ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 04/08/2011 : 17:18:20 http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/267/251.html?hp=54&cat=869 |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
גלעד |
נשלח - 13/08/2011 : 16:38:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
על מה מדובר? יש מצב להעלות סריקות?
אני גם אשמח.
תודה |
אמיר גולה |
נשלח - 13/08/2011 : 13:14:34 על מה מדובר? יש מצב להעלות סריקות? |
הסלע האדום |
נשלח - 13/08/2011 : 10:47:15 אמנם כתוב שהיו מגעים חשאיים( אבל זה כבר בעיתון כך שזה לא ממש חשאי) אבל בידיעות ירושלים מצוין שצחי בזיז אמור לקבל תפקיד בקטמון ולהיות אחראי בין השאר על ניהול מו"מ מול ס.א.ד.ר לאיחוד אפשרי בעתיד .ניתן לומר משהו על זה?
באותו עיתון יש גם כתבת מסכנות על ויקטור יונה שבו נאמר שהוא הוכרז כפושט רגל,חברת הבנייה שלו נסגרה ובנוסף הוא חולה במחלה יחסית נדירה ,שיגדון שמלווה בכאבים רבים |
סאריץ |
נשלח - 12/08/2011 : 21:12:23 והשבוע בפינת גרוסמן והשטויות נסיון לסכסך בין הקהל למאמן... מזל שליאור הבין והגיב בחכמה.בכמה זבל אפשר להתעסק שהכל דופק כמו שצריך. |
הנהלה |
נשלח - 07/08/2011 : 23:39:48 ביום שני תיערך הביקורת בגבעת רם. על פי רשימת הדרישות שקיבלנו, קשה לי להאמין שהמגרש יאושר, למרות כל הלחצים והתחנונים שהפעלנו.
נעדכן. |
אדום עולה |
נשלח - 07/08/2011 : 20:49:34 אוקיי,כשתראה את הקבוצה שלך מתחילה לשחק כדורגל טוב רק באמצע העונה אל תעז להאשים אף אדם במועדון הזה. |
nadavlev |
נשלח - 07/08/2011 : 19:14:09 ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev לדוגמא אני בן 16, אחרי מספר שנים לא בארץ אחת הסיבות היחידות שרציתי לחזור זה קטמון וכמובן המשחקים שלה וקניית מנייה לא הייתה שאלה מבחינתי למרות שזה הרבה כסף. עכשיו שמעבירים את המשחקים ליבנה אני חושב שנית אם לקנות מנייה כי אני יודע שפשוט אין לי שום דרך להגיע ליבנה.
אח שלי, אולי בגלל שהיית מספר שנים בחו"ל עדיין לא הפנמת מהי המשמעות של הצטרפות לעמותה ("מנייה" בלשונך). לא צריך להיות קשר בין הליכה למשחקים לבין הצטרפות לעמותה, קל וחומר שמדובר בפספוס פוטנציאלי של מספר מועט של משחקים. אני מכיר לא מעט אוהדים שלא מגיעים בכלל למשחקים והצטרפו לעמותה ולא פחות אנשים שכמעט ולא מפספסים משחק ולא מוכנים להצטרף. ההצטרפות לעמותה היא קודם כל על מנת להרגיש חלק מהקבוצה, בגלל שבלעדינו אין לקבוצה קיום. אם מאיזושהי סיבה אתה לא רוצה, או לא יכול (כלכלית למשל) לקחת חלק בקבוצה, אז יש את המנויים שאז אולי כמות המשחקים יכולה להוות שיקול לגבי קנית מינוי.
ואני בטוח שאם תרצה להגיע למשחקים תצליח למצוא טרמפ ליבנה. ואגב, אם בנית על אוטובוסים לי-ם (וחזרה) יש סיכוי גדול מאוד שתתאכזב, בעיקר בחורף שאז המשחקים מסתיימים מאוחר יחסית.
