ס ק י ר ת נ ו ש א |
מחאיי |
נשלח - 12/03/2011 : 14:50:47 אחלה הזדמנות להביא הרבה קהל לקראת פורים.
נגד באר-שבע היה קהל מועט. חוזרים לפוסטרים והזמנות? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 21/03/2011 : 21:45:01 משתתף בצערו. יש משהו שאפשר לעשות? |
יפתחמ |
נשלח - 21/03/2011 : 14:59:35 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אנא, החזירו לנו את מאהר ואזרזר, דחוף. שניים מהיותר יצירתיים ותזזיתיים שיש לנו. תקנו אותי, אפילו לא ראיתי אותם על הספסל ?!?! תודה לאורי וורנר, שבהעדר עוז מביא את הברק ואת הכדורגל האיכותי ברמות גבוהות. שוב, חבל שאין את אזרזר לעזורזור לו באגף... העיקר - ניצחנו קבוצה לא רעה (בלי מחץ), אוהב את קטמון, חג שמח !
מאהר יושב בסוכת אבלים על מות אחיו. משתתפים בצערו.
מה קרה לאחיו? איך הוא נפטר? |
החולצה האדומה |
נשלח - 21/03/2011 : 11:49:05 מוזר, אבל אף אחד עוד לא הביא את הקישור לכתבה באתר שלנו
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=864 |
davidkipod |
נשלח - 20/03/2011 : 15:41:37 ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אנא, החזירו לנו את מאהר ואזרזר, דחוף. שניים מהיותר יצירתיים ותזזיתיים שיש לנו. תקנו אותי, אפילו לא ראיתי אותם על הספסל ?!?! תודה לאורי וורנר, שבהעדר עוז מביא את הברק ואת הכדורגל האיכותי ברמות גבוהות. שוב, חבל שאין את אזרזר לעזורזור לו באגף... העיקר - ניצחנו קבוצה לא רעה (בלי מחץ), אוהב את קטמון, חג שמח !
מאהר יושב בסוכת אבלים על מות אחיו. משתתפים בצערו.
משתתף בצערו. איפה יושבים האבלים ? |
גלעד |
נשלח - 20/03/2011 : 10:09:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
מאהר יושב בסוכת אבלים על מות אחיו. משתתפים בצערו. |
davidkipod |
נשלח - 19/03/2011 : 22:15:06 אנא, החזירו לנו את מאהר ואזרזר, דחוף. שניים מהיותר יצירתיים ותזזיתיים שיש לנו. תקנו אותי, אפילו לא ראיתי אותם על הספסל ?!?! תודה לאורי וורנר, שבהעדר עוז מביא את הברק ואת הכדורגל האיכותי ברמות גבוהות. שוב, חבל שאין את אזרזר לעזורזור לו באגף... העיקר - ניצחנו קבוצה לא רעה (בלי מחץ), אוהב את קטמון, חג שמח ! |
פלוני בן אלמוני |
נשלח - 19/03/2011 : 20:48:01 סיקור נוסף:
http://doublepass.co.il/story.php?id=2915
פורים שמח ויאללה הפועל! |
גלעד |
נשלח - 19/03/2011 : 18:43:24 כתבה מגולר http://www.goler.co.il/article/2195
יש למישהו את שאר המקומונים של השבת? |
אדום עולה |
נשלח - 19/03/2011 : 18:27:00 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אם נסתכל עלינו כקבוצה בליגה א' אז לדעתי: א.אנחנו משחקים לאט מדי-בעיקר בהתקפות המעבר ובמתפרצות. ב. אין לנו חלוץ סופה שקורע הגנות. ג. יש לנו בעיה עם המגינים. ד. אין פליימייקר.(מס' 8). לליגה ב' זה מספיק.להיות קבוצת צמרת בליגה א'-חוששני שלא. מי מסכים? מי לא?
צודק 100%
|
אמיר גולה |
נשלח - 19/03/2011 : 18:17:26 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
אם נסתכל עלינו כקבוצה בליגה א' אז לדעתי: א.אנחנו משחקים לאט מדי-בעיקר בהתקפות המעבר ובמתפרצות. ב. אין לנו חלוץ סופה שקורע הגנות. ג. יש לנו בעיה עם המגינים. ד. אין פליימייקר.(מס' 8). לליגה ב' זה מספיק.להיות קבוצת צמרת בליגה א'-חוששני שלא. מי מסכים? מי לא?
