ס ק י ר ת נ ו ש א |
טוטח |
נשלח - 13/04/2011 : 00:01:59 לכל אוהדי הפועל ירושלים ולשי אהרון האחד והיחיד - מברוק! לא רוצה לפגוש אתכם עונה הבאה, יהיה מבאס לצער קהל כזה גדול ואדיר. תחזיקו לנו אצבעות כמו שהחזקנו לכם: אתם גדולים מהחיים!
אוהד מכבי קביליו יפו |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 14/04/2011 : 21:33:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
קראתי פעם נוספת את הטור (הפעם הראשונה נעשתה מוקדם מדי בבוקר), הוא פשוט מעצבן ומלא אי דיוקים. רואים שקשה לך לפרגן באמת. דווקא הייתי מאלה שפירגנו לם בהתחלה, אבל נמאס מה"ידידות" המאוסה הזאת. אתם לא באמת קבוצת אוהדים. תרמתם פעם אחת 1000 שקל ועכשיו אתם סתם קונים מנויים. וכרגע הכסף שלכם בא מספונסר עבריין. הלוואי שתשארו בליגה א' ונזיין אותכם שנה הבאה.
בשביל זה חזרת? בשביל להתלכלך ולעצבן כל הפגרה? |
טוטח |
נשלח - 14/04/2011 : 20:05:34 יש תשעה חברי הנהלה שהם קובעים בלעדית מה קורה. אפשר להשתמש בספונסרים, גם כדי לגייס כסף - כל אחד ועולמו העסקי - וגם כדי להתייעץ. הספונסרים הם אוהדי הקבוצה. זה נפלא ואוטופי שאלף איש מנהלים קבוצה, אבל זה לא מעשי. בסופו של דבר מנכ"ל, מנהל, יו"ר, חשב, מנהל שיווק - הם מקבלים את המנדט מהאוהדים כדי לנהל את הקבוצה. כך זה עובד אצלנו. לכן ההנהלה גם מתחלפת כל עונה, כדי שעוד יוכלו לנהל.
יום אחד זכויות הניהול יעברו לבטח לקבוצת ניהול שגם היא תורכב מאוהדים, בעלי ממון, שיוכלו להתחרות במגרש של הגדולים. גם 120 אלף חברי ברצלונה בוחרים בוארד ונשיא, אבל לא מנהלים בפועל את המועדון, אלא רק קובעים מי ינהל אותו. זה אגב די דומה לבעלים שבוחר מי ינהל עבורו את המועדון ומתערב כשצריך. כך זה גם אצלנו. במידה.
ומה זה מעט כסף? ממתי אוהד צריך לממן מועדון? אם אוהד מגייס 100 אלף שקל מחברה עסקית כאקט פרסומי, זה אומר שהוא הביא את הכסף או רק גייס אותו? |
הסלע האדום |
נשלח - 14/04/2011 : 19:35:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי טוטח
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
קראתי פעם נוספת את הטור (הפעם הראשונה נעשתה מוקדם מדי בבוקר), הוא פשוט מעצבן ומלא אי דיוקים. רואים שקשה לך לפרגן באמת. דווקא הייתי מאלה שפירגנו לם בהתחלה, אבל נמאס מה"ידידות" המאוסה הזאת. אתם לא באמת קבוצת אוהדים. תרמתם פעם אחת 1000 שקל ועכשיו אתם סתם קונים מנויים. וכרגע הכסף שלכם בא מספונסר עבריין. הלוואי שתשארו בליגה א' ונזיין אותכם שנה הבאה.
א-פרופו אי דיוקים.
אצלנו מחדשים חברות בעמותה ב-200 שקלים. כל אחד והסכום שהוא משלם. אצלנו מוכרים מותג ועושים על זה הרבה כסף. מכבי יפו אספה העונה 1.7 מיליון שקל, במו ידיה. אצלנו לא יתרסק המועדון אם ספונסר אחד יעזוב... ועזבו... הלוואי שתעלו ללאומית עונה הבאה. אני לא מאחל לקבוצות חשובות בכדורגל הישראלי להיכשל.
אתה אומר אי דיוקים אבל די חוזר על מה שאומר לאסלו.אם אכן כל כך מעט כסף נאסף ע"י אוהדים ורוב הסכום נאסף ע"י ספונסרים ובנוסף יש ספונסר ראשי יניב כהן(נעזוב כרגע את אופיו המפוקפק) ששם הרבה כסף ובעל השפעה.במה זה שונה מכל קבוצה רגילה?איפה פה קבוצת האוהדים אם חלקם כל כך זעום? |
האחים מרילי |
נשלח - 14/04/2011 : 18:24:07 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
הלוואי שאתם תעלות ללאומית כבר השנה. אבל אנחנו כנראה לא נעלה ללאומית בשנה הבאה כי אדון לוזון רוצה לדחוף לנו שוב את הליגה הארצית המחורבנת.
