משתמש |
ת'רד תודה לספונסרים  |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 20/05/2011 : 19:05:46
|
קודם כל רציתי להודות לספונסרים שלנו מהעונה שעברה. אין ספק שבלי עזרתם הנדיבה העונה לא הייתה מסתיימת כפי שהיא הסתיימה.
ברור לי שבחלק גדול מהמקרים הספונסרים תורמים לנו בעיקר מסיבות של רצון לתרום לקהילה ומסיבות של תדמית, אבל עדיין יש גם מקרים שאוהדי קטמון בוחרים לעשות עסקים עם הספונסרים שלנו, גם בזכות העובדה שהם ספונסרים, ולא תמיד הספונסרים מודעים לכך.
לקראת העונה הבאה, חשבתי שאולי כדאי לפתוח ת'רד בו אנשים יספרו קצת על הפעמים בהם הם רכשו דברים מהספונסרים שלנו. אני לא יודע אם זה יועיל, אבל בטח לא יזיק.
אני בכל מקרה אכלתי כמה וכמה פעמים באיוו בשנה האחרונה. ברור שזה גם בגלל שההמבורגר שלהם מצויין, אבל כמה וכמה פעמים בחרתי דווקא באיוו בזכות תרומתם לקבוצה. מעבר לכך אני וכמה מחברי הפכנו בזמן האחרון את המושבה 54 למסעדת הבית שלנו לאחר המשחקים בכדורסל והיינו שם כבר 3 פעמים. וגם את ההורים שלי שבאו לבקר ביום העצמאות בחרתי לקחת לשם.
בנוסף, בחרתי בזמנו לקנות מחשב DELL גם בזכות הבאנר שהופיע בדף הבית. וכשחידשתי את הביטוח לרכב, עשיתי את זה בסוכנות אל-עד שבאנר שלה מופיע בדף הבית, וזאת למרות שהייתה לי הצעה אחרת מעט יותר זולה.
|
גולה יביא לנו רגל...  |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 20/05/2011 : 20:12:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
קודם כל רציתי להודות לספונסרים שלנו מהעונה שעברה. אין ספק שבלי עזרתם הנדיבה העונה לא הייתה מסתיימת כפי שהיא הסתיימה.
ברור לי שבחלק גדול מהמקרים הספונסרים תורמים לנו בעיקר מסיבות של רצון לתרום לקהילה ומסיבות של תדמית, אבל עדיין יש גם מקרים שאוהדי קטמון בוחרים לעשות עסקים עם הספונסרים שלנו, גם בזכות העובדה שהם ספונסרים, ולא תמיד הספונסרים מודעים לכך.
לקראת העונה הבאה, חשבתי שאולי כדאי לפתוח ת'רד בו אנשים יספרו קצת על הפעמים בהם הם רכשו דברים מהספונסרים שלנו. אני לא יודע אם זה יועיל, אבל בטח לא יזיק.
אני בכל מקרה אכלתי כמה וכמה פעמים באיוו בשנה האחרונה. ברור שזה גם בגלל שההמבורגר שלהם מצויין, אבל כמה וכמה פעמים בחרתי דווקא באיוו בזכות תרומתם לקבוצה. מעבר לכך אני וכמה מחברי הפכנו בזמן האחרון את המושבה 54 למסעדת הבית שלנו לאחר המשחקים בכדורסל והיינו שם כבר 3 פעמים. וגם את ההורים שלי שבאו לבקר ביום העצמאות בחרתי לקחת לשם.
בנוסף, בחרתי בזמנו לקנות מחשב DELL גם בזכות הבאנר שהופיע בדף הבית. וכשחידשתי את הביטוח לרכב, עשיתי את זה בסוכנות אל-עד שבאנר שלה מופיע בדף הבית, וזאת למרות שהייתה לי הצעה אחרת מעט יותר זולה.
כפרעליך צ'רמק. אתה אוהד למופת  |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 20/05/2011 : 20:31:59
|
מסכים. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-20/05/2011 20:32:55 |
 |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 20/05/2011 : 22:43:12
|
אני זורם עם טשרמק. אורטל הטיסו אותי ואת דפנה לאמסטרדם השנה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 21/05/2011 : 11:08:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
כפרעליך!!
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 21/05/2011 : 16:20:04
|
גם אני קניתי מחשב של דל. הייתה לי לפני שנה דילמה בין דל לבין חברות אחרות, כשראיתי שדל ספונסרים של הקבוצה נגמרה הדילמה. וחוץ מזה, יש להם אחלה מחשבים 
ובאופן ממש נבואי, חיזוי העתיד לחלוטין, פתחתי לפני כמה שנים קרן השתלמות באלטשולר שחם. נכון שזה היה דרך מקום העבודה, ולא אני החלטתי שהקרן השתלמות תהיה דווקא אצלם, אבל זה פרט שולי. |
 |
|
|
ת'רד תודה לספונסרים  |
|
|
|