ס ק י ר ת נ ו ש א |
קלי |
נשלח - 06/04/2011 : 19:49:08 מטלות זה לא דבר כיפי, אבל המטלה הזו של יצירת קשר עם שחקני עבר היא אחת המהנות שיש. גם השנה(בדומה לשנה שעברה) אנחנו מזמינים שחקני עבר למשחק העונה (עליה?).השנה מכיוון שהדבר נעשה מוקדם יותר יש יותר זמן לנסות למצוא מספרי טלפון(שזה החלק הקשה). הדבר המוזר שלעתים בשיחה עם מי שהיו אלילי הילדות שלי אני חוזר לרגע להיות קלי קטן שעומד מבויש ביציאה ממגרש האימונים בקטמון ומחכה לטעימה קטנה של זוהר מאליליו. בכל מקרה עד עכשיו מגיעים הוותיקים האלו אלי בן רימוז',צבי סינגל,מרדכי בנבנישתי,רחמים חנוני,מוצי הוד,נחום תא שמע,ציון תורג'מן,אלי לוי ,נצח מסובי,מורדי ועקנין,משה בן הרוש,שלומי דנינו,אריק ששון,ישי בן הרוש,מוטי מנחם,איל אברהמי.
והיד עוד בתקווה נטויה לימים הבאים
יש עבר יש עתיד!!!
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
רגל עץ |
נשלח - 13/04/2011 : 11:21:18 קלי, תן לנו בבקשה סיכום של מי שהגיע למשחק מבין הותיקים. |
קלי |
נשלח - 13/04/2011 : 11:06:22 בנוסף לכל ההתרגשות הברורה אין לכם מושג איזה כיף זה הבוקר לקבל טלפונים ולדבר עם חנוני ,תא שמע,עלי עותמאן,אלי לוי ולקבל מהם כל כך הרבה מחמאות על מה שיצרנו.בעיקר הדגש על הצבע והקהל שייצרנו ועל כמויות הילדים,הנשים וכו'.ואם את זה אומרים אנשים שחוו את קטמון מפוצץ אשרינו. |
יפתחמ |
נשלח - 09/04/2011 : 01:12:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
איפה יוסי תא-שמע, איפה? סתם צוחק, כל הכבוד קלי על הביצוע המרשים. אילו זה היה משחק חגיגי ולא משחק מכריע, אפשר בטח היה להעלות אותם למגרש בהפסקה או משהו כזה. כל עוד זה משחק בעל משמעות אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו חגיגות מיותרות. יפתח ציין שבן רימוז' מנותק יחסית, אבל אם אני לא טועה הוא התכבד בבעיטת הפתיחה של המשחק הראשון הראשון של הפועל קטמון, נגד נחלת יהודה, לא?
אתה צודק אבל זו פשוט ההרגשה שלי מהראיונות שהוא נתן לאורך השנים.. |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 09/04/2011 : 00:16:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
[b ג.התנצלות כנה בפני כל תושבי הארץ בעלי שם דומה לשחקנינו האהובים (בעיקר לכל היואב בסונים שהטרדתי )
יואב בסון עבר מירושלים לרעננה לפני שלוש שנים. |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 09/04/2011 : 00:13:53 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
בהחלט מרגש. בתור אחד שהיה בשעריים המקורי , לדעתי הרעיון שלהביא את כל ה11 (או 14) שחוו את טראומת שעריים זה נהדר.
אני קצת חושש מהמשחק עצמו מכיוון שהכושר בחודש האחרון הוא זוועתי ואם לא ננצח מחר ושערייים כן ינצחו הם יגיעו לנצח בטדי ולפתוח את המאבק. הקבוצה שניצחה בשעריים בסיבוב הקודם זה לא אותה קבוצה וביכולת הנוכחית (בעיקר של כפיר) אנחנו (והותיקים ) עלולים לגמור את המשחק עם ביצה על הפנים.
אבל הפארנויה של כל בעל טראומות ירושלמי לא צריכה להפריע ליוזמה המוצלחת הזו. במקרה הכי גרוע השחקנים כבר רגילים לאכזבות.
רק אתה באמת היית חסר לנו. האיש עם ההודעות הכי מעצבנות שיש.יאללה, תארגן את ה-14 משעריים, יא קשקשן. כושר זוועתי?! מי אתה ומה אתה?
