פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 "לשרוף להם את הגוב?"

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הדוב האדום נשלח - 02/01/2011 : 13:50:36
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.64.91691.html
האמת שטיל לאו לתוך היציע המזרחי היה תמיד סוג של
חלום רטוב.. אבל הוא קיבל פה משמעות קצת יותר מדי מוחשית לטעמי.

אגב שימו לב לטוקבק של אחד מאוהדי הקופים:
"מזל שקיבלנו הרבה רדיוסים השנה"
מסתבר שהעונש שקיבלו אוהדי ביטר על גזענותם הוא זה (שבאופן היפוטתי)
הציל את עורם מפעולת תגמול בגין כך.
אירוני משהו
אולי טיל הוא פתרון קצת מוגזם בכול אופן נראה
שזה יהיה פתרון טוב הרבה יותר
http://www.youtube.com/watch?v=DLq3hjpKaXc

חרא חרא על ביטר!

15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
daniels נשלח - 06/01/2011 : 17:03:51
אולי הקליפ הכי מרגש שראיתי בחיים שלי!!
amos נשלח - 05/01/2011 : 08:43:12
קובקוב, אתה צודק. זה הטרגדיה של האינטרנט. קשה להעביר בה אירוניה או ציניות.
davidkipod נשלח - 04/01/2011 : 20:02:45
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני מליד"ה, יותר מחצי מהחברים שלי מהתיכון הם דחויים חברתית. האם אני אוהד ביתר?

זה מוקש זה...
שומר החומות נשלח - 04/01/2011 : 20:00:56
אני מליד"ה, יותר מחצי מהחברים שלי מהתיכון הם דחויים חברתית. האם אני אוהד ביתר?
davidkipod נשלח - 04/01/2011 : 19:04:33
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

לכל אחד כאן שגדל בירושלים יש חברים אוהדי בית"ר אלא אם כן היה דחוי חברתית או למד בליד"ה.

אני מליד"ה. יותר מחצי מהחברים שלי מהתיכון הם אוהדי בית"ר. ואם תחשבו על זה רגע, זה לא ממש מפתיע.
קובקוב נשלח - 04/01/2011 : 18:51:23
לכל אחד כאן שגדל בירושלים יש חברים אוהדי בית"ר אלא אם כן היה דחוי חברתית או למד בליד"ה. כך או כך אני מניח שלא הייתם רוצים שמשפחת מלול תיפגע, או אשתו של אשר, או האחיין של ותיק, לפחות ממניעים תועלתניים.
ידוע שלרובכם אין חוש הומור, ובאמת שהצלחתם להרוס אשכול עם פוטנציאל אמיתי כבר בהתחלה, אבל להגיע לדיון ברצינות תהומית על פיגוע המוני כן או לא, או התוצאות של פיגוע כזה בגברים, נשים וילדים עלול עוד ליצור בטעות לאיזה עובר אורח תמים את הרושם שאוהדי הפועל הם חלאות נאציות, כאשר יש לי יסוד להאמין שרובנו לא.
אז בוא נפסיק כאן, או לחילופין- כמו שאומרים פה- תוציאו את האצבע מהתחת.
חיים ברעם נשלח - 04/01/2011 : 18:15:38
הוויכוח הוא מיותר. אנחנו אדומים מתוך הומניזם, שמקפל בחובו את הדיבר הניצחי, "לא תרצח". הגזענים הן מנוולים, אבל רק אדולף אייכמן נידון כאן למוות, ובזאת נסתפק.
gideon נשלח - 04/01/2011 : 11:27:25
הבעיה הכי גדולה עם הסיפור הזה היא שאם אכן היה מתרחש הפיגוע הרצחני, הם היו הופכים לקדושים מעונים, הקבוצה של המדינה, דקות דומיה, כותרות "כולנו בית"ר" ועוד מרעין בישין אחרים שהיו הופכים את הטינופות האלה ליקירי העם והאומה לעולמי עד
שומר החומות נשלח - 03/01/2011 : 17:43:14
זה לא מה שקרה לנו, זה מה שיכול היה לקרות לנו.
למרבה המזל אנחנו יודעים לעבוד יחד ולהיות בני אדם כדי שזה לא יקרה לנו.
ולא, אני לא מאחל להם למות. למרות שאין להם ברירה.
שלומי מלכה נשלח - 03/01/2011 : 16:46:59
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אני מקווה שכל אוהדי ביTר ישארו בחיים. לא טיל ולא בטיח. לאף אחד לא מגיע למות מטיל באמצע משחק כדורגל.
שישארו בחיים ויראו את הקבוצה שלהם נכשלת ומדרדרת שוב, ושוב, שתרד ליגה בזכותנו, וכשתעלה שנה או שנתיים אחר כך היא שוב תרד ליגה וזה שוב יהיה בגללנו, חלק גדול מהקהל יפסיק לבוא כי הוא ירגיש שזה לא זה, שאין דרך ושההנהלה מושחתת, אבל יותר מזה הם יפסיקו לבוא כי הם יגעלו ממה שהם מייצגים. אי אפשר לחיות הרבה זמן על דימוי כוחני כשאתה לא באמת נראה חזק בעיני אף אחד. הילדים שלהם בכלל לא ירצו לשמוע על הקבוצה, ויהיו אוהדים של מכבי חיפה ובסתר ליבם יעריצו את ההצלחות של הפועל ירושלים באירופה.
שהמועדון הזה יתקע בליגה נמוכה ובסוף יסגר בגלל איזו תביעת ענק שקשורה בדדש ובקרקעות של בית וגן והאוהדים שלהם שמסתובבים בעיר יפגשו את חיים ברעם והוא יתן להם צ'אפחה ויגיד נו מה יהיה אתכם, בונים מחדש או שוויתרתם לגמרי? והם ימלמלו משהו בהתחמקות ואז ישנו את הנושא ויגידו שהם מפרגנים לנו על הילד החדש ששי אהרון הוציא ממחלקת הנוער ואיזה שלישיה הוא שם במשחק הראשון שלו נגד מכבי תל אביב.

