פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 טורניר האוהדים- כובשי קטמון 5

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
Victor Paco נשלח - 06/02/2011 : 13:19:28
אוהדים יקרים ויקרים פחות,
נא לרשום ביומנים:
יום שלישי, 26.4 אסרו חג פסח.
טורניר אוהדי הפועל ירושלים חוזר, ובגדול.
השנה מאורגן הטורניר ע"י "בריגדה מלחה" והיוזמה החברתית.
והשנה משחק ראווה מרגש במיוחד! (רמז: לא בהכרח מתאים לכל הפלגים)
צפו להפתעות, כמו גם להודעה הרשמית על פתיחת ההרשמה. בינתיים כדאי להתחיל להכין קבוצה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
החולצה האדומה נשלח - 30/03/2011 : 18:22:41
שמועות מספרות על חזרה של זוכות מטורנירים קודמים...
שומר החומות נשלח - 30/03/2011 : 16:40:16
קבוצת בני לודז האימתנית נרשמה זה עתה לטורניר. בעזרת קו קדמי מאיים וקו אחורי מבצע צפויה הקבוצה לעצור השנה רק בשלב הגמר, תוך שהיא נזהרת מהמדרגה.

פורצה לודז'י!
Victor Paco נשלח - 16/03/2011 : 23:13:20
עדכון יומי
5 קבוצות כבר נרשמו. קצב מבטיח.
כדאי למהר ולהירשם חברים!
גלעד נשלח - 15/03/2011 : 21:52:14
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=861
Victor Paco נשלח - 15/03/2011 : 21:17:42
שתי קבוצות כבר נרשמו
(עוד קבוצת ילדים אחת)
עוד 30 מקומות נשארו בסה"כ. מהרו להירשם!
Victor Paco נשלח - 15/03/2011 : 14:22:23
טוב, אז היום נפתחה ההרשמה.

זה מה שנכתב במייל שנשלח למשתתפי העבר והעתיד בטורניר:

חברים יקרים שלום רב
אנו שמחים מאוד להודיע על פתיחת ההרשמה לטורניר "כובשי קטמון" החמישי.
הטורניר ייערך ביום שלישי, 26.4, אסרו חג פסח במגרש האימונים של הקבוצה הבוגרת- מגרש מב"ט שבשכונת קטמון בירושלים (רחוב בר יוחאי).
האירוע יתחלק לשני חלקים:
טורניר הילדים- לילדים עד גיל 15, יתחיל בשעה 10:00 בבוקר ויימשך כשעה וחצי- שעתיים.
טורניר הבוגרים- לשחקנים מגיל 16 ומעלה, יתחיל בשעה 11:30 ויימשך כ-7 שעות עד הערב
ההשתתפות בטורניר כרוכה בתשלום קבוצתי, כאשר ניתנת עדיפות, גם בהרשמה וגם במחיר, לחברי עמותת הפועל קטמון ירושלים. המחיר נקבע על פי התעריף הבא:
קבוצות ללא חברי עמותה בסגל- 200 ₪ לקבוצה
קבוצות בהן חבר עמותה אחד- 175 ₪ לקבוצה
קבוצות בהן שני חברי עמותה- 150 ₪ לקבוצה
יש לציין כי מספר הקבוצות המשתתפות בטורניר הבוגרים מוגבל ל-32, והרשמת הקבוצה תאושר רק לאחר תשלום המחיר הקבוצתי שנקבע. כלומר, גם אם קבוצה נרשמה וחבריה הבטיחו "סמוך עלינו, אתה מכיר אותנו, אנחנו נשלם", הדבר עדיין לא מבטיח עדיין את השתתפותה. באם הקבוצה עוד לא שילמה ואין בה חברי עמותה, כל קבוצה שתירשם ותשלם לפניה- תיכנס לפניה לרשימת הקבוצות. אם בקבוצה שנרשמה ולא שילמה רשומים חבר עמותה אחד או יותר, אזי רק קבוצות שגם הן בעלות חבר עמותה אחד לפחות יכולות לעקוף אותה ברשימה. לכן- קבוצות אוהדים אשר אין בסגל שלהן חברי עמותה כלל- כדאי מאוד למהר, להירשם ולשלם!
ההרשמה מתבצעת במייל kovshey@katamon.co.il ע"י שליחת ההודעה בפורמט הבא:
שלום,
שמי הוא ____________, ראש קבוצת "_____________"
ברצוני לרשום את קבוצתי לטורניר הבוגרים/ הילדים (מחק את המיותר) במסגרת טורניר "כובשי קטמון" החמישי. רשימת השחקנים בקבוצה: (נדרשים שלושה מספרי טלפון לפחות)
1. ________________(ראש הקבוצה) גיל: __ טלפון: ____________
2. ________________ גיל: __ טלפון: ____________
3. ________________ גיל: __ טלפון: ____________
4. ________________ גיל: __ טלפון: ____________
5. ________________ גיל: __
6. ________________ גיל: __
7. ________________ גיל: __
8. ________________ גיל: __
בקבוצתי משחקים __ חברי עמותה- ________, _________, __________, ___________
אני מתכוון להגיע לאימון/משחק הקרוב ולשלם עבור השתתפות הקבוצה.
תודה

