משתמש |
בכל סיבוב השמים נעשים אדומים  |
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 12:09:24
|
סיכום הסיבוב שלי. 84.5% הצלחה.ממוצע של 3 גולים למשחק.ההתקפה הכי טובה בליגה וההגנה הכי טובה בליגה. משחק הסיבוב – שום דבר לא משתווה למשחק נגד שערים ,האדרנלין ,משחק מחומם א-פריורי ,ההיסטוריה איתם,תצוגה ביציע והצגה על הגדרות בסיום.המשחק היחיד העונה שהוריד ממני דמעות של אושר. השחקן של הסיבוב- כל התקוות שתלינו בשי אהרון התממשו אחת לאחת.מלך השערים של הסיבוב .שחקן גדול.הפועל זורמת לו בדם . סמל אדום .אישיות מיוחדת. השחקן המשתפר של הסיבוב- עוז צבאג.השף של הקבוצה, בורג חשוב מאד במערך של הפועל .וסופסוף הוא מביא את הכישרון האישי הנדיר שלו לתועלת הקבוצה.אם הוא ממשיך ככה הוא שחקן לליגה לאומית ומעלה. המהלך הטקטי של העונה – עדי מרציאנו לעמדת הקשר האחורי.יש על מי לסמוך באמצע. הבוננזה של עונת המלפפונים- מאהר אלחמדה.שד משחת.שורף שטחים וכשהוא טוב,הפועל טובה. חביב הקהל -איתמר דוס סנטוס יחיא אני מת עליו. אכזבת הסיבוב שלי - אורי וורנר.אפשר לומר הרבה דברים טובים עליו שהוא היחיד שלוחץ שהבלגן שהוא מייצר נראה כמו משו מתוכנן וגורם לפניקה,אבל לתחושתי תמיד חסר שם משהו .פוטנציאל קיים שטרם הגיע למימוש. שער הסיבוב- היו כמה משובחים, אבל השער האחרון של הסיבוב.לא משנה אם זה פנדל או גול דרדלה אחר ,מול גול של האל אין תחרות. ליאור זאדה-מאמן כדורגל נקודה.
שבת שלום והופה ביטר זונה לכולם.
|
נערך על ידי - tampopo ב-15/01/2011 12:11:05 |
|
גיא ברוכים
58 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 12:16:18
|
סיכום מצויין אבל לפי דעתי הבוננזה של עונת המלפפונים זה איבגני גופמן. הטנק הזה עוצר את כל ההתקפות של הליגה. לא שיש לי חס וחלילה משהו נגד מאהר אתה פשוט התייחסת רק לחלק ההתקפי שגם להגנה הכי טובה בליגה מגיע קרדיט. |
 |
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 12:24:20
|
ואצלי גופמן הוא בכלל שחקן הסיבוב.שחקן ששובר את התקפת היריבה כבר בקו החצי. כשיש אחד כזה מאחור אפשר לתקוף בכל הכלים ולהישאר רגוע. |
 |
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 12:29:19
|
היית צריך להוסיף קטגוריה שאיתמר יחיא מופיע בא. אולי במלפפונים שחקן שהגיע אלינו השנה ונראה לי כמו שחקן שלפי היכולות שלו יכול להתאים לרמות הגבוהות וגם להוביל אותנו לשם.