כמו זה שמעליי כתב, אם אני שם 1000 שקל אז מן הראוי שקבוצה שכל כך קשורה לאוהדים תשחק בעיר שלה. לפני הצלחה, יוזמה חברתית, ערבות הדדית ושיתוף שחקנים ערבים הקבוצה הזאת מייצגת את העיר שלה, הרי יכלנו גם לשנות את שם הקבוצה להפועל מעורבות קהילתית אבל מה לעשות שרוב האוהדים בחרו לאהוד את הקבוצה כי היא מירושלים אז כמו שהפועל מרמורק משחקת במרומרק ושעריים משחקת במגרש זוועה בשעריים, אז גם אנחנו ראויים לשחק בירושלים גם אם הדשא הוא לא סן-סירו. |
הסלע האדום |
נשלח - 07/08/2011 : 18:14:13 איך הגעתם לכזה דיון תרבותי מפולפל?כולה בא אוהד וחושב שזה בקשה בסיסית שמבקש אוהד מקרית שמונה עד אילת וזה לראות משחק בית באזור מגוריו.ברור שתמיד ייתכן שיש שיקולים מקצועיים ,כלכלים וכו' להעתיק משחקים אבל זה אמור לקרות במקרים חריגים.ומכיוןן שהפועל קטמון ירושלים זה קבוצה ירושלמית שמה היא אמורה לשחק |
lazy |
נשלח - 07/08/2011 : 14:33:10 ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev לדוגמא אני בן 16, אחרי מספר שנים לא בארץ אחת הסיבות היחידות שרציתי לחזור זה קטמון וכמובן המשחקים שלה וקניית מנייה לא הייתה שאלה מבחינתי למרות שזה הרבה כסף. עכשיו שמעבירים את המשחקים ליבנה אני חושב שנית אם לקנות מנייה כי אני יודע שפשוט אין לי שום דרך להגיע ליבנה.
אח שלי, אולי בגלל שהיית מספר שנים בחו"ל עדיין לא הפנמת מהי המשמעות של הצטרפות לעמותה ("מנייה" בלשונך). לא צריך להיות קשר בין הליכה למשחקים לבין הצטרפות לעמותה, קל וחומר שמדובר בפספוס פוטנציאלי של מספר מועט של משחקים. אני מכיר לא מעט אוהדים שלא מגיעים בכלל למשחקים והצטרפו לעמותה ולא פחות אנשים שכמעט ולא מפספסים משחק ולא מוכנים להצטרף. ההצטרפות לעמותה היא קודם כל על מנת להרגיש חלק מהקבוצה, בגלל שבלעדינו אין לקבוצה קיום. אם מאיזושהי סיבה אתה לא רוצה, או לא יכול (כלכלית למשל) לקחת חלק בקבוצה, אז יש את המנויים שאז אולי כמות המשחקים יכולה להוות שיקול לגבי קנית מינוי.
ואני בטוח שאם תרצה להגיע למשחקים תצליח למצוא טרמפ ליבנה. ואגב, אם בנית על אוטובוסים לי-ם (וחזרה) יש סיכוי גדול מאוד שתתאכזב, בעיקר בחורף שאז המשחקים מסתיימים מאוחר יחסית. |
lazy |
נשלח - 07/08/2011 : 14:24:47 האמת שאני אישית מחזיק מאוד מליאור ומאמין ביכולותיו להכין את הקבוצה כמו שצריך גם למשחקים בגבעת רם. נכון שזה פחות נוח ואולי גם הסיכויים לנצח בגבעת רם יותר נמוכים מאשר ביבנה, ויחד עם זאת אני מאמין שיש לנו שחקנים מספיק טובים ואיכותיים כדי להוציא תוצאות טובות גם אם המצב של המגרש הוא נורא ואיום. וכמובן שגם ביבנה אף אחד לא מבטיח לנו 100% הצלחה בקלות.
מן הסתם אני אקבל כל החלטה שתתקבל, אבל אני מעדיף שנשחק בי-ם. |
גלעד |
נשלח - 07/08/2011 : 09:40:49 ציטוט: נשלח במקור על ידי galkup
חבל לי שבקבוצה שלנו יש קולות שאומרים שתרבות זה חרטא, עניין לתל אביבים יפי נפש שלא מבינים מהחיים שלהם ותפסיקו לבלבל ת'מוח ותנו לשחק כדורגל. כמובן שאפשר להדיין על מה יותר חשוב, תרבות או מקצועיות, שניהם חלקים חשובים, אבל זה שפוסלים את העניין התרבותי ככה על הסף מאכזב אותי. מאכזב אותי גם שקהלים שלמים של אוהדים - הורים עם ילדים קטנים, חיילים, אנשים עם בעיות כלכליות כאלה ואחרות - לא נספרים פה כל כך, הכל מתגמד למען השיקול המקצועי. אבל אם זה מה שרוצים, ככה יהיה. שתהיה לכולנו עונה טובה ופוריה, וצאו לרחוב!
