פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ת'רד תודה לספונסרים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
lazy נשלח - 20/05/2011 : 19:05:46
קודם כל רציתי להודות לספונסרים שלנו מהעונה שעברה. אין ספק שבלי עזרתם הנדיבה העונה לא הייתה מסתיימת כפי שהיא הסתיימה.

ברור לי שבחלק גדול מהמקרים הספונסרים תורמים לנו בעיקר מסיבות של רצון לתרום לקהילה ומסיבות של תדמית, אבל עדיין יש גם מקרים שאוהדי קטמון בוחרים לעשות עסקים עם הספונסרים שלנו, גם בזכות העובדה שהם ספונסרים, ולא תמיד הספונסרים מודעים לכך.

לקראת העונה הבאה, חשבתי שאולי כדאי לפתוח ת'רד בו אנשים יספרו קצת על הפעמים בהם הם רכשו דברים מהספונסרים שלנו. אני לא יודע אם זה יועיל, אבל בטח לא יזיק.

אני בכל מקרה אכלתי כמה וכמה פעמים באיוו בשנה האחרונה. ברור שזה גם בגלל שההמבורגר שלהם מצויין, אבל כמה וכמה פעמים בחרתי דווקא באיוו בזכות תרומתם לקבוצה. מעבר לכך אני וכמה מחברי הפכנו בזמן האחרון את המושבה 54 למסעדת הבית שלנו לאחר המשחקים בכדורסל והיינו שם כבר 3 פעמים. וגם את ההורים שלי שבאו לבקר ביום העצמאות בחרתי לקחת לשם.

בנוסף, בחרתי בזמנו לקנות מחשב DELL גם בזכות הבאנר שהופיע בדף הבית. וכשחידשתי את הביטוח לרכב, עשיתי את זה בסוכנות אל-עד שבאנר שלה מופיע בדף הבית, וזאת למרות שהייתה לי הצעה אחרת מעט יותר זולה.
5   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
Offside נשלח - 21/05/2011 : 16:20:04
גם אני קניתי מחשב של דל. הייתה לי לפני שנה דילמה בין דל לבין חברות אחרות, כשראיתי שדל ספונסרים של הקבוצה נגמרה הדילמה.
וחוץ מזה, יש להם אחלה מחשבים

ובאופן ממש נבואי, חיזוי העתיד לחלוטין, פתחתי לפני כמה שנים קרן השתלמות באלטשולר שחם.
נכון שזה היה דרך מקום העבודה, ולא אני החלטתי שהקרן השתלמות תהיה דווקא אצלם, אבל זה פרט שולי.
גלעד נשלח - 21/05/2011 : 11:08:29
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

קודם כל רציתי להודות לספונסרים שלנו מהעונה שעברה. אין ספק שבלי עזרתם הנדיבה העונה לא הייתה מסתיימת כפי שהיא הסתיימה.

ברור לי שבחלק גדול מהמקרים הספונסרים תורמים לנו בעיקר מסיבות של רצון לתרום לקהילה ומסיבות של תדמית, אבל עדיין יש גם מקרים שאוהדי קטמון בוחרים לעשות עסקים עם הספונסרים שלנו, גם בזכות העובדה שהם ספונסרים, ולא תמיד הספונסרים מודעים לכך.

לקראת העונה הבאה, חשבתי שאולי כדאי לפתוח ת'רד בו אנשים יספרו קצת על הפעמים בהם הם רכשו דברים מהספונסרים שלנו. אני לא יודע אם זה יועיל, אבל בטח לא יזיק.

אני בכל מקרה אכלתי כמה וכמה פעמים באיוו בשנה האחרונה. ברור שזה גם בגלל שההמבורגר שלהם מצויין, אבל כמה וכמה פעמים בחרתי דווקא באיוו בזכות תרומתם לקבוצה. מעבר לכך אני וכמה מחברי הפכנו בזמן האחרון את המושבה 54 למסעדת הבית שלנו לאחר המשחקים בכדורסל והיינו שם כבר 3 פעמים. וגם את ההורים שלי שבאו לבקר ביום העצמאות בחרתי לקחת לשם.

בנוסף, בחרתי בזמנו לקנות מחשב DELL גם בזכות הבאנר שהופיע בדף הבית. וכשחידשתי את הביטוח לרכב, עשיתי את זה בסוכנות אל-עד שבאנר שלה מופיע בדף הבית, וזאת למרות שהייתה לי הצעה אחרת מעט יותר זולה.

כפרעליך!!
אמיר גולה נשלח - 20/05/2011 : 22:43:12
אני זורם עם טשרמק. אורטל הטיסו אותי ואת דפנה לאמסטרדם השנה
בלאש ביקו נשלח - 20/05/2011 : 20:31:59
מסכים.
לאסלו צה נשלח - 20/05/2011 : 20:12:27
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

כפרעליך צ'רמק. אתה אוהד למופת

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07