ס ק י ר ת נ ו ש א |
אמיר גולה |
נשלח - 08/05/2011 : 15:46:08 מישהו? |
4 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
קראנקו |
נשלח - 14/05/2011 : 14:33:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c
הטור של רמי מנדל השבת אמנם מפגר, אבל בינתיים שום קשקוש שהוא כתב העונה או בכלל לא מתקרב ל"ששי אהרון ירוץ לבקש סליחה מיוסי סאסי, אולי נסכים למחול לו..." מדהים איך אדם כל כך מבולבל יכול לנהל רשת של סופרמרקטים.הוא בטח מסתובב שם כל היום בפיג'מה ומנסה לארגן סולחה בין הבשר לעגבניות...
אני חייב שמישהו יעזור לי כאן, איך הוא הפך לזה, לא מצליח להבין. |
amos |
נשלח - 13/05/2011 : 18:29:13 בעניין הלדים ובי"ס קשת: אני מנחש שכן
בשולי החדשות: הטור של רמי מנדל אידיוטי כרגיל, אבל פחות מעצבן. בכלל, נדמה לי שאנשי סאדר קצת התבלבלו. לדעתי הם הבינו שטריקת הדלת/טלפון הפומבית שלהם להצעה של שלושה מיליון שקל הזיקה להם תקשורתית גם בקרב הבסיס הדל של אוהדיהם, ובעיקר בקרב הבסיס הגדול יותר של המיואשים-שהקבוצה-שלהם-התפצלה-לשניים-והם-לא-יודעים-מה-לעשות |
רגל עץ |
נשלח - 13/05/2011 : 17:59:57 זמן ירושלים (מעריב): http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/240/112.html?hp=54&cat=869
יש שם משפט אחד תמוה: "בקבוצה ינסו להחתים גם את עמית שמש, אבל כבר עתה ברור שהסיכויים שימשיך אינם גבוהים, מה גם שהוא מבוקש במעלה אדומים." מעלה אדומים??? מה הקשר?
ופרט מעניין: קבוצות הילדים אמורות להתאמן במגרש החדש שצפוי לקום בביה"ס קשת. האם מדובר בשטח שעובר הכשרה ברחוב יוסי בן יועזר?
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 08/05/2011 : 16:06:30 הטור של רמי מנדל השבת אמנם מפגר, אבל בינתיים שום קשקוש שהוא כתב העונה או בכלל לא מתקרב ל"ששי אהרון ירוץ לבקש סליחה מיוסי סאסי, אולי נסכים למחול לו..." מדהים איך אדם כל כך מבולבל יכול לנהל רשת של סופרמרקטים.הוא בטח מסתובב שם כל היום בפיג'מה ומנסה לארגן סולחה בין הבשר לעגבניות... |