פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 אגייר

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
iddo נשלח - 31/01/2011 : 18:59:57
אחרי שגיידמק חזר לישראל ומשפתו עומד להסתיים ואם הוא יצא זכאי הוא מתכוון להשקיע בביתר עוד כמה שנים אגייר נשאר בלי קבוצה.
שמעתי בתוכנית זה ברשת ברדיו ירושלים שאגייר רוצה לקנות את סאדר מסאסי ויונה ולאחד בין הפועל לקטמון כאשר יהיהו בבעלותיו שתי קבוצות. אחת בליגות הגבוהות (בשאיפה להגיע לליגת העל כמובן) ואחת שתכין שחקנים לקבוצה הזה.
מצד אחד- יהיהו בעלים אחרים, לא עוד סאסי ולא עוד יונה אך מצד שני זה נגד כל הרעיון של הפועל קטמון של קבוצה בבעלות האוהדים.
האם כל הסיפור נכון או שאני מדבר שטיות? מישהו יכול לשפול אור על הפרשה
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אלי בן רימוז נשלח - 04/02/2011 : 11:06:03
האידאל מבחנתי היא שקטמון תעקוף את סאדר בליגה ושסאדר תתפרק.
במקום שני בעדיפות שלי היא שיהיה איחוד שבו הקבלנים יעזבו ותבנה הנהלה שבבעלות האוהדים ושתורם עלום שם יסכים לממן קבוצה בתקציב של ליגת העל ללא צורך להיות הבעלים.
אבל אם שני התרחישים הללו לא יקרו. אז גם אופציות אחרות מקובלות עלי. למשל אם מחר סאסי ויונה יודיעו שהם עוזבים את סאדר, למחרת אני חוזר לקבוצה שלי ללא תנאים מוקדמים, עם הנהלת אוהדים ובלי.
מבט על בעלי הקבוצות בליגת העל יגלה לנו שאמנם סאדר ויונה הכי גרועים, אבל המצב שם לא מזהיר. אלי טביב, משפחת לוזון ואחרים לא בהרבה יותר טובים. אם רוצים קבוצה בליגת העל יכול להיות שנצטרך להתפשר ואני לא רואה באגייר יותר גרוע מהאחרים.
אני מסכים שאין מקום ל3 קבוצות מקצועניות בשום עיר בישראל. יכול להיות שהפתרון זה הפועל ירושלים חזקה נקייה מקבלנים והפועל קטמון חובבנית בליגה א או ב' שמנוהלת על ידי האוהדים. במקרה כזה אני אוהד את 2 הקבוצות.
פועל ותיק נשלח - 04/02/2011 : 11:00:45

עובדתית מי שסוגר את הבאסטה בדקה שסאסי כבר לא שם מחטיא את המטרה ומוריד את כל העבודה שנעשתה לטמיון.
[/quote]
ראשית סאסי ויונה, שנית לא צריך לותר על האיכויות שנבנו, צריך לשלב
אין לי ספק שאפשר יהיה לבנות מודל משולב של בעל הון ואוהדים.
כמו שהבאנו את הבשורה במועדון בבעלות אוהדים נביא בשורה חדשה לבעלות משולבת.
אין מקום לשלוש קבוצות מקצועניות בירושלים.
גלעד נשלח - 03/02/2011 : 16:01:56
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז

בהחלט יכול להיות שמאז הקמת קטמון הצטרפו אנשים שהתאהבו ברעיון של קבוצת אוהדים. אבל עובדתית היסטורית הסיבה שלמענה קמה קטמון היא לסלק את הקבלנים מהפועל ירושלים. הדרך הטובה ביותר שיכולה לקרות היא שקטמון תעקוף במיקום את סאדר. גם איחוד זה טוב, בתנאי שהקבלנים עפים. אם יבוא משהו חיצוני ויגיע להסכם לאיחוד זה יופי, בתנאי שהקבלנים בחוץ.

דיעות של כולנו זה נהדר, אבל עובדתית, קטמון קמה כדיי לסלק את הקבלנים, לא כדיי שתהיי בירושלים קבוצת אוהדים.

עובדתית מי שסוגר את הבאסטה בדקה שסאסי כבר לא שם מחטיא את המטרה ומוריד את כל העבודה שנעשתה לטמיון.
חתול פלוס 2 נשלח - 03/02/2011 : 14:21:34
ציטוט:

בהחלט יכול להיות שמאז הקמת קטמון הצטרפו אנשים שהתאהבו ברעיון של קבוצת אוהדים. אבל עובדתית היסטורית הסיבה שלמענה קמה קטמון היא לסלק את הקבלנים מהפועל ירושלים. הדרך הטובה ביותר שיכולה לקרות היא שקטמון תעקוף במיקום את סאדר. גם איחוד זה טוב, בתנאי שהקבלנים עפים. אם יבוא משהו חיצוני ויגיע להסכם לאיחוד זה יופי, בתנאי שהקבלנים בחוץ.

