פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

קטמון מנצח את שעריים 2-0

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  קטמון מנצח את שעריים 2-0
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם קטמון מנצח את שעריים 2-0 נושא הבא  

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  18:35:18  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקץ לאשכולות הארוכים והמעצבנים!
אשכול זה מוקדש כולו לנצחון במשחק העונה עד כה (למרות ששבוע הבא זה גם משחק עונה)
דברי שבח והלל ושיר מזמור למנצחים
ופער נקודות חמוד שפתחנו בצמרת..

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  18:55:17  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמה פעמים אפשר לכתוב ולומר שאנו נהנים ממשחקי הפועל קטמון ירושלים?
כמה פעמים אפשר לשבח ולהלל את המשחק הקבוצתי והמפרגן של כל השחקנים?
כמה פעמים אפשר לשבח את ליאור על העבודה המופלאה שהוא עושה בקבוצה?
כמה פעמים אפשר לומר שיבגני נמצא על המגרש עם שלט [נייד]: אותי לא עוברים?
כמה פעמים אפשר לומר שמאהר הוא סופה מהמדבר שכמעט לא ניתן לעצור?
כמה פעמים אפשר לומר ששי הוא מנהיג ועושה משחק מצויין בלי טיפת יוהרה?

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:17:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשביל השמחה של שי בסוף המשחק היה שווה הכל !!!
ומה עם מילים טובות לשוער שלנו
שמאז שהצטרף אלינו לפני 10 מחזורים
חטף 4 גולים
מתוכם אחד עצמי, אחד מעונשין ואת השאר ממש לא זוכרים ?

ומה עם עדי מרציאנו שבעמדת הקישור בעומק השטח של היריבה עושה הגנה ?

ירון
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:21:10  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אעתיק את מה שכתבתי בשרשור השני

כיף גדול!! באמת, משחק ענק של יחיא.. של מאהר, ובאמת של כולם.. הגנה חזקה, כיף גדול לראות את טרטיאק שהוא הפתעה נעימה מאוד, כמו גם את חוג'ה.. על ציון וגופמן כבר לא צריך לדבר, כי הם פשוט משחקים מעולה כל משחק. עדי עם המון המון שקט בקישור האחורי, עוז שעושה עבודה טובה באגף - אפילו אם הוא לא משחרר כדור בזמן, הוא פשוט ענק.. וכמובן שני החלוצים שלנו שאמנם לא כבשו היום (מלבד הפנדל) - אבל צריך לדעת לנצח גם משחקים כאלה..
כיף לי עם העובדה שציינתי, אם אני לא טועה, את כל שחקני השדה שלנו - ואני שמח שאני לא צריך להזכיר אפילו את שמש..
היה פשוט כיף היום, הקהל, השחקנים והחיבור הנפלא והמחוייבות שלהם למועדון

אני באמת חושב שזה צריך להיות ההרכב הקבוע שלנו, אולי אזרזר במקום חוג'ה, אבל לא קריטי לדעתי..

מזל טוב לליאור ולנשוי הטרי - ושבת שלום
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:23:06  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פעם ראשונה ב4 שנים אחרונות שיפוט ללא רבב אבל בלי שום קשר אני גאה לאהוד את הפועל קטמון ירושלים אין מלים משמחה.......

אליה
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:31:17  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השיפוט באמת ראוי למילה טובה; שיפוט ברמות הכי גבוהות
עבור לתחילת הדף

פלוני בן אלמוני פלוני בן אלמוני מנותק

389 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:43:59  הצג פרופיל שלח ל- פלוני בן אלמוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2345

תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...
עבור לתחילת הדף

Tziki Tziki מנותק

145 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:50:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של Tziki שלח ל- Tziki הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

פעם ראשונה ב4 שנים אחרונות שיפוט ללא רבב אבל בלי שום קשר אני גאה לאהוד את הפועל קטמון ירושלים אין מלים משמחה.......

אני חושב שגם האיטלקי היה מעולה בפעמיים ששפט אותנו.

תודה לשחקנים
תודה למאמן
תודה לקהל
איזה סוף שבוע!!!!!

ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא.
דאגלס אדאמס
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  19:58:21  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.goler.co.il/article/1899
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  20:54:47  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה היום משחק ענק, באמת ענק, שמצטרף להרגשה אדירה ומשונה ומאוד נעימה שהולכת איתי כבר כמה זמן שאנחנו פשוט עושים משהו נכון, ושלראשונה מאז שאני אוהד של הפועל -זה בידיים שלנו. וזה הכי כיף בעולם.

ואני רוצה לומר משהו נוסף - זה שאנחנו עושים את זה בעצמנו -אנחנו- בלי עסקנים, בלי קבוצת משקיעים, בלי קשרים בעירייה (בעצם אפילו די נגד כל הדברים האלה), אבל עם עבודה קשה ויומיומית של אורי, אשר ו-ויקטור יחד עם הצוות המקצועי, וכל החבר'ה שעוזרים מסביב - ליגת השכונות, צוותי הטלמרקטינג, מגייסי הספונסרים, כובשי קטמון, מסיבת פורים השנתית,ועכשיו הנס שקרה עם הצטרפות הבריגדה:

אני חושב שבגלל כל זה הדבר הזה אפילו עוד יותר גדול. קטמון היא מערכת שמחה. בנינו מערכת שמחה שכיף להיות חלק ממנה. גם כאוהדים, ונראה לי שגם כשחקנים. כיף להיות חלק ממנה כי היא צנועה, כי היא עממית, כי היא באמת שייכת לאוהדים ולקהילה (וזה בדיוק ההבדל מהשעטנז המוזר של השנתיים הראשונות והמבאסות) וכי היא בנוייה על הדם, היזע ועל דמעות האושר שלנו. וזה מבחינתי מה שהכי משמח מהכול.

שיהיה לכולם שבת שלום. אושר גדול.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  21:07:16  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=802

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  23:14:53  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אה, ושי אהרון גאון כדורגל

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  23:23:34  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פלוני בן אלמוני

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2345

עלה גם "תקציר המשחק"... אין שם הרבה משחק אבל כן יש ראיונות וטעימה מהקהל והאווירה.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 24/12/2010 :  23:30:54  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק מעולה מול יריבה לא רעה בכלל שפשוט התקשתה מאד ליצור מצבים. יבגני בלם מדהים. לליאור כאב ראש גדול עם שרון סבג כי אני לא רואה את מי הוא מוציא מההרכב. מילה טובה לליאור על הכנה מצויינת וניהול משחק מצויין. הקטע המרגש היה בסיום המשחק; לראות את שי אהרון על הגדרות היה יותר ממרגש. שי אהרון הוא לב הקבוצה, הקפטן, המנהיג, הכוכב, המלך. יחד איתו צפוי לנו עתיד גדול.
עבור לתחילת הדף

906 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  00:01:59  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי הצפייה בתקציר המרגש - זה בכלל ליאור זאדה הגאון.
האוהדים שלנו כל הזמן שמחים

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אתר גולר אתר גולר מנותק

20 הודעות

נשלח - 25/12/2010 :  00:11:22  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של אתר גולר שלח ל- אתר גולר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

משחק מעולה מול יריבה לא רעה בכלל שפשוט התקשתה מאד ליצור מצבים. יבגני בלם מדהים. לליאור כאב ראש גדול עם שרון סבג כי אני לא רואה את מי הוא מוציא מההרכב. מילה טובה לליאור על הכנה מצויינת וניהול משחק מצויין. הקטע המרגש היה בסיום המשחק; לראות את שי אהרון על הגדרות היה יותר ממרגש. שי אהרון הוא לב הקבוצה, הקפטן, המנהיג, הכוכב, המלך. יחד איתו צפוי לנו עתיד גדול.

[][/URL]

אתר גולר,עולם הכדורגל הישראלי,סיקורים מהליגה הלאומית עד ליגה ג ומהליגה הלאומית לנוער.
www.goler.co.il

נערך על ידי - אתר גולר ב-25/12/2010 00:12:24
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם קטמון מנצח את שעריים 2-0 נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07