פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 היי אני חדש כאן שלום לכולכם

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
שלמה מזרחי נשלח - 13/02/2011 : 20:10:05
אני שמח להצטרף לפורום הזה, כאוהד גם של הפועל קטמון ירושלים כחלק מכל הקבוצות הירושלמיות אותם אני אוהד בכל ענפי הספורט הקיימים, ביניהם גם כדורגל. אני אוהד בכדורגל את בית"ר והפועל ירושלים, ובכדורסל את הפועל ירושלים.

עכשיו יש לי קבוצה חדשה לאהוד, והבנתי שנוסדתם שנה שעברה. תמשיכו ככה בדרך הנכונה. החלום שלי לראות בליגת העל 3 קבוצות ירושלמיות. בית"ר הפועל וקטמון.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
הדוב האדום נשלח - 20/02/2011 : 18:33:12
בטרול עקבי ועקשן עסקינן..
שלמה מזרחי נשלח - 20/02/2011 : 17:58:28
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הדוב האדום

אפשר תמיד לנסות לארגן איזה משחק בסלון של משפחת מזרחי בגבעתיים
(יש מצב שזה יהיה יותר סביר מהאיצטדיון בגבעת רם)
יש למישהו את מספר הטלפון של אלעתיקה יו"ר הפועל רהט לסגור איתו על מיקום המשחק?
ותיק?

אני מסתפק בהחלט שישדרו את המשחק בטלוויזיה באחד מערוצי הספורט.
שלמה מזרחי נשלח - 20/02/2011 : 17:56:52
ציטוט:
נשלח במקור על ידי h.k.j.f.c

מה ששלמה מנסה לאמר זה משהוא כמו: "אם קטמון היו משחקים במכתש ביום חול, בחודש זוגי, בליל ירח מלא, בתלבושת ורודה עם נצנצים, עם כדור טניס וחוקים של רוגבי, יש מצב טוב שהייתי מגיע!"

התחלת נכון, להמשיך אינך יודע. נכון שישחקו במכתש וביום חול. כל השאר זה כבר דברים שאני לא כתבתי. ירח מלא זה דבר יפה בפני עצמו, לא קשור למשחק. נצנצים רק אם הם יעלו ליגה אז בחגיגות העליה שלהם זה דווקא יכול מאוד להיות נחמד. ונראה לך שתלבושת ורודה תעשה להם מזל יותר טוב?
הדוב האדום נשלח - 20/02/2011 : 15:35:46
אפשר תמיד לנסות לארגן איזה משחק בסלון של משפחת מזרחי בגבעתיים
(יש מצב שזה יהיה יותר סביר מהאיצטדיון בגבעת רם)
יש למישהו את מספר הטלפון של אלעתיקה יו"ר הפועל רהט לסגור איתו על מיקום המשחק?
ותיק?
h.k.j.f.c נשלח - 20/02/2011 : 14:29:10
מה ששלמה מנסה לאמר זה משהוא כמו: "אם קטמון היו משחקים במכתש ביום חול, בחודש זוגי, בליל ירח מלא, בתלבושת ורודה עם נצנצים, עם כדור טניס וחוקים של רוגבי, יש מצב טוב שהייתי מגיע!"
שלמה מזרחי נשלח - 20/02/2011 : 13:30:50
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלמה מזרחי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נער קאזו

אז מה שלמה רואים אותך בשישי בטדי תבוא כך לשבת איתנו לראות תקבוצה שאתה אוהב בא תמסביב ולהבין במה מדובר???

אני תושב גבעתיים, ויהיה לי קשה להגיע לטדי, אשמח לבוא למשחקי קטמון באם יהיו באיזור גבעתיים.

דווקא יש לנו אוהד מגבעתיים בפורום - דוד קיפוד! אולי הוא נוסע. אם תעלה מולי אתן לך את המספר שלו. חשוב שתבוא, אומרים שאין לנו מספיק מזרחים ביציע.

