פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שווה ת'רד חדש?(או- עידן טל חתם ב..)

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
אסי טובי נשלח - 08/07/2011 : 20:10:13
עידן טל חתם ל 3 שנים אצל ס.א.ד.ר.
אל תגידו שזה לא מעניין..
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
katamona נשלח - 12/07/2011 : 07:56:53
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

ביושר,בכנות,אתה באמת משווה אותו לשי אהרון?
מאז נמכר ללוזונים לפני 16 שנה הוא שיחק בארץ ב4 קבוצות שונות.מישהו שם מתגעגע אליו? שרפו את המועדון? הזילו דמעה על עזיבתו? אוהדים מתגעגעים אליו? זו הבעיה של עידן טל ,הוא סוס גמור מקצועית שלא נדבק לאף קבוצה.שכיר חרב בהגדרה.
לשאלתך,אני לא הייתי מאמץ אותו אבל זה רק אני.

גם אם לא משווים מדובר בשחן איכותי ויציב אז לא צריך להגזים בזלזול.
h.k.j.f.c נשלח - 12/07/2011 : 02:30:36
מלפפון חדש הוחתם לפי "דאבלפאס":
http://www.doublepass.co.il/news.php?id=2659
מישהוא (אסי טובי?) מכיר את השחקן המדובר?
מחאיי נשלח - 11/07/2011 : 22:37:27
משעמם לי. מתי יוצא איזה פודקאסט כבר?
davidkipod נשלח - 11/07/2011 : 14:38:55
אני מבין מה אתם אומרים. כנראה שלא נחשפתי מספיק ל"חוכמות" שהוא (טל) הפיק לאורך השנים.
פרננדו פסואה נשלח - 11/07/2011 : 12:23:23
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

בואו נעשה את התרגיל המחשבתי הבא:
נניח שבמקום לחתום בסדאר היה עידן טל מתייצב אצל מי מאלה המובילים את קטמון שלנו, ומודיע שרוצה לשחק אצלנו בשנים הקרובות, נניח בעבור תנאים דומים לאלה של שי אהרון...
ביושר, בכנות, מי מאיתנו היה מוותר על שרותיו ? האם לא היינו מאמצים אותו אלינו בחום ?

בכנות, הייתי מתבאס מאוד אם הוא היה מגיע אלינו, שלא לדבר על הסכומים האלו. גם אני זוכר את הראיון הדוחה ההוא (נדמה לי שזה היה לפני קטמון) בו הוא הסביר איך כל הסיפור הזה שהוא גדל בהפועל זה מקרי לחלוטין ותמיד הוא חלם להיות צהוב. ובנוסף היו אינספור ראיונות וציטוטים בשנים האחרונות עד כמה הוא אוהב את הקהל של בית"ר, והמועדון יקר לו, והוא רוצה להישאר שם כל החיים. כמובן שלרוב הציטוטים האלו הופיעו סביב נסיון להרוויח עוד קצת כסף כשרצו לקצץ לו. בעיני הוא הרבה-הרבה יותר גרוע מעזו ואין שום ספק שהוא היה נשאר בבית"ר אם זה היה מתאפשר לו.
עוז לניצחון נשלח - 11/07/2011 : 12:19:07
הנה הכתבה. כדאי מאד לקרוא:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/258/678.html?hp=3
אושר גדול נשלח - 11/07/2011 : 12:06:16
מקצועית-הוא שחקן טוב לליגה א'.לא צריך להקטין אותו עד כדי כך.
מבחינה תדמיתית-הוא לא מייצר את מה ששי אהרון מייצר.כי הוא לא מנהיג ולא דומיננטי.
בקיצור-לא פשוט,אם כי בכללי ולא עבור 500,000 ש"ח בשנה, הייתי שם אותו בכנף.הוא עדיין בועט טוב ומוסר טוב.
הכתבה של אביעד במעריב היום מסכמת היטב את הסאגה הזו.
החולצה האדומה נשלח - 11/07/2011 : 01:43:38
ציטוט:

נניח שבמקום לחתום בסדאר היה עידן טל מתייצב אצל מי מאלה המובילים את קטמון שלנו, ומודיע שרוצה לשחק אצלנו בשנים הקרובות, נניח בעבור תנאים דומים לאלה של שי אהרון...
ביושר, בכנות, מי מאיתנו היה מוותר על שרותיו ? האם לא היינו מאמצים אותו אלינו בחום ?

אני
אמיר גולה נשלח - 11/07/2011 : 00:17:45
ציטוט:

התנסנו כבר בדבר דומה, וקראו לו אופיר עזו. יש דברים שאסור לקבל אליך, לא משנה מה
davidkipod נשלח - 10/07/2011 : 23:51:16
כן.
tampopo נשלח - 10/07/2011 : 23:41:19
סבבה.

אתה מה? מאמץ בחום?
davidkipod נשלח - 10/07/2011 : 23:37:18
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

תקרא את מה שכתבתי שוב. (אל תיתפס לשולי). לא הישוותי אותו לשי אהרון. תארתי סצנריו, ובשביל להפוך אותו לרלוונטי ומוחשי - שמתי תג מחיר. בכל זאת ענית לגופו של עניין, ואני מאמין לך שכך היית נוהג.
tampopo נשלח - 10/07/2011 : 23:24:38
מאז נמכר ללוזונים לפני 16 שנה הוא שיחק בארץ ב4 קבוצות שונות.מישהו שם מתגעגע אליו? שרפו את המועדון? הזילו דמעה על עזיבתו? אוהדים מתגעגעים אליו? זו הבעיה של עידן טל ,הוא סוס גמור מקצועית שלא נדבק לאף קבוצה.שכיר חרב בהגדרה.
לשאלתך,אני לא הייתי מאמץ אותו אבל זה רק אני.
davidkipod נשלח - 10/07/2011 : 23:01:22
מחאיי נשלח - 10/07/2011 : 22:49:06
מעולם לא היה הפער הקוגניטיבי בין שני פלגי הפועל כה גדול. חוץ מרמי תמר, כולם שם מנשקים את הסמל שחזר הביתה ומתכננים עלייה שנייה ברציפות. כאן מגחכים על הסוס המת, צעד נואש של גיל רז והסאסים.

המציאות, כרגיל, איפשהו באמצע וקצת לכיווננו.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07