ס ק י ר ת נ ו ש א |
אסי טובי |
נשלח - 16/04/2011 : 13:59:28 אני אשמח אם נרכז בת'רד אחד את הדיונים על ליגה א. עכשיו כבר לא צריך לפחד ממנחוס.. אפשר לדבר ולנתח את הכל. מי מהשחקנים היקרים והאהובים שלנו מתאים וצריך להשאר אם בהרכב ואם בסגל, האם צריך להשתגע בעניין התקציב, או להיות שפויים גם במחיר של לא לעלות בשנה הראשונה. אני אתחיל, ברשותכם. בעמדת המאמן אני לא רוצה אף אחד אחר, אין בכלל שאלה. ליאור מתאים, ראוי, מחובר ומוכשר מאוד. בעניין השחקנים, קצת קשה לי עכשיו. אני באמת אוהב את כולם. אני אומר רק מי בטוח יכול להיות בהרכב, רק לדעתי כמובן, בליגה א. עמית שמש יכול לעמוד בשער, למרות שאם יבוא אחר אני לא אפול מהכיסא. אבל הוא שוער מצויין בעיני. עדי מרציאנו בטוח, ארטום בטוח, שי בטוח, לציון יש מקום בתור מגן ימני. כפיר חלוץ נפלא אבל הוא גם יכול להיות מחליף עצום. אבל אני חולה עליו וחושב שמבחינת כישרון הוא מדהים ברמות הללו. פשוט מת עליו. יבגני, מאהר, וורנר,אבולעפיה,בסגל בטוח, גובלים בהרכב. בקשר לשאר אין לי דעה נחרצת. זה תלוי מטרות ותקציב. כולם טובים, כולם ראויים, לא כולם יכולים להיות פה.. בסה"כ הגרעין והשלד צריכים להשאר, עם תוספות לא רבות. ולמה אני אומר את זה? כי לדעתי לא צריך להשתולל בשנה הבאה. אפשר גם שנה אחת להשאר "רק" בצמרת. אל תשכחו שלא יהיה לנו את טדי בחלק משמעותי של העונה, וזאת ליגה קשה ביותר, וצריך בדחיפות לקדם ולהרחיב את מחלקת הנוער. עלייה היא לא חזות הכל. וזה לא אומר שאם נעלה אני אתלונן...
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
אושר גדול |
נשלח - 22/04/2011 : 18:29:10 אם לא יהיה לנו מגרש ביתי,הסיכוי שלנו לעלות ליגה לא גדול. היתרון שלנו בטדי עם הקהל שווה שער יתרון בכל משחק נתון. התקציב הוא לא הפרמטר היחידי לחוזקה של הקבוצה.אם השחקנים מחוייבים,מלוכדים ורוצים להתקדם,אז זה לא עניין כספי,זה עניין מנטלי קבוצתי. אני לא הייתי רוצה שמיד בתחילת העונה נכריז שאין ביכולתנו לעלות.זו אמירה לא רצוייה ולא ספורטיבית. צריך לגייס מכסימום כסף ולעשות מאמץ להיות ראשונים. |
קלי |
נשלח - 22/04/2011 : 18:09:39 לא ממש מבין את הדיון שהוא כביכול שתי גישות הפוכות.האם אלו שטוענים "שחובה" לעלות (קראנקו) טוענים שזה אומר גם חריגה מכוונת ולקיחת הימור של תקציב לא מאוזן?אני מניח/מקווה שלא.האם אלו "שמסתפקים" בצמרת מתנגדים לעלות? מן הסתם גם כן לא. בשורה התחתונה צריך להשיג תקציב מקסימלי ועל פיו להתנהל.רק שסביר להניח שמה שעשינו עם כספי אוהדים וספונסרים בליגה ג' או ב' ושנתן לנו פור עצום על הליגה מעצם ההתנהלות המקצוענית יאפשר לנו בסה"כ להיות "עוד קבוצה" מתוך כמה בליגה א'.זה אומר שאפשר לעלות ולמרבה הצער גם מאד סביר באותה מידה לא לעלות. |
אבנר |
נשלח - 22/04/2011 : 18:08:45 שאלה איך/היכן אפשר לדעת מה תקציבן של הקבוצות (במיוחד בליגות הנמוכות) האם סגור שלא נשחק בירושלים במשחקי הבית שלנו (למה לא בגבעת רם?) |
רגל עץ |
נשלח - 22/04/2011 : 17:41:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
הפועל קטמון כפי שהיא התנהלה עד היום לא יכולה להעמיד תקציב שיהפוך אותה לקבוצה עם התקציב הגדול ביותר בליגה א'.
