| ס ק י ר ת נ ו ש א |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 19/12/2010 : 20:03:11 יש לנו השנה קבוצה כיפית, קבוצתית שבה אפילו עוז וכפיר הפכו להיות ססק והנזירה תרזה. הקבוצה משחקת לא רק קבוצתי, אלא גם אטרקטיבי שממש כיף לראות. בנוסף לכם משחקים טוב ויעיל. הפער בצמורת לא מספיק בשביל שאננות ויש עדיין מתח. האצטדיון מקסים והאווירה מוסיקלית וסוחפת.
נוו, אז מה הבעיה? נראה לי מוזר שעדיין מגיעים רק 1500 צופים. משהו לא הגיוני. מזמן כבר היינו צריכים עם כל הפעילות החברתית לעבור את ה2500. משהו לא עובד. לדעתי זו השעה. למען האוהדים הדתיים המשחקים משוחקים בשעות מוקדמות.יכול להיות שלו המשחק היה משוחק בשבת היינו מרוויחים כמה אוהדים מוסלמיים שלא מוענינים לבוא בשישי. לו המשחקים היו בשבת בבוקר היינו מפסידים את אוכלי החמינדוס ולו הם היו במוצאי שבת היינו מפסידים את שוחרי הליגה האנגלית. בקיצור אנחנו מורכבים מהרבה מאד תתי-אוכלוסיות ובכל מקרה משהו לא מרוצה, ככה זה כשיש הרבה אוהדים מגוונים.
השאלה היא כמה אוהדים אנחנו מפסידים אם המשחק ישוחק מאוחר יותר. לדעתי כמות האוהדים הדתיים שלא יגיעו בגלל שהמשחק קרוב לשבת הוא קטן מהמספר שאנחנו מפסידים כרגע.
אני מציע להעביר את המשחקים ליום שישי ב15:00. |
| 15 ת ג ו ב ו ת א ח ר ו נ ו ת (חדשות ביותר ראשונות) |
| קראנקו |
נשלח - 21/12/2010 : 21:40:04 בן רימוז', נגד רהט זה המשחק היחיד שהיה ב 13:30. וחוץ מזה גם אצלנו יש שחקנים שומרי שבת (במשחק נגד רהט השעה נקבעה הכי מאוחר שאפשר בהתחשב בהם), וכמדומני גם אנחנו רשומים בסטטוס הזה של קבוצה שומרת שבת. |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 21/12/2010 : 20:22:47 האם כל הקבוצות בליגה "דתיות" ? זה כולל את רהט? האם גם למשחק הזה חויבנו להתחיל באמצע הבוקר?
|
| גלעד |
נשלח - 21/12/2010 : 08:04:41 ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אמנם יש סקטור של דתיים אבל יש גם סקטור של אלו שעובדים ביום שישי בבוקר. אני חושב שהסקטור הזה גדול מסקטור הדתיים ושיש להתחשב בהם לא פחות מסקטור הדתיים. מבחינה מוסרית אין הבדל באיזה סקטור להתחשב יותר, זה היינו הך. רוב האנשים שעובדים ביום שישי זה מחוסר ברירה. מבחינת הקהל יש יותר בסקטור של העובדים בשישי בבוקר והזזת המשחק לאחהצר המאוחרים עשוי להגדיל את כמות האוהדים. נפסיד 300 דתיים ונרוויח אולי עוד אלף שעובדים בשישי בבוקר.
זה לא משנה. ההחלטה לא בידנו כך או כך, אז למה לעשות דיון על במי צריך להתחשב יותר אם השעה גם ככה נקבעת בעקבות זה שהקבוצות האורחות "דתיות" |
| אלי בן רימוז |
נשלח - 20/12/2010 : 23:30:25 אמנם יש סקטור של דתיים אבל יש גם סקטור של אלו שעובדים ביום שישי בבוקר. אני חושב שהסקטור הזה גדול מסקטור הדתיים ושיש להתחשב בהם לא פחות מסקטור הדתיים. מבחינה מוסרית אין הבדל באיזה סקטור להתחשב יותר, זה היינו הך. רוב האנשים שעובדים ביום שישי זה מחוסר ברירה. מבחינת הקהל יש יותר בסקטור של העובדים בשישי בבוקר והזזת המשחק לאחהצר המאוחרים עשוי להגדיל את כמות האוהדים. נפסיד 300 דתיים ונרוויח אולי עוד אלף שעובדים בשישי בבוקר. |
| בלאש ביקו |
נשלח - 20/12/2010 : 11:40:47 ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
לשחק בערב זה תענוג. אני בעד.