|
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 13:03:01
|
שלי:
שחקן הסיבוב: שי אהרון (מה לעשות, באמת שתי רמות מעל הליגה) שחקן הסיבוב שאינו שי אהרון: יבגני גופמן רכש הסיבוב: יבגני גופמן דמות הקאלט של הסיבוב: יבגני גופמן ההחלטה הזריזה: הבאת שוער חדש - זה היה מתבקש והכרחי וטוב שלא התעכבנו עם זה השינוי הטקטי: הצבת עדי מרציאנו בקישור (והסטת ציון זקן למגן ימני ומאהר לקישור) השער היפה: מבחינתי ציון זקן בגבעת זאב, אבל לא ראיתי את הראשון של כפיר אתמול שלפי השמועות היה מדהים הדרמה: שיכון המזרח בבית במחזור השלישי (דקה 85, 1-1 ופנדל לטובתם, ניצן גולן הציל וחזי פנחס הבקיע שער ניצחון בזמן פציעות) האכזבה: ההדחה מהגביע (חבל שלא התקדמנו והתמודדנו מול קבוצות מליגות אחרות) השחקן המאכזב: אורי וורנר (מסכים עם כל מילה של טמפופו) מאמן הסיבוב: אין לו הרבה תחרות כי יש לנו רק מאמן אחד, אבל הוא עושה עבודה מופלאה וחייבים להזכיר אותו הפירגון: כל פעם ששי מעביר את סרט הקפטן לגולה - מחווה נהדרת שמשליכה על הפירגון הכללי בסגל גם בסגנון המשחק רגע ה"מי בכלל זוכר" של הסיבוב: החטאת הפנדל של שי נגד שיכון המזרח הרגע הכי מעורר מחלוקת, וגם הכי הזוי: הפנדל הפסול של שי ועוז נגד הפועל רהט המגרש הגרוע: תחרות קשה בין מעלה אדומים לרהט פרוייקט הסיבוב: ליגת השכונות המופלאה שלי לירן וכל המתנדבים שקיבץ סביבו! ולא לשכוח את הספונסור של הסיבוב: "The Dude Abides"!
|
 |
|
אדום עולה
704 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 13:37:22
|
שחקן הסיבוב:עוז צבאג.רק במשחק נגד שדרות הבנתי עד כמה הוא השחקן הכי חשוב במערך.נכון,שי כבש הרבה שערים,יבגני הפחיד את החלוצים בליגה,אבל עוז הוא אחד הדברים הטובים שקרו לקטמון מאז הקמתה. שחקן נשמה:מאהר.נותן את כל כולו,ממש. אחלה רעיון:מרציאנו לקישור האחורי. תגלית הסיבוב:טרטיאק.אני אולי הכי מעריך אותו כאן אבל בסדר.נגד יצ'אלאל חשבתי שלקטמון בחיים לא תהיה הגנה טובה גם אם יבגני יתן את הנשמה שלו.אבל אז הפציעה של מוטי-ארטום נכנס להרכב והיה מצוין ומאז חטפנו רק 2 גולים.יש לו יכולת חטיפת כדורים מהרמות הגבוהות,אין לי ספק שיש לנו שני בלמים לשנה הבאה. |
 |
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 14:20:07
|
זו בחירה קשה, ואני חושב שבכל קטגוריה יש יותר מאדם אחד מתאים..
אבל יש לזה סיבה - ומעל הכל זו התנהלות מקצועית של הצוות המקצועי וההנהלה.
אם בהחלטה להבא שני שחקנים מחוץ לירושלים, ושניהם הפתעות מדהימות.. ההחלטה להשאיל את יחיא על אף התשלום, שחקן מצויין.. שי שי שי ועוד פעם שי.. עוז שהשתפר.. מרציאנו, שלא נכלל בקטגוריה של מצטיין אבל עושה פשוט עבודה מעולה ושקטה.. ציון זקן שעושה עבודה טובה מאוד כמגן, כשאר גם אזרזר (עם מסירה מדהימה אתמול שהובילה לשער השני) וליאור חוג'ה שלא רעים בכלל. כ]יר מלול מכונת שערים - ועמית שמש שגם כן נותן לא מעט שקט..
באמת שאפשר לציין כל שחקן בהרכב.. אין ספק שהאכזבה הגדולה היא הספסל הקצר בחלק ההתקפי.. וורנר חלש בהרבה משציפינו - יניב אמנם עושה עבודה לא רעה, אב הוא לא עוזר הרבה בהתקפה.. שרון שיחק לא רע בלל, למרות שאני לא ממת עליו, אבל הוא כבר לא רלוונטי לצערינו..
ושוב - המצטיינים שלי - ההנהלה והצוות המקצועי! |
 |
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 15:38:51
|
אני מסתייג מחלק מהביקורת על אורי וורנר. אני לא חושב שהוא שחקן מושלם, אבל אני חושב שלא נתקשה למצוא בעיות וחסרונות אצל כל אחד ואחד מהשחקנים (או לפחות מאלו שהם בני אנוש). צריך לבחון את השחקנים בפרופורציה, לזכור שמדובר בסה"כ בליגה ב, ושאם השחקנים שלנו היו מושלמים כמעט בטוח שהם היו במקום אחר.
