פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קליפים מהמשחקים

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קליפים מהמשחקים
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קליפים מהמשחקים נושא הבא  

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  11:46:52  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשבועות האחרונים יצא לי לראות את רב המשחקים בקליפים בלבד עקב שהות בחו"ל, שתמשך בתקופה הקרובה. אמנם הסרטונים מהמשחקים באתר הראשי ערוכים בצורה יפה ומרשימה, אבל אלה שמפסידים את המשחקים לא ממש מצליחים לראות את השערים וההתרחשויות עם הקליפים האלה..אודה לכל העוסקים (המבורכים) בדבר, או לכל אחד שיכול, להעלות גם תקצירים רגילים למען הבוגדים שבגולה. תודה ענקית מראש.

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  11:59:43  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקליפים שעלו בשבועות האחרונים הם "אמנותיים" יותר, כי זה מה שמעניין את הצלמת. הם לא נועדו להיות תקצירי משחק ואם במקרה נתפסים שם השערים זה רק בונוס.
משום מה, דאבלפס הפסיקו לצלם את המשחקים שלנו (מישהו יודע למה?) ועושה רושם שאין למועדון הסכם עם מישהו אחר שיצלם, כמו שהיה בשנה שעברה עם ג'אמפ. חבל, אבל זה מה יש.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  12:33:18  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודקים החברים.
נחמד ויפה לראות את הקהל קופץ בעריכה קצבית ומרשימה. אבל בחייאת, כמה אפשר לראות ילדים קופצים? רוצים לראות גולים.
בבקשה מהצלמת הסימפטית והמוכשרת - צלמי את המשחק, זו תהיה תרומה אדירה לחברה.
עבור לתחילת הדף

OrenDf OrenDf מנותק

182 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  13:41:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של OrenDf שלח ל- OrenDf הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל זה לא חייב לבוא אחד על חשבון השני, גם בסרטוני סיכום שהיו פעם לפעמים פספסו גולים, העיקר זה מה שיש. אז אם היא מצלמת את הקהל ומפספת שער זה לא סוף העולם. אפשר לעשות גירסא נוספת עם הקטעים שהם רק כדורגל בלי הרבה עריכה וזהו (ויש את הקטעים האלה בסרטונים שמתפרסמים).

אבל גם מצד שני הסרטונים האלה טובים בשביל להפיץ את הקבוצה בעבור מי שלא אוהד את הפועל קטמון, כי לא חשוב לחובב כודרגל ירושלמי רק איזה שער כפיר מלול עשה הוא גם רוצה לראות את האווירה. זה כלי הרבה יותר טוב לדעתי להביא אוהדים חדשים.
והכי חשוב שזה נראה ממש מקצועי ומעורר השראה וצריך להיות ממש גאים בצלמת המוכשרת הזאת (תהיה מי שתהיה) כי למי שרואה את הסרטון הזה ולא מכיר את קטמון זה נראה באמת ברמה גבוהה וזה מעיד על היצירתיות של המועדון. אני לא בדיוק בדקתי את זה אבל לדעתי אין הרבה מועדונים בארץ שעושים את זה ברמה הזאת, אולי חוץ מבני יהודה שמצאתי אבל זה שונה. בכל מקרה לא צריך לנסות להיות כמוהם צריך לעקוף אותם וזאת הדרך. (דרך אגב יש לנו את אותו מספר צפיות בסרטונים והם בליגת העל ואנחנו בליגה ב' דרום ב').

אני חושב שאם ישקיעו בפרסום בווידאו וזה יצליח נוכל גם שם להדביק ספונסר מהסיבה הפשוטה שהסרטונים האלה יכולים לחצות את טבעת האוהדים לכולם. וכל מקור ממון הוא ברכה...

AVANTI KATAMON!

נערך על ידי - OrenDf ב-06/02/2011 14:03:01
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  15:32:18  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקליפים האמנותיים הללו הם פשוט מהממים..לצלמת+העורכת יש כישרון ענק!!! יישר כח.

בנוסף אם אפשר, יהיה נחמד לראות גם כמובן את תקציר המשחק, וכן שירי אוהדים מלאים מהיציע.

נערך על ידי - אדום88 ב-06/02/2011 15:33:08
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  17:06:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88
בנוסף אם אפשר, יהיה נחמד לראות גם כמובן את תקציר המשחק, וכן שירי אוהדים מלאים מהיציע.

יש שני שירים מלאים ("אנא בכח" ועוד משהו) בגלרית הוידאו באתר, נדמה לי שמהמשחק נגד רמלה בגבעת רם.
עבור לתחילת הדף

אדום88 אדום88 מנותק

644 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  17:49:06  הצג פרופיל שלח ל- אדום88 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אדום88

יש שני שירים מלאים ("אנא בכח" ועוד משהו) בגלרית הוידאו באתר, נדמה לי שמהמשחק נגד רמלה בגבעת רם.

