ס ק י ר ת נ ו ש א |
hanan |
נשלח - 02/03/2011 : 13:08:09 רציתי לדעת אם אתם רוצים שהפועל סאדר ירושלים תצליח ותעלה ללאומית? ואם לא למה? |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
משה גרטל לעולם |
נשלח - 05/03/2011 : 16:28:12 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
לכל מי ש"יכול לעשות את זה" אני מציע אתגר ממש ממש קל: תביא לנו את מצבת החובות המעודכנת של הפועל סאדר ירושלים, נכון להיום. תודה
אני מסכים לדברייך, זה למה אותו אחד לא יהיה ב.יאיר וגם לא סימו טובול. רק מישהו עצבני דרך ראש העיר.
|
אלי בן רימוז |
נשלח - 05/03/2011 : 14:36:34 בדיוק! כמו ברפואה, הדיאגנוזה היא חצי התרופה. תביאו את מצבת החובות ואנחנו בחצי הדרך להשתלטות. |
amos |
נשלח - 05/03/2011 : 13:34:09 לכל מי ש"יכול לעשות את זה" אני מציע אתגר ממש ממש קל: תביא לנו את מצבת החובות המעודכנת של הפועל סאדר ירושלים, נכון להיום. תודה
|
קראנקו |
נשלח - 05/03/2011 : 13:15:14 דני קליין מגלומאן, לא יותר מזה. "אם הייתי רוצה זה היה נפתר". כסיל, מי שיפתור את הסיטואציה הזאת יוכל לשלוט בעולם . הדביל הזה חושב שלפתור את זה זה כמו להוציא עוד 50 אלף דולאר מ"מגדל". הוא לא מסוגל שיט, ושלא יבלבל את המוח. |
tampopo |
נשלח - 05/03/2011 : 11:55:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
כמה דברים...
כל האירועים האחרונים בהחלט לא פשוטים ומעלים הרבה שאלות, הרהורים ומחשבות. למזלי אין לי ערוץ 5+ כך שלא הייתי צריך לבהות בסיטואציה הרגישה והלא פשוטה הזו. לגבי הפועל סאדר ירושלים, אני לא קונה את כל העלאק מהפכה ניהולית הזאת. עצוב שהגענו למצב שמועדון הפועל ירושלים גאה ונרגש על דריסת ליגה א, אני לא אומר שהם לא צריכים להיות שמחים, אבל זו לא פעם ראשונה מאז המילניום שהפועל נותנת עונה טובה במסגרת של ליגה שלישית. נחכה שנה הבאה ונראה מה יקרה בליגה הלאומית- תנו לי כבר לגלות לכם ששחקני הבית (המקסימים) בתוספת של זיו כבדה וחיים סילבס בן ה-40 לא יעבדו בליגה לאומית. נראה את סאסי מזרים תקציב שמתאים לליגה שנייה. לא נראה לי שזה יקרה. סאסי ימשיך את המסורת של ויקטור לגרד את תקציב המינימום של הליגה הלאומית ולגזור קופון יפה (ליגה לאומית= הקצבות של מיליונים מההתאחדות, מרכז הפועל, ספונסרים, טוטו וכו').
הרבה אוהדים שנשארו בקבוצה הישנה הם אוהדים נהדרים שכואב לי הלב על הפיצול מאיתם ואני מסכים עם קלי ועוד כמה שלא יעזור כלום הפועל קטמון ירושלים היא עדיין לא הפועל ירושלים שלמה. זה כואב הלב להגיד את זה כי חשבתי שאחרי הסיפור עם מבשרת וההתחלה הנקייה בליגה ג' יעשות את שלהם. לצערי, עם הרגש אין להתווכח. הדברים שנעשו ונעשים בקטמון הם דברים אדירים עם אנשים נפלאים ולא פאסיביים שאשכרה הצילו את הפועל. אבל עדיין זה לא הפועל ירושלים. שלא יהיו אי הבנות- ברור שגם הקבוצה של סאסי היא לא הפועל ירושלים שלמה
כרגע,עם צער רב, אני לא רואה סיכוי לאיחוד או איך שלא תקראו לזה. סאסי הנבלה חוזר ללאומית לעשות קצת כסף ולדשדש פעם נוספת. התמיכה של מאות בודדות של אוהדים משאירות אותו מעל המים. חבל שלא למדו מאוסישקין שזרקה לכלבים את שאול אייזנברג עם יציעים שוממים (לחלוטין!!!).
לדעתי,היחיד שיכול לעשות משהו זה אדון ניר ברקת. אם ימצא איזה עשיר יהודי מאיפשהו שייתן כמה מיליונים לפושע וישלח אותו לקונסטנטין. ואותנו לחירות. בינתיים- קטמון! נ.ב: סליחה על חוסר הסדר, פשוט כתבתי כל מה שצף בימים האחרונים.