דיעות של כולנו זה נהדר, אבל עובדתית, קטמון קמה כדיי לסלק את הקבלנים, לא כדיי שתהיי בירושלים קבוצת אוהדים.

קטמון קמה כדי להבריא את הפועל ירושלים ולא כדי לחקות שמחלה אחרת תשתלט את הסרטן הקבלני.
אלי בן רימוז נשלח - 03/02/2011 : 13:37:16

עוז לניצחון נשלח - 03/02/2011 : 12:03:42
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לתמורה

בעל הבית באמת חשוב. הנה כיוון אפשרי לחיפושים:
http://www.calcalist.co.il/sport/articles/0,7340,L-3502661,00.html

1. לפי הכתבה הגברת כיום היא בעלת חברת בנייה = קבלנית. האם זה מה שאנו מחפשים?
2. לגבי עיסוקה הקודם של הגברת -את מי אתה מציע מהקולקציה המקומית?
3. לגבי הפתרון האוסטרלי/ספרדי - בהחלט יש מקום לחשוב על ביצוע מקומי

אני לא פוסל מראש אף אחד. כך שאם יגיע איזה איש ימין שמאלני או איזה איש שמאל ימני אני פתוח להצעות. ולשלוש הנקודות:
1) לאור הנסיון,קבלן בנין נראה מקצוע בעייתי בארץ בכל הקשור לבעלות על קבוצות ספורט. אבל אם פתאום יפנה אלינו אחד שנגלה שהוא אדם ישר אפשר לשקול גם את זה.
2)נביא את זה להצעות ולהצבעה באספת העמותה.
3)מצב כדורגל הנשים בארץ הוא בשפל כל כך עמוק שיצטרכו פתרונות הרבה יותר קיצוניים מלוח שנה להציל את הענף.
קטמון ותיק נשלח - 03/02/2011 : 11:28:35
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עוז לתמורה

1. לפי הכתבה הגברת כיום היא בעלת חברת בנייה = קבלנית. האם זה מה שאנו מחפשים?
2. לגבי עיסוקה הקודם של הגברת -את מי אתה מציע מהקולקציה המקומית?
3. לגבי הפתרון האוסטרלי/ספרדי - בהחלט יש מקום לחשוב על ביצוע מקומי
עוז לניצחון נשלח - 03/02/2011 : 09:56:37

בלאש ביקו נשלח - 03/02/2011 : 09:41:51
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:

מבלי להכנס לאישיותו של אגאייר, נושא רכישת הפועל ירושלים הוא פשוט. אם משהו יקנה את סאדר ויסלק את הקבלנים, אז קטמון סיימה את תפקודה. הקבוצה קמה במטרה לסלק את הקבלנים וכל תוצר מבורך אחר, הוא תוצר לוואי. קבוצת אוהדים זה חמוד, אבל זה אמצעי. אם מחר סאסי ויונה יקומו וילכו מסאדר, המקימים של קטמון יחזרו הבייתה. כנל אם יהיה משהו שיקנה.

סבבה, עבורך המהלך שעשינו הוא רק כדי למנוע משני הקבלנים הספציפיים האלו להמשיך להרוס את הקבוצה שלך, עבורי המהלך הוא גם כדי למנוע משני קבלנים מסריחים אחרים להרוס את הקבוצה הזו פעם נוספת בעתיד. אני ממש לא נעול על מודל טהור של קבוצת אוהדים, יש דגמי ביניים אחרים שבאים בחשבון, אבל רק כאלו שישאירו לנו את הכוח למנוע השמדה נוספת של הקבוצה שלנו.

!
פרננדו פסואה נשלח - 03/02/2011 : 09:05:13
ציטוט:

מבלי להכנס לאישיותו של אגאייר, נושא רכישת הפועל ירושלים הוא פשוט. אם משהו יקנה את סאדר ויסלק את הקבלנים, אז קטמון סיימה את תפקודה. הקבוצה קמה במטרה לסלק את הקבלנים וכל תוצר מבורך אחר, הוא תוצר לוואי. קבוצת אוהדים זה חמוד, אבל זה אמצעי. אם מחר סאסי ויונה יקומו וילכו מסאדר, המקימים של קטמון יחזרו הבייתה. כנל אם יהיה משהו שיקנה.

