פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 יושבים בסטארדאסט?

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
בלאש ביקו נשלח - 28/01/2011 : 18:25:22
היום אחרי המשחק ישבנו- חבורה גדולה ומגוונת של אוהדים - בפאב הסטארדאסט, תוך שיחה עם מלאכי הברמן האהוב הבנו שהסטארדאסט הולך להשתנות דרמטית: לא עוד צעיפים אדומים ואוהדים מברמנים,מיום שלישי הקרוב הסטארדאסט יהפוך לפאב רגיל וסתמי. מבחינתנו זאת בשורה איומה, המקום היחיד בירושלים שהיה ראוי להקרא פאב בית ייעלם. אבל מתוך הייאוש - באופן מוכר למדי - עלה רעיון: בואו נקים פאב אוהדים של הפועל קטמון ירושלים. פאב שיתנהל כקואופרטיב וכל רווחיו יהיו קודש לקבוצה. הדבר כרוך כמובן בהשקעת סכום ראשוני ומשם והלאה נזכה לבית חדש, שגם ישקם את חיי הלילה העגומים בעיר וגם יכניס כסף לקבוצה. זה רעיון הנמצא בחיתוליו, אבל אם נראה שיש היענות נוכל להתקדם, וכבר בימים הקרובים תגובש תכנית עסקית שתוצג לכולם. נשמח אם כל אוהדינו חובבי השתיה וחיי הלילה, ולא רק הם, יתגייסו. יש פה הזדמנות אדירה. בינתיים, כל מי שהרעיון מעניין אותו מוזמן לציין זאת, מה יקרה הלאה נראה.
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
zozo נשלח - 31/01/2011 : 18:49:43
בהחלט קאונט מי אין,
רעיון מעולה !
בלאש ביקו נשלח - 31/01/2011 : 16:30:38
יש כאלה לפי הידוע לי, וכמובן מלאכי.
מיכאל נשלח - 31/01/2011 : 16:21:42
הם לא מכרו אותו. להבנתי הוא תמיד היה של האשה הזאת, והם רק ניהלו אותו.

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

מישהו יודע למה בכלל אבי וחגי מכרו את הפאב? מוזר, ולמרות הירידה החדה בגיל הממוצע של שותי המקום בשנים האחרונות, מכה איומה לירושלים בכלל.

אני מאוד מאוד בעד הרעיון, אבל שיהיה ברור שניהול פאב זה עניין תובעני, ולכן קודם כל חייבים בן אדם אחד-שניים-שלושה שניהול הפאב יהיה העיסוק המרכזי שלהם- ומן הסתם גם מקור הפרנסה שלהם.

פרננדו פסואה נשלח - 31/01/2011 : 15:46:34
מישהו יודע למה בכלל אבי וחגי מכרו את הפאב? מוזר, ולמרות הירידה החדה בגיל הממוצע של שותי המקום בשנים האחרונות, מכה איומה לירושלים בכלל.

אני מאוד מאוד בעד הרעיון, אבל שיהיה ברור שניהול פאב זה עניין תובעני, ולכן קודם כל חייבים בן אדם אחד-שניים-שלושה שניהול הפאב יהיה העיסוק המרכזי שלהם- ומן הסתם גם מקור הפרנסה שלהם.

בלונדניאל נשלח - 30/01/2011 : 00:58:41
מה שעשוי לקרות לסטארדאסט -
הרעיון של פאב - במינימום שווה בדיקה.
אנדראס גורסקי נשלח - 29/01/2011 : 18:51:35
גם אני בעניין
גלעד נשלח - 29/01/2011 : 18:32:41
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

לגבי סיבת השינוי, ממה שהבנתי זה קשור ברצונה של בעלת הנכס ובתה להיות יותר מעורבות ולעצב את הפאב בדמותן. לגיטימי, אבל לנו לא יהיה מה לחפש שם.

לעצב את הפאב בדמותן - איזה רעיון טיפשי.

אני בעד פאב אוהדים.
tampopo נשלח - 29/01/2011 : 18:04:58
רעיון מבריק.
למרות שהסיכוי שלי להנות מהפאב הזה,על בסיס קבוע, זהה לסיכוי שאני נוסע מחר למצרים ,אני בפנים.
אני כבר מדמיין את השלט באדום שחור - "המסבאה של אוהדי הפועל ירושלים"
בלאש ביקו נשלח - 29/01/2011 : 17:58:30
לגבי סיבת השינוי, ממה שהבנתי זה קשור ברצונה של בעלת הנכס ובתה להיות יותר מעורבות ולעצב את הפאב בדמותן. לגיטימי, אבל לנו לא יהיה מה לחפש שם.
האחים מרילי נשלח - 29/01/2011 : 17:36:14
למרות מה שקלי כתב - count me in
יפתחמ נשלח - 29/01/2011 : 16:38:33
מה קרה לסטארדאסט? למה השינוי? למרות שרמת האלכוהול בדם שלי היא מהנמוכות ביותר שיש, אני בעד.
בלאש ביקו נשלח - 29/01/2011 : 16:37:37
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

למה, דווקא יכול להיות מצחיק לקשקש שוב קצת עם דוד עראק.
כשאני חושב על זה זה גם יופי של שם לפאב האוהדים.
"דוד עראק - פאב אוהדי הפועל ירושלים".

ענק.

אבו אדהם נשלח - 29/01/2011 : 15:44:52
למה, דווקא יכול להיות מצחיק לקשקש שוב קצת עם דוד עראק.
כשאני חושב על זה זה גם יופי של שם לפאב האוהדים.
"דוד עראק - פאב אוהדי הפועל ירושלים".

ענק.
קלי נשלח - 29/01/2011 : 12:14:51
כל אחד קרוב לעצמו.אז בזמן שהצעירים מקימים פאב קהילתי ,הייתי מבקש מהוותיקים להקים בית חולים קהילתי של קטמון ,בית אבות קהילתי של קטמון ומחשבה לעתיד בית קברות. לא הייתי רוצה כשהמשיח יבוא וחזון העצמות היבשות ותחיית המתים תתרחשנה, להתעורר ודבר ראשון לראות בבונים מהמזרחי מתעוררים לידי....זה יהרוס את כל החוויה
מיכאל נשלח - 29/01/2011 : 01:23:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2

זה יכול להיות דבר גדול!

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07