פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 שי אהרון

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
בלאש ביקו נשלח - 04/04/2011 : 10:49:46
זה לא רק שהוא שחקן כדורגל פשוט מעולה, זה לא רק שהוא משפר את השחקנים שלידו באופן שמחייב אותנו לשלם לו גם דמי השבחה, זה לא רק איך שהוא מגיב כששרים את השיר שלו, זה לא רק כמה שהוא אינטלגנטי- במגרש ומחוצה לו,זה לא רק המחוייבות שלו לקבוצה ולקהילה, וזה לא רק שהוא - סגן מלך השערים של הליגה הלאומית - בא לשחק עבורנו בליגה ב',זה באמת הרבה יותר מזה. שי אהרון, אני אוהב.
7   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
ילוביץ נשלח - 05/04/2011 : 14:44:40
שיכור מאהבה אלייך או או או או שי אהרון
לאסלו צה נשלח - 05/04/2011 : 09:59:39
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

שי אהרון, אני אוהב.

החולצה האדומה נשלח - 05/04/2011 : 00:29:01
ציטוט:

שי אהרון, אני אוהב.

מחאיי נשלח - 04/04/2011 : 23:11:50
ציטוט:

זה לא רק שהוא שחקן כדורגל פשוט מעולה, זה לא רק שהוא משפר את השחקנים שלידו באופן שמחייב אותנו לשלם לו גם דמי השבחה, זה לא רק איך שהוא מגיב כששרים את השיר שלו, זה לא רק כמה שהוא אינטלגנטי- במגרש ומחוצה לו,זה לא רק המחוייבות שלו לקבוצה ולקהילה, וזה לא רק שהוא - סגן מלך השערים של הליגה הלאומית - בא לשחק עבורנו בליגה ב',זה באמת הרבה יותר מזה. שי אהרון, אני אוהב.

yarond נשלח - 04/04/2011 : 11:56:44
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

במשחק נגד מרחבים, לאחר שאיתמר נפצע ודידה לכיוון הספסל, שמענו את שי אהרון אומר/מבקש/דורש ממנו: איתמר! תעלה למגרש! אפילו שרק תעמוד! ואיתמר נענה מיד ואפילו ניסה פעם אחת לבעוט לכיוון השער.
כך פועל מנהיג.

אני לא בטוח שזה היה מהלך נכון ! לקראת הסוף - יוסי מסר לאיתמר כדור והוא לא היה מסוגל לעשות איתו כלום ואיבד אותו להתקפה מתפרצת. יוסי לא היה יכול להיות עירני למצבו של איתמר בגלל מהירות המשחק
lazy נשלח - 04/04/2011 : 11:28:58
מעבר לכל מה שנאמר כאן, רציתי להוסיף שלדעתי המעבר של שי אהרון הוא האירוע המכונן החשוב ביותר בתולדות הקבוצה. הוא זה שנותן לנו חותמת סופית על כך שהצעד שעשינו היה הנכון. והוא זה שגורם לי להאמין שבסופו של דבר ננצח - נצליח לאחד את כל האוהדים, ולצבוע את העיר באדום- גם אם זה יקח זמן.
קטמון ותיק נשלח - 04/04/2011 : 11:17:23
במשחק נגד מרחבים, לאחר שאיתמר נפצע ודידה לכיוון הספסל, שמענו את שי אהרון אומר/מבקש/דורש ממנו: איתמר! תעלה למגרש! אפילו שרק תעמוד! ואיתמר נענה מיד ואפילו ניסה פעם אחת לבעוט לכיוון השער.
כך פועל מנהיג.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07