פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שחקן מרגש

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
גלעד נשלח - 13/04/2011 : 17:40:56
תוך כדי החגיגות אתמול בשקוף, כשהייתי שיכור במיוחד. בעיקר מהניצחון וגם מה 2 ליטר בירה ששתיתי, ניגש אלי אחד השחקנים:

"תגיד איך קוראים לך?"

"גלעד"

"זוכר שלפני איזה 8 שנים שיחקנו נגד מכבי חיפה בגביע שג'ובאנו רוסו הכניס גול בנגיחה"

"כן"

"זוכר שלפני המשחק אירגנתם האוהדים דגל ענק 6X6, וכתבת בפורום שאתה מחפש מישהו שיעזור עם התפירה?"

"כן"

"וזוכר שהבאת 4 ריבועים מבד אדום שחור לאיזה ילד בבי"ס רנה קסין שאמר שהוא יכול לעזור?"

"כן"

"אז זה אני. סבתא שלי תפרה את הדגל. אז הייתי עוד אחד מהאוהדים ביציע. חיכיתי מתחילת העונה שנבטיח את העליה כדי לבוא לספר לך את זה."

ליאור חוג'ה אדום אמיתי מילדות.
ואני אומר, למה חיכית עד עכשיו. סיפור מרגש.
7   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שלומי מלכה נשלח - 14/04/2011 : 18:55:54
סיפור מעולה.
בגלל הסיפור, בגלל שהוא איש הפועל, בגלל העבודה שלו במחלקת נוער.
ובגלל הפריצה שלו בשלישי דקה 80, עובר נהדר על הקו כמה שחקנים, ומרים היישר לשלטי פרסומת. ממש יואב בסון.

וכמובן בגלל הקשר המשפחתי לקשר האחורי מארגנטינה.

ליאור חוג'ה רן - תשאר!
אבו קלבצ'ה נשלח - 13/04/2011 : 23:59:18
אכן סיפור מרגש, וגם שחקן מרגש שחרף גילו הצעיר לא התרגש ושיחק כמו מקצוען מנוסה (וגם עשה פאול "מקצועי" ביותר כדי לעצור התקפה מתפרצת).

עלה והצלח ליאור, הלוואי שעם הפועל קטמון ירושלים עוד שנים רבות.
פלוני בן אלמוני נשלח - 13/04/2011 : 23:22:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

זו הזדמנות ראוייה לחזור ולספר בשבחו של ליאור חוג'ה שמסייע לשי בבית הספר לכדורגל, שבו הוא מדריך את הקבוצה הצעירה. ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בזמן האימון וזו היתה הנאה רבה.
בנוסף, ליאור מאמן את קבוצת נוה יעקב במסגרת ליגת השכונות.

ברוך תהיה.

מצטרף למחמאות לליאור. כמי שעוקב אחרי העבודה שלו ושל שי בביה"ס לכדורגל מאז פתיחתו, אני יכול רק לשבח את הרצינות, הסבלנות והמקצוענות בעבודה שלהם עם הזאטוטים - מי ייתן ומשם יצמחו לנו עוד כפירים, יבגנים, עדיים וכו'... והכול בשקט ובענווה, יישר כוח!!!
הולך ברגל נשלח - 13/04/2011 : 21:13:19
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

איזה סיפור נהדר...

קטמון ותיק נשלח - 13/04/2011 : 20:07:33
זו הזדמנות ראוייה לחזור ולספר בשבחו של ליאור חוג'ה שמסייע לשי בבית הספר לכדורגל, שבו הוא מדריך את הקבוצה הצעירה. ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בזמן האימון וזו היתה הנאה רבה.
בנוסף, ליאור מאמן את קבוצת נוה יעקב במסגרת ליגת השכונות.

ברוך תהיה.
בלאש ביקו נשלח - 13/04/2011 : 18:38:14
איזה סיפור נהדר...
orky נשלח - 13/04/2011 : 18:00:38
באמת מרגש :)

אני מאוד אוהב את ליאור, הוא אולי לא טכני כמו חלק מהשחקנים אבל הוא נלחם בטירוף ואני אשמח אם הוא ימשיך איתנו.

כמה כיף!!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07