(מספר השחקנים המינימלי בקבוצה- 5. המקסימלי- 8. ניתן לשלב גם נשים בקבוצה)

*ברצוננו להדגיש כי טורניר זה, בהיותו טורניר האוהדים של הפועל קטמון ירושלים, מיועד לאוהדי הפועל ירושלים, על כל המשתמע מכך
מחאיי נשלח - 20/02/2011 : 22:49:43
עזוב יא פאקו, הייתה למדלולה תקופה סוערת והדבר ניכר בפורום. עכשיו תלו לו לנוח קצת, לפני שהוא עולה בחוד של מומבי טייגרז לצד פסואה.

מה עם ההצעה שלי בנוגע לשעות הטורניר?
רון קרפיבניק נשלח - 20/02/2011 : 22:20:26
14 זה מצויין
Victor Paco נשלח - 20/02/2011 : 18:43:58
טוב, אז ככה:

לג'ון מידלולה: מוזר שדווקא אתה מכולם שב וחותר לך אל אותו מגדלור נכסף בעיניך ומטרתך אחת היא- לחשוף את העובדה שציון מעורבותם של שלושת הגופים אשר צוינו בהודעה שפתחה את האשכול נועד אך ורק להרחיק גורמים לא רצויים מהטורניר. וגם אם כך היה הדבר, מדוע דווקא אתה מכולם חש שהרמזים העבים מופנים אליך? כנראה שפיספסתי משהו די מהותי בשלוש- ארבע שנים אחרונות. דווקא כשאני לוקח את התגובות של שני משתמשים כדוגמת שלומי מלכה ואבו אדהם- ללא ספק שניים שהיו אמורים להרגיש רע עם מעורבות של כל כך הרבה פרסונס נון גרטה בטורניר בדמות בריגדה מלחה שהם לא מחבבים, היוזמה החברתית לה הם בזים, והס מלהזכיר את הפועל כדורסל ואותי- שני סדינים אדומים מבחינתם. אך בכל זאת שני המשתמשים הגיעו לאשכול מפויסים במידת מה ולא רמזו לשום קונספירציה, פרובוקציה או היפר- אינפלציה. אז דווקא אתה בא ומצהיר שמנסים לגרום לך להרגיש בלתי רצוי, או מנסים לגרום לך להדיר את רגליך מהטורניר? כנראה שבאמת פספסתי משהו שהיה פה בפורום בתקופה ששלומי ואתי היגלו אותי לפורום סיביר. אז ברור שהייתי מעדיף שבני לודג', נגיד, לא ישתתפו בטורניר (על "לך בני לודג'" אין מה לדבר בכלל...), אבל אני אחזור ואדגיש שגם הכנסת הגופים האמורים וגם הפרסום על מעורבותם בהודעה הראשונה לא נועדו לגרום לאף אחד להרגיש בלתי- רצוי בטורניר. מי שחושב שהוא צריך להרגיש לא רצוי או אול אפילו מרגיש כך בפועל, שיחשוב מה הסיבה לכך.
הסלע האדום: נכון לעכשיו הטורניר ייערך במב"ט.
רון קרפיבניק: השנה לא ייערך טורניר ילדים, ההשתתפות לטורניר הכללי מגיל 14 ומעלה.
אמיר גולה: ההרשמה תיפתח בתחילת השבוע הבא.
לילי: חברי הבריגדה יתלו במגרש ומחוצה לו צליות לנוחות הצופים.
שומר החומות נשלח - 14/02/2011 : 19:06:27
גאסטון לך לך,
יש לך 24 שעות למחוק את הקבוצה החדשה והפלגנית שלך לפני שאנחנו מלשינים עליכם. על כולכם. אנחנו יודעים איפה אתם גרים, ויודעים איפה אתם מתחבאים.

לא תהיה התראה נוספת.

א. בליץ
lili נשלח - 13/02/2011 : 17:11:35
יש שם צל? אני מתה לבוא עם חברתי נאווה, גמלאית של רפא"ל, והיא חייבת צל. היא משהו משהו ללא עוררין האישה הזאת, נשדך אותה בהקדם למשהו נמוך .
שלומי מלכה נשלח - 13/02/2011 : 15:04:05
לא קונים אהבה עם 1000 יהודים
גאסטון נשלח - 13/02/2011 : 13:51:49
בימים האחרונים אוהדי בני לודז' החליטו לקחת אחריות. המיאוס הנוראי בבעלי הקבוצה תרם למעשה אצל אוהדי הקבוצה. קבוצה חדשה הקמנו. כן כן, הדבר עומד לקרום עור וגידים.
המסקנה הראשונה אליה הגענו, אחרי תחקיר עמוק והתייעצות עם אנשים שעברו בקבוצה, היא שאת בני לודז' של בליץ ואמציה לא ניתן להציל. מדובר בחור שחור מבחינה כלכלית, תדמיתית ומקצועית. זו קבוצה של אשכנזים, שמאלנים, עיתונאים גאזענים בלי עתיד, שבמוקדם או במאוחר תקרוס, ותשאוב את מי שבתוכה לבורות המוות.
בכובשי קטמון 5 קבוצה חדשה תעלה למגרש ושמה "לך בני לודז'". היא, היא בני לודז' האמיתית.