|
| יוגי |
נשלח - 20/12/2010 : 02:22:27 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדיר
העמותה כוללת מספר לא מבוטל, ביניהם אני, של אוהדים דתיים. אם הקבוצה תשחק סמוך לשבת בשביל שעוד 100 אנשים יגיעו, זאת תהיה סטירה מצלצלת בפנים, לא פחות. אגב, בכל משחק של הקבוצה יש לפחות 300 דתיים, ואני לא מגזים, בגלל שאני מכיר פחות או יותר את כולם. ויש גם מסורתיים. וכאלה שלא חובשים כיפה אבל הם דתיים שומרי שבת (כמוני). תשחק בשבת - איבדת הרבה!
אז מה יהיה כשנגיע יום אחד לליגות הבכירות? לא תבוא?
אם יגאל מנחם מצא סידור אז אני מקווה שגם אתה תגיע לפתרון. |
| קובקוב |
נשלח - 20/12/2010 : 02:09:55 זה מה שהתכוונתי בציפיות. זה גם לא ממש קשור בליגה א', היא לא הרבה יותר סקסית מליגה ב', פשוט אי אפשר למדוד כלום לפי עונת הקמה היסטורית. אמרנו את זה הרבה. שנהיה בליגת העל נדבר, עד אז נראה שיפור קטן בכל ליגה. אני מדבר על האווירה שהקהל יוצר (של זה שכן מגיע, לא מבחינת כמות), למשחקים ביום שישי בצהריים יש הרגשה קצת כמו של משחקים של נוער, בערב זה מרגיש כמו האירוע המרכזי. ואני לא מבין את הקטע של הילדים. שהייתי ילד באתי למשחקים בשישי ,שבת ומוצ"ש. שלא נדבר על הכדורסל שהיה נגמר לפעמים עמוק בתוך הלילה. מתי לעזעזל ילדים הולכים לישון? על איזה גילאים מדובר פה? ללכת למשחק שמתחיל בשבע-שבע וחצי זה בעייתי? |
| שומר החומות |
נשלח - 20/12/2010 : 01:31:10 מה עם האפשרות המופרכת שזה כי אנחנו בליגה ב׳? לדעתי בשביל הרבה אנשים ללכת לראות קבוצה בליגה ב׳ זה הגיוני כמו ללכת לראות סקווש, יענו, אם חבר יגרור אותי כי זה ממש חשוב לו אני אבוא פעם פעמיים בעונה. לדעתי אם וכאשר נגיע לליגה א עוד שלוש ארבע שנים זה יראה הרבה יותר טוב, ובינתיים צריך לחפור לחבר׳ה שיבואו. היתרון המובהק השנה הוא שמי שבא כי הוא עושה טובה באמת נהנה מהכדורגל, משהו שבטח לא היה בשנתיים הראשונות. אפילו היה מייל שאמר בואו להנות מכדורגל בינוני. אשרינו שאנחנו לא שם.
ולגבי הדתיים, אני חושב שכל עוד זה בידנו ולא בידי ההתאחדות או צ׳רלטון, אנחנו חייבים להתחשב בהם. מה שכן, אולי אפשר למצוא פתרון ביניים כמו להיכנס בלי לשלם או משהו כזה שיכול להיות מתאים כמו שעשו פעם ושעושים במוזיאון ובגן החיות. ואם לא, אז בינתיים עדיף לבוא מוקדם. |
| קובקוב |
נשלח - 20/12/2010 : 00:25:31 ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
אני לא נגד משחקים במוצאי-שבת לאור זרקורים, זה כיף. חשוב לציין שהמשחק מול כפר-יונה התקיים בפורים, אני מניח שלא היו לימודים יום אחר-כך, ועדיין לדעתי הגיעו יחסית מעט אוהדים (אני יודע, השתתפתי בתחרות התחפושות, אז הייתי על הדשא).
