פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מקומונים נושא הבא  

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  15:46:08  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 08/05/2011 :  16:06:30  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הטור של רמי מנדל השבת אמנם מפגר, אבל בינתיים שום קשקוש שהוא כתב העונה או בכלל לא מתקרב ל"ששי אהרון ירוץ לבקש סליחה מיוסי סאסי, אולי נסכים למחול לו..."
מדהים איך אדם כל כך מבולבל יכול לנהל רשת של סופרמרקטים.הוא בטח מסתובב שם כל היום בפיג'מה ומנסה לארגן סולחה בין הבשר לעגבניות...

נערך על ידי - h.k.j.f.c ב-08/05/2011 16:08:57
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  17:59:57  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זמן ירושלים (מעריב):
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/240/112.html?hp=54&cat=869

יש שם משפט אחד תמוה: "בקבוצה ינסו להחתים גם את עמית שמש, אבל כבר עתה ברור שהסיכויים שימשיך אינם גבוהים, מה גם שהוא מבוקש במעלה אדומים."
מעלה אדומים??? מה הקשר?

ופרט מעניין: קבוצות הילדים אמורות להתאמן במגרש החדש שצפוי לקום בביה"ס קשת. האם מדובר בשטח שעובר הכשרה ברחוב יוסי בן יועזר?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 13/05/2011 :  18:29:13  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בעניין הלדים ובי"ס קשת: אני מנחש שכן

בשולי החדשות: הטור של רמי מנדל אידיוטי כרגיל, אבל פחות מעצבן. בכלל, נדמה לי שאנשי סאדר קצת התבלבלו. לדעתי הם הבינו שטריקת הדלת/טלפון הפומבית שלהם להצעה של שלושה מיליון שקל הזיקה להם תקשורתית גם בקרב הבסיס הדל של אוהדיהם, ובעיקר בקרב הבסיס הגדול יותר של המיואשים-שהקבוצה-שלהם-התפצלה-לשניים-והם-לא-יודעים-מה-לעשות
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 14/05/2011 :  14:33:21  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

הטור של רמי מנדל השבת אמנם מפגר, אבל בינתיים שום קשקוש שהוא כתב העונה או בכלל לא מתקרב ל"ששי אהרון ירוץ לבקש סליחה מיוסי סאסי, אולי נסכים למחול לו..."
מדהים איך אדם כל כך מבולבל יכול לנהל רשת של סופרמרקטים.הוא בטח מסתובב שם כל היום בפיג'מה ומנסה לארגן סולחה בין הבשר לעגבניות...

אני חייב שמישהו יעזור לי כאן, איך הוא הפך לזה, לא מצליח להבין.

נערך על ידי - קראנקו ב-14/05/2011 14:33:52
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מקומונים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07