יש מצב שהם ישחקו באיזור גבעתיים? אם הם היו משחקים במגרש כמו המכתש, וביום חול, יש מצב שהייתי בא.
davidkipod נשלח - 17/02/2011 : 23:45:55

[/quote]
אני תושב גבעתיים, ויהיה לי קשה להגיע לטדי, אשמח לבוא למשחקי קטמון באם יהיו באיזור גבעתיים.
[/quote]
דווקא יש לנו אוהד מגבעתיים בפורום - דוד קיפוד! אולי הוא נוסע. אם תעלה מולי אתן לך את המספר שלו. חשוב שתבוא, אומרים שאין לנו מספיק מזרחים ביציע.
[/quote]
שבת הבאה אני ותותי נוסעים למשחק במבשרת. תושבי גבעתיים/רמת גן/בני ברק והסביבה מוזמנים לטרמפ.
מחאיי נשלח - 17/02/2011 : 23:37:37
ציטוט:

ציטוט:

אז מה שלמה רואים אותך בשישי בטדי תבוא כך לשבת איתנו לראות תקבוצה שאתה אוהב בא תמסביב ולהבין במה מדובר???

יפתחמ נשלח - 17/02/2011 : 15:01:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
ולרגל מעץ עובדה שאני יכול להיות אוהד שלהם, ממילא אני עוקב אחרי המשחקים מהבית. אינני מגיע למגרשים ששם זה יהיה הרבה יותר קשה כי הם מתחרות זו בזו.

אני עניתי לחיים, שניסה לדבר לענין, לא לך.
אתה את שלך כבר עשית כשגררת את האשכול הזה לחמישה עמודים, אם כי היו טובים ממך בעבר, שהגיעו הרבה יותר מהר להרבה יותר עמודים.

האם גולה מאושר או שאיך קראו לו הוא אלוף הטרולים?
רגל עץ נשלח - 17/02/2011 : 11:50:13
ציטוט:
ולרגל מעץ עובדה שאני יכול להיות אוהד שלהם, ממילא אני עוקב אחרי המשחקים מהבית. אינני מגיע למגרשים ששם זה יהיה הרבה יותר קשה כי הם מתחרות זו בזו.

אני עניתי לחיים, שניסה לדבר לענין, לא לך.
אתה את שלך כבר עשית כשגררת את האשכול הזה לחמישה עמודים, אם כי היו טובים ממך בעבר, שהגיעו הרבה יותר מהר להרבה יותר עמודים.
שלמה מזרחי נשלח - 17/02/2011 : 11:46:07
ולtampopo וחיים ברעם ואמיר גולה וamos תגובתכם לא מענינות אותי.

שלמה מזרחי נשלח - 17/02/2011 : 11:42:10
ציטוט:

שלמה מזרחי נשלח - 17/02/2011 : 11:40:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חיים ברעם

ברור שהאיש מסתלבט על כולנו, ובצדק. העצבים שלנו פתוחים ואנחנו נגישים מאוד לכל פרובוקציה.
לגופו של עניין, מותר לכל אחד לאהוד אפילו מאה קבוצות. אני עצמי אוהד שרוף של שלוש קבוצות: קטמון, וסטהאם-יוניטד וברצלונה ואוהד מתון של קבוצת רבות אחרות: מכבי חיפה, בני-יהודה, מכבי יפו, ארסנל, פולהאם, שטוטגרט.
אבל בפורום הזה בדרך כלל ברור לכולם-גם לי, שקטמון מעל כולם.

אתה החלטת שאני מסטלבת, אתה יכול לחשוב מה שאתה רוצה. אין לי אינטרס להסטלבט. אני אוהד את הירושלמיות בלי קשר ליריבות.
נער קאזו נשלח - 16/02/2011 : 23:46:36
tampopo נשלח - 16/02/2011 : 17:48:03
טרול או לא טרול, להיות קבוצת מחמד של כל מיני ,זה פחד גדול מאד.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07