אם אני מסתכל עלינו כקבוצה בליגת העל אז אנחנו חייבים להתחיל לנצל יותר מצבים, כי בליגה ב' זה מספיק, אבל בליגת העל לא נגיע לכל כך הרבה מצבים. מה הקשר ליגה א'? הקבוצה משחקת חלש כבר חודשיים וסוחטת ניצחונות. השאלה היא איך אנחנו מנצחים את רהט ביום שישי |
yarond |
נשלח - 19/03/2011 : 18:15:36 עקב שילוב של כמה אירועים לא הייתי בשלושת המשחקים האחרונים שלנו: מבשרת / דימונה ולוד. אני מבין מהפורום שאנחנו נמצאים ברמה נמוכה יותר ממה שהתרגלנו לה
אם אכן המצב הוא כזה - הרי שחשוב לבחון את התקופה הזו במימד התוצאה אם משחקים כדורגל פחות טוב ועדיין שומרים על פער מהיריבה העקרית זו בשורה בכלל לא רעה צריך לדעת לנצח ולהוביל גם בכדורגל פחות טוב הרי אף אחד לא ציפה לזה שכל העונה קטמון תדרוס את כולם |
מחאיי |
נשלח - 19/03/2011 : 15:24:26 חזי הוא כישרון לא קטן, היה אפשר לראות את זה תכל'ס כבר במשחק האימון מול יצ'לאל באוגוסט. קצת יותר שפשוף וזמן על המגרש, והוא יכול לתרום המון. חבל שהוא לא הכניס אתמול, אחרי שתיזז את כל ההגנה של לוד.
יוסי לא מבריק במשחקים האחרונים, אבל אתמול הוא נתן המון לחימה במרכז המגרש. |
אושר גדול |
נשלח - 19/03/2011 : 14:09:44 אם נסתכל עלינו כקבוצה בליגה א' אז לדעתי: א.אנחנו משחקים לאט מדי-בעיקר בהתקפות המעבר ובמתפרצות. ב. אין לנו חלוץ סופה שקורע הגנות. ג. יש לנו בעיה עם המגינים. ד. אין פליימייקר.(מס' 8). לליגה ב' זה מספיק.להיות קבוצת צמרת בליגה א'-חוששני שלא. מי מסכים? מי לא? |
יפתחמ |
נשלח - 19/03/2011 : 13:35:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
אני ממש לא חושב שהניצחון היה מקרי. לוד היו יותר טובים בהתחלה, אבל לא הגיעו למצבים ממש מסוכנים, מלבד כדור אחד שהורחק מהקו. אנחנו לא היינו מעולים, אבל הובלנו, שלטנו רב הזמן, והבאנו בליץ רציני במחצית השניה שבסופו של דבר הביא לשער שסגר את המשחק. בסה"כ ניצחון מאוד סולידי, וצעד חשוב נוסף לעבר המטרה. "מספר הקסם" (סך הנקודות שאנחנו צריכים לצבור בעצמנו ו/או ע"י אובדן נקודות של שעריים) עומד על 15. כמובן שניצחון עליהם שווה 6 בהקשר הזה (והנה לכם באמת "משחק על 6 נקודות" כמאמר הקלישאה).
אם, ואני מדגיש, אם ננצח את שעריים, נזדקק לארבעה נצחונות "בלבד". |
רגל עץ |
נשלח - 19/03/2011 : 12:49:38 אני ממש לא חושב שהניצחון היה מקרי. לוד היו יותר טובים בהתחלה, אבל לא הגיעו למצבים ממש מסוכנים, מלבד כדור אחד שהורחק מהקו. אנחנו לא היינו מעולים, אבל הובלנו, שלטנו רב הזמן, והבאנו בליץ רציני במחצית השניה שבסופו של דבר הביא לשער שסגר את המשחק. בסה"כ ניצחון מאוד סולידי, וצעד חשוב נוסף לעבר המטרה. "מספר הקסם" (סך הנקודות שאנחנו צריכים לצבור בעצמנו ו/או ע"י אובדן נקודות של שעריים) עומד על 15. כמובן שניצחון עליהם שווה 6 בהקשר הזה (והנה לכם באמת "משחק על 6 נקודות" כמאמר הקלישאה). |