וחיים יגיד לו בתמורה שכבר לא שרים בקטמון את הבית האווילי על הקופים כי כולם בקהל הבינו את מה שפורסט גאמפ אמר 30 שנה קודם

אז לא הבנתי, אתה מאחל להם בדיוק מה שקרה לנו? מוזר. אני מאחל להם למות.
אמיר גולה נשלח - 03/01/2011 : 15:36:56
מאחל לכולם שם למות
yaron נשלח - 03/01/2011 : 15:19:18
שונא אותם שנאה שהיא הרבה מעבר לספורטיבית, אבל לא מאחל לאף אחד למות.
שומר החומות נשלח - 03/01/2011 : 14:01:55
אני מקווה שכל אוהדי ביTר ישארו בחיים. לא טיל ולא בטיח. לאף אחד לא מגיע למות מטיל באמצע משחק כדורגל.
שישארו בחיים ויראו את הקבוצה שלהם נכשלת ומדרדרת שוב, ושוב, שתרד ליגה בזכותנו, וכשתעלה שנה או שנתיים אחר כך היא שוב תרד ליגה וזה שוב יהיה בגללנו, חלק גדול מהקהל יפסיק לבוא כי הוא ירגיש שזה לא זה, שאין דרך ושההנהלה מושחתת, אבל יותר מזה הם יפסיקו לבוא כי הם יגעלו ממה שהם מייצגים. אי אפשר לחיות הרבה זמן על דימוי כוחני כשאתה לא באמת נראה חזק בעיני אף אחד. הילדים שלהם בכלל לא ירצו לשמוע על הקבוצה, ויהיו אוהדים של מכבי חיפה ובסתר ליבם יעריצו את ההצלחות של הפועל ירושלים באירופה.
שהמועדון הזה יתקע בליגה נמוכה ובסוף יסגר בגלל איזו תביעת ענק שקשורה בדדש ובקרקעות של בית וגן והאוהדים שלהם שמסתובבים בעיר יפגשו את חיים ברעם והוא יתן להם צ'אפחה ויגיד נו מה יהיה אתכם, בונים מחדש או שוויתרתם לגמרי? והם ימלמלו משהו בהתחמקות ואז ישנו את הנושא ויגידו שהם מפרגנים לנו על הילד החדש ששי אהרון הוציא ממחלקת הנוער ואיזה שלישיה הוא שם במשחק הראשון שלו נגד מכבי תל אביב.

וחיים יגיד לו בתמורה שכבר לא שרים בקטמון את הבית האווילי על הקופים כי כולם בקהל הבינו את מה שפורסט גאמפ אמר 30 שנה קודם
קובקוב נשלח - 03/01/2011 : 13:25:03
לא יודע אם ממש הרבה, אבל יש להם אוהדים ערבים, גם במזרחי, זה די ידוע. אבסורד, אבל ככה זה.
גלעד נשלח - 03/01/2011 : 08:10:23
ציטוט:
[i]
לאוהדת אביגיל שרעבי מפריע גם משהו נוסף: "מה שלא מבינים זה שיש לנו ביציעים הרבה אוהדי בית"ר שהם ערבים וזה יכול לפגוע גם בהם".

מצחיק
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4008016,00.html

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07