זה לא לגמרי מדויק. הקבוצות היחידות בליגה א׳ שהיה להן תקציב גבוה משלנו השנה הן הפועל ירושלים (יותר מכפול) וקביליו יפו. אם נצליח לשחזר את התקציב הזה או קצת להגדיל אותו זה בהחלט אמור להציב אותנו בצמרת. אני יותר חושש מהיעדר המגרש הביתי, ואי לכך אובדן הקשר עם חלק נכבד מהקהל, שלא יגיע לרמלה כל שבועיים. |
אדום עולה |
נשלח - 22/04/2011 : 17:34:38 אין מה לעשות לרוב הישראלים אין סבלנות,כך שאם הקבוצה לא ממש מגיעה להישגים,הקהל בורח.דבר שני,מה שונה מ-2008?איך הצלחנו להעמיד תקציב גדול? "אם תרצו,אין זאת אגדה". |
אלי בן רימוז |
נשלח - 22/04/2011 : 14:37:39 הפועל קטמון כפי שהיא התנהלה עד היום לא יכולה להעמיד תקציב שיהפוך אותה לקבוצה עם התקציב הגדול ביותר בליגה א'. מה שיש זה קבוצה שתרוץ שנה שלישית עם אותו מאמן וחלק מהמשחקנים ואת הקהל הגדול בליגה שזה בהחלט שווה כמה נקודות. במצב הזה יש סיכוי לעלות ליגה אבל לא יותר מקבוצות צמרת אחרות.
אם נציב עליה ללאומית כמטרה היחידה אז העונה עלולה להיות מתסכלת ומאכזבת. חובה עליינו להציב צפיות שלא יגרמו לתסכול עמוק. אני מציע שהמטרה תהיה לתת עונה כיפית עם רצון להשתלב בצמרת ולקוות שאולי כמה דברים יתחברו ואולי אפילו נפתיע ונעלה ליגה בזכות רוח הקבוצה. אבל אם לא נעלה וניתן עונה כיפית, זו גם יכולה להיות עונה מוצלחת ביותר.
כמובן שאם יגיע ספונסר רציני או שבני סיוון יחליט להשקיע אז המטרות יכולות להשתנות. אבל כרגע אין באפשרותנו להציב את התקציב הגדול ביותר. צריך להתחיל להתרגל לחיים בליגה א' כאופציה לא רעה. קבוצות כמו שפילד, ברייטון, בריסטול ואחרים מביאים 7,000 איש כל שבועיים בליגה שלישית כבר עשורים, אין סיבה שגם אנחנו לא נעשה זאת. |
אדום עולה |
נשלח - 22/04/2011 : 13:11:17 חודשיים בערך אחרי תחילת ליגת העל.. |
הולך ברגל |
נשלח - 22/04/2011 : 13:09:18 באיזה חודש מתחילה העונה הבאה 2011\2012? |
רגל עץ |
נשלח - 20/04/2011 : 10:18:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי פועל ותיק אני מקווה מאוד שהכשרת גבעת רם לליגה א' כאלטרנטיבה זמנית נבדקת כבר מעכשיו.לא נראה לי שגבעת רם במצב גרוע יותר ממבשרת.
אני לא יודע מה הקריטריונים, אבל יכול להיות שגם יש שיקול של גודל המגרש, וזה בגבעת רם בודאי לא עומד בשום קריטריון מבחינת הרוחב שלו (אם כי אין לי מושג אם מבשרת רחב יותר). |
פועל ותיק |
נשלח - 20/04/2011 : 09:58:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
יש עוד פקטור שיקשה עלינו מאוד בתחילת העונה, הן מקצועית והן תקציבית, וזה היעדר מגרש ביתי עקב השיפוצים המתוכננים בטדי. בהנחה שגבעת רם לא מאושר לליגה א׳, נצטרך לנדוד לרמלה או משהו כזה, וזה יגרום לפגיעה קשה מאוד בכמות הקהל ובודאי ביכולת להביא אנשים חדשים למשחקים.
אני מקווה מאוד שהכשרת גבעת רם לליגה א' כאלטרנטיבה זמנית נבדקת כבר מעכשיו.לא נראה לי שגבעת רם במצב גרוע יותר ממבשרת.
|
רגל עץ |
נשלח - 20/04/2011 : 09:36:22 יש עוד פקטור שיקשה עלינו מאוד בתחילת העונה, הן מקצועית והן תקציבית, וזה היעדר מגרש ביתי עקב השיפוצים המתוכננים בטדי. בהנחה שגבעת רם לא מאושר לליגה א׳, נצטרך לנדוד לרמלה או משהו כזה, וזה יגרום לפגיעה קשה מאוד בכמות הקהל ובודאי ביכולת להביא אנשים חדשים למשחקים. |
טוטח |
נשלח - 20/04/2011 : 00:47:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מישהו יודע מה היה התקציב של סאדר השנה?
