ס ק י ר ת נ ו ש א |
tampopo |
נשלח - 15/01/2011 : 12:09:24 סיכום הסיבוב שלי. 84.5% הצלחה.ממוצע של 3 גולים למשחק.ההתקפה הכי טובה בליגה וההגנה הכי טובה בליגה. משחק הסיבוב – שום דבר לא משתווה למשחק נגד שערים ,האדרנלין ,משחק מחומם א-פריורי ,ההיסטוריה איתם,תצוגה ביציע והצגה על הגדרות בסיום.המשחק היחיד העונה שהוריד ממני דמעות של אושר. השחקן של הסיבוב- כל התקוות שתלינו בשי אהרון התממשו אחת לאחת.מלך השערים של הסיבוב .שחקן גדול.הפועל זורמת לו בדם . סמל אדום .אישיות מיוחדת. השחקן המשתפר של הסיבוב- עוז צבאג.השף של הקבוצה, בורג חשוב מאד במערך של הפועל .וסופסוף הוא מביא את הכישרון האישי הנדיר שלו לתועלת הקבוצה.אם הוא ממשיך ככה הוא שחקן לליגה לאומית ומעלה. המהלך הטקטי של העונה – עדי מרציאנו לעמדת הקשר האחורי.יש על מי לסמוך באמצע. הבוננזה של עונת המלפפונים- מאהר אלחמדה.שד משחת.שורף שטחים וכשהוא טוב,הפועל טובה. חביב הקהל -איתמר דוס סנטוס יחיא אני מת עליו. אכזבת הסיבוב שלי - אורי וורנר.אפשר לומר הרבה דברים טובים עליו שהוא היחיד שלוחץ שהבלגן שהוא מייצר נראה כמו משו מתוכנן וגורם לפניקה,אבל לתחושתי תמיד חסר שם משהו .פוטנציאל קיים שטרם הגיע למימוש. שער הסיבוב- היו כמה משובחים, אבל השער האחרון של הסיבוב.לא משנה אם זה פנדל או גול דרדלה אחר ,מול גול של האל אין תחרות. ליאור זאדה-מאמן כדורגל נקודה.
שבת שלום והופה ביטר זונה לכולם.
|
15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
דוד655 |
נשלח - 16/01/2011 : 19:04:56 לא ברור לי העניין עם שלום עליכם ,האם הוא נמצא בתחומי המגרש בזמן שקטמון משחקת . אם זה נכון אני לא בחרתי בו כחלק מהניהול בקבוצה ואדרוש אסיפה דחופה. |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/01/2011 : 16:16:05 ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי דנינו
ציטוט: נשלח במקור על ידי נתנאל
בהקשר זה ובהקשר לנושא שהועלה בדף הקודם, אני רק רוצה לציין שאם שלום עליכם יקבל תפקיד בהנהלת הקבוצה, זוטר ככל שיהיה, לא אני ולא אף אחד ממשפחתי ישלם דמי חברות בשנה הבאה.
נתנאל, מן הסתם גם ההנהלה וכל האוהדים לא רוצים את שלום עליכם בתפקיד רשמי ולא את איתן מוט ברזל ולא את רפי יונה ולא את עמוס סאסי... חלאס אבל אם האיומים האלה.. מה נהיה פה, כל החלטה/התנהגות של אוהד או של איש הנהלה גוררת איומים.. אני אוהד הפועל ירושלים באש ובמים. לא מתנה את האהדה שלי בשום דבר. ואם אתה או אוהד אחר לא רוצים להיות חלק מהפועל ירושלים זכותכם. אין צורך שנשמע כל יומיים איום מפיו של אוהד כזה או אחר. זה בדיוק ההבדל בין להיות אוהד לבין לחשוב שאתה בעלים כל יכול. זה ההבדל בין קבוצת כדורגל לבין "מיזם".