הכל נכון, חוץ מזה שהיה משהו כמו 3.5- 4 אלף אוהדים, לא מעט, גם לא יחסית לאותה תקופה. לדעתי גם הייתה אווירה יותר טובה מרוב משחקי שישי בצהריים בעונה ההיא. עמדו יותר אוהדים מהממוצע, יותר באו באדום, ובכלל זה זכור לי כמשחק מרשים מאוד מבחינת קהל. כמובן יכול להיות שזה לא קשור בכלל לשעה, אבל לא הייתי שולל את זה. לי מרגיש שבאופן כללי בשעת ערב יש יותר אווירה של קהל(איך שאני לפחות אוהב) מיום שישי בצהריים.
|
| גון מדלולה |
נשלח - 19/12/2010 : 23:38:54 שיעשו מצידי ב8 בבוקר, רק לא מוצ"ש. |
| מחאיי |
נשלח - 19/12/2010 : 23:35:27 אני לא נגד משחקים במוצאי-שבת לאור זרקורים, זה כיף. חשוב לציין שהמשחק מול כפר-יונה התקיים בפורים, אני מניח שלא היו לימודים יום אחר-כך, ועדיין לדעתי הגיעו יחסית מעט אוהדים (אני יודע, השתתפתי בתחרות התחפושות, אז הייתי על הדשא).
כן, כמות הקהל קשורה לשעה, אבל אני לא רואה מה אפשר לעשות בנדון. גם אין מה להתאכזב מהכמות הזו, זה כנראה מה שאנחנו יכולים להביא כרגע, פשוט צריך להמשיך במה שאנחנו עושים ובנסיונות להביא עוד אנשים. אני גיליתי לאחרונה שזה די קל. |
| אדיר |
נשלח - 19/12/2010 : 22:53:15 העמותה כוללת מספר לא מבוטל, ביניהם אני, של אוהדים דתיים. אם הקבוצה תשחק סמוך לשבת בשביל שעוד 100 אנשים יגיעו, זאת תהיה סטירה מצלצלת בפנים, לא פחות. אגב, בכל משחק של הקבוצה יש לפחות 300 דתיים, ואני לא מגזים, בגלל שאני מכיר פחות או יותר את כולם. ויש גם מסורתיים. וכאלה שלא חובשים כיפה אבל הם דתיים שומרי שבת (כמוני). תשחק בשבת - איבדת הרבה! |
| רגל עץ |
נשלח - 19/12/2010 : 21:49:43 ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
אין שום בעיה, ילדים יכולים להגיע, שבת יוצאת מוקדם.
אותה בעיה עם היריבות... אלה שמוגדרות דתיות יכולות רק לצאת לדרך אחרי צאת השבת, ועד שתגענה לירושלים כבר כמעט יהיה יום ראשון.
|
| קובקוב |
נשלח - 19/12/2010 : 21:33:55 אין שום בעיה, ילדים יכולים להגיע, שבת יוצאת מוקדם.
בלי קשר לדיון (אני לא חושב שהבעיה היא השעה או היום אלא הציפיות שלכם, אבל אין לי כוח להיכנס לזה), לשחק בערב זה תענוג. אני בעד. |
| גלעד |
נשלח - 19/12/2010 : 21:32:08 ציטוט: נשלח במקור על ידי אדום עולה
מי אמר שילדים לא יכולים להגיע בערב? אני זוכר את המשחק נגד כפר יונה בבית,בעונה הראשונה,והיה המון קהל,רק חבל שהמשחק נגמר בתוצאה מבאסת.מה שבטוח אי אפשר להמשיך לשחק ביום שישי ב-12:30.
אפשר להתנחם בזה שה-21 לחודש הוא היום הקצר בשנה ולאחריו, הימים מתחילים להתארך. |
|
|