משתמש |
מברוק משותפתכם לדרך!  |
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 13/04/2011 : 00:01:59
|
לכל אוהדי הפועל ירושלים ולשי אהרון האחד והיחיד - מברוק! לא רוצה לפגוש אתכם עונה הבאה, יהיה מבאס לצער קהל כזה גדול ואדיר. תחזיקו לנו אצבעות כמו שהחזקנו לכם: אתם גדולים מהחיים!
אוהד מכבי קביליו יפו
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 13/04/2011 : 23:47:51
|
תודה רבה על הברכות, וגם על הכתבה המפרגנת היום.
בהחלט נחזיק לכם אצבעות בפליי-אוף. עדכן פה על משחקים, אולי אפילו נקפוץ. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 13/04/2011 : 23:53:36
|
תודה, רון. לא ראיתי את הכתבה. מישהו יכול לסרוק ולהעלות? |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 00:43:04
|
תודה טוטח. אגב, "לו ולזדה אותו חיתוך דיבור" (על שי) חשבתי שרק אני שם לב לזה. בהחלט אותו קול ואותו חיתוך דיבור. |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 06:28:56
|
כתבה נחמדה. היו הרבה יותר מ2500 איש. חח "חנונים חמודים"?. אז מה אתם, ערסים חביבים מבת ים?. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
נערך על ידי - לאסלו צה ב-14/04/2011 06:35:20 |
 |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 10:28:45
|
ציטטה מהכתבה:
מבין קבוצות האוהדים, יש את מספר אוהדי הבית הכי גדול, ומספר אוהדי החוץ הכי קטן. אין לזה הסבר זולת העובדה שכנראה רוב האוהדים גרים בירושלים. רוב אוהדי בית"ר למשל (מושא שירי הנאצה של אוהדי קטמון),#8236; גרים מחוץ לעיר.
אני לא מבין את הטענה שמבין קבוצות האוהדים יש לנו את המספר הכי קטן במשחקי חוץ ? למי יש יותר ? ליפו ? לאוסישקין ?
בקרית גת היינו 300 איש ואני מניח שהגרעין הקשה שנמצא בכל משחק בחוץ הוא של 100 אנשים בוא נעזוב שיאים כמו - שעריים עם 600 איש ואף יותר או בת ים בעונה הראושנה עם 1000 איש
|
ירון |
 |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 10:50:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטטה מהכתבה:
מבין קבוצות האוהדים, יש את מספר אוהדי הבית הכי גדול, ומספר אוהדי החוץ הכי קטן. אין לזה הסבר זולת העובדה שכנראה רוב האוהדים גרים בירושלים. רוב אוהדי בית"ר למשל (מושא שירי הנאצה של אוהדי קטמון),#8236; גרים מחוץ לעיר.
אני לא מבין את הטענה שמבין קבוצות האוהדים יש לנו את המספר הכי קטן במשחקי חוץ ? למי יש יותר ? ליפו ? לאוסישקין ?
בקרית גת היינו 300 איש ואני מניח שהגרעין הקשה שנמצא בכל משחק בחוץ הוא של 100 אנשים בוא נעזוב שיאים כמו - שעריים עם 600 איש ואף יותר או בת ים בעונה הראושנה עם 1000 איש
גם אותי עיצבן המשפט הזה. לא הבנתי על מה הוא מבוסס. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 10:53:21
|
קודם כל - טוטח - תודה רבה על הברכות ועל הכתבה המצויינת. אפשר להתווכח אם פה ושם פרטים ומספרים, אבל הזיקה של עמיקם לקטמון, החיבור שלו - אמיתיים וכנים (למרות היותו אוהד יפו). לכן אף פעם לא הבנתי למה אנשים מביננו טורחים כל הזמן להרחיק אותו, לנזוף בו, וכיו"ב יחס מעליב. אני במקומך, עמיקם, כבר מזמן הייתי מפסיק לפרגן לנו. עכשיו לגבי מספרים. אני לא בטוח שהבנתי הגדרתית מה זה "אוהדי בית" ו"אוהדי חוץ". אם במובן של נוכחות במשחקי חוץ - כבר כתבו לפני - אנחנו לא נופלים כנראה מאף קבוצה אחרת. שמא מתכוון המשורר ליחס בין אוהדי קטמון שגרים בירושלים ומחוצה לה ? אם כן, אז תמיד חשבתי שהפועל עדיפה על ביט"ר גם במובן שהיא יותר "ירושלמית". תמיד התגאתי בכך שמי שאוהד הפועל הוא כנראה ירושלמי (או לפחות "לשעבר"). מי שגר נניח בחולון ואוהד את מכבי חיפה סתם כך כי זו קבוצה מצליחה - אהדתו נחותה בעיני. לכן גם אין קבוצה בעולם, לא ברצלונה ולא ארסנל ולא אינטר, שאני יכול להיות מחובר אליה ברמות של הפועל שלנו. (ואת העובדה שכיום אני גר בגבעתיים, פדיחות, אני משתדל להצניע. אני ירושלמי - עד המוות.) |