צודק. |
רגל עץ |
נשלח - 08/04/2011 : 10:46:40 איפה יוסי תא-שמע, איפה? סתם צוחק, כל הכבוד קלי על הביצוע המרשים. אילו זה היה משחק חגיגי ולא משחק מכריע, אפשר בטח היה להעלות אותם למגרש בהפסקה או משהו כזה. כל עוד זה משחק בעל משמעות אני לא חושב שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו חגיגות מיותרות. יפתח ציין שבן רימוז' מנותק יחסית, אבל אם אני לא טועה הוא התכבד בבעיטת הפתיחה של המשחק הראשון הראשון של הפועל קטמון, נגד נחלת יהודה, לא? |
קלי |
נשלח - 08/04/2011 : 10:04:31 א-חשוב לציין שחוג'ה הוא זה שלמעשה הוא זה שהתחיל והגה יוזמה זו וזה שבנה את הרשימה השמית הבסיסית של שחקנים שבלעדיה בכלל היינו אבודים ובזכותה בכלל ניתן היה להתחיל לגשש. ב-בינתיים נוספו עוד בני קרוצ'י,עלי עותמאן,שלמה מהטבי,"וראש פז" אברהם בן דוד (בנדה) לאלה שהבטיחו לבוא ג.התנצלות כנה בפני כל תושבי הארץ בעלי שם דומה לשחקנינו האהובים (בעיקר לכל היואב בסונים שהטרדתי ) |
אסי טובי |
נשלח - 08/04/2011 : 08:45:51 צודק, סלאמה. שום כושר זוועתי. סתם עייפות ופציעות. הגיוני, נורמלי, אנושי. עדיין, עונה לפנתיאון,קבוצה לפנתיאון, מאמן לפנתיאון, צוות ניהולי לפנתיאון, אוהדים(טוב, רובם הגדול לפחות..) לפנתיאון. |
סלאמה |
נשלח - 07/04/2011 : 22:54:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
בהחלט מרגש. בתור אחד שהיה בשעריים המקורי , לדעתי הרעיון שלהביא את כל ה11 (או 14) שחוו את טראומת שעריים זה נהדר.
אני קצת חושש מהמשחק עצמו מכיוון שהכושר בחודש האחרון הוא זוועתי ואם לא ננצח מחר ושערייים כן ינצחו הם יגיעו לנצח בטדי ולפתוח את המאבק. הקבוצה שניצחה בשעריים בסיבוב הקודם זה לא אותה קבוצה וביכולת הנוכחית (בעיקר של כפיר) אנחנו (והותיקים ) עלולים לגמור את המשחק עם ביצה על הפנים.
אבל הפארנויה של כל בעל טראומות ירושלמי לא צריכה להפריע ליוזמה המוצלחת הזו. במקרה הכי גרוע השחקנים כבר רגילים לאכזבות.
רק אתה באמת היית חסר לנו. האיש עם ההודעות הכי מעצבנות שיש. יאללה, תארגן את ה-14 משעריים, יא קשקשן. כושר זוועתי?! מי אתה ומה אתה? |
חיים ברעם |
נשלח - 07/04/2011 : 22:52:14 ננצח, נעלה, הכל יהיה בסדר. השחקנים יתעלו לקראת הסיום, הקהל יעודד ותהיה חגיגה ענקית |
אלי בן רימוז |
נשלח - 07/04/2011 : 21:18:16 בהחלט מרגש. בתור אחד שהיה בשעריים המקורי , לדעתי הרעיון שלהביא את כל ה11 (או 14) שחוו את טראומת שעריים זה נהדר.
אבל הפארנויה של כל בעל טראומות ירושלמי לא צריכה להפריע ליוזמה המוצלחת הזו. במקרה הכי גרוע השחקנים כבר רגילים לאכזבות. |
משה גרטל לעולם |
נשלח - 07/04/2011 : 20:23:24 ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
לב קלי לב.
|
tampopo |
נשלח - 07/04/2011 : 17:33:29 ציטוט: נשלח במקור על ידי סלאמה
לב קלי לב.
|
מחאיי |
נשלח - 07/04/2011 : 17:10:00 לב קלי. |
סלאמה |