פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
 כל הפורומים
 הפועל קטמון
 קטמון - כללי
 ראיון מרגש עם יונתן כהן

הערה: לא ניתן לשלוח תגובות בלי להירשם.
כדי להירשם, לחץ/י כאן. ההרשמה היא חינם!

גודל מסך:
שם משתמש:
סיסמה:
מצב מערכת:
עיצוב: מודגשנטויקו תחתוןקו חוצה ישור לימיןמרכוזישור לשמאל קו אופקי הכנס קישורהכנס אימיילהכנס תמונה הכנס קודהכנס ציטוטהכנס רשימה

הודעה:

* HTML לא מופעל
* קודי פורום מופעלים
סמיילים:
חיוך [:)] חיוך גדול [:D] מגניב [8D] מסמיק [:I]
לשון [:P] רשע [):] קריצה [;)] ליצן [:o)]
עין שחורה [B)] כדור שמונה [8] זעפן [:(] ביישן [8)]
הלם [:0] כועס [:(!] מת [xx(] ישנוני [|)]
נשיקות [:X] מאשר [^] לא מאשר [V] שאלה [?]

ס ק י ר ת    נ ו ש א
h.k.j.f.c נשלח - 22/12/2010 : 14:05:10
http://doublepass.co.il/story.php?id=2332
6   ת ג ו ב ו ת    א ח ר ו נ ו ת    (חדשות ביותר ראשונות)
שומר החומות נשלח - 22/12/2010 : 17:11:42
לדעתי בכוונה שכתבו שם אח אז מתכוונים לא לאח כמו לאח אלא דווקא לאח ולאו דווקא בהקשר של האח יורם, האח אוהד וכאלה למשל.
אבל זו רק דעתי
שלומי מלכה נשלח - 22/12/2010 : 16:34:38
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

אצלי עלתה תהייה אחרת: האם רועי אלחנני לא מכיר את אות החיבור כ' ? "ששלחתי ליהונתן כהן הודעה", "שאני רואה בקטמון את ליאור זאדה", ועוד ועוד. מה נהיה?

וגם - מי זה אוהד כהן? עד כמה שאני יודע ליהונתן יש איזה שש אחים, כולם קוראים אותם רון כהן.

ירון ואוהד, אלו השמות של האחים של ההוא שדומה ליהונתן כהן. יכול להיות שהכתב פשוט התבלבל. זה קורה לכולם.

אלו השמות של האחים של ההוא שדומה ליהונתן כהן או השמות של האחים של ההוא שדומה להוא שדומה ליהונתן כהן?
דרעי נשלח - 22/12/2010 : 16:31:42
לאחד מהם לא קוראים יורם?
יוגי נשלח - 22/12/2010 : 16:28:30
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אבו אדהם

אצלי עלתה תהייה אחרת: האם רועי אלחנני לא מכיר את אות החיבור כ' ? "ששלחתי ליהונתן כהן הודעה", "שאני רואה בקטמון את ליאור זאדה", ועוד ועוד. מה נהיה?

וגם - מי זה אוהד כהן? עד כמה שאני יודע ליהונתן יש איזה שש אחים, כולם קוראים אותם רון כהן.

ירון ואוהד, אלו השמות של האחים של ההוא שדומה ליהונתן כהן. יכול להיות שהכתב פשוט התבלבל. זה קורה לכולם.
אבו אדהם נשלח - 22/12/2010 : 16:16:53

שלומי מלכה נשלח - 22/12/2010 : 16:04:10
אחרי קריאת הראיון המופלא הזה, עולה רק תהייה אחת: האם גם את עמוס עוז ודוד גרוסמן רועי אלחנני יצליח לעלג? מילא את האוהד שדומה לאוהד שדומה ליונתן כהן - אבל האם גם עם גדולי סופרינו הוא יצליח?

וחוץ מזה, יונתן כהן, תעשה לי ילד.

פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07