פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 חצי מיליון דולר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
שלומי מלכה נשלח - 14/07/2011 : 14:41:22
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1234796.html

והשלושה מיליון ש"ח שלנו היתה הצעה מעליבה. כושילירבאק, מתי מתחילה כבר העונה?
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
iddo נשלח - 17/07/2011 : 23:47:38
כשהייתי הולך למשחקים של סאדר לא הייתי נהנה וגם הייתי במשחק של סאדר פעם אחת כשקטמון כבר הייתה קיימת. הקבוצה היריבה הביאה יותר אוהדים מסאדר זה היה עצוב ואפור זה פשוט לא היה כיף. בקטמון ממש כיף לי אני נהנה מהמשחק ומהאווירה ביציעים אז אפילו אם לא נגיע בסופו של דבר לליגת העל ונקרע את בייתר בדרבי... אני תמיד אגיד שהעונות של קטמון היו העונות הכי טובות.

חוץ מזה אחרי שתי עליות רצוף איך אפשר להגיד שאנחנו לא מתקרבים לליגת העל?
אליה נשלח - 16/07/2011 : 22:47:12
טוב כפרה שכנעת אותי(אישית כמובן)
גלעד נשלח - 16/07/2011 : 22:24:12
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

אני אישית חידשתי מניה אבל היום קשה לי להאמין שנוכל במהרות להדביק פערים מול סאדר וזה לא קשור לאוהדים.אני אף פעם לא אהיה יותר אוהד של סאדר אבל ברמה אישית שוב חבל על שנים רבות של מאבק שבינתיים לצערי לא קירבו את הליגת על אלינו ברור שאין בזה אשמתינו רק(אני מקווה שתבינו אותי נכון)אני שואל האם יספיק לנו כוח להמשך ריצה.....זו שאלה תמימה אני סתם מהרהר לי כך בלי לנסות להרגיז אף אחד .......

לדעתי (האישית כמובן) התשובה היא כן.
וגם אם לא אז לפחות אנחנו נהנים בדרך (שוב דעתי האישית) ועושים להרבה אנשים טוב על הלב
אליה נשלח - 16/07/2011 : 19:47:37
אני אישית חידשתי מניה אבל היום קשה לי להאמין שנוכל במהרות להדביק פערים מול סאדר וזה לא קשור לאוהדים.אני אף פעם לא אהיה יותר אוהד של סאדר אבל ברמה אישית שוב חבל על שנים רבות של מאבק שבינתיים לצערי לא קירבו את הליגת על אלינו ברור שאין בזה אשמתינו רק(אני מקווה שתבינו אותי נכון)אני שואל האם יספיק לנו כוח להמשך ריצה.....זו שאלה תמימה אני סתם מהרהר לי כך בלי לנסות להרגיז אף אחד .......
רוברט נסטה מארלי נשלח - 16/07/2011 : 19:00:09
תראה שלומי, מה שהיתכונתי זה שלדעתי אותם אוהדים גורמים נזק (לא קטן) למטרה שלנו.
חזום חזום נשלח - 16/07/2011 : 09:42:32
שלומי היקר, אתה באמת חושב שתשב לידם באותו היציע? הרי עבור אלירן, חזי שוסטר והחכות אתה גרוע הרבה יותר מביתרי. הם יעדיפו לשבת בחוץ 15 שנה לפני שהם יישבו איתך. אז די להתרפס בפניהם. די לתסמונות האישה המוכה.

מר בן רימוז, וכאילו שלא היית יכול להיות יותר מגוחך והזוי והנה אתה עולה אפילו על עצמך. סאסי לא נקב בשום מחיר. אנחנו נקבנו במחיר שלימים התברר כפי ארבע מהמחיר ששולם על ביתר.

כמה כסף היינו צריכים להציע לטינופת כדי שכבודך הלא מכובד כלל יחשוב שזה מספיק? עשרה מיליון? עשרים מיליון? שב כבר בשקט למען השם.

סלע יקר, לא אמרתי שאני לא מבין אותם, אמרתי שהם חלק מהבעיה. הם מרחיקים את האיחוד לא פחות מהטינופות שבראש. ביום הדין הם יצטרכו להסביר למה הם בחרו בדרך הזו. למה הם משרתים את המנגנון שמחריב את הקבוצה.
הסלע האדום נשלח - 16/07/2011 : 08:34:54
להגיד שלא ניתן להבין היום את האוהדים שנשארו זה מוגזם.אם אותם אוהדים נשארו לפני 5 שנים כשכולם עזבו והקבוצה הייתה בארצית ושבורה,אז בוודאי היום כשהקבוצה שוב בלאומית ושלפחות כלפי חוץ הקבוצה נראית מסודרת ויציבה יותר ועם כותרות חיוביות אז למה שיעזבו?
אלי בן רימוז נשלח - 16/07/2011 : 07:00:52
הסיבה שסאסי נקב במחיר כזה הוא שהוא נהנה להיות המושל של הקבוצה ולא מעוניין לעזוב. הסיבה שנציגי קטמון לא נפגשו איתו לנסות למצוא פשרה היא שטוב לרוב בעלי המניות עם המצב הנוכחי והם מקווים שקטמון תעקוף את סאדר. אין מוטיבציה מספקת בשני הצדדים. רק ועדה חיצונית של אנשים שהדבר היחיד שעומד לנגד עינהם הוא איחוד יביא לפתרון ריאלי. אני יודע על לפחות 10 אנשים שלא חידשו מנוי בגלל זה. אני משוכנע שיש עוד.
שלומי מלכה נשלח - 15/07/2011 : 15:08:15
יש לנו זין יותר גדול ואנחנו הרבה יותר יפים וחכמים.

