פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קליפים מהמשחקים

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
yaron נשלח - 06/02/2011 : 11:46:52
בשבועות האחרונים יצא לי לראות את רב המשחקים בקליפים בלבד עקב שהות בחו"ל, שתמשך בתקופה הקרובה. אמנם הסרטונים מהמשחקים באתר הראשי ערוכים בצורה יפה ומרשימה, אבל אלה שמפסידים את המשחקים לא ממש מצליחים לראות את השערים וההתרחשויות עם הקליפים האלה..אודה לכל העוסקים (המבורכים) בדבר, או לכל אחד שיכול, להעלות גם תקצירים רגילים למען הבוגדים שבגולה. תודה ענקית מראש.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
נער קאזו נשלח - 10/02/2011 : 21:54:48
דאפי קליפים מרגשים אדירים וכייפים
אל תשני כלום ממה שאת עושה עכשיו תמשיכי כך תודה!!!!
חתול פלוס 2 נשלח - 07/02/2011 : 16:06:42

ציטוט:
תודה לך!!

מיכאל נשלח - 07/02/2011 : 11:50:29
ציטוט:
תודה לך!!
יפתחמ נשלח - 07/02/2011 : 11:05:20
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דאפי

קודם כל תודה רבה!

לגבי הקליפים - אני מנסה להעביר את האוירה של המשחק איך שאני רואה אותה, זה מה שבעצם מעניין אותי.
כדי לצלם תקציר ברמה סבירה צריך להעמיד את המצלמה על חצובה, לעמוד במקום אחד, ולעקוב אחרי הכדור במשך כל המשחק. אותי אישית זה פחות מעניין לצלם ככה, וזה גם מוריד את ההנאה מלצפות במשחק. בכל מקרה הצילום מוריד קצת מההנאה - במקום לקפוץ משמחה אחרי גול צריך לרדוף עם המצלמה אחרי המבקיע :). אם מישהו מעוניין לצלם תקציר של משחק אני יותר מאשמח לעזור ולנסות להדריך וגם לערוך את התקציר.

לגבי שירי אוהדים -אני ממש ממש משתדלת לצלם שירים מלאים לא תמיד זה יוצא, זה בהחלט הכיוון. בגלריית הוידאו יש עוד שני שירים מהחגיגה בסוף המשחק האחרון- שי אהרון ואמיר גולה.

מה שכן, לאור דרישת הקהל, אני אשתדל במשחקים הבאים לצלם קצת יותר מהלכי כדורגל

ושוב ממש ממש תודה:)

תודה לך!!
מחאיי נשלח - 06/02/2011 : 20:35:36
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

בשבועות האחרונים יצא לי לראות את רב המשחקים בקליפים בלבד עקב שהות בחו"ל, שתמשך בתקופה הקרובה.

הצד העגום של החיים בגולה. אל תגיד שלא הוזהרת.

דאפי - אחלה קליפ.
קטמון ותיק נשלח - 06/02/2011 : 19:07:22
הקליפים יכולים להרכיב דיסק של מצגת עתידית עבור ספונסרים. יש בהם הרבה משמעות מה זה הפועל קטמון ירושלים, לא פחות ואולי הרבה יותר ממילים.
אמיר גולה נשלח - 06/02/2011 : 18:59:47
אני לא יודע מה איתכם, אבל אותי הרבה יותר מעניין לראות את הקהל מאשר את המשחק.את המשחק כבר ראיתי, אבל לראות קליפ של הקהל זה מדהים, זווית אחרת למשחק (למשל הקהל מהמשחק עליה, ראיתי את הקליפ הזה כבר שבע פעמים בערך)
lazy נשלח - 06/02/2011 : 18:49:11
גם אני נהנה מהסרטונים וחושב שהם מצויינים.

רק הערה קטנה: עדיף לשים את הסמל החדש של הקבוצה, עם "ירושלים". גם בתור הWATERMARK ובעיקר כאשר רואים אותו בהגדלה.
דאפי נשלח - 06/02/2011 : 18:36:00
קודם כל תודה רבה!

לגבי הקליפים - אני מנסה להעביר את האוירה של המשחק איך שאני רואה אותה, זה מה שבעצם מעניין אותי.
כדי לצלם תקציר ברמה סבירה צריך להעמיד את המצלמה על חצובה, לעמוד במקום אחד, ולעקוב אחרי הכדור במשך כל המשחק. אותי אישית זה פחות מעניין לצלם ככה, וזה גם מוריד את ההנאה מלצפות במשחק. בכל מקרה הצילום מוריד קצת מההנאה - במקום לקפוץ משמחה אחרי גול צריך לרדוף עם המצלמה אחרי המבקיע :). אם מישהו מעוניין לצלם תקציר של משחק אני יותר מאשמח לעזור ולנסות להדריך וגם לערוך את התקציר.