 |
|
טוטח
641 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 14:30:56
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
ציטטה מהכתבה:
קטמון מביאה כמות יפה בכל קנה מידה למשחקי חוץ, אבל אוסישקין ובעיקר יפו מביאות יותר. אין לי מושג למה יפו מביאה יותר, אבל היי, אני רואה את זה כל שבועיים. היינו 400 בקרית גת ו-250 בערד, ו-300 בטדי בשיא השפל שלנו ביום קר וקפוא וגשום, ו-700 בהשקמה ו-1000 בחדרה, ן-500 בקרית שמונה וכמובן, השיא, השבוע באילת (אילת!) - 250. בבית אנחנו מביאים הכי מעט, וזה הזוי. |
 |
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 14:42:02
|
עמיקם- א. היה במשחק 4000 אוהדים ומעלה. בטח לא 2500. ב. אתם עליתם שנתיים רצוף, בעוד אנחנו שנתיים לא עלינו. ג. ליגות ג' וב' די משמימות וגרמו לרוב הקהל לא לרצות לנסוע. ד. שנה הבאה תחזור ההתלהבות ונחזור להיות כמות מאוד גדולה גם במשחקי חוץ. ה. ברור שהבאתם 250 לאילת, כמה מתוכם קפצו מהגשר? :) |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 15:03:39
|
עמיקם צודק. ובכלל מעריב אתמול היה מרגש ומדהים ומגיע לך תודה. בהצלחה ליפו במבחנים. |
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 15:13:04
|
כמה דברים: 1.יפה מאוד שאתה מפרגן לנו כי לא כולם יודעים לעשות את זה. 2.ברור לי שהיה הרבה יותר מ-2,500 אוהדים,כי 2,500 אוהדים הבאנו נגד דימונה בבית. 3.למרות הפרגון,יש בכתבה תחושה שהקטנת אותנו ליד יפו-להזכירך,אתם לקחתם מאיתנו את הרעיון של קבוצת האוהדים ואם כבר דיברת על מספרים,אני חושב שלהפועל קטמון ירושלים יש הרבה יותר אוהדים בכללי מכל קבוצות האוהדים שהזכרת. 4.למרות הכל,אתה לא חייב לנו כלום,בטח שלא פרגון,אבל יצאת גדול. נ.ב. אני לא חושב שתצליחו לצער אותנו בשנה הבאה...אבל בכל זאת העיקר ששנה הבאה תהיה תחרות ספורטיבית.הרי מה שווה הספורט ללא התחרות?תקן אותי אם אני טועה... :) |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 16:19:11
|
אני מניח שנתראה כולנו במשחק הידידות הטרום עונתי בין קטמון לקביליו ?! והשנה - מן הסתם נארח בטדי !? |
 |
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 17:24:07
|
קראתי פעם נוספת את הטור (הפעם הראשונה נעשתה מוקדם מדי בבוקר), הוא פשוט מעצבן ומלא אי דיוקים. רואים שקשה לך לפרגן באמת. דווקא הייתי מאלה שפירגנו לם בהתחלה, אבל נמאס מה"ידידות" המאוסה הזאת. אתם לא באמת קבוצת אוהדים. תרמתם פעם אחת 1000 שקל ועכשיו אתם סתם קונים מנויים. וכרגע הכסף שלכם בא מספונסר עבריין. הלוואי שתשארו בליגה א' ונזיין אותכם שנה הבאה.
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 14/04/2011 : 17:34:19
|
ראשית תודה על הפרגון והכתבה היפה. תמיד היתה לי סימפטיה ליפו, עוד לפני הקמת קבוצת האוהדים ועתה היא רק גברה. ברמה העניינית, נראה לי שהמיעוט היחסי של אוהדי קטמון במשחקי חוץ נובע משתי סיבות מאוד פשוטות מרחק. ציבור דתי גדול בירושלים קטמון שובצה בליגות בהם קבוצות רבות יחסית ממוקמות בנגב המרוחק, או במישור החוף מה שאומר נסיעה של שעה לפחות. לעומת זאת יפו, הממוקמת במרכז הארץ זכתה לשיבוץ עם יחסית הרבה קבוצות מאזור המרכז קרית אונו, אזור או אור יהודה, שזה ממש כמו משחקי בית. שווה ערך מבחינת קטמון לקבוצות כמו גבעת זאב או מבשרת (שאף היא - המאניאקית - אילצה אותנו ליסוע עד לערבה!!) נוסיף על זה את העובדה שרבים מאוהדי קטמון, בניגוד ליפואים, הם דתיים, והמשחקים משוחקים בשישי על סף כניסת השבת וכך נוצרים המספרים המוזרים האלה.
וללסלו צה - למה הטונים האלה?
|
נערך על ידי - עוגן ק. ב-14/04/2011 17:38:36 |
 |
|
מברוק משותפתכם לדרך!  |
|