לדעתי אורי וורנר השתפר משמעותית השנה, ביחס לתקופת מבשרת. ניכר שליאור מצליח לחנך אותו ולאפס אותו, כמו גם הנוכחות של שחקן-מנהיג כמו שי אהרון. ברור שעדיין הוא יכול להשתפר בתחומים כמו קבלת החלטות נכונה יותר, ופחות הליכה עם הראש בקיר, ועדיין אני לא חושב שהוא ראוי לתואר "אכזבת הסיבוב".
אם בכלל, לתואר אכזבת הסיבוב הייתי בוחר שחקן כמו שקד בוהרון שבחר לברוח במקום לנסות ולהילחם על מקומו. או אולי שחקן כמו חזי שניראה שלא התחבר לקבוצה ולקהל.
לגבי "תואר שחקן הסיבוב שהוא לא שי אהרון" אני בוחר בעדי מרציאנו. שחקן שקט וחכם, הלב והנשמה של מרכז השדה וההגנה. מספיק להיזכר בקבוצה של תחילת העונה כדי להבין את השינוי שהוא הביא לקבוצה (ולא רק הוא, גם עמית שמש, יבגני שפתח חלש את העונה והשתפר מאוד, שאר שחקני ההגנה וכמובן שי אהרון).
|
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 17:37:13
|
לא אוהב טפיחות על השכם לפני שסופרים את קולות הימאים....אבל בכל זאת: ניהול ליאור זאדה עמית שמש - אינסטיקטים ששווים הרבה יותר מהארבע נקודות שהביא לנו במעלה אדומים ומול שדרות. יבגני גופמן - קשה לכמת את זה לנקודות אבל זה הרבה.
אין לי מילים לתאר כמה אני מרוצה. אבל אנחנו רק באמצע הדרך והגברת השמנה אפילו לא חיממה את הגרון...סיכומים של עד כמה הכל נפלא מובילים לתחושה שהכל בכיס ועכשיו צריך רק לדאוג לאיך נעשה את זה ב"סטייל" וזה לא המצב.
לגבי אורי וורנר - אם הוא רק היה מרים את הראש ומתזמן את המסירה או הבעיטה ....צריך לדעת מה לעשות עם הכדור ולא רק לשלוט בו. אני יותר מבטוח שזה יקרה, ויותר מזה אני בטוח שזה יקרה איתנו בעיקר בזכות ההנהלה, המאמן והסבלנות שלנו. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
אבו קלבצ'ה
68 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 18:31:45
|
אורי וורנר היה שחקן המשחק אתמול, למרות שעלה רק במחצית השנייה, כולל בישול העונה עם העקב לשי בגול הרביעי. מה פירוש "שרון לא רלוונטי"? [/quote] |
 |
|
סאריץ
172 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 18:46:01
|
שחקן הסיבוב- חברים תסתכלו על הסטיסטיקה כפיר מלול בלי בכלל מתחרים. 8 בישולים 12 שערים. המון פירגון, המון ביטחון, הטירוף אחרי הגולים. איזה שחקן!! תגלית- מאהר אלחממדה אחרי כפיר ולפי הסדר- עדי, יבגני, שי, עוז,ציון, וכל השאר מצויינים. שער הסיבוב- כפיר אתמול בגול הראשון חייבים לציין את יניב מוטי וגולה כלב של הקבוצה גם שלא משחקים. לגבי שרון סבג הבנתי שגמר את העונה בגלל פציעה. ומחפשים קשר אחורי. |
 |
|
yonatan Aran
5 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 18:59:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נתנאל
אורי וורנר היה שחקן המשחק אתמול, למרות שעלה רק במחצית השנייה, כולל בישול העונה עם העקב לשי בגול הרביעי. מה פירוש "שרון לא רלוונטי"?