כל מילה. גם דני קליין יכול לעשות משהו.הוא אפילו רמז על כך בראיון עם קופמן.
|
משה גרטל לעולם |
נשלח - 05/03/2011 : 02:44:15 כמה דברים...
כל האירועים האחרונים בהחלט לא פשוטים ומעלים הרבה שאלות, הרהורים ומחשבות. למזלי אין לי ערוץ 5+ כך שלא הייתי צריך לבהות בסיטואציה הרגישה והלא פשוטה הזו. לגבי הפועל סאדר ירושלים, אני לא קונה את כל העלאק מהפכה ניהולית הזאת. עצוב שהגענו למצב שמועדון הפועל ירושלים גאה ונרגש על דריסת ליגה א, אני לא אומר שהם לא צריכים להיות שמחים, אבל זו לא פעם ראשונה מאז המילניום שהפועל נותנת עונה טובה במסגרת של ליגה שלישית. נחכה שנה הבאה ונראה מה יקרה בליגה הלאומית- תנו לי כבר לגלות לכם ששחקני הבית (המקסימים) בתוספת של זיו כבדה וחיים סילבס בן ה-40 לא יעבדו בליגה לאומית. נראה את סאסי מזרים תקציב שמתאים לליגה שנייה. לא נראה לי שזה יקרה. סאסי ימשיך את המסורת של ויקטור לגרד את תקציב המינימום של הליגה הלאומית ולגזור קופון יפה (ליגה לאומית= הקצבות של מיליונים מההתאחדות, מרכז הפועל, ספונסרים, טוטו וכו').
הרבה אוהדים שנשארו בקבוצה הישנה הם אוהדים נהדרים שכואב לי הלב על הפיצול מאיתם ואני מסכים עם קלי ועוד כמה שלא יעזור כלום הפועל קטמון ירושלים היא עדיין לא הפועל ירושלים שלמה. זה כואב הלב להגיד את זה כי חשבתי שאחרי הסיפור עם מבשרת וההתחלה הנקייה בליגה ג' יעשות את שלהם. לצערי, עם הרגש אין להתווכח. הדברים שנעשו ונעשים בקטמון הם דברים אדירים עם אנשים נפלאים ולא פאסיביים שאשכרה הצילו את הפועל. אבל עדיין זה לא הפועל ירושלים. שלא יהיו אי הבנות- ברור שגם הקבוצה של סאסי היא לא הפועל ירושלים שלמה
כרגע,עם צער רב, אני לא רואה סיכוי לאיחוד או איך שלא תקראו לזה. סאסי הנבלה חוזר ללאומית לעשות קצת כסף ולדשדש פעם נוספת. התמיכה של מאות בודדות של אוהדים משאירות אותו מעל המים. חבל שלא למדו מאוסישקין שזרקה לכלבים את שאול אייזנברג עם יציעים שוממים (לחלוטין!!!).
לדעתי,היחיד שיכול לעשות משהו זה אדון ניר ברקת. אם ימצא איזה עשיר יהודי מאיפשהו שייתן כמה מיליונים לפושע וישלח אותו לקונסטנטין. ואותנו לחירות.
בינתיים- קטמון!
נ.ב: סליחה על חוסר הסדר, פשוט כתבתי כל מה שצף בימים האחרונים.