צודק גם. |
שלומי דנינו |
נשלח - 16/01/2011 : 16:07:04 ציטוט: נשלח במקור על ידי נתנאל
בהקשר זה ובהקשר לנושא שהועלה בדף הקודם, אני רק רוצה לציין שאם שלום עליכם יקבל תפקיד בהנהלת הקבוצה, זוטר ככל שיהיה, לא אני ולא אף אחד ממשפחתי ישלם דמי חברות בשנה הבאה.
נתנאל, מן הסתם גם ההנהלה וכל האוהדים לא רוצים את שלום עליכם בתפקיד רשמי ולא את איתן מוט ברזל ולא את רפי יונה ולא את עמוס סאסי... חלאס אבל אם האיומים האלה.. מה נהיה פה, כל החלטה/התנהגות של אוהד או של איש הנהלה גוררת איומים.. אני אוהד הפועל ירושלים באש ובמים. לא מתנה את האהדה שלי בשום דבר. ואם אתה או אוהד אחר לא רוצים להיות חלק מהפועל ירושלים זכותכם. אין צורך שנשמע כל יומיים איום מפיו של אוהד כזה או אחר. זה בדיוק ההבדל בין להיות אוהד לבין לחשוב שאתה בעלים כל יכול. זה ההבדל בין קבוצת כדורגל לבין "מיזם". |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/01/2011 : 16:03:19 ציטוט: נשלח במקור על ידי נתנאל
בצדק. |
אבו קלבצ'ה |
נשלח - 16/01/2011 : 15:56:31 בהקשר זה ובהקשר לנושא שהועלה בדף הקודם, אני רק רוצה לציין שאם שלום עליכם יקבל תפקיד בהנהלת הקבוצה, זוטר ככל שיהיה, לא אני ולא אף אחד ממשפחתי ישלם דמי חברות בשנה הבאה. |
שלומי דנינו |
נשלח - 16/01/2011 : 14:17:02 ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
אני רק רוצה לתרום בסעיף אכזבת הסיבוב. לדעתי תואר זה מגיע ללא כל פקפוק וספק למספר הרשום למטה..."409", אשר לא מזמן היה "406". הייה צריך להיות 470 או 480, אבל בפועל הוא קטן בכ-15 אחוזים מרמתו הרצויה. אם יש אכזבה גדולה אז זה מאיתנו, בסעיף זה.
מה שאני לא מבין למה זה "מאיתנו"? אני שמתי מניה? אתה שמת? שלומי מלכה שם? קראנקו שם? למה אשמים מי שכן שם? כל אוהדי הפועל שכל השנים התבכיינו על סאסיי ויונה, ועל זה שאין קבוצה ושאין עתיד ושפעם היינו קבוצה ואחרי כל זה לא שמו מניה, הם האכזבה! תכל'ס, ה-409 מייצג את רוב האנשים שזה מספיק חשוב להם וזהו.. אני לא לוקח אחריות על "האכזבה" הזו.
כל מילה של איפי,אבל אוסיף יותר. האמת לפחות מבחינתי כל הדיבורים האלה נוסח אבי טמקין מעצבנים אותי.פעם היית אוהד שקונה מנוי ובא למשחקים ,ועם זה לבד היית הולך עם חזה נפוח ומגדיר את עצמך "אוהד שרוף".מאז שקמה קטמון התברר שכדי לענות להגדרה של אפילו אוהד פשוט עליך לתרום מעבר למנוי-עד כאן סבבה.אבל אתה עדיין מאכזב,למה?כי לא גייסת עוד מניות ואם תעשה את זה למה לא גייסת ספונסרים?סליחה.מישהו כאן שלח רזומה של איש שיווק?סוכן מכירות?יועץ כלכלי?למרות כל בלבולי הביצים של "קבוצת אוהדים" והפיכתנו "לבעלים".תכלס תכניסו לראש-רובנו רק אוהדים. אז מי שמתאכזב שיתאכזב מעצמו ומהקונספט הדימיוני שהמציא ,מסרב לקחת חלק במשחק התפקידים המדומה הזה.אני עדיין אוהד, לא בעלים.
