פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שחקן מרגש

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שחקן מרגש
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שחקן מרגש נושא הבא  

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  17:40:56  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תוך כדי החגיגות אתמול בשקוף, כשהייתי שיכור במיוחד. בעיקר מהניצחון וגם מה 2 ליטר בירה ששתיתי, ניגש אלי אחד השחקנים:

"תגיד איך קוראים לך?"

"גלעד"

"זוכר שלפני איזה 8 שנים שיחקנו נגד מכבי חיפה בגביע שג'ובאנו רוסו הכניס גול בנגיחה"

"כן"

"זוכר שלפני המשחק אירגנתם האוהדים דגל ענק 6X6, וכתבת בפורום שאתה מחפש מישהו שיעזור עם התפירה?"

"כן"

"וזוכר שהבאת 4 ריבועים מבד אדום שחור לאיזה ילד בבי"ס רנה קסין שאמר שהוא יכול לעזור?"

"כן"

"אז זה אני. סבתא שלי תפרה את הדגל. אז הייתי עוד אחד מהאוהדים ביציע. חיכיתי מתחילת העונה שנבטיח את העליה כדי לבוא לספר לך את זה."

ליאור חוג'ה אדום אמיתי מילדות.
ואני אומר, למה חיכית עד עכשיו. סיפור מרגש.

Hasta la Victoria Siempre

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  18:00:38  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באמת מרגש :)

אני מאוד אוהב את ליאור, הוא אולי לא טכני כמו חלק מהשחקנים אבל הוא נלחם בטירוף ואני אשמח אם הוא ימשיך איתנו.

כמה כיף!!

נערך על ידי - orky ב-13/04/2011 18:00:56
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  18:38:14  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איזה סיפור נהדר...
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  20:07:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו הזדמנות ראוייה לחזור ולספר בשבחו של ליאור חוג'ה שמסייע לשי בבית הספר לכדורגל, שבו הוא מדריך את הקבוצה הצעירה. ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בזמן האימון וזו היתה הנאה רבה.
בנוסף, ליאור מאמן את קבוצת נוה יעקב במסגרת ליגת השכונות.

ברוך תהיה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

הולך ברגל הולך ברגל מנותק

465 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  21:13:19  הצג פרופיל שלח ל- הולך ברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

איזה סיפור נהדר...

-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  23:22:19  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

זו הזדמנות ראוייה לחזור ולספר בשבחו של ליאור חוג'ה שמסייע לשי בבית הספר לכדורגל, שבו הוא מדריך את הקבוצה הצעירה. ראיתי אותו כמה וכמה פעמים בזמן האימון וזו היתה הנאה רבה.
בנוסף, ליאור מאמן את קבוצת נוה יעקב במסגרת ליגת השכונות.

ברוך תהיה.

מצטרף למחמאות לליאור. כמי שעוקב אחרי העבודה שלו ושל שי בביה"ס לכדורגל מאז פתיחתו, אני יכול רק לשבח את הרצינות, הסבלנות והמקצוענות בעבודה שלהם עם הזאטוטים - מי ייתן ומשם יצמחו לנו עוד כפירים, יבגנים, עדיים וכו'... והכול בשקט ובענווה, יישר כוח!!!

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 13/04/2011 :  23:59:18  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אכן סיפור מרגש, וגם שחקן מרגש שחרף גילו הצעיר לא התרגש ושיחק כמו מקצוען מנוסה (וגם עשה פאול "מקצועי" ביותר כדי לעצור התקפה מתפרצת).

עלה והצלח ליאור, הלוואי שעם הפועל קטמון ירושלים עוד שנים רבות.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 14/04/2011 :  18:55:54  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיפור מעולה.
בגלל הסיפור, בגלל שהוא איש הפועל, בגלל העבודה שלו במחלקת נוער.
ובגלל הפריצה שלו בשלישי דקה 80, עובר נהדר על הקו כמה שחקנים, ומרים היישר לשלטי פרסומת. ממש יואב בסון.

וכמובן בגלל הקשר המשפחתי לקשר האחורי מארגנטינה.

ליאור חוג'ה רן - תשאר!
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שחקן מרגש נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07