ס ק י ר ת נ ו ש א |
h.k.j.f.c |
נשלח - 01/03/2011 : 12:37:25 http://www.sport5.co.il/articles.aspx?folderid=2750&docid=95396&lang=HE |
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
מחאיי |
נשלח - 11/03/2011 : 19:40:16 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אני לא שואל אותך, מחאיי, לא מה לכתוב ובוודאי לא איך לכתוב. ממליץ בכלל לכל אחד להגיד את דעתו או לשתוק. ביקורת ספרותית זה באתר אחר. וגם נימוסין והליכות. (בכלל - כל הדיונים על הדיונים ובדיונים מיותר לגמרי. הכלל נורא פשוט: לא מעניין - אל תקרא. אין לך מה להגיד - שתוק...)
עמוס, אתה יודע שאני אוהב אותך... אבל אם אתה מגעיל לאחרים, גם אם הם רק אורחים בפורום, זה חורה לי. זה מזכיר לי את האופן שבו מתנהגים באתר האהבה לאורחים.
ואם בביקורת דיונים עסקינן.. אני יודע שאני קצת חופר בעניין, אבל זה באמת מרגיש לי ככה: כשאנחנו (כולל אני) שוקעים בפנטזיות - איחוד, ליגה א', מה לא - ולא מתעסקים בכאן ועכשיו, אנחנו חוטפים את הסטירה בדמות אובדן נקודות במגרש.
ככה זה היה אחרי שעריים, וככה זה היה גם היום. |
amos |
נשלח - 11/03/2011 : 18:43:04 סלאמה - לא "צריך להירגע" כי אף אחד לא היה כאן בפאניקה. בכל זאת, השאלות שעלו כאן (בעיקר על ידי קלי) הן רציניות ואינן במסגרת "למי יש יותר גדול" בינינו לבין סאדר, אלא עוסקות בשאלת התוצאות של פירוד-לאורך-זמן והשלכות על תחושת רציפות והמשכיות של הפםועל ירושלים בכל קונסטלציה עתידית; דוקא מפני שברור שלסאדר יש גרעין קשה סטטי ולא משתנה (וקטן יחסית) ושרק אנחנו מגייסים אוהדים חדשים שחלקם לא הכירו כלל קבוצה מאוחדת על סמליה ומסורותיה - דוקא משום כך חייבים לדון בזה\
וחוץ מזה צריך לנצח את לוד!
|
סלאמה |
נשלח - 11/03/2011 : 18:27:59 גג 300 איש במשחק של סא.ד.ר היום - וזה כשהקבוצה ב"שיא תפארתה".
חברים, אפשר להירגע. בדיוק כמו שכל מי שבאמת מבין יודע - כלום לא קורה שם ביציעים. |
amos |
נשלח - 11/03/2011 : 17:53:28 אני לא שואל אותך, מחאיי, לא מה לכתוב ובוודאי לא איך לכתוב. ממליץ בכלל לכל אחד להגיד את דעתו או לשתוק. ביקורת ספרותית זה באתר אחר. וגם נימוסין והליכות. (בכלל - כל הדיונים על הדיונים ובדיונים מיותר לגמרי. הכלל נורא פשוט: לא מעניין - אל תקרא. אין לך מה להגיד - שתוק...)
|
מחאיי |
נשלח - 10/03/2011 : 20:16:47 הרגת אותנו בהטפות עמוס, אנחנו אתם אנחנו אתם. וכשאתה נהיה היסטרי כזה, אתה רק עוד יותר שמאלני סטריאוטיפי. |
איתן610 |
נשלח - 10/03/2011 : 13:00:40 תפסיקו לנסות ולתקן את העולם. שקליין יעשה מה שהוא רוצה זו זכותו ושיבושים לו. תתרכזו בעצמכם ובעצמנו. לא טוב לכם קליין אל תלכו למשחקים של הכדורסל. בין אם הוא עוזר לבריגדה או לא אני מצדיע לליברגל וחבורתו, שירבו כמותם בהפועל ובכלל, סוף סוף רואים אנשים שאכפת להם והם מזיזים את התחת בלעשות ולא רק לדבר ולהעביר ביקורת.