דבר נוסף הוא שאם כל שנה מספרי המניות מאכזבים אז כנראה הם לא ריאלים.זו המציאות ,כדאי להפנים אותה
|
קלי |
נשלח - 16/01/2011 : 12:54:40 ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
אני רק רוצה לתרום בסעיף אכזבת הסיבוב. לדעתי תואר זה מגיע ללא כל פקפוק וספק למספר הרשום למטה..."409", אשר לא מזמן היה "406". הייה צריך להיות 470 או 480, אבל בפועל הוא קטן בכ-15 אחוזים מרמתו הרצויה. אם יש אכזבה גדולה אז זה מאיתנו, בסעיף זה.
מה שאני לא מבין למה זה "מאיתנו"? אני שמתי מניה? אתה שמת? שלומי מלכה שם? קראנקו שם? למה אשמים מי שכן שם? כל אוהדי הפועל שכל השנים התבכיינו על סאסיי ויונה, ועל זה שאין קבוצה ושאין עתיד ושפעם היינו קבוצה ואחרי כל זה לא שמו מניה, הם האכזבה! תכל'ס, ה-409 מייצג את רוב האנשים שזה מספיק חשוב להם וזהו.. אני לא לוקח אחריות על "האכזבה" הזו.
כל מילה של איפי,אבל אוסיף יותר. האמת לפחות מבחינתי כל הדיבורים האלה נוסח אבי טמקין מעצבנים אותי.פעם היית אוהד שקונה מנוי ובא למשחקים ,ועם זה לבד היית הולך עם חזה נפוח ומגדיר את עצמך "אוהד שרוף".מאז שקמה קטמון התברר שכדי לענות להגדרה של אפילו אוהד פשוט עליך לתרום מעבר למנוי-עד כאן סבבה.אבל אתה עדיין מאכזב,למה?כי לא גייסת עוד מניות ואם תעשה את זה למה לא גייסת ספונסרים?סליחה.מישהו כאן שלח רזומה של איש שיווק?סוכן מכירות?יועץ כלכלי?למרות כל בלבולי הביצים של "קבוצת אוהדים" והפיכתנו "לבעלים".תכלס תכניסו לראש-רובנו רק אוהדים. אז מי שמתאכזב שיתאכזב מעצמו ומהקונספט הדימיוני שהמציא ,מסרב לקחת חלק במשחק התפקידים המדומה הזה.אני עדיין אוהד, לא בעלים.
דבר נוסף הוא שאם כל שנה מספרי המניות מאכזבים אז כנראה הם לא ריאלים.זו המציאות ,כדאי להפנים אותה |
בלאש ביקו |
נשלח - 16/01/2011 : 12:36:28 ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
זה שאתה נוהג להגן עליו, שאין מי שקובע מי יותר או פחות אוהד את הפועל.