סבבה, עבורך המהלך שעשינו הוא רק כדי למנוע משני הקבלנים הספציפיים האלו להמשיך להרוס את הקבוצה שלך, עבורי המהלך הוא גם כדי למנוע משני קבלנים מסריחים אחרים להרוס את הקבוצה הזו פעם נוספת בעתיד. אני ממש לא נעול על מודל טהור של קבוצת אוהדים, יש דגמי ביניים אחרים שבאים בחשבון, אבל רק כאלו שישאירו לנו את הכוח למנוע השמדה נוספת של הקבוצה שלנו.
אנגלס את מרקס נשלח - 03/02/2011 : 02:40:45
ציטוט:

מצחיק אותי שככה אתה רואה את הקבוצה שלך להגיד שזאת סיבת הקיום של קטמון אחרי 4 עונות שאנחנו רצים זה קצת מטריד.
קטמון זה לא רק קבוצת מחאה, אם היינו רוצים רק מחאה היינו יושבים בבית ולא מגיעים למשחקים וכל אחד יכול להעיד כמה פעמים הוא החרים משחקים ואמר שהוא לא הולך יותר להפועל וחזר כמו טאטלה, הקמנו את קטמון כי נשבר לנו הזין, קמנו ועשינו מעשה..
אני לא רוצה להיכנס למטרות, חשבתי שזה היה ברור לכולנו אבל כנראה שלך זה לא, בכל אופן אחת המטרות המרכזיות היא להמשיך את הבסיס של קבוצת אוהדים בהפועל ירושלים בשביל שלא נגיע שוב למצב שבו שתי קבלנים או לעניינינו פסיכופת מנסה להשתלט על הקבוצה, אם אגאייר רוצה לקנות את הקבוצה לאחד ולהחזיק ב49% אז מברוק לאיש, אבל אני לא רואה מצב שהוא ייעשה את זה וגם אני לא רואה מצב שהוא באמת יקנה את הפועל אז תעשו טובה בא נתרכז בדברים ראליים, איך לגייס עוד בעלי מניות לקבוצה ובעיקר במשחק בשישי נגד שיכון המזרח.
lazy נשלח - 02/02/2011 : 23:57:27
ציטוט:

מבלי להיכנס לאישיותו של אגאייר, נושא רכישת הפועל ירושלים הוא מעט יותר מסובך ממה שהצגת אותו. אם מישהו יקנה את סאדר ויסלק את הקבלנים, אז מן הסתם יתקיים כנס של חברי העמותה, בו יוצגו האפשרויות השונות, ובו תתקבל החלטה דמוקרטית. זה שאתה החלטת שבמקרה כזה קטמון סיימה את תפקידה לא אומר שזה מה שיקרה. כנ"ל לגבי קבוצה האוהדים כאמצעי בלבד. זה שאתה חושב כך לא אומר שזה בהכרח מה שכולם חושבים.
אלי בן רימוז נשלח - 02/02/2011 : 23:14:36
נדב נשלח - 02/02/2011 : 12:05:48
אני מסכים עם מה שקובקוב אומר (לאורך כל הת'רד) וגם עם עמוס.

בנוסף, אם אגייר מצליח להוציא את הקבלנים מהפועל ס.א.ד.ר זה כבר הופך אותו אוטומטית ליקיר האגודה ולאדם שעשה למען הפועל ירושלים את הדבר הכי גדול בעשרים השנים האחרונות. במקרה כזה יש הרבה על מה לדבר. כמו שעמוס כתב יש לנקוט במשנה זהירות, אבל מהלך כזה הוא בהחלט התחלה. אח"כ אפשר לדבר על תמיכה, שותפות או בעלות. כרגע הדברים הם כל כך רחוקים שחבל על הזמן.

קובקוב נשלח - 02/02/2011 : 11:42:37
הודעה יפה עמוס.
לדרך שלך, צריך להוסיף, יש חשיבות בלא לפסול אנשים באופן אוטומטי בשביל שיוכלו לקבל את אותו סיכוי הוגן לשכנע אותנו בכוונות שלהם, מקסימום נופתע, זה לא יהרוג אף אחד לשמוע. כי יהיה קשה מאוד למצוא בעל הון שיחשוב בדיוק כמוך על כל דבר ועניין, ובנוסף יהיה בן-אדם, בעל אמצעים ותבונה עסקית, מחובר לאוהדים, מסתכל לטווח הארוך וכו' ומשום מה גם רוצה להפסיד כסף בהפועל. באופן כללי, לא מדבר על אגיאר שהוא גם לא רלוונטי ואני גם לא מייחל לו, למרות שאם באמת היה קונה את הפועל של סאסי זה היה סיפור שונה לחלוטין ללא מעט אוהדים ולהתעלם מזה לא יעזור לאף אחד, כן רוצים , לא רוצים, זה לא משנה, אני מצפה מאיתנו להתמודד עם זה ככוח מאוגד ולהשיג בדיוק את הדברים שמנית.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07