פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 קטמון מנצח את שעריים 2-0

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
הדוב האדום נשלח - 24/12/2010 : 18:35:18
הקץ לאשכולות הארוכים והמעצבנים!
אשכול זה מוקדש כולו לנצחון במשחק העונה עד כה (למרות ששבוע הבא זה גם משחק עונה)
דברי שבח והלל ושיר מזמור למנצחים
ופער נקודות חמוד שפתחנו בצמרת..
15   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
אתר גולר נשלח - 25/12/2010 : 00:11:22
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

משחק מעולה מול יריבה לא רעה בכלל שפשוט התקשתה מאד ליצור מצבים. יבגני בלם מדהים. לליאור כאב ראש גדול עם שרון סבג כי אני לא רואה את מי הוא מוציא מההרכב. מילה טובה לליאור על הכנה מצויינת וניהול משחק מצויין. הקטע המרגש היה בסיום המשחק; לראות את שי אהרון על הגדרות היה יותר ממרגש. שי אהרון הוא לב הקבוצה, הקפטן, המנהיג, הכוכב, המלך. יחד איתו צפוי לנו עתיד גדול.

[][/URL]
שומר החומות נשלח - 25/12/2010 : 00:01:59
אחרי הצפייה בתקציר המרגש - זה בכלל ליאור זאדה הגאון.
האוהדים שלנו כל הזמן שמחים
עדו האדום נשלח - 24/12/2010 : 23:30:54
משחק מעולה מול יריבה לא רעה בכלל שפשוט התקשתה מאד ליצור מצבים. יבגני בלם מדהים. לליאור כאב ראש גדול עם שרון סבג כי אני לא רואה את מי הוא מוציא מההרכב. מילה טובה לליאור על הכנה מצויינת וניהול משחק מצויין. הקטע המרגש היה בסיום המשחק; לראות את שי אהרון על הגדרות היה יותר ממרגש. שי אהרון הוא לב הקבוצה, הקפטן, המנהיג, הכוכב, המלך. יחד איתו צפוי לנו עתיד גדול.
רגל עץ נשלח - 24/12/2010 : 23:23:34
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2345

עלה גם "תקציר המשחק"... אין שם הרבה משחק אבל כן יש ראיונות וטעימה מהקהל והאווירה.
שומר החומות נשלח - 24/12/2010 : 23:14:53
אה, ושי אהרון גאון כדורגל
החולצה האדומה נשלח - 24/12/2010 : 21:07:16
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=802
שומר החומות נשלח - 24/12/2010 : 20:54:47
היה היום משחק ענק, באמת ענק, שמצטרף להרגשה אדירה ומשונה ומאוד נעימה שהולכת איתי כבר כמה זמן שאנחנו פשוט עושים משהו נכון, ושלראשונה מאז שאני אוהד של הפועל -זה בידיים שלנו. וזה הכי כיף בעולם.

ואני רוצה לומר משהו נוסף - זה שאנחנו עושים את זה בעצמנו -אנחנו- בלי עסקנים, בלי קבוצת משקיעים, בלי קשרים בעירייה (בעצם אפילו די נגד כל הדברים האלה), אבל עם עבודה קשה ויומיומית של אורי, אשר ו-ויקטור יחד עם הצוות המקצועי, וכל החבר'ה שעוזרים מסביב - ליגת השכונות, צוותי הטלמרקטינג, מגייסי הספונסרים, כובשי קטמון, מסיבת פורים השנתית,ועכשיו הנס שקרה עם הצטרפות הבריגדה:

אני חושב שבגלל כל זה הדבר הזה אפילו עוד יותר גדול. קטמון היא מערכת שמחה. בנינו מערכת שמחה שכיף להיות חלק ממנה. גם כאוהדים, ונראה לי שגם כשחקנים. כיף להיות חלק ממנה כי היא צנועה, כי היא עממית, כי היא באמת שייכת לאוהדים ולקהילה (וזה בדיוק ההבדל מהשעטנז המוזר של השנתיים הראשונות והמבאסות) וכי היא בנוייה על הדם, היזע ועל דמעות האושר שלנו. וזה מבחינתי מה שהכי משמח מהכול.