עד לאן תגיעו עם השטות הזאת? אוהד ששירת שנים את סאסי וויקטור, נגד עשרות מחאות מוצדקות, הוא אוהד פחות טוב. אוהד שמדקה עשרים מקלל את השחקנים והמאמן כי עדיין לא שלוש אפס, אוהד פחות טוב. אוהד שלא מוכן לקנות חברות בעמותה, או להשקיע במשהו בכלל, הוא אוהד פחות טוב מאחד שכן. וגם ויקטור יונה, אוהד הפועל לטענתו, הוא חרא של אוהד. כמו בשאלה מי אדם טוב ומי רע, זה שהתשובה מסובכת לא אומר שלשאלה אין משמעות, ולפעמים יש תשובה פשוטה, לא תמיד כמובן, אבל לפעמים. רלטיביזם זה דבר משעמם ומסריח. |
yarond |
נשלח - 16/01/2011 : 12:28:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
למרות שאני מרגיש נוח מאוד עם הפעילות שלי להגברת מספר בעלי המניות אני בהחלט מסכים עם זה שאנחנו חייבים ויכולים לעשות הרבה יותר ולהגיע ליעד !!! שוב תחושה שבמגרש העניינים מתנלים יותר טוב מאשר אצל בעלי המניות ושאפשר לעשות הרבה יותר ולאו דווקא פעילות של בודדים |
יפתחמ |
נשלח - 16/01/2011 : 11:25:34 ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
מה שאני לא מבין למה זה "מאיתנו"? אני שמתי מניה? אתה שמת? שלומי מלכה שם? קראנקו שם? למה אשמים מי שכן שם? כל אוהדי הפועל שכל השנים התבכיינו על סאסיי ויונה, ועל זה שאין קבוצה ושאין עתיד ושפעם היינו קבוצה ואחרי כל זה לא שמו מניה, הם האכזבה! תכל'ס, ה-409 מייצג את רוב האנשים שזה מספיק חשוב להם וזהו.. אני לא לוקח אחריות על "האכזבה" הזו. |
אליה |
נשלח - 16/01/2011 : 10:47:22 אביטמקין כל מילה זהב ...צריך עוד מניות....מעבר לזה זו פעם ראשונה מזה 4שנים שלמרות שיש שחקנים אדירים בהרכב אני לא יכול להבליט מישהו ספציפי הרי יבגני וארטום -קיר ברזל,כפיר בסוף תמיד יבקיע עוז ואיתמר 100% של פצצת אנרגיה וכשרון,עדי הוא סלע,מאהר מהיר כחץ וחכם וניסים שורף אגפים ישחק עוד בליגת על (אני מקווה עם קטמון)חזי פינחס יעיל ביותר ושי מה עוד אפשר לאמר אחרי השער של אתמול -כל מילה מיותרת ורק תקלקל....אני חושב ששחקן הסיבוב הוא הקבוצה -הפועל קטמון ירושלים ולא שחקן כזה או אחר יש לנו ק ב ו צ ה של שחקנים ואנשי צוות אדירים וזה דבר הכי חשוב בעונה הזו יהיו עוד כשלונות(מקווה כמה שפחות)והצלחות אבל מה שחשוב שיש בסיס וביקר המון אהבה-והשאר יבוא. |
avitemkin |
נשלח - 16/01/2011 : 10:07:12 אני רק רוצה לתרום בסעיף אכזבת הסיבוב. לדעתי תואר זה מגיע ללא כל פקפוק וספק למספר הרשום למטה..."409", אשר לא מזמן היה "406". הייה צריך להיות 470 או 480, אבל בפועל הוא קטן בכ-15 אחוזים מרמתו הרצויה. אם יש אכזבה גדולה אז זה מאיתנו, בסעיף זה. |
רגל עץ |
נשלח - 16/01/2011 : 09:39:54 ציטוט: נשלח במקור על ידי אסי טובי הזכרתם את ההסטה של עדי לקישור וזה נכון, אך אף אחד לא טרח להזכיר שבאותו מהלך בדיוק, ציון הוסט לעמדת המגן והוא מעולה פשוט.