מצדיע לכם |
amos |
נשלח - 10/03/2011 : 06:24:55 ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
מר עד-המוות: לא הבנתי כלום. גם לא באיזה מובן אתם "הפועל ירושלים". מה, רק בגלל שבאיזה תעלול חוקי או תקנוני סאסי מחזיק את הזכויות לשם? גם גרושתי נשארה עם השם שלי, אז מה? אז אני כבר לא אני?
הפועל ירושלים היא איפה שהלב של אוהדיה נמצא. רוב האוהדים עברו לקטמון (ואליהם מצטרפים מדי שבוע חדשים וחדשות), וגייסו אוהדים חדשים. מעט נשארו בסאדר (שלא גייסה ולא תגייס אפילו אוהד חדש, שזה נשמת אפה וכוח החיים של כל קבוצה!), כמות מסויימת (די גדולה) של ותיקים יושבים בבית ומחכים למשהו... הסמלים הכי גדולים של הפועל בשנים האחרונות (כן, כן, יותר גדולים מרם סטי או מאופיר עזו החלאה שאתם מריעים לו כאליו כלום לא קרה) - שי אהרון ואמיר גולה - המשיכו בהפועל ירושלים האמיתית (קטמון). בן רימוז' היה ביותר משחקים של קטמון מאשר של סאדר, אן להיות קטנוני
אין שום מובן שבו אתם ממשיכיה של הפועל ירושלים או קשורים באיזה אופן לקבוצה ההיא שלקחה גביע, ממש כמו שהפועל "אייזנברג" לא היתה קשורה להפועל תל-אביב למרות שבאיזה תקנון של ההתאחדות היה כתוב שיש לה זכויות על השם. אז יש לכם את השם. לנו את יש את הלב. אתם תמותו עם השם. אנחנו נחיה עם הלב
המספרים מוכיחים שיש ירידה בכמויות המניות והאוהדים שאתם מביאים למגרשים ואני מסכים שאתם מביאים יותר אוהדים אין על זה ויכוח, אממה, אתה מתעקש שיש יותר אוהדים ויותר מניות ובלה בלה, שמאלני טיפוסי. עזוב, אנחנו הפועל אבל אתם ממשיכי דרכה
תעזוב את ה"שמאלני טיפוסי" לפני שאני אראה לך מה זה שמאלני טיפוסי על ידי זה שאני אפתח אותך (בדרך ימנית טיפוסית). לא אמרתי ולא התעקשתי ש"יש יותר אוהדים ויותר מניות ובלה בלה", כך שאתה גם שקרן וגם לא יודע לקרוא. זה בכלל לא היה טיעון אצלי ולא דיברתי על זה. אבל יש בסיס אוהדים קבוע ויציב, יש יותר מניות משנה שעברה, יש שלד של ילדים ונערים, יש מגרש ומועדון ובית ספר לכדורגל וליגת שכונות וטורניר אוהדים ויוזמה חברתית. יש אוירה טובה. יש הצטרפות שיטתית של אוהדים חדשים (דבר שלא קרה ולא יקרה אצלכם כבר לעולם, מי שלא תהיו - שזה הסימן המובהק של מוות קליני של קבוצה). כל זה לא הופך אותנו (או אתכם) ליותר או פחות הפועל ירושלים. כך שכל הויכוח הזה לא משנה כלום. אנחנו הפועל ירושלים מפני שאצלנו רוב מוחלט של אוהדי הפועל ירושלים שם את הלב שלו. אם זה לא היה ככה, אז היינו כישלון, ולא סיפור ההצלחה המדהים שבנינו אם סאסי היה מקבל את הצעתנו הנדיבה היתה כבר קבוצה אחת. אבל גם אם אתם הייתם גברים ולא חבורה עלובה של אפסים פתטיים, והייתם נאבקים בו מבפנים (במקביל לתמיכה בסאדר, לא מקטמון!) - גם אז היתה היום כבר קבוצה אחת. בחרתם להאשים את ויקטור בכל הצרות, ולנשק את התחת שמחרבן עליכם. תהנו
|
בלאש ביקו |
נשלח - 09/03/2011 : 15:25:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי אושר גדול
האויב הוא הצד הצהוב.