|
אושר גדול |
נשלח - 04/03/2011 : 22:09:55 הדיון הזה יימשך,ואף אחד מאיתנו לא יוכל להתחמק מהשאלה:מה טוב עבטרנו?איחוד הוא לקיחת ההגמוניה האדומה? מסכים עם הדעה שאיחוד הוא לא ריאלי בזמן הקרוב ועל כן נעשה כל מאמץ לעמוד על הרגליים הכוחות עצמנו,להקים דור חדש של שחקנים ואוהדים ולקוות שסאסי ייעלם במהרה.הוא אבן הנגף בכל הסיפור הזה. |
אלי בן רימוז |
נשלח - 04/03/2011 : 07:02:48 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
כמה עניינים:
1. לגבי טווח הרגשות כלפי סאדר, אוהדיה, שחקניה: כפי שכתבתי, כפי שאמר קלי, אין מה לעשות ולא צריך לעשות כלום
2. לגבי השאלה: האם העובדה שסאדר מתנהלת סביר, מצליחה מקצועית, השתפרה תדמיתית, תעלה כנראה לליגה השנייה, ובמשחקי הבית שלה כבר יש 200-400 אוהדים (אל תאמינו לאף מספר אחר!) מחייבת חשיבה אסטרטגית מחודשת שלנו - שווה לדון ברצינות בפוסט נפרד. 3. הסעיף הבא: ולכן זהו ספין. המשפט שכולנו צריכים להגיד תמיד - לאוהדי סאדר, לעצמנו, בתוכנית רדיו, או בעיתון, הוא פשוט מאוד "חבל שסאסי דחה את הצעת האיחוד הנדיבה שלנו. תשאלו אותו למה. מאז אנחנו מתמקדים בעצמנו. לא נגיש עוד אחת"
1. לגבי משרעת הרגשות, אז כל עוד אנחנו לא בסאדר כל הצלחה שלהם מרחיקה את היום שאנחנו נהיה הקבוצה האדומה הבכירה בעיר. אני תמיד נגדם. ברור שלא כולם מרגישים כמוני, אבל ברמה הרגשית כל גול של סאדר כואב לי. אם הם יעלו ליגה השנה זה יהיה רע מאד לקטמון. 2. אני אישית עזבתי את קטמון כי היו לה 10 שנים של ניהול נוראי ולא ראיתי שום עתיד. אם משהו השתנה והקבוצה כבר מנוהלת טוב הרי שהסיבה המקורית שעזבתי כבר לא קיימת. ברמה הרגשית אני לא מאמין לסאסי ועד שהוא לא יעזוב, אני לא רואה איך אני חוזר, אבל הסיבה שעזבתי, כרגע לא נמצאת בסאדר. 3. אני מאד אשמח לשמוע מה באמת קרה ולמה סאסי דחה את ההסכם. נדמה לי שאפשר להחיות אותו. |
amos |
נשלח - 04/03/2011 : 06:01:06 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
חבל שאין איחוד. מתגעגע לאוהדים שנשארו שם. הרבה מהם אנשי הפועל אמיתיים, שנים רבות. הם חסרים לנו מאוד.
אני מתגעגע למשחק היום
|
יוגי |
נשלח - 04/03/2011 : 03:33:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמוני
דיון טיפשי ולא רלוונטי:
1. לכל אוהדי הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים האמיתית.
דבר בשם עצמך. |
קטמוני |
נשלח - 04/03/2011 : 03:25:51 דיון טיפשי ולא רלוונטי:
1. לכל אוהדי הפועל קטמון ירושלים היא הפועל ירושלים האמיתית. שום דבר אחר לא משנה. גם אם מחר עוד מאה קבוצוצ משתמשות בואתו שם. מה שאנחנו מרגישים זה מה שחשוב לנו and fuck the rest
2. בואו נתרכז בלסגור את החוב של הפועל קטמון ירושלים לעונה הנוחכית ונבנה תקציב שפוי וסביר לשנה הבאה, במקום לדון באיך נשלם את החובות של ססיונה. פשוט לא מעניין ולא רלוונטי.
3. מה שחשוב זה שנמשיך לנצח עם כדורגל מהנה מול קהל גדול עם הרבה ילדים ומשפחות ירושלמיות בטריבונה. ההצגה ממשיכה היום ב-13.30 בטדי!!! |
חזום חזום |
נשלח - 03/03/2011 : 11:58:07 מקובל עליי פלוס פלוס. |
גלעד |
נשלח - 03/03/2011 : 11:40:30 ציטוט: נשלח במקור על ידי חזום חזום
אני בעד צירופו של יוסי סאסי לארגון רופאים למען זכויות אדם.
זה ריאלי קצת יותר מזה שסאסי יוותר על השם תמורת כלום.
להזכירך, הפועל תל אביב של אייזנברג התפרקה ואיננה עוד. העמותה של אוסישקין לא נדרשה לשלם אגורה עבור החובות שיצר אייזנברג.
אז נחכה עד שזה יקרה. |
חזום חזום |
נשלח - 03/03/2011 : 10:59:58 אני בעד צירופו של יוסי סאסי לארגון רופאים למען זכויות אדם.
זה ריאלי קצת יותר מזה שסאסי יוותר על השם תמורת כלום.
להזכירך, הפועל תל אביב של אייזנברג התפרקה ואיננה עוד. העמותה של אוסישקין לא נדרשה לשלם אגורה עבור החובות שיצר אייזנברג. |
גלעד |
נשלח - 03/03/2011 : 10:54:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי חזום חזום
כולם כאן מדברים על איזה איחוד אמורפי עם מעט מאוד הבנה על מה המשמעות של איחוד כזה.
איחוד משמעותו אחת, אנחנו, אוהדי הקבוצה, מכסים את החובות של סאסי.
כל השאר שטויות.
בא לכם לשלם על המחדלים של סאסי? כן או לא?
אני בעד איחוד סטייל אוסישקין ת"א. ניקח ממנו את השם בחינם. עם כל השאר שיסתדר בעצמו. |