[/quote]
כל מילה סלה, מדברים על איך שאין לי ראית משחק הבישול אתמול משיב לכולם הוא ראה את השוער יוצא מסר אחוררה ואיזה גול, שחקן בלי ראית משחק בחיים לא היה חושב על מסירה אחורה, כמובן שיש לו עוד לאן להתפתח והוא יום אחד ללא ספק יוביל את הקבוצה |
הפועל קטמון עולה :) |
 |
|
אבנר זקן
36 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 19:12:06
|
סאריץ אני איתך. כפיר ללא ספק שחקן הסיבוב.המתחרה של כפיר בעיני הוא עדי מרציאנו ששידרג אותנו מאז המעבר לקישור. שער העונה לטעמי ש שניים הגול של ציון נגד גבעת זאב וזה של כפיר אתמול. תגלית העונה ארטום טרטיאק שנכנס טוב לנעליים של מוטי אכזת העונה ואני אפתיע פה הוא מהאר אלחמדדה למרות שראינו שיש לו פוטנציאל הוא הגיע כשחקן רכש ונתן מתחילת העונה משחק וחצי טובים. לא מספיק. יכל לתת יותר... בסטטיסטיקה הוא לא משמעותי בכלל נקווה לעוד חצי עונה כזאת והכל יהיה בסדר... |
 |
|
yaron
103 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 19:22:17
|
דבר ראשון, כיף לסכם את החצי הראשון של העונה, כשהקבוצה שלנו היא אחת הקבוצות המרגשות שהיו להפועל בשנים האחרונות. אני חושב שאין שחקן בסגל שאיכזב או נתן פחות ממה שמצפים ממנו, ורובם גם נתנו יותר. שאפו ענק לליאור זאדה, שמפיק אפילו יותר מהמקסימום מהסגל הזה. ואם בכל זאת צריך לתת תארים:
שחקן הסיבוב-בלי שום ספק-יבגני גופמן. מלך, מלך, מלך.
השחקן המרגש-שי אהרון. המהלך שעשה בקיץ הוא אחד המהלכים המרגשים שאני זוכר כאוהד הפועל. הנוכחות שלו על המגרש מדהימה. כל שער שלו הוא חגיגה כפולה.
התגלית-ארטיום טרטיאק. רק לי הוא מזכיר, גם במראה וגם באופן המשחק, את פיקה מברצלונה? יחד עם ייבגני, בקושי משאירים עבודה לעמית שמש.
האכזבה (היחסית)-אורי וורנר, כפי שנאמר קודם, למרות שמדי פעם מראה ניצוצות. לדעתי העניין טמון בעובדה שהוא קודם כל מחפש להעביר ורק אחר כך למסור, ובגלל זה מאבד המון כדורים (ובניגוד לצבאג, גם כשהוא מצליח לעבור שחקן לא קורה עם זה כלום אחר כך). עדיין ראוי לציין את הבישול המדהים שלו אתמול.
הנשמה-מאהר. שורף שטחים, נמצא בכל מקום, פשוט נכס.
וכן ראוי לציין-כפיר מלול-מתגלה שוב כחלוץ אמיתי. עדי מרציאנו-כח ונשמה באמצע. איתמר יחיא-המון פוטנציאל שחלקו כבר ממומש.
שער הסיבוב-אחד משניים אתמול-או זה של שי מהבישול של וורנר או זה של כפיר מהבישול של שי. |
נערך על ידי - yaron ב-15/01/2011 19:23:02 |
 |
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 20:09:24
|
זה נחמד שכל אחד מכתיר כאן את שחקן הסיבוב "בלי כל ספק".  לאור זה שהועלו לפחות ארבעה שמות שונים כמועמדים לתואר, כנראה שבכל זאת יש צל כלשהו של ספק. אני חוזר וטוען ששי אהרון הוא מעל כולם, לא רק בגלל רמת הכדורגל שהוא עצמו מציג, אלא בגלל ההשפעה שלו על כל הקבוצה והמנהיגות על המגרש. בדוגמא שהוא נותן, הוא הצליח להפוך את הקבוצה מאוסף של שחקנים מוכשרים יותר או פחות, לחבורה מלוכדת ומפרגנת שפשוט גורמת תענוג. גופמן הוא תותח, מלול נותן עונה נפלאה, צבאג הוא המנוע (שחשיבותו הורגשה בעיקר בחסרונו), ומרציאנו ייצב את כל הקבוצה עם הסטתו לקישור, אבל שי אהרון הוא (ללא ספק כמובן!) מספר אחת.
|
 |
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 15/01/2011 : 20:22:51
|
התחלתם לחרטט עם סיכומים טפשיים של כלום? הרבה יותר חשוב - למה שלום עליכם המשוקץ נמצא בתוך תחומי המגרש בזמן משחק של הפועל ירושלים? |
 |
|
בכל סיבוב השמים נעשים אדומים  |
|
|
|