די. מספיק. יבוא היום ונשב כולנו ביציע אחד, אז די. היו לא מעט משחקים אצלנו שהיה אפור, עם 200 איש בגבעת רם. אז מה?
רוברט נסטה מארלי נשלח - 15/07/2011 : 14:01:17
לצערי יצע לי ליהיות במישחק אחד של סא"דר, זה היה בעונה הריאשונה של קטמון אחרי שכבר יצאנו לפגרה ואני מרוב שיעמום הלכתי לראות מישחק. זה היה פשות הדבר הכי אפור שראיתי בחיים, ההרגשה היתה כמו בהלויה עוד לפני שהמישחק בכלל היתחיל וכל הזמן רק חשבתי איך זה שהאוהדים לא מבינים שהם צריכים לעזוב בישביל הקבוצה.
לאסלו צה נשלח - 15/07/2011 : 11:28:54
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רוברט נסטה מארלי

אני אף פעם לא מבין מי ומה הם אוהדי סא"דר. למה הם בוחרים להישאר בגועל נפש של סאסי? מה הם אוהבים אותו?

הם אוהבים את הקבוצה. אני לא חושב שיש שם הרבה אנשים שאוהבים אותו. אבל יש כאלה שמשכנעים את עצמם שהוא בעלים טוב כי "השנה סאסי שם כסף" בלה בלה בלה.
ועדה מסדרת נשלח - 15/07/2011 : 11:10:25
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

אנחנו מטומטמים שהצענו לסאסי כסף !!!

לא הצענו לו כסף. גם אנחנו הצענו כיסוי חובות של הקבוצה עד לסכום מסוים.
רוברט נסטה מארלי נשלח - 15/07/2011 : 05:05:13
אני אף פעם לא מבין מי ומה הם אוהדי סא"דר. למה הם בוחרים להישאר בגועל נפש של סאסי? מה הם אוהבים אותו?
h.k.j.f.c נשלח - 14/07/2011 : 22:14:01
נדמה שרק טוב ייצא מהשידוך בין שני שמאלנים נאורים לבין מאגר הבהמות הגדול בארץ: אופציה א' -האמריקאים יצליחו לחנך ולשנות, לגייס שחקנים ערבים שיסתמו לגזענים את הפה, ולשנות במקצת את סצינת חוסר הסובלנות הישראלית.
ב'- בית"ר מתפוצצת באורגיה של גועל נפש: יריקות על הבעלים החדשים, הפגנות של "נוער כהנא חי" בבית וגן, מטח אבנים על הרכב של השחקן הערבי החדש ומקהלת "מוחמד מת" בביצוע קומץ שמונה על פי הספירה האחרונה 10,000 אוהדים לפחות.
WIN-WIN situation!
חזום חזום נשלח - 14/07/2011 : 21:25:23
עד מתי רשעים יעלוזו?

העסקה הזו, כמו העסקה של הפועל תל אביב מוכיחה עד כמה ההצעה שלנו לטינופת, לאח של הטינופת ולמתולתל הייתה טעות חמורה.

נמאס לשמוע שההצעה שלנו הייתה מעליבה, הצעה שתימחרה את הפועל של סאסי במשהו כמו פי ארבע השווי של בית"ר. כן, פי ארבע מבית"ר. קבוצה עם פוטנציאל לאלפי מנויים, עם חשיפה תקשורתית אדירה, עם מחלקת נוער ועוד ועוד ועוד. בית"ר הזו שווה רבע מהפועל של סאסי.

ואז סאסי דוחה את ההצעה שלנו ומצליח בספין מבריק שלא הולם את האינטלגנציה הגבולית שלו להציג את ההצעה שלנו כ"ללא תמורה" וכ"מעליבה".

וכל זה מוביל אותי לנושא שאולי לא יהיה פופולארי בפורום הזה, אבל הגיעה העת שמישהו יאמר אותו בקול ברור.

כשאנחנו הצענו לסאסי את ההצעה ההזויה הזו, כשהוא דחה אותה על הסף מבלי להתייחס אליה כלל, מה עשו כל האוהדים שנשארו במקורית? האם הם זעקו מרה על המשך האונס של קבוצתם? האם הם הפעילו לחץ על האחים והמתולתל כדי לקרב את האיחוד?

לא! הם הצטרפו למקהלת השקרנים והמסלפים של סאסי ואלחנני ובכו בכי מר על ההשפלה הגדולה שהם סופגים מידינו.

הגיעה העת להגיד בקול ברור, גם אם אחינו הם, הם חלק מהבעייה, הם מחזקים את השליטה של סאסי בקבוצה ומונעים כל סיכוי שהטינופת הזו תסכים לעזוב. ההחלטה שלהם אינה ליגיטימית, היא הרסנית. במעשיהם אלה הם מצטרפים למחריביה של הקבוצה. ביום שבו תימאס על סאסי הקבוצה שוב, הוא יסגור את הכיס שוב, והיא שוב תעמוד מול שוקת שבורה, חשוב שנדע כולנו, גם ידם שפכה את הדם הזה.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07