שיהיה לכולם שבת שלום. אושר גדול.
tampopo נשלח - 24/12/2010 : 19:58:21
http://www.goler.co.il/article/1899
Tziki נשלח - 24/12/2010 : 19:50:21
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

פעם ראשונה ב4 שנים אחרונות שיפוט ללא רבב אבל בלי שום קשר אני גאה לאהוד את הפועל קטמון ירושלים אין מלים משמחה.......

אני חושב שגם האיטלקי היה מעולה בפעמיים ששפט אותנו.

תודה לשחקנים
תודה למאמן
תודה לקהל
איזה סוף שבוע!!!!!
פלוני בן אלמוני נשלח - 24/12/2010 : 19:43:59
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2345
amos נשלח - 24/12/2010 : 19:31:17
השיפוט באמת ראוי למילה טובה; שיפוט ברמות הכי גבוהות
אליה נשלח - 24/12/2010 : 19:23:06
פעם ראשונה ב4 שנים אחרונות שיפוט ללא רבב אבל בלי שום קשר אני גאה לאהוד את הפועל קטמון ירושלים אין מלים משמחה.......
orky נשלח - 24/12/2010 : 19:21:10
אני אעתיק את מה שכתבתי בשרשור השני

כיף גדול!! באמת, משחק ענק של יחיא.. של מאהר, ובאמת של כולם.. הגנה חזקה, כיף גדול לראות את טרטיאק שהוא הפתעה נעימה מאוד, כמו גם את חוג'ה.. על ציון וגופמן כבר לא צריך לדבר, כי הם פשוט משחקים מעולה כל משחק. עדי עם המון המון שקט בקישור האחורי, עוז שעושה עבודה טובה באגף - אפילו אם הוא לא משחרר כדור בזמן, הוא פשוט ענק.. וכמובן שני החלוצים שלנו שאמנם לא כבשו היום (מלבד הפנדל) - אבל צריך לדעת לנצח גם משחקים כאלה..
כיף לי עם העובדה שציינתי, אם אני לא טועה, את כל שחקני השדה שלנו - ואני שמח שאני לא צריך להזכיר אפילו את שמש..
היה פשוט כיף היום, הקהל, השחקנים והחיבור הנפלא והמחוייבות שלהם למועדון

אני באמת חושב שזה צריך להיות ההרכב הקבוע שלנו, אולי אזרזר במקום חוג'ה, אבל לא קריטי לדעתי..

מזל טוב לליאור ולנשוי הטרי - ושבת שלום
yarond נשלח - 24/12/2010 : 19:17:06
בשביל השמחה של שי בסוף המשחק היה שווה הכל !!!
ומה עם מילים טובות לשוער שלנו
שמאז שהצטרף אלינו לפני 10 מחזורים
חטף 4 גולים
מתוכם אחד עצמי, אחד מעונשין ואת השאר ממש לא זוכרים ?

ומה עם עדי מרציאנו שבעמדת הקישור בעומק השטח של היריבה עושה הגנה ?
קטמון ותיק נשלח - 24/12/2010 : 18:55:17
כמה פעמים אפשר לכתוב ולומר שאנו נהנים ממשחקי הפועל קטמון ירושלים?
כמה פעמים אפשר לשבח ולהלל את המשחק הקבוצתי והמפרגן של כל השחקנים?
כמה פעמים אפשר לשבח את ליאור על העבודה המופלאה שהוא עושה בקבוצה?
כמה פעמים אפשר לומר שיבגני נמצא על המגרש עם שלט [נייד]: אותי לא עוברים?
כמה פעמים אפשר לומר שמאהר הוא סופה מהמדבר שכמעט לא ניתן לעצור?
כמה פעמים אפשר לומר ששי הוא מנהיג ועושה משחק מצויין בלי טיפת יוהרה?

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07