תמיד |
אושר גדול |
נשלח - 08/03/2011 : 21:21:52 אין לי ויכוח עם איש הפועל.אתה לא המתחרה שלי ובוודאי לא האויב שלי. האג'נדה והאמונה שיש היום בקטמון לא הייתה ולא תהיה בהפועל,גם אם יהיה איחוד וסאסי ייעלם. קם דור חדש של אוהדים,חלקם לא היו בחייהם במשחק של סאסי.אין לך מה לפנטז על האוהדים הותיקים שיחזרו למגרש כשסאסי יעלה ליגה. האוירה שם מחורבנת ואני אישית,הרבה יותר שמח לי עם קטמון ואני שמח שטוב לך עם סאסי.אין טעם להתכתש.מסור לחבריך ביציע שאחים אנחנו. האויב הוא הצד הצהוב. |
רסקולניקוב |
נשלח - 08/03/2011 : 20:37:44 ציטוט: נשלח במקור על ידי עד המוות הפועל המספרים מוכיחים שיש ירידה בכמויות המניות והאוהדים שאתם מביאים למגרשים
נכון, בהשוואה לשנה הראשונה - אין ויכוח. אבל קצת מוזר להיזכר בזה עכשיו, כשבמשחקים האחרונים הבאנו את קהל השיא של השנתיים האחרונות (להוציא משחק עלייה), ויש לנו 100 חברי עמותה יותר משנה שעברה.
בנימה אופטימית זו, זזתי להתגייס, נתראה בשמחות. |
משה גרטל לעולם |
נשלח - 08/03/2011 : 20:29:59 דבר אחד לא ברור. כמדומני, בקיץ דיברו שם על חרם (מבפנים). מה קרה פתאום? יש נצחונות? אפילו דיברו שם, רחמנא ליצלן, על "פירוק" כמטרת על למרות שרק שנתיים לפני יצאו נגדנו כי אנחנו "מעוניינים לפרק את הפועל ירושלים".
|
h.k.j.f.c |
נשלח - 08/03/2011 : 20:10:18 מזל שיש כאן עלובי נפש כמו עד המוות, או בשמו השני "סאסי תעשה לי ילד". כשאנחנו לבד בפורום הקטן והאינטימי שלנו אנחנו נוטים לשכוח מי אנחנו באמת, במה אנחנו מאמינים, ונגד מי יצאנו כשהתחלנו את המסע המופלא שלנו לפני ארבע שנים. "יש בנו אהבה והיא תנצח", אמר גורדון והלך להשפיל את טום צ'יימברס ולקחת גביע להפועל. אותה האהבה הזו מובילה אותנו להקים קבוצות ילדים ונוער, ליזום אלף ואחת יוזמות מקוריות, לוקחת אותנו לכל חור בארץ לעודד את הקבוצה, ותיקח אותנו בעזרת השם עד לליגות העליונות. לא קנינו אהבה באלף שקל, טמבל, בכסף הזה רכשנו עתיד אדום וגאה וחזק לירושלים. |
סלאמה |
נשלח - 08/03/2011 : 19:34:36 קח את יוסי סאסי, צעד איתו על חוף הים, תאמין שהוא ואתה וגיל רז זה העתיד של הפועל, ותשירו כולכם נגד קטמון. הבנו. אתה חושב שזה גם מה שאנחנו צריכים לעשות. אז אתה תאמין בו, אנחנו נאמין בעצמנו. וימים יגידו. עכשיו, שתוק. |
עד המוות הפועל |
נשלח - 08/03/2011 : 19:22:56 ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
מר עד-המוות: לא הבנתי כלום. גם לא באיזה מובן אתם "הפועל ירושלים". מה, רק בגלל שבאיזה תעלול חוקי או תקנוני סאסי מחזיק את הזכויות לשם? גם גרושתי נשארה עם השם שלי, אז מה? אז אני כבר לא אני?