1.8 מיליון שקל שכר שחקנים |
רגל עץ |
נשלח - 19/04/2011 : 20:08:33 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק אולם, אם נהפוך את עליית הליגה למשהו משעבד, שאין בלתו, אנו עלולים להגיע מהר מאד למה שקרה העונה למכבי קביליו יפו, שדומה בצורה די מבהילה למה שקרה לנו בעונה השנייה עם מבשרת.
עוד מוקדם לסתום את הגולל על העונה של קביליו. הם במגמת שיפור ויש להם סיכוי כלשהו לעלות דרך הפלייאוף, בעיקר אם זו תהיה הכח שתסיים במקום ה-14 בליגה הלאומית. מבחינתנו, די ברור לי שעדיף שהם יעלו, אחרת הם יהוו יריב מאוד רציני בשנה הבאה, בעיקר לאחר שצברו נסיון בליגה א'.
|
קטמון ותיק |
נשלח - 19/04/2011 : 19:31:41 למקרא הדיון שמתפתח פה נזכרתי בשיר "עיניים גדולות" של אריק איינשטיין:
זה סיפור על בני פורמן שתמיד הלך לו קלף היה לו כל מה שאפשר לרצות והוא רצה יותר - היה לו בית חם, אישה טובה וילדים בריאים היה לו כל מה שאפשר לרצות והוא רצה יותר
הו בני פורמן שתית כל הצוף מתוך הפרח שתית כל הצוף יבש הפרח הו בני פורמן.
זה נכון אתה בסדר, ממלא את החובות מביא הלחם, מוריד את הפח, באמת כל הכבוד. אתה מוציא האישה, נותן לה כבוד, נושא בעול, רק אל תשכח דבר קטן אחד - שזה עוד לא הכל.
לאן אתה רץ, מה בוער לך? עזוב את השטויות לך תנוח אל תסכן את מה שיש ויש לך הרבה, בני פורמן.
אנשים חיים ביחד, אי אפשר לבד אי אפשר לתת רק אצבע ולקחת כל היד אנשים רואים, אנשים יודעים, זה לא נעים אתה חושב על עצמך אבל ישנם גם אחרים
לאן אתה רץ, מה בוער לך? עזוב את השטויות לך תנוח אל תסכן את מה שיש ויש לך הרבה בני פורמן.
וכאילו זה בסדר, העתיד נראה ורוד מרחת פה, טייחת שם, שיחקת טוב מאוד הצרה איתך, כן שיש לך, כן, עיניים גדולות רוצה הרבה, תמיד הכי הרבה, רק עוד ועוד ועוד.
זה סיפור על בני פורמן שתמיד הלך לו קלף היה לו כל מה שאפשר לרצות, והוא רצה יותר.
העלייה לליגה א' מחייבת הקמת קבוצת נוער, ולמעשה את ביסוס המועדון הצעיר שהקמנו.ביסוס המועדון דורש השקעת משאבים, הן כספיים והן משאבי אנוש. עליית ליגה היא בהחלט מטרה, משאת נפש - תקראו לזה איך שתרצו. אולם, אם נהפוך את עליית הליגה למשהו משעבד, שאין בלתו, אנו עלולים להגיע מהר מאד למה שקרה העונה למכבי קביליו יפו, שדומה בצורה די מבהילה למה שקרה לנו בעונה השנייה עם מבשרת.
איני רואה טעם בעת הזו להכנס לדיון ברמת שמות: מי להשאיר מי להעזיב/להשאיל ואת מי להביא. אני מניח שעוד נאכל הרבה ארגזי מלפפונים בנושא זה בחודשים הקרובים. מה שלדעתי ראוי שידריך בקבלת ההחלטה הוא, בין היתר, רמת המחוייבות של השחקנים שישחקו במדי הפועל ירושלים קטמון בליגה א' למה שהיא הפועל קטמון ירושלים.
|
אדום עולה |
נשלח - 19/04/2011 : 19:19:43 איזה שטויות אתם אומרים!קבוצה בסדר גודל שלנו צריכה לכוון לפלייאוף עליון בליגה א'?!!! למה במה קבוצות כמו קביליו או נתיבות או אילת יותר טובות מאיתנו?חוץ מזה אם לא נעלה שנה הבאה זה יהיה כישלון,כי אז נצטרך עוד שנתיים כדי לעלות ללאומית!אנשים פה לא רציניים חושבים שפה זה איזה הפועל ארגזים. |
|
|