אליבא דא.טבק ממעריב, אם זה יקרה התכנון הוא ששלב המעבר יתחיל ב 2012-13, והליגה עצמה תחל העונה שלאחר מכן. אז כן נעלה ללאומית בשנה הבאה. יאללה הפועל.
ואם אני כבר כאן : לרכישה חצי דונם (בית נופש דו משפחתי, רבע לכל משפחה) באולימפוס. לפנות לקראנקו, לצעוק חזק מלמטה.
שימחת אותי עם התיקון הזה. אז סגרנו על לאומית  ואם אתה גר באולימפוס, אז אתה שכן של גולה-אלוהים. תמסור דש |
אמיר גולה |
נשלח - 14/04/2011 : 18:18:32 אתם השתגעתם? על מה אתם מדברים? תחגגו את הפרידה מליגה ב', תתכוננו לשדרות ביום שישי, אבל את מי מעניין מה יהיה במאי של שנה הבאה? אתם באים לנאחס את העונה עוד לפני שהיא התחילה? |
קראנקו |
נשלח - 14/04/2011 : 18:13:57 ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
הלוואי שאתם תעלות ללאומית כבר השנה. אבל אנחנו כנראה לא נעלה ללאומית בשנה הבאה כי אדון לוזון רוצה לדחוף לנו שוב את הליגה הארצית המחורבנת.
אליבא דא.טבק ממעריב, אם זה יקרה התכנון הוא ששלב המעבר יתחיל ב 2012-13, והליגה עצמה תחל העונה שלאחר מכן. אז כן נעלה ללאומית בשנה הבאה. יאללה הפועל.
ואם אני כבר כאן : לרכישה חצי דונם (בית נופש דו משפחתי, רבע לכל משפחה) באולימפוס. לפנות לקראנקו, לצעוק חזק מלמטה. |
האחים מרילי |
נשלח - 14/04/2011 : 18:09:47 הלוואי שאתם תעלות ללאומית כבר השנה. אבל אנחנו כנראה לא נעלה ללאומית בשנה הבאה כי אדון לוזון רוצה לדחוף לנו שוב את הליגה הארצית המחורבנת. |
טוטח |
נשלח - 14/04/2011 : 17:51:18 ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
א-פרופו אי דיוקים.
אצלנו מחדשים חברות בעמותה ב-200 שקלים. כל אחד והסכום שהוא משלם. אצלנו מוכרים מותג ועושים על זה הרבה כסף. מכבי יפו אספה העונה 1.7 מיליון שקל, במו ידיה. אצלנו לא יתרסק המועדון אם ספונסר אחד יעזוב... ועזבו... הלוואי שתעלו ללאומית עונה הבאה. אני לא מאחל לקבוצות חשובות בכדורגל הישראלי להיכשל. |
עוגן ק. |
נשלח - 14/04/2011 : 17:34:19 ראשית תודה על הפרגון והכתבה היפה. תמיד היתה לי סימפטיה ליפו, עוד לפני הקמת קבוצת האוהדים ועתה היא רק גברה. ברמה העניינית, נראה לי שהמיעוט היחסי של אוהדי קטמון במשחקי חוץ נובע משתי סיבות מאוד פשוטות מרחק. ציבור דתי גדול בירושלים קטמון שובצה בליגות בהם קבוצות רבות יחסית ממוקמות בנגב המרוחק, או במישור החוף מה שאומר נסיעה של שעה לפחות. לעומת זאת יפו, הממוקמת במרכז הארץ זכתה לשיבוץ עם יחסית הרבה קבוצות מאזור המרכז קרית אונו, אזור או אור יהודה, שזה ממש כמו משחקי בית. שווה ערך מבחינת קטמון לקבוצות כמו גבעת זאב או מבשרת (שאף היא - המאניאקית - אילצה אותנו ליסוע עד לערבה!!) נוסיף על זה את העובדה שרבים מאוהדי קטמון, בניגוד ליפואים, הם דתיים, והמשחקים משוחקים בשישי על סף כניסת השבת וכך נוצרים המספרים המוזרים האלה.