אני לא יודע לגבי שאר הדוברים, אבל אם זה מה שהשתמע מדבריי, ממש לא זו הייתה הכוונה. סמוך עלי שלי מאוד מאוד חשוב עניין התרבות כמו שאתה קורא לו, אבל אני עדיין חושב שאם חס וחלילה תיהיה פתיחת עונה זוועתית בגלל אילוצי מגרש, אז יהיה לנו מאוד קשה להתרומם שוב אחרי חצי סיבוב או סיבוב. איך שאני רואה את זה בכל מקרה, ליכולת המקצועית יש השלכות על כמה אנחנו אפקטיבים בתהליכים החברתיים-תרבותיים שאנחנו מנסים להוביל. אם תיהיה עונה פושרת חסרת עניין ובעיקר מאכזבת, נאבד הרבה לא רק ברמה המקצועית אלא גם בענייני "תרבות" למיניהם. כל עוד אנחנו בליגות נמוכות חובת ההוכחה היא עלינו.
למרות שאני תומך בשיקול המקצועי, אני עדיין לא השתכנעתי שעדיף לשחק מחוץ לירושלים (למרות שזה מה שליאור רוצה). אני לא זוכר את המגרש ביבנה כל-כך טוב, אבל צריך לקחת בחשבון את "אובדן הביתיות" בהעברה של משחק למחוץ לירושלים, וגם לקחת בחשבון שיש סיכוי טוב שמדובר ביותר מ4-5 משחקים (כמה זמן חיכינו עד שיבנו חדר הלבשה בגבעת רם, כמה זמן חיכינו עד שמבט יהיה גמור).
|
amos |
נשלח - 07/08/2011 : 06:47:01 נדבלב ואחרים: מה שיצא מכל הדיון הזה כאן הוא, שאפשר להפוך את הנסיעה ליבנה עצמה למכשיר של גיוס, סולידריות, ורוממות רוח! ההצעה לקחת טרמפיסטים, וילדים, וחברים מאזור המרכז, ואת נדבלב, וכו' היא מעולה! וגם לבקש עזרה (שהובטחה?) מהעירייה בהסעות
בואו נדבר על זה בשרשור נפרד. אם תהיינה הסעות בכסף אני מבטיח לממן עוד צעיר חסר אמצעים לכל משחק בית ביבנה
|
מחאיי |
נשלח - 07/08/2011 : 02:04:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
דנינו, לא נראה לי שיש בינינו ויכוח אמיתי.
וואו, כנראה שזה באמת מאבק חוצה מחנות. |
nadavlev |
נשלח - 06/08/2011 : 21:28:31 יש הרבה שקל להם מאוד לומר שיבנה זה לא ביג דיל כי יש להם רכב או גרים בירושלים ויוכלו להשתמש בהסעות שהקבוצה תוציא. אבל יש הרבה כמוני, בני נוער שגרים לא באיזור ירושלים והעברת המשחקי בית ליבנה גורמת להם לא לבוא. לדוגמא אני בן 16, אחרי מספר שנים לא בארץ אחת הסיבות היחידות שרציתי לחזור זה קטמון וכמובן המשחקים שלה וקניית מנייה לא הייתה שאלה מבחינתי למרות שזה הרבה כסף. עכשיו שמעבירים את המשחקים ליבנה אני חושב שנית אם לקנות מנייה כי אני יודע שפשוט אין לי שום דרך להגיע ליבנה. אני היחיד במשפחה שמתעניין בכדורגל וקטמון אז על הסעות ליבנה אין מה לדבר... אוטובוסים במחיר לא מופקע ממודיעין גם אין, בטח ובטח שזה ביום שישי או שבת. אז לתשומת לבכם, אם באמת המשחקים ישוחקו ביבנה, אולי צריך לחשוב על דרכי הגעה לכאלה ללא רכב/ שלא מאיזור ירושלים? |
galkup |
נשלח - 06/08/2011 : 20:52:43 חבל לי שבקבוצה שלנו יש קולות שאומרים שתרבות זה חרטא, עניין לתל אביבים יפי נפש שלא מבינים מהחיים שלהם ותפסיקו לבלבל ת'מוח ותנו לשחק כדורגל. כמובן שאפשר להדיין על מה יותר חשוב, תרבות או מקצועיות, שניהם חלקים חשובים, אבל זה שפוסלים את העניין התרבותי ככה על הסף מאכזב אותי. מאכזב אותי גם שקהלים שלמים של אוהדים - הורים עם ילדים קטנים, חיילים, אנשים עם בעיות כלכליות כאלה ואחרות - לא נספרים פה כל כך, הכל מתגמד למען השיקול המקצועי. אבל אם זה מה שרוצים, ככה יהיה. שתהיה לכולנו עונה טובה ופוריה, וצאו לרחוב! |
|
|