| משתמש |
ראיון מרגש עם יונתן כהן  |
|
|
h.k.j.f.c
689 הודעות |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/12/2010 : 16:04:10
|
אחרי קריאת הראיון המופלא הזה, עולה רק תהייה אחת: האם גם את עמוס עוז ודוד גרוסמן רועי אלחנני יצליח לעלג? מילא את האוהד שדומה לאוהד שדומה ליונתן כהן - אבל האם גם עם גדולי סופרינו הוא יצליח?
וחוץ מזה, יונתן כהן, תעשה לי ילד. |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 22/12/2010 : 16:16:53
|
אצלי עלתה תהייה אחרת: האם רועי אלחנני לא מכיר את אות החיבור כ' ? "ששלחתי ליהונתן כהן הודעה", "שאני רואה בקטמון את ליאור זאדה", ועוד ועוד. מה נהיה?
וגם - מי זה אוהד כהן? עד כמה שאני יודע ליהונתן יש איזה שש אחים, כולם קוראים אותם רון כהן. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 22/12/2010 : 16:28:30
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
אצלי עלתה תהייה אחרת: האם רועי אלחנני לא מכיר את אות החיבור כ' ? "ששלחתי ליהונתן כהן הודעה", "שאני רואה בקטמון את ליאור זאדה", ועוד ועוד. מה נהיה?
וגם - מי זה אוהד כהן? עד כמה שאני יודע ליהונתן יש איזה שש אחים, כולם קוראים אותם רון כהן.
ירון ואוהד, אלו השמות של האחים של ההוא שדומה ליהונתן כהן. יכול להיות שהכתב פשוט התבלבל. זה קורה לכולם. |
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 22/12/2010 : 16:31:42
|
| לאחד מהם לא קוראים יורם? |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 22/12/2010 : 16:34:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
וגם - מי זה אוהד כהן? עד כמה שאני יודע ליהונתן יש איזה שש אחים, כולם קוראים אותם רון כהן.
ירון ואוהד, אלו השמות של האחים של ההוא שדומה ליהונתן כהן. יכול להיות שהכתב פשוט התבלבל. זה קורה לכולם.
אלו השמות של האחים של ההוא שדומה ליהונתן כהן או השמות של האחים של ההוא שדומה להוא שדומה ליהונתן כהן? |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 22/12/2010 : 17:11:42
|
לדעתי בכוונה שכתבו שם אח אז מתכוונים לא לאח כמו לאח אלא דווקא לאח ולאו דווקא בהקשר של האח יורם, האח אוהד וכאלה למשל. אבל זו רק דעתי
|
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
| |
ראיון מרגש עם יונתן כהן  |
|