וללסלו צה - למה הטונים האלה?
|
לאסלו צה |
נשלח - 14/04/2011 : 17:24:07 קראתי פעם נוספת את הטור (הפעם הראשונה נעשתה מוקדם מדי בבוקר), הוא פשוט מעצבן ומלא אי דיוקים. רואים שקשה לך לפרגן באמת. דווקא הייתי מאלה שפירגנו לם בהתחלה, אבל נמאס מה"ידידות" המאוסה הזאת. אתם לא באמת קבוצת אוהדים. תרמתם פעם אחת 1000 שקל ועכשיו אתם סתם קונים מנויים. וכרגע הכסף שלכם בא מספונסר עבריין. הלוואי שתשארו בליגה א' ונזיין אותכם שנה הבאה.
|
davidkipod |
נשלח - 14/04/2011 : 16:19:11 אני מניח שנתראה כולנו במשחק הידידות הטרום עונתי בין קטמון לקביליו ?! והשנה - מן הסתם נארח בטדי !? |
אדום עולה |
נשלח - 14/04/2011 : 15:13:04 כמה דברים: 1.יפה מאוד שאתה מפרגן לנו כי לא כולם יודעים לעשות את זה. 2.ברור לי שהיה הרבה יותר מ-2,500 אוהדים,כי 2,500 אוהדים הבאנו נגד דימונה בבית. 3.למרות הפרגון,יש בכתבה תחושה שהקטנת אותנו ליד יפו-להזכירך,אתם לקחתם מאיתנו את הרעיון של קבוצת האוהדים ואם כבר דיברת על מספרים,אני חושב שלהפועל קטמון ירושלים יש הרבה יותר אוהדים בכללי מכל קבוצות האוהדים שהזכרת. 4.למרות הכל,אתה לא חייב לנו כלום,בטח שלא פרגון,אבל יצאת גדול. נ.ב. אני לא חושב שתצליחו לצער אותנו בשנה הבאה...אבל בכל זאת העיקר ששנה הבאה תהיה תחרות ספורטיבית.הרי מה שווה הספורט ללא התחרות?תקן אותי אם אני טועה... :) |
סאריץ |
נשלח - 14/04/2011 : 15:03:39 עמיקם צודק. ובכלל מעריב אתמול היה מרגש ומדהים ומגיע לך תודה. בהצלחה ליפו במבחנים. |
שלומי דנינו |
נשלח - 14/04/2011 : 14:42:02 עמיקם- א. היה במשחק 4000 אוהדים ומעלה. בטח לא 2500. ב. אתם עליתם שנתיים רצוף, בעוד אנחנו שנתיים לא עלינו. ג. ליגות ג' וב' די משמימות וגרמו לרוב הקהל לא לרצות לנסוע. ד. שנה הבאה תחזור ההתלהבות ונחזור להיות כמות מאוד גדולה גם במשחקי חוץ. ה. ברור שהבאתם 250 לאילת, כמה מתוכם קפצו מהגשר? :) |
טוטח |
נשלח - 14/04/2011 : 14:30:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטטה מהכתבה:
מבין קבוצות האוהדים, יש את מספר אוהדי הבית הכי גדול, ומספר אוהדי החוץ הכי קטן. אין לזה הסבר זולת העובדה שכנראה רוב האוהדים גרים בירושלים. רוב אוהדי בית"ר למשל (מושא שירי הנאצה של אוהדי קטמון),#8236; גרים מחוץ לעיר.
אני לא מבין את הטענה שמבין קבוצות האוהדים יש לנו את המספר הכי קטן במשחקי חוץ ? למי יש יותר ? ליפו ? לאוסישקין ?
בקרית גת היינו 300 איש ואני מניח שהגרעין הקשה שנמצא בכל משחק בחוץ הוא של 100 אנשים בוא נעזוב שיאים כמו - שעריים עם 600 איש ואף יותר או בת ים בעונה הראושנה עם 1000 איש
קטמון מביאה כמות יפה בכל קנה מידה למשחקי חוץ, אבל אוסישקין ובעיקר יפו מביאות יותר. אין לי מושג למה יפו מביאה יותר, אבל היי, אני רואה את זה כל שבועיים. היינו 400 בקרית גת ו-250 בערד, ו-300 בטדי בשיא השפל שלנו ביום קר וקפוא וגשום, ו-700 בהשקמה ו-1000 בחדרה, ן-500 בקרית שמונה וכמובן, השיא, השבוע באילת (אילת!) - 250. בבית אנחנו מביאים הכי מעט, וזה הזוי. |
|
|