השקיפות היא ערך רם מעלה, ובכל זאת, בשבועות הקרובים נשמור על איפוק וריסון, לא נצא בהצהרות בומבסטיות על-מנת שלא לאפשר לאנשים הרעים להפיל את המיזם הנדיר הזה.
מה שכן אנו יכולים לומר זה שהארנטינאי קרוב לסיכום באמיתית.

בקריאת "לך לך לך בני לודז'!" אסיים.
HALT!
פרננדו פסואה נשלח - 13/02/2011 : 13:14:32
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אף אחד לא מוסמך לתת ו/או לקבל הצעות בשמה של אגודת בני לודז' חוץ מהיו"ר שלה שעובד בהתנדבות חי מהיד לפה ושלא קיבל שקל לכיסו באף אחד מארבע הטורנירים בהם היא ייצגה בנאמנות את העיר והעדה. קראנקו גוסטבו (להלן "קראנקו") חתום בקבוצה רטרואקטיבית עוד מלפני שהתחילה הפועל קטמון (להלן "המיזם") ולמעשה עוד מלפני שגוסטבו קראנקו עצמו הגיע לירושלים. קבוצת בני לודז' מוכנה בשלב זה לא לגבות דמי השאלה מהקבוצות בשורותיהן שיחק קראנקו בטורנירים הקודמים, וכעת הקבוצה בודקת אפשרות לתת הנחות לקבוצות האחרות (להלן "העסקנים") בדמי ההשבחה שעליהן לשלם לקבוצה. בכל מקרה לא יכול קראנקו לשחק בשום קבוצה אחרת, אני רק אתן דוגמה ואספר שהוא הושאל להפועל ר"ג בליגת העל בשביל 30 אלף שקל, בושה וחרפה. אגב, שיגיד תודה שבכלל השאלנו אותו, יכולנו גם לא לעשות את זה ורק להציע אותו למכירה. אם זה הפריע לו, למה הוא לא הלך לוועדה למעמד השחקן והוציא את דמי ההשבחה שלו? בכל מקרה, הגיע הזמן שיחזור לקבוצה כמו שעשו אחרים, כי שחקן שיוצא ומצליח, אני יכול להבין למה הוא לא חוזר. שחקן שיוצא החוצה ולא מצליח, אני לא מבין למה הוא לא חוזר.

הדרך היחידה לזכות בחולצת ההרכב בקבוצה מקצוענית כמו ב"ל היא להילחם עם השיניים והציפורניים באימונים, בחדר הכושר ובשומרי המחנה, במידה והללו לא יקבלו את קביעת בית הדין הבין לאומי בקרית עקרון שפסל את השתתפותם.

לסיכום, קראנקו הוא עצם מעצמותיה ובשר מבשרה של האגודה המפוארת בני לודז'
זוהי עמדת המוצא שלנו למשא ומתן שבכל אופן לא יכול להתאפשר כיוון שהוא שייך לנו ואנחנו מוכנים לשחרר אותו רק לאירופה וגם זה לא רלוונטי כי עד שמקבלים סרטיפיקט לא זורקים אותו מהסיפון של הסטרומה.

בברכה,
אריה (אורק) בליץ,
מנהל הקבוצה

בניגוד להתנהלות הקטנונית של שומר החומות כלפי קראנקו שהקריב את גופו למען הקבוצה, אני חייב לציין לחיוב את הנהלת "הברווזים הצולעים" שאיפשרה לי לצאת לשנת התאווררות בליגה ההודית (השאלה בלי תמורה, שומר!!). אני אמנם עדיין מרגיש מאוד מחובר לאוהדים ולמועדון, אבל הרבה זמן חיפשתי הזדמנות לצאת ולהוכיח את עצמי בחו"ל. דודו דהאן ורונן קצב סידרו לי חוזים בגנק ובגנט (או באיזו קבוצה בלגית דמיונית אחרת שהם המציאו בשביל כדורגלנים ישראלים בינוניים), גם צ'לסי ריחרחה, אבל בסופו של דבר החלטתי שדווקא "בומביי טייגרז" מתאימים לי יותר בשלב הזה של הקריירה. אני מודה לכל האוהדים שהתקשרו והתחננו שאישאר (או שאלך?), ומבטיח לחזור בעונה הבאה מחוייב מתמיד למועדון.
אמיר גולה נשלח - 11/02/2011 : 22:07:33
מתי מתחילה ההרשמה?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07