אני מוחה, ומצטט את עצמי: "השינוי הטקטי: הצבת עדי מרציאנו בקישור (והסטת ציון זקן למגן ימני ומאהר לקישור)" |
אסי טובי |
נשלח - 16/01/2011 : 09:24:01 למען האמת קצת קשה להגיב כל כך מאוחר בלי למחזר דברים שאחרים כתבו כאן, אך אנסה בכל זאת. לדעתי שחקן הסיבוב הוא כפיר מלול, אך גם השמות האחרים שהועלו באים בחשבון. פשוט, לדעתי, ביחס לציפיות לעומת תרומה, הוא היה משכמו ומעלה. ההברקה בלי תחרות בלבד זה ההחתמה של מאהר ויבגני האלמונים. בכלל, לא עשינו (מלבד שי) שום רכש מפוצץ שיכול לתמוך בטענה ההזויה שאנחנו סוג של גלאקטיקוס במושגי ליגה ב. אנחנו לא. רובם המוחלט של השחקנים שיחקו בליגה הזו, או ביותר נמוכה. מה שכן, אנחנו מאומנים מאוד ואת זה כבר ציינו לפני. אף אחד לא ממש איכזב אותי, אבל תתפלאו, ציפיתי לקצת יותר מאיתמר. אני יודע שמתים עליו פה, אני בהחלט חושב שהוא שחקן טוב ובחור נהדר, אבל סטטיסטית הוא לא נתן מספיק וזו עובדה. הוא יכול יותר בוודאות ואני מקווה שזה גם יקרה. גם ארטום הוא הצלחה כבירה בעיני. הזכרתם את ההסטה של עדי לקישור וזה נכון, אך אף אחד לא טרח להזכיר שבאותו מהלך בדיוק, ציון הוסט לעמדת המגן והוא מעולה פשוט. יחד עם שי, לטעמי הכי חכם בקבוצה. זהו. יש סיבוב שלם לפנינו. בשבוע הבא צעירי רהט. ממשיכים את המסע המרגש לעבר המטרה. ומרגש זו המילה הכי מתאימה לקבוצה הזו. |
קטמון ותיק |
נשלח - 16/01/2011 : 08:22:21 קודם שבאים לסכם את סיבוב המשחקים הראשון בהתייחס לשחקנים חובה לציין לשבח את הצוות הניהולי ואת הצוות המקצועי. שני הצוותים עובדים בצורה מקצועית, שקטה ולא פחות חשוב – בצניעות. לא אוסיף דברים על מה שנכתב על ליאור – כל המוסיף גורע. אני מבקש לציין את יוסי פסו שאחראי על הלוגיסטיקה של הקבוצה ואת חמוטל פתיה, עוזר המאמן, הפיוזטרפיסט ומאמן קבוצת הנערים. כל אחד מהם, בתחומו, עושים מעל ומעבר, וגם זאת בשקט ובצנעה. הפעילות של שניהם אולי אינה חשופה כל כך לעיני האוהדים אבל אי אפשר להמעיט בתרומתם החשובה להצלחת הקבוצה. עוד הערה כללית: הפועל קטמון ירושלים היא קבוצה מלוכדת, מקצועית וחברתית, המשחקת משחק קבוצתי כאשר השחקנים מפרגנים אחד לשני. לעיתים הפירגון הזה "עולה על גדותיו", אבל אישית אני מעדיף את המשחק הקבוצתי המפרגן על פני משחק אגואיסטי. באשר לשחקנים: כפי שהשיר ירושלים של זהב אינו נכלל בכל מיני מצעדי פזמונים תקופתיים, כך גם לא ניתן להכליל את שי אהרון ב"תחרות" של השחקן המצטיין/בולט של הסיבוב. לטעמי, השחקן הבולט לטובה בסיבוב הוא ייבגני ("לא עוברים אותי") גופמן. הוא שיחק בכל משחקי הקבוצה העונה (כולל גביע), מפגין יציבות ותורם רבות למשחק ההגנה של הקבוצה. בנוסף, ראוי לציין את ציון זקן ששיחק בכל משחקי הקבוצה העונה (כולל גביע). לפי המידע שבאתר ההתאחדות ציון זקן הוא השחקן ששיחק הכי הרבה דקות משחק – 1392 ב- 16 משחקים. יבגני נמצא אחריו עם 1366 דקות ב- 16 משחקים. ואם לא ציינתי שמות אחרים זה לא בגלל שהם, חלילה, גרועים. להיפך! הבחירה קשה והיה צורך להיעזר בצילום פוטופיניש כדי לקבל את ההחלטה במסגרת המועמדים לשער הסיבוב אני מציע את השער של איתמר יחיא בשעריים.
|
|
|