לגבי שירי אוהדים -אני ממש ממש משתדלת לצלם שירים מלאים לא תמיד זה יוצא, זה בהחלט הכיוון. בגלריית הוידאו יש עוד שני שירים מהחגיגה בסוף המשחק האחרון- שי אהרון ואמיר גולה.

מה שכן, לאור דרישת הקהל, אני אשתדל במשחקים הבאים לצלם קצת יותר מהלכי כדורגל

ושוב ממש ממש תודה:)
אדום88 נשלח - 06/02/2011 : 17:49:06
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88
בנוסף אם אפשר, יהיה נחמד לראות גם כמובן את תקציר המשחק, וכן שירי אוהדים מלאים מהיציע.

יש שני שירים מלאים ("אנא בכח" ועוד משהו) בגלרית הוידאו באתר, נדמה לי שמהמשחק נגד רמלה בגבעת רם.

כוונתי הייתה לודאיו קהל מכל משחק :) יש לנו במה להתגאות...ולהשתחצן...למה לא לעשות זאת?
רגל עץ נשלח - 06/02/2011 : 17:06:09
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88
בנוסף אם אפשר, יהיה נחמד לראות גם כמובן את תקציר המשחק, וכן שירי אוהדים מלאים מהיציע.

יש שני שירים מלאים ("אנא בכח" ועוד משהו) בגלרית הוידאו באתר, נדמה לי שמהמשחק נגד רמלה בגבעת רם.
אדום88 נשלח - 06/02/2011 : 15:32:18
הקליפים האמנותיים הללו הם פשוט מהממים..לצלמת+העורכת יש כישרון ענק!!! יישר כח.

OrenDf נשלח - 06/02/2011 : 13:41:38
קודם כל זה לא חייב לבוא אחד על חשבון השני, גם בסרטוני סיכום שהיו פעם לפעמים פספסו גולים, העיקר זה מה שיש. אז אם היא מצלמת את הקהל ומפספת שער זה לא סוף העולם. אפשר לעשות גירסא נוספת עם הקטעים שהם רק כדורגל בלי הרבה עריכה וזהו (ויש את הקטעים האלה בסרטונים שמתפרסמים).

אבל גם מצד שני הסרטונים האלה טובים בשביל להפיץ את הקבוצה בעבור מי שלא אוהד את הפועל קטמון, כי לא חשוב לחובב כודרגל ירושלמי רק איזה שער כפיר מלול עשה הוא גם רוצה לראות את האווירה. זה כלי הרבה יותר טוב לדעתי להביא אוהדים חדשים.
והכי חשוב שזה נראה ממש מקצועי ומעורר השראה וצריך להיות ממש גאים בצלמת המוכשרת הזאת (תהיה מי שתהיה) כי למי שרואה את הסרטון הזה ולא מכיר את קטמון זה נראה באמת ברמה גבוהה וזה מעיד על היצירתיות של המועדון. אני לא בדיוק בדקתי את זה אבל לדעתי אין הרבה מועדונים בארץ שעושים את זה ברמה הזאת, אולי חוץ מבני יהודה שמצאתי אבל זה שונה. בכל מקרה לא צריך לנסות להיות כמוהם צריך לעקוף אותם וזאת הדרך. (דרך אגב יש לנו את אותו מספר צפיות בסרטונים והם בליגת העל ואנחנו בליגה ב' דרום ב').

אני חושב שאם ישקיעו בפרסום בווידאו וזה יצליח נוכל גם שם להדביק ספונסר מהסיבה הפשוטה שהסרטונים האלה יכולים לחצות את טבעת האוהדים לכולם. וכל מקור ממון הוא ברכה...
יוגי נשלח - 06/02/2011 : 12:33:18
צודקים החברים.
נחמד ויפה לראות את הקהל קופץ בעריכה קצבית ומרשימה. אבל בחייאת, כמה אפשר לראות ילדים קופצים? רוצים לראות גולים.
בבקשה מהצלמת הסימפטית והמוכשרת - צלמי את המשחק, זו תהיה תרומה אדירה לחברה.
רגל עץ נשלח - 06/02/2011 : 11:59:43
הקליפים שעלו בשבועות האחרונים הם "אמנותיים" יותר, כי זה מה שמעניין את הצלמת. הם לא נועדו להיות תקצירי משחק ואם במקרה נתפסים שם השערים זה רק בונוס.
משום מה, דאבלפס הפסיקו לצלם את המשחקים שלנו (מישהו יודע למה?) ועושה רושם שאין למועדון הסכם עם מישהו אחר שיצלם, כמו שהיה בשנה שעברה עם ג'אמפ. חבל, אבל זה מה יש.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07