פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שי אהרון

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שי אהרון
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם שי אהרון נושא הבא  

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 04/04/2011 :  10:49:46  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא רק שהוא שחקן כדורגל פשוט מעולה, זה לא רק שהוא משפר את השחקנים שלידו באופן שמחייב אותנו לשלם לו גם דמי השבחה, זה לא רק איך שהוא מגיב כששרים את השיר שלו, זה לא רק כמה שהוא אינטלגנטי- במגרש ומחוצה לו,זה לא רק המחוייבות שלו לקבוצה ולקהילה, וזה לא רק שהוא - סגן מלך השערים של הליגה הלאומית - בא לשחק עבורנו בליגה ב',זה באמת הרבה יותר מזה. שי אהרון, אני אוהב.

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/04/2011 :  11:17:23  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במשחק נגד מרחבים, לאחר שאיתמר נפצע ודידה לכיוון הספסל, שמענו את שי אהרון אומר/מבקש/דורש ממנו: איתמר! תעלה למגרש! אפילו שרק תעמוד! ואיתמר נענה מיד ואפילו ניסה פעם אחת לבעוט לכיוון השער.
כך פועל מנהיג.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/04/2011 :  11:28:58  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעבר לכל מה שנאמר כאן, רציתי להוסיף שלדעתי המעבר של שי אהרון הוא האירוע המכונן החשוב ביותר בתולדות הקבוצה. הוא זה שנותן לנו חותמת סופית על כך שהצעד שעשינו היה הנכון. והוא זה שגורם לי להאמין שבסופו של דבר ננצח - נצליח לאחד את כל האוהדים, ולצבוע את העיר באדום- גם אם זה יקח זמן.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/04/2011 :  11:56:44  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

במשחק נגד מרחבים, לאחר שאיתמר נפצע ודידה לכיוון הספסל, שמענו את שי אהרון אומר/מבקש/דורש ממנו: איתמר! תעלה למגרש! אפילו שרק תעמוד! ואיתמר נענה מיד ואפילו ניסה פעם אחת לבעוט לכיוון השער.
כך פועל מנהיג.

אני לא בטוח שזה היה מהלך נכון ! לקראת הסוף - יוסי מסר לאיתמר כדור והוא לא היה מסוגל לעשות איתו כלום ואיבד אותו להתקפה מתפרצת. יוסי לא היה יכול להיות עירני למצבו של איתמר בגלל מהירות המשחק

ירון
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 04/04/2011 :  23:11:50  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

זה לא רק שהוא שחקן כדורגל פשוט מעולה, זה לא רק שהוא משפר את השחקנים שלידו באופן שמחייב אותנו לשלם לו גם דמי השבחה, זה לא רק איך שהוא מגיב כששרים את השיר שלו, זה לא רק כמה שהוא אינטלגנטי- במגרש ומחוצה לו,זה לא רק המחוייבות שלו לקבוצה ולקהילה, וזה לא רק שהוא - סגן מלך השערים של הליגה הלאומית - בא לשחק עבורנו בליגה ב',זה באמת הרבה יותר מזה. שי אהרון, אני אוהב.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 05/04/2011 :  00:29:01  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

שי אהרון, אני אוהב.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 05/04/2011 :  09:59:39  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:

שי אהרון, אני אוהב.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 05/04/2011 :  14:44:40  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שיכור מאהבה אלייך או או או או שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם שי אהרון נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07