כוונתי הייתה לודאיו קהל מכל משחק :) יש לנו במה להתגאות...ולהשתחצן...למה לא לעשות זאת?
עבור לתחילת הדף

דאפי דאפי מנותק

33 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  18:36:00  הצג פרופיל שלח ל- דאפי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל תודה רבה!

לגבי הקליפים - אני מנסה להעביר את האוירה של המשחק איך שאני רואה אותה, זה מה שבעצם מעניין אותי.
כדי לצלם תקציר ברמה סבירה צריך להעמיד את המצלמה על חצובה, לעמוד במקום אחד, ולעקוב אחרי הכדור במשך כל המשחק. אותי אישית זה פחות מעניין לצלם ככה, וזה גם מוריד את ההנאה מלצפות במשחק. בכל מקרה הצילום מוריד קצת מההנאה - במקום לקפוץ משמחה אחרי גול צריך לרדוף עם המצלמה אחרי המבקיע :). אם מישהו מעוניין לצלם תקציר של משחק אני יותר מאשמח לעזור ולנסות להדריך וגם לערוך את התקציר.

לגבי שירי אוהדים -אני ממש ממש משתדלת לצלם שירים מלאים לא תמיד זה יוצא, זה בהחלט הכיוון. בגלריית הוידאו יש עוד שני שירים מהחגיגה בסוף המשחק האחרון- שי אהרון ואמיר גולה.

מה שכן, לאור דרישת הקהל, אני אשתדל במשחקים הבאים לצלם קצת יותר מהלכי כדורגל

ושוב ממש ממש תודה:)
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  18:49:11  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם אני נהנה מהסרטונים וחושב שהם מצויינים.

רק הערה קטנה: עדיף לשים את הסמל החדש של הקבוצה, עם "ירושלים". גם בתור הWATERMARK ובעיקר כאשר רואים אותו בהגדלה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  18:59:47  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני לא יודע מה איתכם, אבל אותי הרבה יותר מעניין לראות את הקהל מאשר את המשחק.את המשחק כבר ראיתי, אבל לראות קליפ של הקהל זה מדהים, זווית אחרת למשחק (למשל הקהל מהמשחק עליה, ראיתי את הקליפ הזה כבר שבע פעמים בערך)

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  19:07:22  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקליפים יכולים להרכיב דיסק של מצגת עתידית עבור ספונסרים. יש בהם הרבה משמעות מה זה הפועל קטמון ירושלים, לא פחות ואולי הרבה יותר ממילים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 06/02/2011 :  20:35:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yaron

בשבועות האחרונים יצא לי לראות את רב המשחקים בקליפים בלבד עקב שהות בחו"ל, שתמשך בתקופה הקרובה.

הצד העגום של החיים בגולה. אל תגיד שלא הוזהרת.

דאפי - אחלה קליפ.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון

נערך על ידי - מחאיי ב-06/02/2011 20:51:37
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  11:05:20  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דאפי

קודם כל תודה רבה!

לגבי הקליפים - אני מנסה להעביר את האוירה של המשחק איך שאני רואה אותה, זה מה שבעצם מעניין אותי.
כדי לצלם תקציר ברמה סבירה צריך להעמיד את המצלמה על חצובה, לעמוד במקום אחד, ולעקוב אחרי הכדור במשך כל המשחק. אותי אישית זה פחות מעניין לצלם ככה, וזה גם מוריד את ההנאה מלצפות במשחק. בכל מקרה הצילום מוריד קצת מההנאה - במקום לקפוץ משמחה אחרי גול צריך לרדוף עם המצלמה אחרי המבקיע :). אם מישהו מעוניין לצלם תקציר של משחק אני יותר מאשמח לעזור ולנסות להדריך וגם לערוך את התקציר.

לגבי שירי אוהדים -אני ממש ממש משתדלת לצלם שירים מלאים לא תמיד זה יוצא, זה בהחלט הכיוון. בגלריית הוידאו יש עוד שני שירים מהחגיגה בסוף המשחק האחרון- שי אהרון ואמיר גולה.

מה שכן, לאור דרישת הקהל, אני אשתדל במשחקים הבאים לצלם קצת יותר מהלכי כדורגל

ושוב ממש ממש תודה:)

תודה לך!!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  11:50:29  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
תודה לך!!
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 07/02/2011 :  16:06:42  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

ציטוט:
תודה לך!!

עבור לתחילת הדף

נער קאזו נער קאזו מנותק

124 הודעות

נשלח - 10/02/2011 :  21:54:48  הצג פרופיל שלח ל- נער קאזו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דאפי קליפים מרגשים אדירים וכייפים
אל תשני כלום ממה שאת עושה עכשיו תמשיכי כך תודה!!!!

על תגידו יום יבוא תביאו את היום
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קליפים מהמשחקים נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07