזמן למצוא חברים דמיוניים אחרים לויכוח.

קלי - מה לעשות, אתה סמל.
ערכתי.

עבור לתחילת הדף
  נושא קודם הפגנת המיליון נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07