| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| nadavlev |
נשלח - 26/12/2010 : 16:17:44 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4004214,00.html כתבה מפרגת על ליגת השכונות, אבל מפרגת לקרן החדשה בעוד שאנחנו סתם איזה גוף משני בתוכנית הזאת. אגב אין לי שום דבר נגד הדעות של הקרן החדשה. אני שמאלני גאה אבל זאת פשוט חוצפה מה שהם עשו עם ליגת השכונות. בגלל השלט שהם מימנו עכשיו כל הפרויקט הנהדר הזה שייך להם. גם בכתבה בוואלה ספורט התייחסו לנושא ולא ציינו את השם הםועל קטמון ירושלים אפילו פעם אחת! אז נכון, בכתבה בויינט הם קצת יותר אוביקטיבים אבל עדיין, לפי דעתי צריך להפציץ בטוקבקים ולהסביר להם של מי הפרויקט הזה ואולי גם הודעה מהנהלת הקבוצה למערכת של ווינט ספורט שישנו קצת את תוכן הכתבה |
| 11 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| אמיר גולה |
נשלח - 27/12/2010 : 14:15:21 ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
נראה לי הכתבה עכשיו קצת יותר נאמנה למציאות ?!
שאפו!
מוריד את הכובע |
| davidkipod |
נשלח - 27/12/2010 : 11:19:40 גלעד וגולה - אכן קראתם את הכתבה אחרי שהיא עודכנה. תצטרפו למברכים ונסגור עניין... גלעד - תמונות מקסימות ביותר ! |
| גלעד |
נשלח - 27/12/2010 : 09:03:46 ציטוט: נשלח במקור על ידי ארמדיל
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שאפו!
יכול להיות שקראתי את הכתבה רק אחרי התיקון אבל היא נראית לי ממש על הכיפאק. חוצמזה, אני חושב שמאז ימי ההקמה העליזים, לא היה שבוע שהופענו בכל האתרים הגדולים, בטח ובטח בהקשר של היוזמה החברתית שלנו. למרות התלונות על הקרן החדשה, סה"כ זה מצויין לנו.
חוצמזה, איזה כיף זה נכון?

יש עוד תמונות בגלריה http://www.katamon.co.il/Galleryin.asp?id=93&gp=1 |
| ארמדיל |
נשלח - 26/12/2010 : 21:23:59 ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
שאפו! |
| אמיר גולה |
נשלח - 26/12/2010 : 21:20:53 אני לא מבין למה אתה מקבל הרגשה משנית פה? המשפט השני בכתבה הוא " ילדים, יהודים וערבים השתתפו בטורניר כדורגל, בו נכחו כדורגלנים ואנשי תקשורת ביוזמה של הפועל קטמון ירושלים, אליה חברה גם 'הקרן החדשה לישראל'." אחר כךך הם ממשיכים "אירוע הפתיחה של השנה החדשה של פרויקט 'ליגת השכונות' אותו מפעילה הפועל קטמון זו השנה השנייה." "האירוע החל בגן סאקר בבירה כשהילדים, ממזרח ומערב העיר, שיחקו יחד כדורגל בנוכחות כוכב הקבוצה שי אהרון ומישל דיין - מגדולי השחקנים והסמלים של הפועל ירושלים." יש פה המון איזכורים שלנו. אני יצאתי עם הרגשה מעולה מלקרוא את הכתבה |
| שומר החומות |
נשלח - 26/12/2010 : 19:21:30 אגב אם כל אחד מהקוראים כאן שולח את הלינק הזה ל5 חברים (או עושה SHARE בפייסבוק) זה יכול להיות מקפצה מעולה גם לפרסום שלנו בחבר'ה אבל בעיקר יכול לעזור בגיוס של ספונסרים עתידיים שיראו שהם יכולים להגיע דרכנו לווינט, לוואלה ולאתר ערוץ הספורט בהשקעה שהיא יחסית בכלל לא גבוהה. יאללה להפיץ. |
| שומר החומות |
נשלח - 26/12/2010 : 18:43:17 וואו. קיפוד אתה גאון. עכשיו צריך לבקש למחוק את הטוקבקים הזועמים של האוהדים שלנו...
קבוצת עיתונאים |
| davidkipod |
נשלח - 26/12/2010 : 18:35:01 נראה לי הכתבה עכשיו קצת יותר נאמנה למציאות ?! |
| yarond |
נשלח - 26/12/2010 : 17:09:03 אני חייב להגיד שבשבועיים האחרונים אנו נהנים מתקשורת תומכת ומפרגנת כמעט כמו בתחילת הדרך התקשורת באה בעקבות פעילויות ותוצאות ולאו דווקא בגלל שהם התאהבו בנו לכן הייתי שמח בשלב הזה עם כל מילה שנתכתב / נאמרת / נראית על קטמון בכל אמצעי תקשורת ולא מתרגש מהתוכן עצמו יתר על המידה.
אני לקחתי את הלינק של הכתבה הזו - יחד עם לינקים של תמונות מהמשחק ברחובות והעברתי אותם לאלה שעדיין יושבים על הגדר
בואו נשקיע אנרגיה בהבאת שיא שנתי חדש לטדי ביום ששי !!!
ירון |
| שומר החומות |
נשלח - 26/12/2010 : 16:55:39 אחי קצת נסחפת... אי אפשר להשוות את זה לכתבה בוואלה. ולקרן יש חלק חשוב ביום הזה. זאת כתבת יח"צ לא רעה בכלל, וגם מתלכלכים על ביתר. רק טוב יצא לך מזה. אגב לפני מה שהבנתי ממשיכים לחפש ספונסרים לטורנירים הבאים אז אני מציע את העצבים להוציא לכיוון הזה. |
| davidkipod |
נשלח - 26/12/2010 : 16:52:48 העניין הובא כרגע לידיעתו ועיונו המחודש של עורך הספורט של ווינט. פרטים, אם יהיו, בהמשך. |