הפועל ירושלים היא איפה שהלב של אוהדיה נמצא. רוב האוהדים עברו לקטמון (ואליהם מצטרפים מדי שבוע חדשים וחדשות), וגייסו אוהדים חדשים. מעט נשארו בסאדר (שלא גייסה ולא תגייס אפילו אוהד חדש, שזה נשמת אפה וכוח החיים של כל קבוצה!), כמות מסויימת (די גדולה) של ותיקים יושבים בבית ומחכים למשהו... הסמלים הכי גדולים של הפועל בשנים האחרונות (כן, כן, יותר גדולים מרם סטי או מאופיר עזו החלאה שאתם מריעים לו כאליו כלום לא קרה) - שי אהרון ואמיר גולה - המשיכו בהפועל ירושלים האמיתית (קטמון). בן רימוז' היה ביותר משחקים של קטמון מאשר של סאדר, אן להיות קטנוני
אין שום מובן שבו אתם ממשיכיה של הפועל ירושלים או קשורים באיזה אופן לקבוצה ההיא שלקחה גביע, ממש כמו שהפועל "אייזנברג" לא היתה קשורה להפועל תל-אביב למרות שבאיזה תקנון של ההתאחדות היה כתוב שיש לה זכויות על השם. אז יש לכם את השם. לנו את יש את הלב. אתם תמותו עם השם. אנחנו נחיה עם הלב
שוב אתה מעוות את הדברים בצורה יפה חחח. אז מה שאתה אומר בעצם, שאני הייתי אני, עד שבאתם ואמרתם, אני זה אתה, אתה כבר לא אתה, אבל נעזוב את זה. המספרים מוכיחים שיש ירידה בכמויות המניות והאוהדים שאתם מביאים למגרשים ואני מסכים שאתם מביאים יותר אוהדים אין על זה ויכוח, אממה, אתה מתעקש שיש יותר אוהדים ויותר מניות ובלה בלה, שמאלני טיפוסי. עזוב, אנחנו הפועל אבל אתם ממשיכי דרכה |
קלי |
נשלח - 08/03/2011 : 16:25:44 מגוחך בעיניי הויכוח שנמשך כבר 4 שנים "מי הפועל האמיתית?" וההשוואות הנגררות למי יש יותר קהל,יותר שחקני בית. הדבר העצוב היחידי בעיניי זה העובדה שאיך שלא מסובבים את זה יש שתי קבוצות כאלו של הפועל י-ם גם אם האחת הרבה יותר והאחת הרבה פחות.וזה בעצם סלע המחלוקת העיקרית שמחלקת אפילו אותנו.יש מי(והם הולכים ומתרבים) שכל כך מוקסמים ממה שקורה בקטמון שמבחינתם אפשר להגיד שהתהליך הושלם ויש מועדון הפועל י-ם חזק ובריא והגוף חסר הנשמה להגדרתם בצד השני לא מעניין. אצלי ממש לא -כל זמן שיש שתי קבוצות ללא קשר למי אשם וללא קשר (למרות הטענות) למיקומם ,משחק ספציפי וכו' המצב מטריד,מבעס,לא נתפס ומשהו חסר...רק שלצערי יש לי תחושה שמוזרים כמוני מתעטים ועוד כמה שנים אף אחד לא יבין בכלל על מה אנחנו מדברים |
|
|